سلام بچه ها
استاد محمد شاکری که گاهی اوقات در درس زیست شناسی برای کنکور 94 سوال پیشبینی میکند اخیرا در سایت خودش اقدام به تالیف کتاب صفر تا صد زیست شناسی کرده و بسیار ازش تعریف شده است
ب نظرتون چطوره؟
کسی تهییه کرده؟
سلام بچه ها
استاد محمد شاکری که گاهی اوقات در درس زیست شناسی برای کنکور 94 سوال پیشبینی میکند اخیرا در سایت خودش اقدام به تالیف کتاب صفر تا صد زیست شناسی کرده و بسیار ازش تعریف شده است
ب نظرتون چطوره؟
کسی تهییه کرده؟
س.این موقع از سال دنبال کتاب نباش...اگرم میخوای کتابی بخری به همونایی که امتحانشونو پس دادن اعتماد کن وقت آزمون و خطا نیس...
سعی کن الان دنبال کتاب جدید نری...اونم کتاب تازه تالیف!
هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
درد تنها شدن نیســــــت..............
کتاب فروردین پارسال تالیف شده!
واسه دوران جمع بندیِ که البته بخش اول کتاب همین الانم قابل استفادست...
3تا بخش کلی کتاب داره:
1-جمله های ص و غ: این بخش هم نقطه ی قوت کتاب هس هم نقطه ضعف چون دلیل نادرستی رو ننوشته و فقط نوشته که جمله درسته یا غلط!
2-قید ها
3-آزمون های جامع : آزموناش هم خوبه ولی پاسخنامه هاش بهتره!
کتاب استاندارد و خیلی خوبیه
از سوابق مولف هم باید عرض کنم که تا همین پارسال طراح آزمونای قلم چی هم بودن
قسمتی از کتاب:
http://fagozist.com/wp-content/uploads/0-100.pdf
بینوایان-ویکتور هوگو
البته الان تا حد زیادی حتمی شده ها
مگر اینکه تو کار مجوز کتاب و اینا گره و اینا بخوره
گاج قراره چاپ کنه ناشرش معلوم شده...
یکی از اعضا گروه(موسوی زاده)جزء طراحای زیست آزمونای گاج هم شده که تستای عالی ای طرح میکنه از آزمون21ام جزء طراح ها شده واسه مقایسه سوالا برو آزمونای قبل21ام رو ببین از21ام به بعدم ببین خیلی عالی شده
خدا کنه تو کتابم چیزی کم نذارن
ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
خو دیگه خودت علتشو گفتی
خخخخ
البته الان همجوار شیرازم!اگر خود شیراز بودم به هیییییچ عنوان کلاسشونو از دس نمیدادم!
خیلی زنگ زدم از انتشارات زیر زبون بکشم چون خودشون چیزی نمیگن!اونام نگفتن که خاکستریِ یا چیز دیگه!
همایش بهمنم نه !چون ارزش همایشِ به نظرم به رفتن واسه کلاسای جمع بندیشون هس که حساب کردم دیدم واسه وقت رفت و اومدش که تلف میشد نرفتم!
وگرنه شیوه مطالعه واسه الان خوب نیس الان وقت عوض کردن روش مطالعه نیس!آزمون و خطا واسه روش مطالعه الان نمی صرفه
فقط چون بحث منحرف نشه حرف دیگه ای داشتی تو پ ب بگو
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)