X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 76 از 78 نخستنخست ... 66757677 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1,126 به 1,140 از 1170
    1. Top | #1126
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط h24 نمایش پست ها
      سلام دوست عزیزم, شما مطمئنید؟ من اگر انصراف بگیرم و یه رشته ی دیگه بخونم و بعد از گرفتن لیسانس آن رشته مگه مثل فارغ التحصیلان عادی لیسانس که میتونن برا پزشکی بخونن با من رفتار نمیشه؟یعنی به خاطر یک بار انصراف تو دوران لیسانس، بعد از فارغ التحصیلی از لیسانس هم نمیتونم به پزشکی فکر کنم؟

بسیار ممنونم
      تا جایی که میدونم بعد فارغالتحصیلی یه سال وقت دارید ولی این موارد رو بهتره به جای اینجا برید از سایت نظام وظیفه بخش مشاوره غیر حضوری بپر سید

2. Top | #1127
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیزم, شما مطمئنید؟ من اگر انصراف بگیرم و یه رشته ی دیگه بخونم و بعد از گرفتن لیسانس آن رشته مگه مثل فارغ التحصیلان عادی لیسانس که میتونن برا پزشکی بخونن با من رفتار نمیشه؟یعنی به خاطر یک بار انصراف تو دوران لیسانس، بعد از فارغ التحصیلی از لیسانس هم نمیتونم به پزشکی فکر کنم؟

بسیار ممنونم
      سلام
      شما برای خوندن لیسانس بعد از انصراف دادن مشکلی ندارید و همینطور برای خوندن پزشکی. مشکل اینجاست که اگر برای دوره لیسانس شما معافیت تحصیلی صادر کنن و شما درس رو بخونی و لیسانس بگیری دیگه معافیت تحصیلی برای پزشکی براتون صادر نمیشه روی همین حساب باید اول خدمتتون رو برید و بعدش برای پزشکی اقدام کنید.

باز به توصیه دوستمون از نظام وظیفه بپرسید. چون من خودم فارغ التحصیل لیسانس هستم همین سوال رو از نظام وظیفه پرسیدم و این جواب رو دادن. اگر شما سوال کردید و جواب دیگه ای گرفتید اطلاع بدید.

Sent from LG-G2

3. Top | #1128
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط a.z.s نمایش پست ها
      تا جایی که میدونم بعد فارغالتحصیلی یه سال وقت دارید ولی این موارد رو بهتره به جای اینجا برید از سایت نظام وظیفه بخش مشاوره غیر حضوری بپر سید
      1 سال از بعد از تاریخ فارغ التحصیلی وقت داره برای معرفی خودش به نظام وظیفه

Sent from LG-G2

4. Top | #1129
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hell_wolf نمایش پست ها
      سلام
      شما برای خوندن لیسانس بعد از انصراف دادن مشکلی ندارید و همینطور برای خوندن پزشکی. مشکل اینجاست که اگر برای دوره لیسانس شما معافیت تحصیلی صادر کنن و شما درس رو بخونی و لیسانس بگیری دیگه معافیت تحصیلی برای پزشکی براتون صادر نمیشه روی همین حساب باید اول خدمتتون رو برید و بعدش برای پزشکی اقدام کنید.

باز به توصیه دوستمون از نظام وظیفه بپرسید. چون من خودم فارغ التحصیل لیسانس هستم همین سوال رو از نظام وظیفه پرسیدم و این جواب رو دادن. اگر شما سوال کردید و جواب دیگه ای گرفتید اطلاع بدید.

Sent from LG-G2
      دوست عزیز این قانونیش هست ولی نظام وظیفه همه قوانین رو هم رعایت نمیکنه.
      به من گفتن چون شما طرح قراره بری و طرح ارزشش برای کشور بیشتره شما میتونی معافیت بگیری یه درخواست دادم و نتیجتا به صورت الکترونیکی به پلیس +10 اعلام کردن که معافیت تحصیلی برام صادر بشه. چیزیم مونده بود که پزشکی آزاد اردبیل یا دندانپزشکی تکمیل ظرفیت ثبت نام کنم فقط به خاطر مسایل مالیش نتونستم.

5. Top | #1130
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khaan نمایش پست ها
      دوست عزیز این قانونیش هست ولی نظام وظیفه همه قوانین رو هم رعایت نمیکنه.
      به من گفتن چون شما طرح قراره بری و طرح ارزشش برای کشور بیشتره شما میتونی معافیت بگیری یه درخواست دادم و نتیجتا به صورت الکترونیکی به پلیس +10 اعلام کردن که معافیت تحصیلی برام صادر بشه. چیزیم مونده بود که پزشکی آزاد اردبیل یا دندانپزشکی تکمیل ظرفیت ثبت نام کنم فقط به خاطر مسایل مالیش نتونستم.
      منم قانونیش رو گفتم و اینکه شما اولین نفری هستید که من دیدم میگید گفتن براتون معافیت تحصیلی بعد از لیسانس صادر میکنن!

در ضمن همونطور که خودتون گفتید خیلی حساب کتاب نداره و اگر شما برای ثبت نام میرفتید اونوقت معلوم میشد صادر میشه یا نه!!(چون رو حرف نمیشه حساب کرد که)

به هر حال من قانون و اون چیزی که نظام وظیفه و پلیس+10 به من گفته بود رو گفتم. این دوستمون هم از نظام وظیفه بپرسه خیلی دقیقتره و خیال خودش رو راحت میکنه.

Sent from LG-G2

6. Top | #1131
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      من خرداد امسال پیش دانشگاهی رو تموم کردم . رتبم خوب نشد و میخوام یک سال پشت کنکور وایستم
      من یک ماه پیش برگه اعلام فراغت تحصیلی یا همون فرم شماره 3 رو پر کردم
      آیا مشکلی برای شرکت در کنکور 95 پیش نمیاد؟

7. Top | #1132
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط omid.sh نمایش پست ها
      سلام
      من خرداد امسال پیش دانشگاهی رو تموم کردم . رتبم خوب نشد و میخوام یک سال پشت کنکور وایستم
      سلام

شما 1 سال از تاریخ فارغ التحصیلی مهلت داری. بر فرض اگر برای شما تاریخ 94/07/20 خورده باشه تا 95/07/20 معافیت تحصیلی داری.

Sent from LG-G2

8. Top | #1133
      h24
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان گلم سلام

سوال دیگه هم داشتم اینه که من تو هر ترمی از کارشناسی باشم میتونم انصراف بدم؟و میتونم کنکور بدم؟و بعدش برام تو یه رشته جدید معافیت صادر بشه؟

تو دوران کارشناسی چند ترم به صورت قانونی و همچنین از نظر نظام وظیفه مرخصی میدن؟و آیا میشه به صورت متوالی اون چند ترم را مرخصی گرفت؟

با تشکر

9. Top | #1134
      dow
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط omid.sh نمایش پست ها
      سلام
      سلام

دوست عزیز طبق قانون جدید :
      فرقی نمیکنه شهریور باشی یا خرداد تا شهریور سال دیگه معاف هست مثلا 94/3 فارغ التحصیل شده تا 95/6/30 معافیت دریافت میکنن

10. Top | #1135
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دوستان گلم سلام

سوال دیگه هم داشتم اینه که من تو هر ترمی از کارشناسی باشم میتونم انصراف بدم؟و میتونم کنکور بدم؟و بعدش برام تو یه رشته جدید معافیت صادر بشه؟

تو دوران کارشناسی چند ترم به صورت قانونی و همچنین از نظر نظام وظیفه مرخصی میدن؟و آیا میشه به صورت متوالی اون چند ترم را مرخصی گرفت؟

با تشکر
      نه نه
      اگه به اندازه ای واحد پاس کرده باشی که مدرک معادل کاردانی برات صادر شده باشه حق تحصیل نداری باید بری پایا خدمتت رو بگیری.

11. Top | #1136
      h24
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khaan نمایش پست ها
      نه نه
      اگه به اندازه ای واحد پاس کرده باشی که مدرک معادل کاردانی برات صادر شده باشه حق تحصیل نداری باید بری پایا خدمتت رو بگیری.
      دوست عزیزم میخوام بدونم که یه دانشجو باید چند واحد پاس کرده باشه تا بتونه مدرک معادل کاردانی بگیره؟(یا تا پاس کردن چند واحد و همچنین چند ترم میتونه انصراف بده و براش دوباره معافیت صادر بشه؟)

چند ترم از نظر قانونی و نظام وظیفه مرخصی میدن؟ومیتونیم چند ترم مرخصی را متوالی بگیریم؟؟(مثلا من سال بعد دو ترم مرخصی متوالی بگیرم و بکوب برا پزشکی بخونم(برا کنکور 96) میتونم؟

در ضمن من متولد 30 مهر 75 و دانشجو ترم یک دانشگاه آزاد هستم.

با تشکر

12. Top | #1137
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام من متولد فروردین 77 هستم
      میخواستم بدونم اگه یه وقتی رتبم خوب نشد میتونم پشت کنکور بمونم یا نه؟
      چطوری؟
      اضافه خدمت میخورم؟

13. Top | #1138
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ho3einu نمایش پست ها
      سلام من متولد فروردین 77 هستم
      میخواستم بدونم اگه یه وقتی رتبم خوب نشد میتونم پشت کنکور بمونم یا نه؟
      چطوری؟
      اضافه خدمت میخورم؟
      داداش شما تا شهریور ماه سال بعد از اولین کنکورتون میتونید دفترچه خدمت رو ارسال نکنید
      ینی مثلا اگه کنکور 95 اولین کنکورتون باشه میتونین تا شهریور 96 دفترچه ارسال نکنید(میتونی پشت کنکور بمونی)
      اضافه خدمت هم نمیخورید

14. Top | #1139
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dow نمایش پست ها
      سلام

دوست عزیز طبق قانون جدید :
      فرقی نمیکنه شهریور باشی یا خرداد تا شهریور سال دیگه معاف هست مثلا 94/3 فارغ التحصیل شده تا 95/6/30 معافیت دریافت میکنن
      توی برگه اعلام فراغت تحصیلی نوشته تکمیل این فرم برای داوطلبان آزاد مجاز نیست منظورش داوطلبان آزاد کنکوره؟

15. Top | #1140
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دوست عزیزم میخوام بدونم که یه دانشجو باید چند واحد پاس کرده باشه تا بتونه مدرک معادل کاردانی بگیره؟(یا تا پاس کردن چند واحد و همچنین چند ترم میتونه انصراف بده و براش دوباره معافیت صادر بشه؟)

چند ترم از نظر قانونی و نظام وظیفه مرخصی میدن؟ومیتونیم چند ترم مرخصی را متوالی بگیریم؟؟(مثلا من سال بعد دو ترم مرخصی متوالی بگیرم و بکوب برا پزشکی بخونم(برا کنکور 96) میتونم؟

در ضمن من متولد 30 مهر 75 و دانشجو ترم یک دانشگاه آزاد هستم.

با تشکر
      ترم و مرخصی و ... ربطی به نظام وظیفه نداره.
      چند واحد پاس کرده باشی هم رشته به رشته شاید فرق کنه دقیق اطلاع ندارم ولی حدود همون 3-4 ترم رو همه واحدها رو پاس کرده باشی مدرک معادل تعلق میگیره فقط میدونم که نمیتونی بگی که تعلق نگیره.

صفحه 76 از 78 نخستنخست ... 66757677 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 83 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 83 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

..............، ...............، ................، .................، ..................، ...................، ....................، .....................، ......................، .......................، .........................، ................................، .................................، ..................................، azad، قلمچی، قبول، كنكور، من، مهم، مکانیک، ماندن، ماه، متولد، مشورت، مشکل، مشکلی، مشاوره، مشاوران، مطالعه، معافیت تحصیلی، معدل، معرفی، چه، نیرو، نتيجه، ندارم، نرم افزار، نظام وظیفه، نظر، هستم، یک ماه، کمک، کنکور، کنکور 92، کنکور 93، کنکور 94، کنکور سراسری، کنکور سراسری 93، کنکور92، کنکور93، کنکورو، کنکوری، کنکور۹۳، که، کارشناسی، کارشناسی ارشد، گزینه دو، پلی، پزشکی، پشت، پشت کنکوری، آیا، امتحان، امسال، انتخاب رشته، انتخاب رشته کنکور، انتخاب رشته کنکور سراسری، انصراف، ادبیات، ادغام، از، بهمن، باید، بر، برای، تمرکز، تا، تجربی، جالب، حقوق، خلاصه، خیلی مهم، خدمت، خداحافظ، دوره، دانش آموزان، دانشگاه، دانشگاه آزاد، دانشجو، درس، دعا، رو، ریاضی، راهنمایی، رایگان، زبان انگلیسی، سنجش، سهمیه، سوال، سوابق تحصیلی، سال، ساحل، سراسری، سردرگمی، غیر حضوری

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن