X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 8 از 22 نخستنخست ... 78918 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 106 به 120 از 318
    1. Top | #106
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان من ریاضیم به شدت ضعیفه , توی کنکور 93 هم 0 زدم, برای 94 می شه یه کتاب خوب معرفی کنین که بتونم ریاضی رو بالا بکشونم؟

فیزیک هم وضعم خوب نیست ولی خودم چندتا جزوه از کلاس فیزیک دارم, گتاب میکرو گاج هم دارم پایه و پیش جداست, ولی درسنامش تو پاسخ نامشه همینه که میگین خوبه ؟ یا یه کتاب دیگست؟
      کلآ برا فیزیک چکار کنم؟

2. Top | #107
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط *Yousef* نمایش پست ها
      سلام دوستان من ریاضیم به شدت ضعیفه , توی کنکور 93 هم 0 زدم, برای 94 می شه یه کتاب خوب معرفی کنین که بتونم ریاضی رو بالا بکشونم؟

فیزیک هم وضعم خوب نیست ولی خودم چندتا جزوه از کلاس فیزیک دارم, گتاب میکرو گاج هم دارم پایه و پیش جداست, ولی درسنامش تو پاسخ نامشه همینه که میگین خوبه ؟ یا یه کتاب دیگست؟
      کلآ برا فیزیک چکار کنم؟
      http://forum.konkur.in/thread12358-8.html#post197243

تو این لینک درباره ریاضی گفتم
      فیزیک:
      آره همون درسنامه هایی که تو پاسخ تشریحی هست کتاب جدا نیست
      خوندن پاسخ تشریحیش هم کمک زیادی به تسلط و یادگیری شما میکنه

3. Top | #108
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M o h a m m a d نمایش پست ها
      http://forum.konkur.in/thread12358-8.html#post197243

تو این لینک درباره ریاضی گفتم
      فیزیک:
      آره همون درسنامه هایی که تو پاسخ تشریحی هست کتاب جدا نیست
      خوندن پاسخ تشریحیش هم کمک زیادی به تسلط و یادگیری شما میکنه

داداش 2 پست بالاتر هم بخونی ضرر نداره .اگه میتونی جوابمونو بده

4. Top | #109
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sako نمایش پست ها
      سلام به همه بچه های انجمن
      خب من افتادم پشت کنکور:yahoo (2): ولی تصمیم دارم حتما سال بعد دندان پزشکی رو بیارم.حتی اگه به قیمت جونم تموم شه
      من از تغییرات کتابا خبرندارم و کتابایی که دارم نمیدونم نیاز به خرید جلد جدیدشون هست یا نه
      اگه میشه بگین کدوم یکی از کتابام نیازه تغییر بدم؟؟؟یعنی جلد جدیدشو بگیرم
      1- فیزیک پایه و پیش گاج
      2- شیمی پیش خیلی سبز
      3- عربی کامل گاج
      4- ریاضی خیلی سبز
      5- دین و زندگی گاج
      درضمن میخوام کتابای شیمی مبتکرانو امسال کار کنم.شدیدا تو پیش 2 و سال سوم مشکل دارم به نظرتون مبتکران بخرم یا خیلی سبز؟؟؟
      نقل قول نوشته اصلی توسط sako نمایش پست ها

داداش 2 پست بالاتر هم بخونی ضرر نداره .اگه میتونی جوابمونو بده

هیچ کدوم نیاز به تغییر نیست بجز:
      شیمی رو اگر از خیلی سبز نتیجه ی دلخواهتو نگرفتی حتمن عوض کن و مبتکران بخر(دی وی دی های شیمی پیش2 و سوم هم خیلی خوبن هم واسه یادگیری هم سرعت/فیلمای شیمی صنعتی شریف هم گزینه خییییلی خوبی واسه آموزش تصویری هست)

ریاضی توی همون پستم که ازم نقل گرفتی گفتم
      خودت بخونش و اگر میبینی خیلی سبز برات مفید نبوده منبعت رو عوض کن و کوله پشتی بخر و واسه تست از خیلی سبزی که داری استفاده کن

5. Top | #110
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام به همه
      این اخرین سوالم راجع منابع لطفا بگید من میخوام منابعمو امروز فردا بخرم:
      ریاضی گاج طوسی پیش بگیرم گاج طوسی برای سال دوم و سوم هست؟من میخوام ریاضی رو روش حسابی وقت بزارم و چون فارغ التحصیلم میتونم میخوام برای درصد 70+
      گاج طوسی پیش کافیه یا دوم و سومش هم بگیرم؟
      ضمنا تست های گاج کافیه یا مبتکرانو هم بگیرم؟
      و اینکه برای زیست +90 بین گاج و الگو کدوم بهتره؟درسنامه نمیخوام و ملاکم درسنامه نیست فقط تست هاش پوشش کامل مبحث+ترکیبی+سطح بالا+مطابق با تیپ های کنکوری باشه
      ممنون میشم راهنمایی کنید.
      پ.ن:راستی کتابای بالا ویرایش جدید اومدن بگیرم یا هنوز وایسم که تغییراتو اعمال کنند؟شیمی های مبنکران تستشو میخوام اونم بگیرم یا هنووز ویرایش جدید نیومده؟
      ممنون میشم راهنماییم کنید
      This time,this is my fight song
      Take -backe -my life Song
      Prove - I'm - alright Song
      My power's turned on
      Starting right now,i'll be strong

6. Top | #111
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام به همه
      دوستان یه سوال دارم ممنون میشم راهنمایی م کنید
      من یه کتاب تست واسه زیست میخوام که کامل باشه-یعنی طوری باشه که تمام مطالب کتابو تو تستا پوشش بده تا بوسیله تست زدن بتونم اگه جزوه معلم نقصی چیزی داره برطرف کنم
      با این شرایط چه کتابی پیشنها میدید؟نظر خودم رو زیست گاج جامع میکرو ه
      ممنون

7. Top | #112
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mariz
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mamadabfm نمایش پست ها
      سلام به همه
      دوستان یه سوال دارم ممنون میشم راهنمایی م کنید
      من یه کتاب تست واسه زیست میخوام که کامل باشه-یعنی طوری باشه که تمام مطالب کتابو تو تستا پوشش بده تا بوسیله تست زدن بتونم اگه جزوه معلم نقصی چیزی داره برطرف کنم
      با این شرایط چه کتابی پیشنها میدید؟نظر خودم رو زیست گاج جامع میکرو ه
      ممنون
      سلام.الان یعنی جزوه داری و آموزش مشکل نداری و فقط تست استاندارد میخوای؟خب اگر همینه که گفتم ،همونی که خودت گفتی!گاج نقره ای(2جلدی).
      باید انداختش دور...همین.

قلب آهنی

8. Top | #113
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ممنون
      یعنی یه جزوه عالی از معلمم دارم ولی خب همه چبز را همگان دانند بنابراین یه کتاب تست میخوام تا تکمیل کننده جزوه ام باشه
      پس همون گاج و بگیرم؟اخه برخی از دوستان تخته سیاهو پیشنهاد کردن

9. Top | #114
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mariz
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mamadabfm نمایش پست ها
      ممنون
      یعنی یه جزوه عالی از معلمم دارم ولی خب همه چبز را همگان دانند بنابراین یه کتاب تست میخوام تا تکمیل کننده جزوه ام باشه
      پس همون گاج و بگیرم؟اخه برخی از دوستان تخته سیاهو پیشنهاد کردن
      همه رو ول کن!اگر بخوای به حرف همه بکنی الان باید بری کتاب گربه رو هم بخری!میان واست نصف صفحه ویژگی ردیف میکنن!نمیگم اشتباهه ها.میگم نیازت ببین چیه.ببین سطح کاری که میخوای بکنی چیه.
      واسه تست مرحله اول گاج نقره ای.کتاب خیلی خوبیه.اما اگر نیاز به تست بیشتر داشتی از زیست های نشرالگو هم میتونی استفاده کنی.
      باید انداختش دور...همین.

قلب آهنی

10. Top | #115
      کاربر انجمن

Ashegh
      نمایش مشخصات
      با سلام نظر منم اگ بتونه کمک کنه خوشحال میشم کمکی کرده باشم باتوجه به سوالات زیست کنکور این چن سال اخیر به نظرم گفته امیراقا کاملا درسته..گاج سوالات خوبی داره ولی اینو بدونید که فقط متکی به کتاب تست بودن روش پسندیده ای نیس شما باید اول کامل کامل به کتاب مسلط شین.شده ده دور کنین بعدا برین و چن تا تست بزنین که اونم تستای کنکور اخیر بهتره اشنامیشین که توجه طراحان کنکور به کجاها بیشتره و به چه چیزایی دقت میکنن
      پیشنهاد میکنم اول کتابو بخونین/درقدم بعدی که کامل به کتاب مسلط شدین جزوه دبیر و بعد دنباله کتاب تست باشین
      شرمنده طولانی شد یکم ولی فک کنم ارزششو داشت..

موفق باشید/سوال دیگه ای بود در خدمتم..

11. Top | #116
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

معرفی بهترین منابع کنکوری 94 تجربی

سلام دوستان من از نظر خودم میخوام بهترین منابع رو معرفی کنم در رشته تجربی هرکسی چیزه بهتری میدونه لطفا معرفی کنه !

ادبیات : کتاب+کتاب های همون سبطی + تست گاج
      عربی : ایاد فیلی یا اموزش سال به سال نشر الگو+ تست نشر الگو
      دینی : کتاب + آیات وروایات مسلم بهمن آبادی
      زبان : مبتکران شهاب اناری + گاج سطر به سطر
      زمین : خیلی سبز
      ریاضی : جزوه + کلاس+خیلی سبز
      زیست : کتاب + درسنامه های خیلی سبز + جمع بندی مهر و ماه + ژنتیک و گیاهی ارام فر +کتاب تست خوب (چی پیشنهاد میدید)؟؟؟
      فیزیک : جزوه +کلاس + گاج نقره ای
      شیمی : بهمن بازرگانی +شیموفیل

دوستان اگر کتاب های بهتری سراغ دارید معرفی کنید

Let not your heart be troubled: ye believe in God, believe also in me.

12. Top | #117
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ادبیات :
      قرابت : آموزش + تست موضوعی گاج کافیه
      آرایه : آموزش + تست موضوعی گاج کافیه
      زبان فارسی : آموزش دریافت + تست موضوعی گاج
      لغت : آموزش لقمه مهر و ماه + تست موضوعی گاج
      املا : آموزش هفت خوان خیلی سبز + تست موضوعی گاج
      تاریخ ادبیات : آموزش هفت خوان خیلی سبز + تست موضوعی گاج
      همایش نشر دریافت ( واسه بعد از عید )
      کتاب درسی هم لازم نیست بخونی

عربی : عربی کامل گاج

معارف : جامع گاج . کتاب درسی هم نمیخواد !

زبان : جامع مبتکران + درک متن به زبان ساده ( واسه نیمسال دوم )

زمین : دریافت

ریاضی : جامع خیلی سبز

زیست : کتاب درسی + همایش دریافت + تست از الگو ( فاگوزیست حجیمه )

فیزیک : گاج

شیمی : آموزش فیل های مبتکران + نست جامع گاج ( اگه پاسخنامش بیاد )

13. Top | #118
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.Arash نمایش پست ها
      ادبیات :
      قرابت : آموزش + تست موضوعی گاج کافیه
      آرایه : آموزش + تست موضوعی گاج کافیه
      زبان فارسی : آموزش دریافت + تست موضوعی گاج
      لغت : آموزش لقمه مهر و ماه + تست موضوعی گاج
      املا : آموزش هفت خوان خیلی سبز + تست موضوعی گاج
      تاریخ ادبیات : آموزش هفت خوان خیلی سبز + تست موضوعی گاج
      همایش نشر دریافت ( واسه بعد از عید )
      کتاب درسی هم لازم نیست بخونی

عربی : عربی کامل گاج

معارف : جامع گاج . کتاب درسی هم نمیخواد !

زبان : جامع مبتکران + درک متن به زبان ساده ( واسه نیمسال دوم )

زمین : دریافت

ریاضی : جامع خیلی سبز

زیست : کتاب درسی + همایش دریافت + تست از الگو ( فاگوزیست حجیمه )

فیزیک : گاج

شیمی : آموزش فیل های مبتکران + نست جامع گاج ( اگه پاسخنامش بیاد )

واسه شیمی فکر نمیکنید مبتکران کافیه ؟ من خودم فقط و فقط مبتکران کار کردم 80 زدم .... بدون کتاب درسی
      زیست من 45 زدم اصلا تست نزدم کتاب + درسنامه خیلی سبز خوندم ! ول زیست خودم شک دارم هنوز چی بخونم

14. Top | #119
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط gigabyte2052 نمایش پست ها
      واسه شیمی فکر نمیکنید مبتکران کافیه ؟ من خودم فقط و فقط مبتکران کار کردم 80 زدم .... بدون کتاب درسی
      زیست من 45 زدم اصلا تست نزدم کتاب + درسنامه خیلی سبز خوندم ! ول زیست خودم شک دارم هنوز چی بخونم
      دوست عزیز خودم هم از مبتکران استفاده میکردم و بالا میزدم اما یه ایراد بزرگی که مبتکران داره اینه که خیلی حجیمه . واسه آموزش کتابای فیل مبتکران همون درسنامه هایی رو که تو مبتکران هست دارن فقط تعداد تست ها کم شده شما میتونید واسه آموزش از ترکیب کتاب درسی + فیل و واسه تست از جامع مهر و ماه و یا مبتکران و یا جام گاج تست بزنید . در کل به نظر من کتاب جامع گاج اگه پاسخنامش بیاد کامله و دیگه حتی نیاز نیس که فیل مبتکران رو هم بخونید ولی در هر صورت مبتکران تست زیاد داره ولی گاج سعی کرده که تست های مهم و کاربردی رو بیاره که به نظرم واسه تست گاج بهتره .
      زیست هم که اول باید کتاب رو کامل حفظ باشین و بقهمین و بعدش کتاب همایش دریافت رو واسه آموزش کار کنید. البته من کتاب فاگوزیست 3 رو هم که تازه اومده دارم ولی فاگوزیست حجیمه ( سوم به جز ژنتیک 425 صفحس ) هفت جلدم هست . در هر صورت آموزش کتاب + همایش دریافت > کتاب + فاگوزیست . واسه تست هم کتاب های سال به سال الگو هست که کتابای خوبی هستن . واسه کار آسون تر هم میتونید به جای الگو از زیست جامع گاج استفاده کنید ولی تست های الگو نکته دار تر و خفن تر هستن و کلا الگو از هر نظر از گاج بهتره و به خصوص که پاسخنامه ی خوبی هم داره که میتونی نقش یه جزوه ی خوب حتی بهتر از جزوه ی عمارلو باشه . از آقا محمد مدیر بخش منابع انجمن هم میتونید درباره ی منابع سوال کنید . بهتر از من میتونن راهنماییتون کنند . موفق باشید

15. Top | #120
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز خودم هم از مبتکران استفاده میکردم و بالا میزدم اما یه ایراد بزرگی که مبتکران داره اینه که خیلی حجیمه . واسه آموزش کتابای فیل مبتکران همون درسنامه هایی رو که تو مبتکران هست دارن فقط تعداد تست ها کم شده شما میتونید واسه آموزش از ترکیب کتاب درسی + فیل و واسه تست از جامع مهر و ماه و یا مبتکران و یا جام گاج تست بزنید . در کل به نظر من کتاب جامع گاج اگه پاسخنامش بیاد کامله و دیگه حتی نیاز نیس که فیل مبتکران رو هم بخونید ولی در هر صورت مبتکران تست زیاد داره ولی گاج سعی کرده که تست های مهم و کاربردی رو بیاره که به نظرم واسه تست گاج بهتره .
      زیست هم که اول باید کتاب رو کامل حفظ باشین و بقهمین و بعدش کتاب همایش دریافت رو واسه آموزش کار کنید. البته من کتاب فاگوزیست 3 رو هم که تازه اومده دارم ولی فاگوزیست حجیمه ( سوم به جز ژنتیک 425 صفحس ) هفت جلدم هست . در هر صورت آموزش کتاب + همایش دریافت > کتاب + فاگوزیست . واسه تست هم کتاب های سال به سال الگو هست که کتابای خوبی هستن . واسه کار آسون تر هم میتونید به جای الگو از زیست جامع گاج استفاده کنید ولی تست های الگو نکته دار تر و خفن تر هستن و کلا الگو از هر نظر از گاج بهتره و به خصوص که پاسخنامه ی خوبی هم داره که میتونی نقش یه جزوه ی خوب حتی بهتر از جزوه ی عمارلو باشه . از آقا محمد مدیر بخش منابع انجمن هم میتونید درباره ی منابع سوال کنید . بهتر از من میتونن راهنماییتون کنند . موفق باشید

مبتکران درسته حجیمه ولی کامله من واسخ جمع بندی درسنامه های هر سال و خوندم + تست سراسری زدم !

برای زیست مشکل دارم یعنی خیلی سبز خوب نیست ؟ همایش دریافت همون جزوههای دکتر عمارلو رو بگیرم بهتر نیست ؟

این روش برای زیست خوبه ؟ یا خیلی سبزو از منابع حذف کنم؟
      1.کتاب + درسنامه خیلی سبز + جزوه دکتر عمارلو +تست الگو+ جمع بندی مهر و ماه

واسه ریاضی از خیلی سسبز اسون تر ندارید اموزش ؟ خیلی سخت توضییح داده من ریاضییم خیلی ضعیفه

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

مبتکران درسته حجیمه ولی کامله من واسخ جمع بندی درسنامه های هر سال و خوندم + تست سراسری زدم !

برای زیست مشکل دارم یعنی خیلی سبز خوب نیست ؟ همایش دریافت همون جزوههای دکتر عمارلو رو بگیرم بهتر نیست ؟

این روش برای زیست خوبه ؟ یا خیلی سبزو از منابع حذف کنم؟
      1.کتاب + درسنامه خیلی سبز + جزوه دکتر عمارلو +تست الگو+ جمع بندی مهر و ماه

واسه ریاضی از خیلی سسبز اسون تر ندارید اموزش ؟ خیلی سخت توضییح داده من ریاضییم خیلی ضعیفه

صفحه 8 از 22 نخستنخست ... 78918 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

com، http، konkur، فقط، فیلی، فیزیک، فاگوزیست، فار، فارسی، فر، فرق، فشرده، قلم، قارچ، قبلا، قرابت، لیسانس، لطفا، مفهومی، مفیده، ممنون، من، منو، منابع، منابع مطالعاتی.منبع دروس کنکوری، منابع کنکور 94، منابع کنکوری که انتخاب کردم برای کنکور 94 درسته؟، منابعی، مناسب، منبع، منظم، مهم، مهر، مهر و ماه، مولف، می، میکنم، میکرو، میکروطبقه بندی گاج، میگن، میخوام، میخواستم، میدن؟، میدونه، میدید، میرم، میشم، میشن، میشه، ماه، مبتکران، مبحث، متن، مثل، مجموعه، محوری، محبی، محترم، مختلف، مشکل، مشاوره، مشاوره برنامه ریزی مشاوره تحصیلی، مشاورین، مشابه، مطابق، معلم، معرفی، نقره، نمونه، چند، چه، چون، چی، نیاز، چیز، نیست، نیستم، نکات، نکته، نگه، نام، نامه، چاپ، نبود، نتونستم، نرم، نرم افزار، نشر، نظر، نظرتون، هفت، هم، همه، همون، همین، همایش، همراه، هیچی، ها، های، هایی، هارو، هر، هرکسی، هست، هستم، هستند، ولی، واسه، یه، یک، یکی، یکبار، یا، یعنی، ژنتیک، کلاس، کم، کمک، کنم، کنن، کنه، کنید، کنید؟، کنکور، کنکور 93، کنکور 94، کنکوری، کنکوری 94، که، کامل، کامپیوتر، کتاب، کتاب های کنکوری، کتابه، کتابی، کدوم، کردم، کرده، گفت، گنج، گیاهی، گاج، پنج، پیش، پیشنهاد، پایه، پارسال، پزشکی، پس، پست، ؟؟؟، آقای، آموزش، آیا، آیات، آدرس، آره، افزار، الگو، البته، ام، اموزش، اما، اماده، امتحان، امروز، امسال، انگلیسی، اناری، انتخاب، انتشارات، اند، این، اینکه، ایاد، ایادفیلی، اگر، اختصاصی، ادبیات، ادغام، ارام، از، ازمایشی، اسم، اساتید، استفاده، اصلا، اضافه، بقیه، بلد، بچه، بندی، به، بهم، بهمن، بهتره، بهترین، بهش، بودم، بودن، بوده، بیاتی، بیشتر، بگم، بگن، بگید، بگیرم، با، بالا، بالای، بانک، باید، بار، بازرگانی، باشه، بخونم، بخش، بدون، بدونم، بدید، برای، بزنم، بشم، بعضی، تقریبا، تمامی، تمرین، تهیه، تهران، تو، تابستون، تاثیر، تازه، تجربی، تحصیلی، تخته، تراز، تست، تصویری، تغییر، ثبت، جمع، جمع بندی، جوابمو، جور، جامع، جداگانه، جزوه، جزوات، حفظ، حل، حجم، حد، حدود، حذف، خوندم، خوندن، خوام، خوب، خوبی، خودم، خیلی، خیلی سبز، خاطر، خدمت، خدا، دنبال، دوسال، دوستان، دوستانی، دیگه، دکتر، دانشگاه، دادم، دار، دارم، دارن، داره، دارید، داشته، دبیر، دبیرستانم، در، درود، دروس، درباره، درس، درسنامه، درسی، رفتم، رقمی، رو، روی، روز، روش، ریاضی، راهنمایی، راهنمایی‏، رتبم، رتبه، رشتم، رشته، رشته تجربی، زمین، زنی، زیر، زیست، زبان، سلیمان، سوال، سیاه، سال، ساده، ساعت، سبز، سبطی، سری، سریع، سراسری، سراغ، سطح، سعید، شما، شناسی، شهاب، شیمی، شیمی 2، شیمی 3، شاید، شارش، شدم، شده، شروع، شرکت، صفر، صورت، علاقه، عمومی، عمارلو، عالی، عالیه، عربی، عزیز

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن