آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 12 از 22 نخستنخست ... 2111213 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 166 به 180 از 318
    1. Top | #166
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      وقت براي خوندن ادبيات موضوعي گاج نميشه حيف اين همهههه وقت ني بذاريم واسش؟
      من كتاباي الگو رو هم دارم ولي با اينا پيش ميرم خيلي بهتزه گاج چيزي به اسم درسنامه اموزشي نداره همش تسته ادم ميترسه ي تست نزنه نكته اي جا بمونه

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

2. Top | #167
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط muhammad نمایش پست ها
      ببین خانوم عزیز :

جواب سوال اولتون : برای زبان En همون جامع مبتکرن کفایتشه و از سرشم زیاده! برای ردینگ و کلوز هم بازهم مبتکران (بازهم همون مولف) یه کتاب عالی داره که این دوتا واسه زبان خیلی هم عالی ان. چیز دیگری نگیر.
      جواب سوال دومتون : برای ادبیات لازم نیست خط به خط بخونی این بزرگترین اشتباهه که حتی نفرات برتر هم دچارش میشن. ادبیات رو باید مبحثی خوند و فقط تست زد. از کتابای ادبیات فقط واسه تاریخ ادبیات و لغات اخرش استفاده کن. برای بقیه مباحث کتاب های موضوعی نشر الگو رو بخر که خداییش حرف ندارن به اضافه ی کتاب هامون سبطی (قرابت معناییشو میگم و زبان فارسیش رو)! همین!! پول الکی خرج نکن!
      جواب سوال سومتون : برای زیست اصلا سراغ خیلی سبز نرو! اگه داری و دم دستی هست تستاشو بزن اما به عنوان یه منبع اصلی تست، باید بگم بدرد نمیخوره (زمانش رفت تموم شد). حتما نشر الگو رو بگیر و یا جامع گاج هم فوق العاده عالیه. زیست نشر الگو هزار برابر بهتر از زیست خیلی سبز هست.
      جواب سوال چهارمتون : بله، ریاضی جامع خیلی سبز بهترین کتاب هستش که به جرات میتونم بگم بهترین کتاب جامع رشته ی تجربی هستش که چیزی واسه ادم باقی نمیذاره، ادمو شیرفهم میکنه!! کتاب فیزیک گاج هم دیگه واسه همه شناخته شده اس و راه های میانبر و کوتاه و قشنگی که توی کتاب گاج هست جای دیگه ای نیست. به نظر من حتما گاجو بگیر واسه فیزیک هر چند که قیمتشم بالاس اما ارزششو داره.
      جواب سوال پنجمتون : والا من زیست تصویری قلمچی رو ندیدم اما یه کتاب خوب دیگه واسه زیست هست اونم کتاب زردرنگ مهروماه هستش که کتاب عالی ای هستش که تموم شکلای کتاب رو هم بررسی کرده و نکاتشو گفته!
      ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------موفق و سعادتمند باشید!
      كلاس با مولف گاج يه ميليون ميصرفه؟ هفته اي ٤/٥ساعت

3. Top | #168
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      این روش زیست خوبه

با توجه به سختی درس زیست (خصوصا کنکور های اخیر) به همه ی داوطلبان تجربی پیشنهاد میشه که حداقل 2 ساعت در روز رو برای زیست اختصاص بدهند...
      توجه داشته باشید که درس زیست مانند دیگر درس ها نیست و در هنگام مطالعه باید هر سه کتاب زیست در دسترس شما باشد به محض اینکه کلمه ای خوندید که شما رو یاد مبحثی انداخت باید دیگر کتاب های زیست رو باز کنید...مثلا شما در کتاب زیست پیش درباره ی مواد ثانویه گیاهان می خونید که چی هست و همه ی گیاهان دارند و اغلب گیاهان فعالیت دفاعی دارد ولی شما در زیست دوم با نوعش و محل ذخیرش آشنا می شوید!!!
      پیشنهاد می شود هر چه زودتر زیست رو تموم کنید!! البته اشتباه برداشت نکنید منظور من از تموم کردن تندخوانی نیست چون من ساعت مطالعه ی بالایی رو برای زیست اختصاص دادم پس سعی کنید تا آخر بهمن حداقل یکبار زیست رو تسلط داشته باشید...البته از اینجا کارش شما تازه شروع میشه...چون شما از اینجا به بعد باید همه ی مطالب رو به هم مربوط کنید و سرعت مرورتان را بالا ببرید
      دقت داشته باشید که شما اگر زیست رو دوره کنید فایده دارد چون به هر حال تسلط شما بیشتر می شود
      ولی فایده اصلی را وقتی دارد که با هر بار دوره کردن نکته ی جدید پیدا کنید یا بتونید یک مفهوم یا تصویر جدیدتر از زیست بسازید یا بتونید یک مفهوم رو به یک مفهوم دیگر مربوط سازید

تمام مباحث به هم مربوط هستن پس هیچکدارم رو از یکدیگر جدا نکنید! (ژنتیک ، گیاه شناسی ، همئوستازی).
      ژنتیک رو حتما بخونید و قبل خوندش مبحث آنالیز و احتمال ریاضی رو هم بخونید...
      برای زدن تست های شجرنامه شما باید از حذف گزینه استفاده کنید یعنی 4 حالت بیماری رو در نظر بگیرید و با توجه به نوع شجرنامه حذف کنید مثلا اگر پدر سالم باشد و مادر بیمار ودخترشان بیمار باشید حالت مغلوب وابسته به X حذف میشه...(حالت های دیگه هم هست که در جزوه ها هست ولی من پیشنهاد می کنم خودتون بشینید بررسی کنید)

توجه کنید 4 فصل آخر زیست رو 80 درصد از بچه ها می اندازند بعد عید بخاطره همین نکته ی ترکیبی نمی تونند از این 4 فصل در بیارن در صورتی که پر از نکته ی ترکیبی با زیست دوم است ...از طرفی طراحان هم خیلی این تست ها رو سخت و ترکیبی نمی دهند!
      بخاطره همین این مباحث رو هم تا قبل عید تموم کنید که بتونید به تسلط برسید (خیلی از داوطلبان این مباحث رو به تسلط نمی رسند!)

جزوه ی خوب!
      جزوه ی خوب چیه؟
      دوستان اگر جزوه ی زیست در جوب هم دیدید بردارید و استفاده کنید ، هر دبیری ممکنه نکته ای بگه که به دانسته های شما اضافه کنه و مفهوم تازه ای از زیست به شما برسونه...
      خیلی از شما ها یک مطلب رو می خونید X برداشت می کنید ولی می بینید همین مطلب رو Y توضیح میده و جزوه ی فلان دبیر این مطلب رو z گفته...این چیزا در زیست کاملا طبیعیه! پس سعی کنید اگر نکته ای از دبیر ، جزوه ، دی وی دی آموزشی می شونید و می خونید ، حتما حتما در متن کتاب پیاده کنید (یعنی دلیلش رو پیدا کنید این نکته از کجای کتاب برداشت میشه)...اینطوری هم با هر بار دوره ی کتاب نکته دوباره یادتون میاد هم از حیطه ی کنکور خارج نمشید و مطلب بیشتر در ذهن شما می مونه.

دقت داشته باشید منظور من این نبود که جزوه ی دبیر های خوب(مثل عمارلو یا منفرد) رو الویت قرار ندهید بلکه منظورم این بود شما هیچ جزوه ای از زیست رو نباید کنار بگذارید چون وقتی چند دور کتاب رو + جزوه های ذکر شده رو خونده باشید، خوندن جزوه ی جدید یا کتاب جدید وقت خیلی خیلی کمی از شما میگیرد!
      دقت داشته باشید جزوه باید کنار سه کتاب زیست خونده شود!!! یعنی حتی بهترین جزوه ی زیست هم باشید شما اول صفحه ی مربوطه را از کتاب می خوانید بعد سراغ مطلب جزوه می روید!

دوستان زیست مثل درس ریاضی و فیزیک نیست شما در زیست 10 درصد وقت رو صرف آموزش می کنید باقی رو صرف تست در فیزیک 50 درصد وقتتون رو صرف تست می کنید 50 درصد آموزش ...ولی در زیست باید 90 درصد وقتتون صرف خوندن باشه 10 درصد صرف تست! دلیلش رو هم توضیح میدم

دلیل نزدن یا غلط زدن تست در زیست:

1- داشتن اطلاعات غلط یا بهتر بگم مطلب رو x برداشت کردید ولی مطلب y بوده...مثلا همه فکر می کنند اون سلول های قلب که تمایز پیدا می کنه خاصیت هدایت جریان الکتریکی رو داره درصورتی که اونی که تمایز پیدا نمی کنه این خاصیت رو داره....
      خیلی ها هنگام خوندن مطلب رو اشتباه برداشت می کنند در نتیجه تست رو غلط می زنند...به نظر من راهش مرور مکرر زیست ، خوندن جزوه ی های متعدد و استفاده از dvd های آموزشی مختلفه...
      2- فقدان اطالاعات: مثلا شما به عکس دقت نمی کنید که سلول نگهبان روزنه کلروبلاست داره پس کلی سوال میشه از این فصل داد خصوصا ترکیبی با فصل 8 زیست پیش!
      این هم راه حلش همونه که گفتم: مرور مکرر زیست برای پیدا کردن نکته و تصویر و مفهوم جدید از زیست استفاده از جزوه و dvd برای پیدا کردن نکته و مفهوم و تصویر جدید از زیست...
      یک نکته ای رو بگم کسایی که زیست رو می خونند باید توانایی سه بعدی سازیشون قوی باشه... پزشکا در معماری هم موفق هستن دلیلش همینه...
      مثلا شما دارید مطلبی ( فصل 8 پیش) رو درباره ی تنفس در گیاه می خونید حسابش رو بکنید داخل چه فضایی هستید :
      داخل برگ>>داخل سلول غلاف آوندی>>>داخل کلروپلاست>>>داخل گرانوم
      حالا حسابش رو بکنید وقتی کتاب میگه یک اکسیژن آزاد میشه از چند لایه باید خارج بشه....پس امیدوارم توانایی تصویر سازی قوی رو داشته باشید

در صورتی که نکته ای جدید رو بدست میارید (از هر جا به غیر از کتاب) حتما سعی کنید اون نکته رو در کتاب پیاده کنید مثلا در کتاب خیلی سبز هر کدام از صداهای قلب رو نوشته که در کدام مرحله میاد ولی باسه هیچ کدوم دلیلی ننوشته پیشنهاد می کنم خودتون بشینید با دلیل هر چیزی رو در زیست پیدا کنید

4. Top | #169
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa92 نمایش پست ها
      كلاس با مولف گاج يه ميليون ميصرفه؟ هفته اي ٤/٥ساعت

به نظر من آره
      تو شیراز دبیرا واسه هفته ای 4.5 تا 5.5 ساعت ، 850-900 میگیرن.

5. Top | #170
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M o h a m m a d نمایش پست ها
      با سبز نوشتم جوابا رو(داخل نقل قول)
      خیلی خیلی ممنون بابت راهنمایی و وقتی که گذاشتین :yahoo (1):من خیلی وسواس عجیبی تو انتخاب کتاب دارم!.....(اونایی که رنگ آبی اند رو می خوام بخرم و اونایی که رنگ سبزند رو دارمشون و همشون مال چاپ پارسالند به جز شیمی که خود معلممون گفت مال این چاپ رو بگیریم!)

من اینا ها رو در کل قراره داشته باشم که بعضیاش رو هم قبلا داشتم.جلوش توضیح و کاری که می خوام بکنم رو نوشتم.کلا اگه غیر از سوالام اشکالی وجود داره لطفا راهنماییم کنید.خیلی خیلی تشکر ویژه

ادبیات:

جامع گاج (چون گفتند پاسخ تشریحیاش خیلی بهتر از الگو هست دیگه نمیرم قرابت الگو رو بگیرم.اول جامع رو کار می کنم بعد میرم سراغ الگو)

همایش دریافت (آرایه)

قرابت معنایی دریافت

تاریخ ادبیات الگو

زبان فارسی الگو

آرایه الگو
      (این رو هم با اینکه دارم ولی فعلا کار نمی کنم و همون گاج رو کار می کنم تا بعد)

لغت و املا لقمه مهر و ماه (این رو می خونم و تستاشو از گاج میزنم و بعد شاید رفتم الگو و دریافتش رو هم گرفتم)

جامع مهر و ماه (این رو هم فعلا میذارمش کنار و پشیمونم از خریدش)

سوال : به نظرتون زبان فارسی دریافت رو بگیرم یا نه؟از الان می خوام جدی شروع کنم به درس خوندن.اگه به نظرتون وقت میشه بگیرم؟

دینی:

جامع گاج

آیات و نکات گاج

عربی:

گاج کامل

ایاد فیلی مبتکران
      (فعلا کار نمیکنمش تا بعد ببینم چی میشه)

تیک 8 گاج

درک متن عربی گاج (یک نفری گفت این خوبه حالا مطمئن نیستم!)

سوال 1 : به نظرتون برای لغات عربی همین تیک 8 کافیه؟کتاب بهتری سراغ ندارین؟

سوال 2 : برای خوندن عربی از همون اول برم گاج بخونم؟کتاب رو هم باید بخونم یا نه؟اگه آره چیاش رو اول باید بخونم؟

سوال 3 : درک متن عربی گاج رو خوبه بگیرم؟یا کتاب بهترش هم هست؟

زبان:

جامع مبتکران اناری

درک مطلب به زبان ساده اناری ( دلیل اینکه اینو به جای شبقره انتخاب کردم این بود که چون جامعش رو اناری دارم گفتم شاید اگه اینم اناری باشه بهتره)

ریدینگ و کلوز تست زرد کانون (معلممون گفته بود بخرمش که من فعلا نمی خونمش چون نمیدونم اصلا به درد بخور هست یا نه!)

کتاب زبان آبی کانون
      (اینو هم معلممون گفته بود بخرمش.بعد از عید برای جمع بندی حل میکنمش)
      تیک 8 گاج

زیست:

خیلی سبز دوجلدی پیش (اینو هم نمی خونمش فعلا و فقط درس نامه هاشو اگه خارج از کتاب نباشه می خونم و برای کتاب دوم بعدا حل می کنم)تست الگو دوم

تست الگو سوم

تست الگو چهارم

همایش دریافت (2 جلد)

زیست پایه کوله پشتی (آموزشی)

زیست گیاهی مهر و ماه

زیست ژنتیک کامل مهر و ماه

جمع بندی سیب زیست مهر و ماه زرد تصویری
      (اول میخواستم تصویری کانون رو بگیرم اما گفتین این بهتره)

سوال 1 : من زیستم خیلی خیلی ضعیفه چون رشتم ریاضی بوده تا حالا نخوندمش (یه دور پارسال جزئی خوندم) .بین همایش و کوله پشتی کدوم رو اول باید بخونم؟

سوال 2 : جمع بندی سیب زیست مهر و ماه زرد تصویری....من یک کتاب تصویری برای این لازم داشتم که همزمان با خوندن کتاب این رو هم بخونم.اما این نشته جمع بندی!!! یعنی به درد الانم نمی خوره که همزمان با کتاب بخونم؟

سوال 3 : درس نامه های خیلی سبز مفیدند برای خوندن؟و خارج از کتاب نیستند؟و می تونم بعد از خوندن همایش دریافت اینا رو هم بخونم؟(البته فقط پیشش رو دارم.)....دلیل اینکه خیلی اصرار به خوندن اینا دارم اینه که من هر چی کتاب زیست رو می خونم بازم خیلی نکته ها هست که یادم میره و بلد نیستم.(منظورم همون نکته های خط کتاب هست)

شیمی:

شیمی تست مبتکران دوم 90

شیمی تست خیلی سبز سوم 91

شیمی تست خیلی سبز پیش 91

ریاضی:

جامع خیلی سبز

ریاضی کوله پشتی

سوال : گفتین که کوله پشتی برای افرادی که واقعا ضعیفند تو این درس خوبه.من ریاضیم ضعیف نیست اما چون ریاضی دو ساله که نخوندم و جزوه هم اصلا ندارم یک درسنامه ی خوب و کامل می خوام که قشنگ تمام تکنیکای تستی و ... رو گفته باشه که وقتی میخونم همه چی رو یاد بگیرم و دیگه نیاز به جزوه ی معلم نداشته باشم.///حالا همین کوله پشتی کاملا مناسب منه؟در ضمن من همیشه ریاضیم 19 20 بوده تا سال سوم.فقط سال چهارم اصلا هیچی نخوندم.

فیزیک:

جامع گاج پایه

جامع گاج پیش

سوال : دبیر های فیزیکمون همیشه می گفتند که درسنامه ی فیزیک اصلا خوب نیست و برای هر مبحثی یک فرمول گفته و فیزیک رو باید مفهومی خوند و ...///البته منم چک کردم راست می گفتند تا حدودی که خودم فهمیدم . همه جا یک فرمول گفته که سر جلسه همرو قاطی میکنی...درسنامه ی دیگه ای سراغ ندارین که کامل فیزیک رو توضیح داده باشه + تمامی تکنیک ها رو؟
      من خودم داشتم فیزیک و ریاضی مسعودی رو می خوندم..اما چون خیلی جزوه نویسیش وقت گیر بود گذاشتمش کنار!(امیدوارم کار درستی کرده باشم)

زمین:

کتاب 7 چیز خیلی سبز

همایش دریافت

سوال : کتاب تست هم نیازه بگیرم؟تست مبتکران یا انتشارات برد؟یا کتاب دیگه؟

در مورد این صفحه : کلا کتابای لقمه رو دوست دارم.هم چون فنریه و هم چون جمع و جوره.اینا چه جورین؟ به نظرتون خوبه؟ (اونایی که اصلا لزومی نداره بگیرم رو بگین.و اونایی که بهتر از این هم هست رو بگین)

قید نامه زیست شناسی

زیست جانوری

واژگان تکمیلی کنکور

حفظیات ادبیات اختصاصی کنکور

تصاویر و مفاهیم شیمی

چکیده ی ژنتیک

گرامر کاربردی زبان انگلیسی

زیست گیاهی

تکنیک های برتر فیزیک

ریاضیات تجربی

کانی ها و سنگ ها

دستگاه های بدن انسان

باکتری ها.ویروس ها . قارچ ها...

عربی همراه

فیزیک (فرمول ها.تعاریف.تصاویر...)

حفظیات شیمی

واژگان عربی

واژگان زبان انگلیسی

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــ

به نظرتون اگه از الان خیلی قشنگ روزی 10 12 ساعت بخونم می تونم دارو سراسری مشهد بیارم؟:yahoo (2):یا دیره؟

و اینکه معلم خصوصی هم علاوه بر این درسنامه های زیست و فیزیک و ریاضی لازمه؟یا همین درسنامه ها کافیه؟بیرون کلاس نمیخوام برم اصلا.

خیلی خیلی ممنون

6. Top | #171
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط memo96 نمایش پست ها
      خیلی خیلی ممنون بابت راهنمایی و وقتی که گذاشتین :yahoo (1):من خیلی وسواس عجیبی تو انتخاب کتاب دارم!.....(اونایی که رنگ آبی اند رو می خوام بخرم و اونایی که رنگ سبزند رو دارمشون و همشون مال چاپ پارسالند به جز شیمی که خود معلممون گفت مال این چاپ رو بگیریم!)

من اینا ها رو در کل قراره داشته باشم که بعضیاش رو هم قبلا داشتم.جلوش توضیح و کاری که می خوام بکنم رو نوشتم.کلا اگه غیر از سوالام اشکالی وجود داره لطفا راهنماییم کنید.خیلی خیلی تشکر ویژه

ادبیات:

جامع گاج (چون گفتند پاسخ تشریحیاش خیلی بهتر از الگو هست دیگه نمیرم قرابت الگو رو بگیرم.اول جامع رو کار می کنم بعد میرم سراغ الگو)

همایش دریافت (آرایه)---(اگر موضوعی گاج رو میخری دیگه این لازم نیست خودش بخش آرایش کامله....ولی همایش واسه دوران جمع بندی لازمت میشه)

قرابت معنایی دریافت----(قرابت هم آموزش و تست موضوعی گاج کامل و کافی و عالی هست و نیازی به این نیست)

تاریخ ادبیات الگو
      (ok)

زبان فارسی الگو
      (ok)

آرایه الگو
      (این رو هم با اینکه دارم ولی فعلا کار نمی کنم و همون گاج رو کار می کنم تا بعد)خوب کاری میکنی بذارش کنار!

لغت و املا لقمه مهر و ماه (این رو می خونم و تستاشو از گاج میزنم و بعد شاید رفتم الگو و دریافتش رو هم گرفتم)--خوبه ولی الگو نیازی نیست فقط دریافت اونم اگه واسه املا دیدید نیازی هست

جامع مهر و ماه (این رو هم فعلا میذارمش کنار و پشیمونم از خریدش)--بازم خوب کاری میکنی

سوال : به نظرتون زبان فارسی دریافت رو بگیرم یا نه؟از الان می خوام جدی شروع کنم به درس خوندن.اگه به نظرتون وقت میشه بگیرم؟
      همون الگو کافیه

دینی:

جامع گاج

آیات و نکات گاج
      (الزامی به خریدش نمیبینم!)

عربی:

گاج کامل

ایاد فیلی مبتکران
      (فعلا کار نمیکنمش تا بعد ببینم چی میشه)

تیک 8 گاج

سوال 1 : به نظرتون برای لغات عربی همین تیک 8 کافیه؟کتاب بهتری سراغ ندارین؟
      اول مطالعه و تست زنی انجام بدید ببینید نیاز هست لغت بخونید اصلا!!بعدش اگر لازم بود همین گاج!

سوال 2 : برای خوندن عربی از همون اول برم گاج بخونم؟کتاب رو هم باید بخونم یا نه؟اگه آره چیاش رو اول باید بخونم؟
      آره-کتاب رو بررسی کن واسه خودت کتاب رو تحلیل و صرفی کن
      زبان:

جامع مبتکران اناری

درک مطلب به زبان ساده اناری ( دلیل اینکه اینو به جای شبقره انتخاب کردم این بود که چون جامعش رو اناری دارم گفتم شاید اگه اینم اناری باشه بهتره)

ریدینگ و کلوز تست زرد کانون (معلممون گفته بود بخرمش که من فعلا نمی خونمش چون نمیدونم اصلا به درد بخور هست یا نه!)

کتاب زبان آبی کانون
      (اینو هم معلممون گفته بود بخرمش.بعد از عید برای جمع بندی حل میکنمش)
      تیک 8 گاج(من گفتم که این لازم نیست!)

زیست:
      خیلی سبز دوجلدی پیش (اینو هم نمی خونمش فعلا و فقط درس نامه هاشو اگه خارج از کتاب نباشه می خونم و برای کتاب دوم بعدا حل می کنم)
      تست الگو دوم

تست الگو سوم

تست الگو چهارم

همایش دریافت (2 جلد)

زیست پایه کوله پشتی (آموزشی)

زیست گیاهی مهر و ماه

زیست ژنتیک کامل مهر و ماه

جمع بندی سیب زیست مهر و ماه زرد تصویری
      (اول میخواستم تصویری کانون رو بگیرم اما گفتین این بهتره)سوال 1 : من زیستم خیلی خیلی ضعیفه چون رشتم ریاضی بوده تا حالا نخوندمش (یه دور پارسال جزئی خوندم) .بین همایش و کوله پشتی کدوم رو اول باید بخونم؟
      شما کتاب رو خوب بخون و بررسی کن بعدش فرقی نداره جفتشون تقریبا یکی هست

سوال 2 : جمع بندی سیب زیست مهر و ماه زرد تصویری....من یک کتاب تصویری برای این لازم داشتم که همزمان با خوندن کتاب این رو هم بخونم.اما این نشته جمع بندی!!! یعنی به درد الانم نمی خوره که همزمان با کتاب بخونم؟
      چرا میتونید همین الان هم ازش استفاده کنید

سوال 3 : درس نامه های خیلی سبز مفیدند برای خوندن؟و خارج از کتاب نیستند؟و می تونم بعد از خوندن همایش دریافت اینا رو هم بخونم؟(البته فقط پیشش رو دارم.)....دلیل اینکه خیلی اصرار به خوندن اینا دارم اینه که من هر چی کتاب زیست رو می خونم بازم خیلی نکته ها هست که یادم میره و بلد نیستم.(منظورم همون نکته های خط کتاب هست)
      خب همون نکته های خط کتاب میشه خود کتاب!!!!منم هزار بار گفتم که کتاب مهمه واو به واوش باید خونده بشه
      خیلی سبز خارج از کتاب نیست ولی توی پیش درسنامه هاش چندان مفید نیست باز پایه بهتره ولی در کل کتاب و همایش خیلی بهتره
      شیمی:
      شیمی تست مبتکران دوم 90

شیمی تست خیلی سبز سوم 91

شیمی تست خیلی سبز پیش 91

ریاضی:

جامع خیلی سبز

ریاضی کوله پشتی

سوال : گفتین که کوله پشتی برای افرادی که واقعا ضعیفند تو این درس خوبه.من ریاضیم ضعیف نیست اما چون ریاضی دو ساله که نخوندم و جزوه هم اصلا ندارم یک درسنامه ی خوب و کامل می خوام که قشنگ تمام تکنیکای تستی و ... رو گفته باشه که وقتی میخونم همه چی رو یاد بگیرم و دیگه نیاز به جزوه ی معلم نداشته باشم.///حالا همین کوله پشتی کاملا مناسب منه؟در ضمن من همیشه ریاضیم 19 20 بوده تا سال سوم.فقط سال چهارم اصلا هیچی نخوندم.
      بله مناسبه
      فیزیک:

جامع گاج پایه

جامع گاج پیش

سوال : دبیر های فیزیکمون همیشه می گفتند که درسنامه ی فیزیک اصلا خوب نیست و برای هر مبحثی یک فرمول گفته و فیزیک رو باید مفهومی خوند و ...///البته منم چک کردم راست می گفتند تا حدودی که خودم فهمیدم . همه جا یک فرمول گفته که سر جلسه همرو قاطی میکنی...درسنامه ی دیگه ای سراغ ندارین که کامل فیزیک رو توضیح داده باشه + تمامی تکنیک ها رو؟

گاج1سری جاها زیاد فرمولی رفته ولی اگر حین حل تست به پاسخ نامه توجه دقیقی کنی مفهوم هم قشنگ برات جا میوفته
      با اینحال چنین درسنامه ای که شما گفتید واسه پیش:دریافت
      دوم و سوم هم آموزش الگو----(یا میتونید به جای این2جلد واسه هر پایه جدا برید فیزیک پایه ی الگو جلد اول رو بخونید البته فقط درسنامه ها و تمرین هاش که تو درسنامه هست و تست رو از گاج بزنید-چون تستای الگو سطح بالایی دارن)
      اگر قراره از2تا منبع استفاده کنی توجه کن که آموزش رو از یکی کار کن تست هم از یکی بزن نرو یه نوک به این بزن یه نوک به اون!!!
      ولی1پیشنهاد بهتر!
      به نظر من فیلمای فیزیک صنعتی شریف(مدرس:رفیعی) رو دانلود کنید کاملا فیزیک رو یاد میگیرید و درسنامه هم نیازی ندارید(البته بجز جزوه ی خودِ دبیر) فقط از گاج تست بزنید

من خودم داشتم فیزیک و ریاضی مسعودی رو می خوندم..اما چون خیلی جزوه نویسیش وقت گیر بود گذاشتمش کنار!(امیدوارم کار درستی کرده باشم)

خوب کاری کردید به نظر من
      .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .............................................

به نظرتون اگه از الان خیلی قشنگ روزی 10 12 ساعت بخونم می تونم دارو سراسری مشهد بیارم؟:yahoo (2):یا دیره؟
      100%---خیلی از دوستان که رتبه های خوبی هم میارن از مهر شروع میکنن شما 1روز زودتر هم شروع کنید از خیلی ها جلوتر میوفتید

و اینکه معلم خصوصی هم علاوه بر این درسنامه های زیست و فیزیک و ریاضی لازمه؟یا همین درسنامه ها کافیه؟بیرون کلاس نمیخوام برم اصلا.
      داشتن معلم بازم به سطح خودتون برمیگرده!ببینید اینجوری با اینا نتیجه میگیرید یا نه!بعد تصمیم بگیرید!ولی به نظر من بیشتر از2درس کلاس نگیرید!!!
      فیزیک صنعتی شریف واقعا عالیه از هر دی وی دی و کلاسی بهتره
      خیلی خیلی ممنون
      این دفعه این رنگی نوشتم

7. Top | #172
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M o h a m m a d نمایش پست ها
      این دفعه این رنگی نوشتم

خیلی ممنونم

زمین:

کتاب 7 چیز خیلی سبز

همایش دریافت

8. Top | #173
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط memo96 نمایش پست ها

خیلی ممنونم

زمین:

کتاب 7 چیز خیلی سبز

همایش دریافت

درک مطلب گاج هم کتاب خیلی خوبیه ولی بازم بعد از اینکه کتاب جامع رو تموم کردید برید سراغش

9. Top | #174
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      داداش این فیزیک صنعتی شریف رو از کجا میتونیم دانلود کنیم؟؟؟

10. Top | #175
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام
      بهترین کتاب شیمی ۳ که هم اموزش خوب هم تست خوب داشته باشه چیه؟

11. Top | #176
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mamadabfm نمایش پست ها
      سلام
      بهترین کتاب شیمی ۳ که هم اموزش خوب هم تست خوب داشته باشه چیه؟
      خیلی سبز و تمام ...

12. Top | #177
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام من دیگه کتابو چیدمو انشالله جدی شروع کردم
      فقط الان فهمیدم شیمی 3 من گاج میکرو سفید هست جلدش نه طوسی
      چکار کنم برم یکی دیگه بخرم ایا؟البته اموزش نمیخوام فقط تستا واسم مهمه
      راستی من اشتباه میکنم واسه ریاضی کوله پشتی پیش و پایه رو گرفتم +جزوه دبیرم به عننوان اموزش
      تست گاج طوسی (پیش و پایه)+خیلی سبز ظمنا در صورت نیاز به درسنامه گاج و خیلی سبزم رجوع میشه

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

اینم لیست کتابایی که به چز اونا که داشتم میخوام برم بگیرم:
      معجزه ی فیزیک کنکور
      کوله پشتی پیش و پایه ریاضی+مثلثات کوله پشتی
      ریاضی میکرو گاج(پیش طوسی) پیش 1
      ریاضی میکرو گاج(پیش طوسی) پیش 2
      ریاضی میکرو طوسی دوم
      ریاضی میکرو طوسی سوم
      شیمی مبتکران تست دوم +سوم +پیش
      تست الگو زیست 1
      تست الگو زیست2 +کتاب ژنتیک(2کتاب دریک کتاب)
      تست الگو زیست پیش1
      تست الگو زیست پیش2
      جامع گاج طوسی زیست +پاسخ نامه
      ادبیات جامع گاج موضوعی
      پاسخ نامه ادبیات جامع گاج موضوعی
      آموزش ریاضی 2 الگو
      آموزش فیزیک 2 الگو
      آموزش فیزیک 3 الگو
      آموزش فیزیک پیش1 الگو
      آموزش فیزیک پیش 2 الگو
      راستی به جز گاج دینی چی خوب هست؟من گاج دارم ولی فقط درسنامه هاش موقع سیمی کردنش تستاشو پرت کردم!!!
      اینم کتابایی که دارم الان:
      زیست :
      بانک تست تخته سیاه+چکیده زیست تخته سیاه+زیست تصویری قلم چی+ آموزش مفهومی قلم چی(جلدهای شارش انرژی،ویروس و باکتری،آغازیان و قارچ ها،تولید مثل گیاهان)

شیمی :
      شیمی 2 و 3 و پیش میکروطبقه بندی گاج(طوسی)

ریاضی :
      مهروماه
      آبی قلم چی
      و یه سری مجموعه تست و حل سوال کامل تمرین های کتاب و کنکور

فیزیک :
      آبی قلم چی
      فیزیک پیش فار(چاپ92)
      فیزیک پیش و پایه گاج میکرو طبقه بندی
      هفت چیز خیلی سبز
      فرمول های کنکور مهر و ماه

دینی :
      دینی میکروطبقه بندی گاج
      دینی جمع بندی در 24 ساعت مهر وماه
      آیات و نکات مهر وماه

ادبیات :
      پنج گنج مهر و ماه
      تست ادبیات 2و 3 و پیش خیلی سبز
      زبان فارسی تست و اموزش خیلی سبز
      آرایه و قرابت الگو
      تاریخ ادبیات کلک
      ادبیات جمع بندی در 24 ساعت مهر و ماه

زبان انگلیسی :
      زبان کنکور دکتر کیاسالار
      زبان انگلیسی جماع کنکور خیلی سز(سری کم حجم)
      از متن نترسیم
      end readingخیلی سبز

عربی :
      عربی کامل گاج میکرو
      عربی چکیده تخته سیاه
      عربی همراه مهر و ماه

زمین :
      هفت چیز
      This time,this is my fight song
      Take -backe -my life Song
      Prove - I'm - alright Song
      My power's turned on
      Starting right now,i'll be strong

13. Top | #178
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      با سلام به تمامی دوستان یک سوال خیلی خیلی ضروری و مهم داشتم من فیزیک پایه و پیش گاج چاپ 90 و همچنین 8000 تست زیست شناسی دوم و سوم و پیش چاپ 90 رو دارم آیا باید چاپ های جدیدهاشونو بگیرم یا نه ممنون میشم کمکم کنید

14. Top | #179
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط کایسا نمایش پست ها
      سلام من دیگه کتابو چیدمو انشالله جدی شروع کردم
      فقط الان فهمیدم شیمی 3 من گاج میکرو سفید هست جلدش نه طوسی
      چکار کنم برم یکی دیگه بخرم ایا؟البته اموزش نمیخوام فقط تستا واسم مهمه
      راستی من اشتباه میکنم واسه ریاضی کوله پشتی پیش و پایه رو گرفتم +جزوه دبیرم به عننوان اموزش
      تست گاج طوسی (پیش و پایه)+خیلی سبز ظمنا در صورت نیاز به درسنامه گاج و خیلی سبزم رجوع میشه

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

اینم لیست کتابایی که به چز اونا که داشتم میخوام برم بگیرم:
      معجزه ی فیزیک کنکور
      کوله پشتی پیش و پایه ریاضی+مثلثات کوله پشتی
      ریاضی میکرو گاج(پیش طوسی) پیش 1
      ریاضی میکرو گاج(پیش طوسی) پیش 2
      ریاضی میکرو طوسی دوم
      ریاضی میکرو طوسی سوم
      شیمی مبتکران تست دوم +سوم +پیش
      تست الگو زیست 1
      تست الگو زیست2 +کتاب ژنتیک(2کتاب دریک کتاب)
      تست الگو زیست پیش1
      تست الگو زیست پیش2
      جامع گاج طوسی زیست +پاسخ نامه
      ادبیات جامع گاج موضوعی
      پاسخ نامه ادبیات جامع گاج موضوعی
      آموزش ریاضی 2 الگو
      آموزش فیزیک 2 الگو
      آموزش فیزیک 3 الگو
      آموزش فیزیک پیش1 الگو
      آموزش فیزیک پیش 2 الگو
      راستی به جز گاج دینی چی خوب هست؟من گاج دارم ولی فقط درسنامه هاش موقع سیمی کردنش تستاشو پرت کردم!!!
      اینم کتابایی که دارم الان:
      زیست :
      بانک تست تخته سیاه+چکیده زیست تخته سیاه+زیست تصویری قلم چی+ آموزش مفهومی قلم چی(جلدهای شارش انرژی،ویروس و باکتری،آغازیان و قارچ ها،تولید مثل گیاهان)

شیمی :
      شیمی 2 و 3 و پیش میکروطبقه بندی گاج(طوسی)

ریاضی :
      مهروماه
      آبی قلم چی

فیزیک :
      آبی قلم چی
      فیزیک پیش فار(چاپ92)
      فیزیک پیش و پایه گاج میکرو طبقه بندی
      هفت چیز خیلی سبز
      فرمول های کنکور مهر و ماه

دینی :
      دینی میکروطبقه بندی گاج
      دینی جمع بندی در 24 ساعت مهر وماه
      آیات و نکات مهر وماه

ادبیات :
      پنج گنج مهر و ماه
      تست ادبیات 2و 3 و پیش خیلی سبز
      زبان فارسی تست و اموزش خیلی سبز
      آرایه و قرابت الگو
      تاریخ ادبیات کلک
      ادبیات جمع بندی در 24 ساعت مهر و ماه

زبان انگلیسی :
      زبان کنکور دکتر کیاسالار
      زبان انگلیسی جماع کنکور خیلی سز(سری کم حجم)
      از متن نترسیم
      end readingخیلی سبز

عربی :
      عربی کامل گاج میکرو
      عربی چکیده تخته سیاه
      عربی همراه مهر و ماه

زمین :
      هفت چیز
      میخوای بری جنگ؟یکی بزرگترین سم های کنکور چند منبعی یه منبع خوب و دوبار بخونی بهتره ها این همه کتاب وسطای سال استرس بهت میده حالا خودت میدونی

15. Top | #180
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      خدا بگم چیکار نکنه اینا رو که انقدر انتشارات زدن :yahoo (4):
      آدم سر در گم میشه چی بخره ؟!
      برای ریاضی چی بخریم ؟! سال به سال بخونیم یا جامع ؟
      زیست چطور ؟
      برا زیست فقط خیلی سبز دارم ( دوم دبیرستان ) ولی تستاش زیاد جالب نیست بنظرم
      شیمی هم مبتکران بازرگان
      کلا هر کتاب مفیدی به نظرتون میرسه بگین
      امسال میرم سوم

صفحه 12 از 22 نخستنخست ... 2111213 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

com، http، konkur، فقط، فیلی، فیزیک، فاگوزیست، فار، فارسی، فر، فرق، فشرده، قلم، قارچ، قبلا، قرابت، لیسانس، لطفا، مفهومی، مفیده، ممنون، من، منو، منابع، منابع مطالعاتی.منبع دروس کنکوری، منابع کنکور 94، منابع کنکوری که انتخاب کردم برای کنکور 94 درسته؟، منابعی، مناسب، منبع، منظم، مهم، مهر، مهر و ماه، مولف، می، میکنم، میکرو، میکروطبقه بندی گاج، میگن، میخوام، میخواستم، میدن؟، میدونه، میدید، میرم، میشم، میشن، میشه، ماه، مبتکران، مبحث، متن، مثل، مجموعه، محوری، محبی، محترم، مختلف، مشکل، مشاوره، مشاوره برنامه ریزی مشاوره تحصیلی، مشاورین، مشابه، مطابق، معلم، معرفی، نقره، نمونه، چند، چه، چون، چی، نیاز، چیز، نیست، نیستم، نکات، نکته، نگه، نام، نامه، چاپ، نبود، نتونستم، نرم، نرم افزار، نشر، نظر، نظرتون، هفت، هم، همه، همون، همین، همایش، همراه، هیچی، ها، های، هایی، هارو، هر، هرکسی، هست، هستم، هستند، ولی، واسه، یه، یک، یکی، یکبار، یا، یعنی، ژنتیک، کلاس، کم، کمک، کنم، کنن، کنه، کنید، کنید؟، کنکور، کنکور 93، کنکور 94، کنکوری، کنکوری 94، که، کامل، کامپیوتر، کتاب، کتاب های کنکوری، کتابه، کتابی، کدوم، کردم، کرده، گفت، گنج، گیاهی، گاج، پنج، پیش، پیشنهاد، پایه، پارسال، پزشکی، پس، پست، ؟؟؟، آقای، آموزش، آیا، آیات، آدرس، آره، افزار، الگو، البته، ام، اموزش، اما، اماده، امتحان، امروز، امسال، انگلیسی، اناری، انتخاب، انتشارات، اند، این، اینکه، ایاد، ایادفیلی، اگر، اختصاصی، ادبیات، ادغام، ارام، از، ازمایشی، اسم، اساتید، استفاده، اصلا، اضافه، بقیه، بلد، بچه، بندی، به، بهم، بهمن، بهتره، بهترین، بهش، بودم، بودن، بوده، بیاتی، بیشتر، بگم، بگن، بگید، بگیرم، با، بالا، بالای، بانک، باید، بار، بازرگانی، باشه، بخونم، بخش، بدون، بدونم، بدید، برای، بزنم، بشم، بعضی، تقریبا، تمامی، تمرین، تهیه، تهران، تو، تابستون، تاثیر، تازه، تجربی، تحصیلی، تخته، تراز، تست، تصویری، تغییر، ثبت، جمع، جمع بندی، جوابمو، جور، جامع، جداگانه، جزوه، جزوات، حفظ، حل، حجم، حد، حدود، حذف، خوندم، خوندن، خوام، خوب، خوبی، خودم، خیلی، خیلی سبز، خاطر، خدمت، خدا، دنبال، دوسال، دوستان، دوستانی، دیگه، دکتر، دانشگاه، دادم، دار، دارم، دارن، داره، دارید، داشته، دبیر، دبیرستانم، در، درود، دروس، درباره، درس، درسنامه، درسی، رفتم، رقمی، رو، روی، روز، روش، ریاضی، راهنمایی، راهنمایی‏، رتبم، رتبه، رشتم، رشته، رشته تجربی، زمین، زنی، زیر، زیست، زبان، سلیمان، سوال، سیاه، سال، ساده، ساعت، سبز، سبطی، سری، سریع، سراسری، سراغ، سطح، سعید، شما، شناسی، شهاب، شیمی، شیمی 2، شیمی 3، شاید، شارش، شدم، شده، شروع، شرکت، صفر، صورت، علاقه، عمومی، عمارلو، عالی، عالیه، عربی، عزیز

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن