X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 17 از 22 نخستنخست ... 7161718 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 241 به 255 از 318
    1. Top | #241
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mamadabfm نمایش پست ها
      تست دلره ولی بیشتر جنبه اموزشی داره اخه بیشتر تک کلمه ایین تستا
      ولی بنظرت جزوه که دارم ماله کنکر ۹۲ هست با این جزوهایی که میگن جدید ماله ۹۴ اومده فرق داره؟
      فروش جزوه عمارلو اخرين ويرايش ٩٤

از خودشون بخر قیمتش 200 تومنه مطمن تر هم هست
      اره جزوه هاشون تغییر کرده من مال 92 رو دارم که واسه کنکور 93 ازش استفاده میکردم اصلا تستاش یه کلمه ای نیست خیلی تستای خوبی داره

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Farzaneh15 نمایش پست ها
      شیمی جامع گاج برای دوم و سوم جوابگو هست یا هر سال جدا باشه؟
      مبتکران بخر در کنارش این گاج جامع رو هم بزن که عالی میشه

2. Top | #242
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط talentstudent نمایش پست ها
      از خودشون بخر قیمتش 200 تومنه مطمن تر هم هست
      اره جزوه هاشون تغییر کرده من مال 92 رو دارم که واسه کنکور 93 ازش استفاده میکردم اصلا تستاش یه کلمه ای نیست خیلی تستای خوبی داره

مبتکران بخر در کنارش این گاج جامع رو هم بزن که عالی میشه
      سلام داداش من تست برام مهم نیست درسنامه برام مهمه
      شما که هر دو نسخه رو داری یه مقایسه بکن ببین درسنامه هم عوض شده داداش؟
      ممنون

3. Top | #243
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      ممنون
      اول که من داداش نیستم آبجی هستم
      دوم اینکه من دو نسخه رو که نگاه کردم خیلی فرق داشتن از همه لحاظ خودم موندم 93 رو بگیرم یا نه

4. Top | #244
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ممنون
      داداش مگه تو نمیگی متن کتابو کامل آورده پس ولش کن تو رو همین بخون دیگه به بقیه جزوه ها کاری نداشته باش

5. Top | #245
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sam-n نمایش پست ها
      داداش مگه تو نمیگی متن کتابو کامل آورده پس ولش کن تو رو همین بخون دیگه به بقیه جزوه ها کاری نداشته باش
      راس میگی داداشگفتم شاید تغییرات زیادی کزدی نسخه جدید با نسخه 92 ولی کتابای زیست از 92 تا الان تغییر نداشتنهمینو میخونم با تست گاج جامع فکر نکنم چیزی از زیر دستم در برهبه هر حال خیلی زحمتت دادم داداش این چند وقته بازم ممنون

6. Top | #246
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      راس میگی داداشگفتم شاید تغییرات زیادی کزدی نسخه جدید با نسخه 92 ولی کتابای زیست از 92 تا الان تغییر نداشتنهمینو میخونم با تست گاج جامع فکر نکنم چیزی از زیر دستم در برهبه هر حال خیلی زحمتت دادم داداش این چند وقته بازم ممنون
      خواهش میکنم عزیز من که کاری نکردم
      داداش الان ده ساله که زیست همین 30 فصل بوده و بس و تا حالا اسمه یک فصلشم عوض نشده... فقط شکل تست ها عوض شدن که از جامع گاج میخونی عزیز من
      موفق باشی

7. Top | #247
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اقا یه سوال
      من برای مرور زیست در طول سال تانک تست تخته سیاه دارم که تستاش بخش بندی کردم و طبق برنامه فصل های مختلف میزنم که صرفا مرور باشه و یادم نره
      چون منبع اصلیم کتاب و خیلی سبزه
      حالا همین تخته سیاه خوبه یا برم جاش جامع گاج بگیرم برا مرور؟

8. Top | #248
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ammir نمایش پست ها
      اقا یه سوال
      من برای مرور زیست در طول سال تانک تست تخته سیاه دارم که تستاش بخش بندی کردم و طبق برنامه فصل های مختلف میزنم که صرفا مرور باشه و یادم نره
      چون منبع اصلیم کتاب و خیلی سبزه
      حالا همین تخته سیاه خوبه یا برم جاش جامع گاج بگیرم برا مرور؟
      امیر جان با همون خیلی سبز هم میشه مرور کرد
      اصلا تخته سیاه با گاج قابل مقایسه نیست گاج واقعا عالیه و تخته سیاه به شدت ضعیفه
      تستای تخته سیاه اصلا دسته بندی شده نیست به طور مثال در فصل ۸ سال سوم یه شجرنامه رو یه صفحه بعدش چند تا تست ژنوتیپ و احتمال آورده بعدش دوباره شجرنامه آورده
      اگه جامع میخوای گاج بگیر

9. Top | #249
      کاربر نیمه فعال

Mariz
      نمایش مشخصات
      بچه ها بدبخت شدم رفت!
      امروز رفتم که کتابای مدرسه رو بگیرم. فقط پیش دانشگاهی گیرم اومد که اونم طبیعی بود که گیرم میاد اما کتابای سالای قبل نبود اصلا! حتی تو دست دوم فروشیا
      کتابای خودم رو که با کتابای منبع کنکور مقایسه کردم فقط تو بعضی قسمت ها تغییر داشت.
      حالا نمیدونم چیکار کنم. اگه بخوام کتابا رو پرینت بگیرم که هزینه اش خیلی بالا میشه! اگه بخوام بشینم با کتابای خودم مقایسه کنم و تغییرات و اعمال کنم که کلی وقت میگیره.
      کتابای چاپ 93 نسبت به کتابای منبع کنکور نمیدونین چقدر تغییر داشتن؟ اگه تغییرشون کم بوده تا برم همه رو 93 بگیرم.
      ای بگم خدا چیکارشون کنه که نشستن و هر سال کتابا رو تغییر میدن (((

10. Top | #250
      کاربر نیمه فعال

Mariz
      نمایش مشخصات
      کسی پیشنهادی نداشت؟

11. Top | #251
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Purple NarSiS نمایش پست ها
      کسی پیشنهادی نداشت؟
      اخه مگه شما فک میکنی تغییرات چقدر بوده؟؟؟؟
      الان کتابای چه سالی رو دارید؟
      هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
      از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
      حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
      بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
      درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
      درد تنها شدن نیســــــت..............

12. Top | #252
      کاربر نیمه فعال

Mariz
      نمایش مشخصات
      من سال 86 دیپلم گرفتم. دیگه خودت حساب کن!

البته الان دارم زیست 1 رو میخونم. مقایسه که کردم تا فصل 4 تقریبا هیچ تغییری نداشت! فقط فصل 1 کتاب ما حذف شده که همون زمان که بودش هم نه تدریس می شد و نه ازش سوالی تو امتحانی میومد. فقط الکی کاغذ مصرف میکردن!

13. Top | #253
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      از کتاب زبان فارسی 3 گاج محوری(سبز) چاپ سال 87 میشه برای کنکور 94 استفاده کرد؟تغییراتی داشته؟
      البته فقط قسمت اموزشش چون تست از رو گاج موضوعی میزنم
      ویرایش توسط mohamad.b : 17 مهر 1393 در ساعت 11:41

14. Top | #254
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      از کتاب زبان فارسی 3 گاج محوری(سبز) چاپ سال 87 میشه برای کنکور 94 استفاده کرد؟تغییراتی داشته؟
      البته فقط قسمت اموزشش چون تست از رو گاج موضوعی میزنم
      سلام پسر گل
      تغییری نداشته عزیزم اگرم داشته جزیی بوده داداش ...ببین میتونی باهاش تستای گاج موضوعی رو حل کنی؟...اگه میتونی حله دیگه

از همین کتابت استفاده کن

15. Top | #255
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

Question مشاوره برای انتخاب منابع

سلام خدمت کنوکوری های عزیز و مشاورین محترم
      من می خوام امسال کنکور ثبت نام کنم نیاز به کمک شما دوستان درام
      اول اینکه من قبلا دانشگاه رفتم و لیسانس نرم افزار دارم علاقه بسیاری هم بهش دارم اما چون رشته تحصیلی دبیرستانم تجربی بوده اصلا نتونستم با رشته کامپیوتر جور بشم به همین خاطر میخوام یه بار دیگه شانسمو امتحان کنم
      من پارسال به اصرار یکی از دوستان به صورت ازمایشی حدود 15 روز به صورت فشرده قیل از کنکور درس خوندم البته از قبل ثبت نام کرده بودم رتبم چندان خوب نبود البته برای ازمایش بود 17000 شدم ولی میخوام امسال منظم بخونم دوستان محترمی که دارن برا کنکور اماده میشن یا مشاورین محترم چه منابعی رو پیشنهاد میدن؟

صفحه 17 از 22 نخستنخست ... 7161718 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

com، http، konkur، فقط، فیلی، فیزیک، فاگوزیست، فار، فارسی، فر، فرق، فشرده، قلم، قارچ، قبلا، قرابت، لیسانس، لطفا، مفهومی، مفیده، ممنون، من، منو، منابع، منابع مطالعاتی.منبع دروس کنکوری، منابع کنکور 94، منابع کنکوری که انتخاب کردم برای کنکور 94 درسته؟، منابعی، مناسب، منبع، منظم، مهم، مهر، مهر و ماه، مولف، می، میکنم، میکرو، میکروطبقه بندی گاج، میگن، میخوام، میخواستم، میدن؟، میدونه، میدید، میرم، میشم، میشن، میشه، ماه، مبتکران، مبحث، متن، مثل، مجموعه، محوری، محبی، محترم، مختلف، مشکل، مشاوره، مشاوره برنامه ریزی مشاوره تحصیلی، مشاورین، مشابه، مطابق، معلم، معرفی، نقره، نمونه، چند، چه، چون، چی، نیاز، چیز، نیست، نیستم، نکات، نکته، نگه، نام، نامه، چاپ، نبود، نتونستم، نرم، نرم افزار، نشر، نظر، نظرتون، هفت، هم، همه، همون، همین، همایش، همراه، هیچی، ها، های، هایی، هارو، هر، هرکسی، هست، هستم، هستند، ولی، واسه، یه، یک، یکی، یکبار، یا، یعنی، ژنتیک، کلاس، کم، کمک، کنم، کنن، کنه، کنید، کنید؟، کنکور، کنکور 93، کنکور 94، کنکوری، کنکوری 94، که، کامل، کامپیوتر، کتاب، کتاب های کنکوری، کتابه، کتابی، کدوم، کردم، کرده، گفت، گنج، گیاهی، گاج، پنج، پیش، پیشنهاد، پایه، پارسال، پزشکی، پس، پست، ؟؟؟، آقای، آموزش، آیا، آیات، آدرس، آره، افزار، الگو، البته، ام، اموزش، اما، اماده، امتحان، امروز، امسال، انگلیسی، اناری، انتخاب، انتشارات، اند، این، اینکه، ایاد، ایادفیلی، اگر، اختصاصی، ادبیات، ادغام، ارام، از، ازمایشی، اسم، اساتید، استفاده، اصلا، اضافه، بقیه، بلد، بچه، بندی، به، بهم، بهمن، بهتره، بهترین، بهش، بودم، بودن، بوده، بیاتی، بیشتر، بگم، بگن، بگید، بگیرم، با، بالا، بالای، بانک، باید، بار، بازرگانی، باشه، بخونم، بخش، بدون، بدونم، بدید، برای، بزنم، بشم، بعضی، تقریبا، تمامی، تمرین، تهیه، تهران، تو، تابستون، تاثیر، تازه، تجربی، تحصیلی، تخته، تراز، تست، تصویری، تغییر، ثبت، جمع، جمع بندی، جوابمو، جور، جامع، جداگانه، جزوه، جزوات، حفظ، حل، حجم، حد، حدود، حذف، خوندم، خوندن، خوام، خوب، خوبی، خودم، خیلی، خیلی سبز، خاطر، خدمت، خدا، دنبال، دوسال، دوستان، دوستانی، دیگه، دکتر، دانشگاه، دادم، دار، دارم، دارن، داره، دارید، داشته، دبیر، دبیرستانم، در، درود، دروس، درباره، درس، درسنامه، درسی، رفتم، رقمی، رو، روی، روز، روش، ریاضی، راهنمایی، راهنمایی‏، رتبم، رتبه، رشتم، رشته، رشته تجربی، زمین، زنی، زیر، زیست، زبان، سلیمان، سوال، سیاه، سال، ساده، ساعت، سبز، سبطی، سری، سریع، سراسری، سراغ، سطح، سعید، شما، شناسی، شهاب، شیمی، شیمی 2، شیمی 3، شاید، شارش، شدم، شده، شروع، شرکت، صفر، صورت، علاقه، عمومی، عمارلو، عالی، عالیه، عربی، عزیز

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن