سلام
شما برای خوندن لیسانس بعد از انصراف دادن مشکلی ندارید و همینطور برای خوندن پزشکی. مشکل اینجاست که اگر برای دوره لیسانس شما معافیت تحصیلی صادر کنن و شما درس رو بخونی و لیسانس بگیری دیگه معافیت تحصیلی برای پزشکی براتون صادر نمیشه روی همین حساب باید اول خدمتتون رو برید و بعدش برای پزشکی اقدام کنید.
باز به توصیه دوستمون از نظام وظیفه بپرسید. چون من خودم فارغ التحصیل لیسانس هستم همین سوال رو از نظام وظیفه پرسیدم و این جواب رو دادن. اگر شما سوال کردید و جواب دیگه ای گرفتید اطلاع بدید.
Sent from LG-G2
دوست عزیز این قانونیش هست ولی نظام وظیفه همه قوانین رو هم رعایت نمیکنه.
به من گفتن چون شما طرح قراره بری و طرح ارزشش برای کشور بیشتره شما میتونی معافیت بگیری یه درخواست دادم و نتیجتا به صورت الکترونیکی به پلیس +10 اعلام کردن که معافیت تحصیلی برام صادر بشه. چیزیم مونده بود که پزشکی آزاد اردبیل یا دندانپزشکی تکمیل ظرفیت ثبت نام کنم فقط به خاطر مسایل مالیش نتونستم.
منم قانونیش رو گفتم و اینکه شما اولین نفری هستید که من دیدم میگید گفتن براتون معافیت تحصیلی بعد از لیسانس صادر میکنن!
در ضمن همونطور که خودتون گفتید خیلی حساب کتاب نداره و اگر شما برای ثبت نام میرفتید اونوقت معلوم میشد صادر میشه یا نه!!(چون رو حرف نمیشه حساب کرد که)
به هر حال من قانون و اون چیزی که نظام وظیفه و پلیس+10 به من گفته بود رو گفتم. این دوستمون هم از نظام وظیفه بپرسه خیلی دقیقتره و خیال خودش رو راحت میکنه.
Sent from LG-G2
سلام
من خرداد امسال پیش دانشگاهی رو تموم کردم . رتبم خوب نشد و میخوام یک سال پشت کنکور وایستم
من یک ماه پیش برگه اعلام فراغت تحصیلی یا همون فرم شماره 3 رو پر کردم
آیا مشکلی برای شرکت در کنکور 95 پیش نمیاد؟
دوستان گلم سلام
سوال دیگه هم داشتم اینه که من تو هر ترمی از کارشناسی باشم میتونم انصراف بدم؟و میتونم کنکور بدم؟و بعدش برام تو یه رشته جدید معافیت صادر بشه؟
تو دوران کارشناسی چند ترم به صورت قانونی و همچنین از نظر نظام وظیفه مرخصی میدن؟و آیا میشه به صورت متوالی اون چند ترم را مرخصی گرفت؟
با تشکر
دوست عزیزم میخوام بدونم که یه دانشجو باید چند واحد پاس کرده باشه تا بتونه مدرک معادل کاردانی بگیره؟(یا تا پاس کردن چند واحد و همچنین چند ترم میتونه انصراف بده و براش دوباره معافیت صادر بشه؟)
چند ترم از نظر قانونی و نظام وظیفه مرخصی میدن؟ومیتونیم چند ترم مرخصی را متوالی بگیریم؟؟(مثلا من سال بعد دو ترم مرخصی متوالی بگیرم و بکوب برا پزشکی بخونم(برا کنکور 96) میتونم؟
در ضمن من متولد 30 مهر 75 و دانشجو ترم یک دانشگاه آزاد هستم.
با تشکر
سلام من متولد فروردین 77 هستم
میخواستم بدونم اگه یه وقتی رتبم خوب نشد میتونم پشت کنکور بمونم یا نه؟
چطوری؟
اضافه خدمت میخورم؟
در حال حاضر 83 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 83 مهمان)