سلام ميشه يكي ي مقايسه درست و حسابي كنه ببينم كدومو بخرم؟
يعني اگه ميگيد الگو بگيد چيش از گاج بهتره
و بالعكس
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
سلام ميشه يكي ي مقايسه درست و حسابي كنه ببينم كدومو بخرم؟
يعني اگه ميگيد الگو بگيد چيش از گاج بهتره
و بالعكس
از چند جهت که قابل قیاس باشن میگم
از لحاظ پوشش مطالب کتاب به صورت تست:
الگو>گاج
از لحاظ پاسخ تشریحی:
الگوگاج
از لحاظ استاندارد بودن(نزدیک بودن به آخرین کنکور(92):
گاج>الگو
الگو یجورایی سختتر اومده تو کار( تستای سخت تری نسبت به کنکور داره)
ولی همین سختتر بودنشو دوس دارم چون باعث شده هیچ جای کتاب از قلم نیفته و کلی نکته های باحال و بدیع و با قابلیت طرح تست توش پیدا کنی
پوشش تستای موسسه ها و کنکور(گزینه2 و سنجش و آموزش پرورش):
الگو>گاج
به نظر من گاج بهتره تست هایی که در گاج اومده مطابق کنکور سال گذشته بوده پس ممکنه در کنکور 93 و 94 هم به همون سبک سوال بیاد از طرفی هم الگو برای همه دانش اموزا خوب نیست بیشتر به درد دانش اموزان قوی میخوره .
اگه نمیتونید خیلی برای کتابهای مختلف هزینه کنید گاج گزینه خیلی خوبیه.
همونطور که محمد جان گفت، نکات کمتری رو نسبت به الگو پوشش داده ولی تستاش جالبه.مثلا تو هر ۳۰ تست، ۱۰ تا واقعا نکات عالی داره و بقیش هم ترکیبیه و نیاز به دقت داره. اگه جزوه خوبی دارین گاج هم گزینه خوبیه..
اگه وقت کافی داری و میتونی هزینه جدا واسه کتابا انجام بدی الگو بگیر چون نکات بیشتری رو پوشش میده تو تست،البته باید بیشتر وقت بذاری. اگر هم مثل من که باید تو تابستون دوم و سوم رو حتما بخونم و وقت کمی دارم و نمیتونم خیلی تست بزنم هستی و میخوای جمع بندی کنی گاج کفایت میکنه.
بازم میگم اگه وقت به اندازه کافی داری الگو بگیر.
سلام من خودم گاج دارم تمام تستاش هم رو زدم خیلی نکات خوبی داره همین امروز هم پاسخ نامشو گرفتم تا 3 روز مونده به کنکور میخوام کل پاسخ نامه رو بخونم تو پاسخ نامه گاج برای هر سوالی همه ی گزینه ها رو بررسی کرده که چرا درسته یا غلطه یه بخش های آبی رنگ هم داره که مربوط به نکات جمع بندی میشن من زیست الگو رو ندیدم ولی گاج رو بهت توصیه میکنم
سلام. من خودم از کتابهای گاج خیلی استفاده میکنم اما گاج رو کنکور و آزمایشی سنجش تمرکز کرده و باعث شده که تست تالیفی توش کم باشه.الگو تونسته سوالات بسیار عالی ، ترکیبی ، سخت با گزینه های طولانی رو تو کتاب های زیستش قرار بده الگو سوالات مهم و نکته دار کنکور ، گزینه 2.... هم خیلی خوب بررسی کرده... خلاصه تست های سخت توشه.موفق باشی
اينطور ك من ديدم الگو هم تاليفي خوب داره هم كنكور و سنجش
ولي گاج بيشتر كنكوره و يجورايي مثه ابي قلم چيه فقط پاسخنامش بهتره
درست فهميدم؟
من جزوه عمارلو و فاگوزيست اقاي جوادي رو ميخونم ي منبع تست فوق العاده ميخوام جوري ك زيست كنكور منو ب بالاي ٧٠برسونه
نميدونم با اينكه بنظرم الگو بهتره حس ميكنم با گاج بهتر ارتباط برقرار ميكنم!
يچيز بگيد از اين دوگانگي در بيام!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)