با سلام خدمت همه کسانی که این تاپیک رو میخونن
این تاپیک و این متن برای کسانی نوشته شده که تو انتخاب کردن منابع خودشون سردرگم شدند پس شرع کنیم با یک متن ساده و خودمونی
شمایی که میخواهید کتاب خودتون را برای کنکور انتخاب کنید باید به گفته ها و تجربه های دیگران توجه کنید اما نه طوری که هرچه اونها گفتند رو مو به مو اجرا کنیم .مثلا یک نفر به شما توصیه میکنه که من مثلا برای درس زیست از کتاب خیلی سبز یا الگو استفاده میکنم ،شما نباید بری همون کتابی که اون گفته رو انتخاب کنی و شروع به خوندنش کنید
اصلا شاید کتابی که به شما معرفی شده ،مورد علاقه شما نباشه . مورد علاقه بودن کتاب منظورم اینه که مثلا با ترتیب و طبقه بندی اون کتاب حال نکنید یا مثلا که شما از رنگبندی کتاب خشتون نیاد
خداروشکر الان که عصر ارتباطات هستش همه انتشارات واسه خودشون سایت دارند ، میتونید برید تو سایتشون و نمونه صفحاتی که بعضی از آن ها تو سایت میگذارند رو دانلود کنید .یا اینکه به کتابفروشی شهر خودتون برید کتاب ها را ورق بزنید تا ببینید خوبه یا نه ؟
متاسفانه خیلی ها تاپیک میزنند که مثلا میگن رتبه 1 کنکور سراسری چه کتاب هایی رو خونده تا منم برم بخونم
این کار خیلی غلطه و مطمئن باشید نه تنها نتیجه نمیگیرین بلکه بهتون ضربه شدیدی وارد میکنه
معلومه باید بین رتبه 1 کنکور و منی که رتبه ام چند هزار بیشتر شده فرق باشه ،اون خیلی بیشتر تلاش کرده و سطحش خیلی بالاتره
درمورد کتابهای درس های اختصاصی آبی قلمچی بگم که کتابهایی هستند که سوالات گذشته ی کنکور سراسری رو در بر میگیره ولی شما ها باید دقت کنید که کنکور سراسری سال بعد هیچوقت مثل سوالات گذشته نمیاره بلکه سخت تر هم میشه ،پس بنده همونطور که خودم از آبی قلمچی استفاده نمیکنم از شما دوستان هم میخوام که با دقت تصمیم بگیرید