خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 14 1211 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 207
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

منابع کنکوری مناسب برای کنکور 94 (ریاضی)

برنامه ریزی

صفر کلوین (انتشارات تخته سیاه) برای فهمیدن روش خواندن دروس و برنامه ریزی
      + کنکورت را قورت بده (انتشارات خیلی سبز) برای نکات روانشناسی در سال کنکور

کتاب ها

با همکاری دوستان، مجموعه ای از بهترین کتب حاضر در بازار برای کنکور گلچین شد. کتبی که با رنگ سبز مشخص شدند به خوبی برای تسلط روی مبحث کفایت می کنند.

ریاضی 2 : میکرو گاج (سفید)

حسابان : فار + میکرو گاج (سفید)

ریاضی پایه (ریاضی 2،حسابان و آمار) : تخته سیاه ابتدا با با کتب میکرو روی سوالات کنکور تسلط پیدا کرده و سپس به سراغ تست های تالیفی تخته سیاه یا اندیشه فایق بروید) + کوله پشتی

دیفرانسیل : تخته سیاه + فار + الگو

هندسه 1 و 2 و تحلیلی : میکرو گاج (طوسی- تالیف منصف شکری) + کتب هندسه فار + کتب هندسه پایه و تحلیلی الگو

جبر و احتمال : مبتکران ( تست - تالیف عطا صادقی)

گسسته : میکرو گاج + فار(گسسته + جبر و احتمال) + الگو + صفر کلوین (این مورد رو تعریفش رو شنیدم اما مولفش داره با انتشارات خیلی سبز کتاب گسسته میده بیرون که احتمالا خرید اون بهتره)

شیمی 2 و 3 و پیش : مبتکران (تست) + خیلی سبز

فیزیک پایه و پیش : میکرو گاج (طوسی) + معجزه فیزیک مهر و ماه

ادبیات : موضوعی گاج ( طوسی) + ادبیات میکرو گاج
      قرابت معنایی : قرابت معنایی دریافت
      املا و لغت : املا و لغت دریافت + املا و لغت الگو
      زبان فارسی : زبان فارسی دریافت + پنج بحث زبان قارسی الگو
      آرایه ادبی :آرایه های ادبی الگو
      تاریخ ادبیات: تاریخ ادبیات الگو + تاریخ ادبیات تخته سیاه

دین و زندگی : میکرو گاج (طوسی)

عربی : میکرو گاج (طوسی- تالیف علی فیلی) + عربی به زبان ساده مبتکران (تالیف ایاد فیلی) + فوت و فن عربی خیلی سبز
      درک مطلب عربی: درک مطلب عربی به همین سادگی گاج

زبان : مبتکران + درک مطلب مبتکران + شبقره + از متن نترسیم شبقره

موفق باشید.
      ویرایش توسط M3hr4N : 23 تیر 1393 در ساعت 17:34

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M3hr4N نمایش پست ها
      سلام به تمام کنکوری های 93 و 94 و ... و تمام مشاوران عزیز
      من کنکوری 94 هستم و برای برنامه ریزی تابستون مشکلات عدیده ای دارم. خواهشا اگر تاپیک رو می خونید و کمکی از دستتون بر میاد کامل و جامع راهنمایی کنید. دعای خیر من پشت و پناه شما

اما اول برنامه ریزی
      من برای برنامه ریزی کتاب های صفرکلوین (چاپ دوم سال 89)، کتاب کنکورت را قورت بده و برنامه ریزی به روش قلم چی (هر دو چاپ جدید) رو گرفتم

و اما کتاب هاl,
      من کتب رنگ سبز رو تهیه کردم ولی بین کتب رنگ قرمز مردد هستم که کدوم رو بگیرم (اصلا بگیرم یا نه؟!!). لطفا مشاوران گرامی راهنمایی کنند که کدام یک از کتاب ها کاربرد مناسبی ندارند و باید کتاب دیگه ای بگیرم و بین کتاب های قرمز کدوم ها رو انتخاب کنم. نسبتا دانش آموز قوی هستم. فقط سردرگمی من رو بیشتر نکنید. ترجیحا بین همین منابع راهنمایی کنید مگر اینکه یک منبع کاربرد مناسبی نداشته باشه!! :

با تشکر از تمام عزیزانی که راهنمایی می کنند.
      1- صفر کلوین اون چاپی که من گرفتم برای تابستون برنامه نداره، نیازی هست چاپ جدیدش رو بگیرم و آیا برای تابستان هم برنامه داره یا نه؟
      نه نیازی نیست...ویرایش نشده

2- اغلب مشاور های قلم چی (برای آزمونش ثبت نام کردم) عنوان می کنند که حتما باید پیش تو تابستون خونده بشه در حالی که من شیمی و فیزیک سال دوم رو فوق العاده ضعیف هستم و این رو تو خودم می بینم که در کنار مباحث لگاریتم و تصاعد و یکی دو مبحث دیگه از ریاضی 2، ضعفم رو تو تمام دروس اختصاصی سال دوم تو همین تابستون برطرف کنم. یعنی سال دوم و سوم رو داخل تابستون مطالعه کنم. اما این تاکید ها و پافشاری ها روی مطالعه ی سال بعد، کمی ذهنم رو آشفته کرده. ممنون میشم اگر یه راهنمایی جامع بنده رو بفرمایید.

اولویت اصلی برای مطالعه ی تابستون تسلط رو مباحث قبل هست شما اول اونا رو بخون وقتی باقی موند 1خورده از پیش هم مطالعه کن

3- آزمون های گزینه 2 رو هم تو تابستون بگیرم و جمعه های بین آزمون قلم چی حل کنم یا نه؟ سایت کنکور که میذاره همه رو انشاالله؟
      بعله تو سایت که گذاشته میشه
      ولی بودجه بندی برنامه رو ببینید شاید براتون قابل استفاده نباشه چون گزینه2کل درسای پایه ی اول هم جزء بودجه بندی هاش قرار داده

ریاضی 2 : میکرو گاج (سفید)

دیفرانسیل : فار + الگو ===>بین این2تا الگو ولی (امیدوارم سردرگمت نکنم)دیف تخته سیاه خیلی خود آموز تر و استاندارد تر هست و مخصوصا ساختار پیش2جوری هست که اگه نرسی تستای خود کتاب هم بررسی کنی توی درسنامه به اندازه کافی تست حل کردی و خوب موقع درس واسه حل تست هم مسلط میشی

هندسه 1 و 2 و تحلیلی : میکرو گاج (طوسی- تالیف منصف شکری) + کتب هندسه فار + کتب هندسه پایه و تحلیلی الگو===>هندسه ی گاج خودش عالیه پس الکی وسواس به خرج نده

شیمی 2 و 3 و پیش : مبتکران (تست) + خیلی سبز===> همون مبتکران خوبه هیچ تفاوتی ندارن/این تفاوت حجمی هم که دارن واسه اینه که خیلی سبز بین معلم و دانش آموز مناظره نذاشته و فونتش هم نسبت به مبتکران ریز تره وگرنه توی محتوا فرقی ندارن

فیزیک پایه و پیش : میکرو گاج (طوسی)+معجزه فیزیک مهروماه
      ادبیات : موضوعی گاج ( طوسی) +توصیه میکنم تست رو فقط از همین موضوعی بزن تستای الگوها رو بذار اگر اینا تموم شد کامل!!!!بعد بزن
      قرابت معنایی و آرایه : همون گاج کافیه کتاب جدا به هیچ عنوان لازم نداری حتی اگر خریدی هم ازشون استفاده نکن چون الکی وقتت رو هدر میدی
      املا و لغت : املا و لغت دریافت +حواست باشه واژه های ستاره دار آخر هر کتاب ادبیات هم بخون
      زبان فارسی : پنج بحث زبان فارسی/البته دریافت هم منبع خوبیه ولی خیلی وقت گیره
      تاریخ ادبیات: تاریخ ادبیات الگو

دین و زندگی : میکرو گاج (طوسی)

عربی : میکرو گاج (طوسی- تالیف علی فیلی) + عربی به زبان ساده مبتکران (تالیف ایاد فیلی)===>منبعی که داری عالیه و نیازی به ایادفیلی نیست از نظر تستی هم این ایاد فیلی خیلی قدیمی و غیر استاندارد هست
      درک مطلب عربی: درک مطلب عربی به همین سادگی گاج

زبان : کانون زبان Advanced 1 هستم. آزمون قلم چی هم همیشه بالای 90 میزنم. نیازی به خرید کتاب تست هست یا نه؟ اگر آره مبتکران یا شبقره؟
      تست زدن باعث میشه مسلط تر بشی و همچنین این کتابا ساختار دبیرستان رو دارن بهتره پس مبتکران
      توضیحات بیشتر:
      http://forum.konkur.in/thread925-2.html#post190712

ویرایش توسط M o h a m m a d : 27 خرداد 1393 در ساعت 15:07

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام
      منم برای ریاضی نمیدونم از چه منبعی استفاده کنم که هم سال دوم هم سوم وهم پیش داته باشه ممنون میم راهنماییم کنید.

4. Top | #4
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط صبوادلا نمایش پست ها
      سلاممنم برای ریاضی نمیدونم از چه منبعی استفاده کنم که هم سال دوم هم سوم وهم پیش داته باشه ممنون میم راهنماییم کنید.
      توصیه من واسه شما کوله پشتی هست
      چون:
      1-ریاضی باید هنگام آموزش برای تسلط، تو درسنامه مثال هم باشه و این کتاب داره و از این نظر با مبتکران که قبلا معرفی میکردم برابر هستن
      2-از نظر روش های کوتاه جامع ترین کتابِ : از این نظر از همه ی کتابا،حتی مبتکران قوی تر (جامع تر)هست

کوله پشتی - ریاضیات پایه با طعم آلبالو (رشته تجربی)

کوله پشتی - ریاضی عمومی با طعم پزشکی

ویرایش توسط M o h a m m a d : 27 خرداد 1393 در ساعت 13:37 دلیل: به جان خودم تقصیر سرعت اینترنتا هست!!!!

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من برای تست میخوام چون آموزش دارم
      الان من متوجه نشدم روش های کوتاه این خوب هست یا میتکران؟؟

6. Top | #6
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط صبوادلا نمایش پست ها
      من برای تست میخوام چون آموزش دارم
      الان من متوجه نشدم روش های کوتاه این خوب هست یا میتکران؟؟
      حق داری خو
      آخه به خاطر سرعتم نتونستم ویرایش کنم پستم رو ولی الان ویرایش شد
      باز بخونش
      اگر فقط برای تست میخواید هم باز این کتاب خودش قابل استفاده هست ولی اگر تک جلدی بخواید و منبعی که فقط تست باشه میتونید از همه ی کتابا بجز مهروماه استفاده کنید فرق خاصی هم ندارن
      ولی اولویت رو بذارید با مبتکران و الگو و خیلی سبز

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ʍԾɧԹʍʍԹԺ نمایش پست ها
      1-
      واما منابع:
      اول بگم که من چون تجربی هستم تا جایی که بتونم درباره ی منابع ریاضی میگم و ممکنه بعضیا رو نگم چون نمیدونم و اطلاعی ندارم
      و همینطور توضیحات خودم رو +اونایی که مورد تایید هست رو "اینجوری و این رنگی" نوشتم

لازم بود که یک تشکر ویژه بکنم بخش اعظمی از سوالات من برطرف شد.

دوستان رشته ی ریاضی لطف می کنید در رابطه با حسابان، دیف، گسسته و جبر و احتمال هم نظر خودتون رو بگید + پست اول ویرایش شد

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      لازم بود که یک تشکر ویژه بکنم بخش اعظمی از سوالات من برطرف شد.

دوستان رشته ی ریاضی لطف می کنید در رابطه با حسابان، دیف، گسسته و جبر و احتمال هم نظر خودتون رو بگید + پست اول ویرایش شد
      من رو حساب حرف 2تا از دبیرامون که استاد دانشگاه شریف و بهشتی هستن بهت اینارو معرفی میکنم:

حسابان: میکرو گاج + نشر الگو
      (حسابان فار رو اگه بتونی باهاش کنار بیای خیلی عالیه! ترکیبی از هردوتا کتابی هست که گفتم)

دیف : میکرو گاج + نشر الگو
      (دیف میکرو گاج بهتره!چون همه مطالبش رو اومده ویرایش کرده و همه جواب هارو با روش های جدید کتاب گفته)

گسسته: رمزینه
      (البته من خودم این کتاب رو دیدم، بیشتر بدرد کار کردن در طول سال هست!)

جبر و احتمال: نشر الگو
      (حرف نداره!)
      در مــــدرســه از نشاطــمان كم كردند.
      از فرصت ارتباطمان كم كردند.
      هروقت به هم ع♥ش♥قتعارف كرديم.
      از نمره انظباطمان كم كردند.

9. Top | #9
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      با اجازه صاحب تاپیک:

دوستان جبر و حسابان نیاز به کتاب جداگونه دارن یا از کتابهای جامع هم میشه استفاده کرد؟

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

با اجازه صاحب تاپیک:

دوستان جبر و حسابان نیاز به کتاب جداگونه دارن یا از کتابهای جامع هم میشه استفاده کرد؟
      تو زندگیم هیچ چیز برام ترسناک تر از صدای بالا اومدن ویندوز XP با ولوم اسپیکر تا آخر نبود ...

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان عزیز
      من همچنان بین موارد زیر موندم :

حسابان و دیفرانسیل : الگو، خوشخوان، فار، گاج میکرو،یا تخته سیاه؟

گسسته و جبر و احتمال: فار، صفر کلوین، الگو، میکرو گاج؟
      ویرایش توسط M3hr4N : 27 خرداد 1393 در ساعت 20:13

11. Top | #11
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان موضوع ویرایش شد
      از اونجایی که دیگه کم کم بازار انجمن منابع داغ میشه دوستان لطف کنن
      سوالاتشون رو توی این تایپیکا قرار بدن تا دوستان جواب بدن
      تایپیکای دیگه هم تا جای ممکن ادغام میشن و در غیر اینصورت بسته یا حذف
      پس لطفا جستجو بفرمایید
      اینجا که شد شعبه ریاضی
      اینم شعبه تجربی:

http://forum.konkur.in/thread12358.html

12. Top | #12
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      راستی قبلا داداش پوریای گل(مدیر اسبق بخش منابع) که فعلن نیستش واسه گسسته صفر کلوین رو پیشنهاد میکرد منم به یکی از بچه های مدرسمون گفتم تهیه کرد که خیلی راضی بود
      شما هم اینو ببین شاید نظرت رو جلب کرد

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      راستی قبلا داداش پوریای گل(مدیر اسبق بخش منابع) که فعلن نیستش واسه گسسته صفر کلوین رو پیشنهاد میکرد منم به یکی از بچه های مدرسمون گفتم تهیه کرد که خیلی راضی بود
      شما هم اینو ببین شاید نظرت رو جلب کرد
      محمد جان برای گسسته گویا صفر کلوین یکی از بهترین های این درس هست. فار و صفر کلوین برای این درس کفایت می کنند. ممنون از راهنماییت.

به نظرت من برای ریاضی پایه از ریاضیات پایه با طعم گیلاس کوله پشتی به عنوان آموزش و از تخته سیاه (تالیف مهربان) به عنوان منبع تستی استفاده کنم خوبه یا تخته سیاه کفایت می کنه؟ ( با توجه به اینکه درسنامه هم نداره) راستی برای مثلثات کتاب جداگونه بگیرم؟ چون جزو مباحث گیلاس (!) نیستش انگار

برای دیف که انصافا تخته سیاه 20 بود. مر30

از طرفی تو عمومی ها دلم با زبان فارسی نشر دریافت هست( فوق العاده است!) اصلا ضرورتی داره این رو کار کنم تاستون و از مهر با الگو تست بزنم یا برای تسلط به زبان فارسی نیازی نیست؟ راستش موضوعی گاج یک سیاستی داره به نام "آموزش با تست" که من چندان به کاراییش اعتقاد ندارم.
      تعریف 7 خوان خیلی سبز رو هم شنیدم. شما خودت نظرت چی هست؟ (سرت رو هم درد آوردم )

14. Top | #14
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      محمد جان برای گسسته گویا صفر کلوین یکی از بهترین های این درس هست. فار و صفر کلوین برای این درس کفایت می کنند. ممنون از راهنماییت.

به نظرت من برای ریاضی پایه از ریاضیات پایه با طعم گیلاس کوله پشتی به عنوان آموزش و از تخته سیاه (تالیف مهربان) به عنوان منبع تستی استفاده کنم خوبه یا تخته سیاه کفایت می کنه؟ ( با توجه به اینکه درسنامه هم نداره) راستی برای مثلثات کتاب جداگونه بگیرم؟ چون جزو مباحث گیلاس (!) نیستش انگار

برای دیف که انصافا تخته سیاه 20 بود. مر30

از طرفی تو عمومی ها دلم با زبان فارسی نشر دریافت هست( فوق العاده است!) اصلا ضرورتی داره این رو کار کنم تاستون و از مهر با الگو تست بزنم یا برای تسلط به زبان فارسی نیازی نیست؟ راستش موضوعی گاج یک سیاستی داره به نام "آموزش با تست" که من چندان به کاراییش اعتقاد ندارم.
      تعریف 7 خوان خیلی سبز رو هم شنیدم. شما خودت نظرت چی هست؟ (سرت رو هم درد آوردم )
      کوله پشتی ریاضی پایه ی خیلی خوبی داره که 1کتاب مثلثات جدا داره که بهترین واسه مثلثات هست

ریاضی پایه ی تخته سیاه هم من ندیدم ولی خب مولف خوبی داره و آوازشو شنیدم
      مطمئنی درسنامه نداره؟آخه تو فرصت برابر خود مهربان که میاد اونجوری که میگفت داره هااا:::رو حساب نمونه صفحه تخته سیاه میگی نداره؟اگر رو حساب نمونه صفحه هست نظرتو عوض کن آخه کتابای بانک تست تخته سیاه درسنامشون تو پاسخ تشریحی هست ولی نمونه ای که اونا گذاشتن فقط از تستا هست
      پس برو خودت خوب ببینش
      ولی مطمئن باش هر2شون منبع خوب و قابل اعتمادی هستن
      اگر احیانا(که بعید میدونم)تخته سیاه درسنامه نداشت هر2تاشو بگیر ولی اگر داشت یکیش کافیه که چون هر2تاش خوبه هر کدوم راحث تر بودی باهاش اونو بخر
      ______
      واسه زبان فارسی :
      درسته گاج واسه زبان فارسی درسنامه نداره
      گفتم که هرجفتش هم الگو هم دریافت خیلی خوبن ولی خب دریافت وقت گیره اگر مشکلی با وقت گیر بودن نداری (که بازم بعید میدونم آخه همه با زبان فارسی موشکل دارن)همون دریافت رو بخر
      7خوان خیلی سبز هم نخون غلط های اندکی داخلش پیدا میشه

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کوله پشتی ریاضی پایه ی خیلی خوبی داره که 1کتاب مثلثات جدا داره که بهترین واسه مثلثات هست

ریاضی پایه ی تخته سیاه هم من ندیدم ولی خب مولف خوبی داره و آوازشو شنیدم
      مطمئنی درسنامه نداره؟آخه تو فرصت برابر خود مهربان که میاد اونجوری که میگفت داره هااا:::رو حساب نمونه صفحه تخته سیاه میگی نداره؟اگر رو حساب نمونه صفحه هست نظرتو عوض کن آخه کتابای بانک تست تخته سیاه درسنامشون تو پاسخ تشریحی هست ولی نمونه ای که اونا گذاشتن فقط از تستا هست
      پس برو خودت خوب ببینش
      ولی مطمئن باش هر2شون منبع خوب و قابل اعتمادی هستن
      اگر احیانا(که بعید میدونم)تخته سیاه درسنامه نداشت هر2تاشو بگیر ولی اگر داشت یکیش کافیه که چون هر2تاش خوبه هر کدوم راحث تر بودی باهاش اونو بخر
      ______
      واسه زبان فارسی :
      درسته گاج واسه زبان فارسی درسنامه نداره
      گفتم که هرجفتش هم الگو هم دریافت خیلی خوبن ولی خب دریافت وقت گیره اگر مشکلی با وقت گیر بودن نداری (که بازم بعید میدونم آخه همه با زبان فارسی موشکل دارن)همون دریافت رو بخر
      7خوان خیلی سبز هم نخون غلط های اندکی داخلش پیدا میشه
      آره من رو حساب نمونه گفتم. واجب شد تو اولین فرصت یه سر به کتاب فروشی بزنم زبان فارسی هم الان الگو رو نمونش رو یه نگاه دوباره انداختم. فکر می کنم ترکیب الگو + گاج خوب از آب دربیاد ( چه کارشناسانه :yahoo (94)

معجزه فیزیک مهر و ماه رو هم دیدم. بعضیا میگن همون تکنیک های مسعودی شبکه 3 هست. با این اوصاف و تعریف ها حتما می گیرمش

قبولت دارم اساس. موفق باشی
      ویرایش توسط M3hr4N : 28 خرداد 1393 در ساعت 11:07

صفحه 1 از 14 1211 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فقط، فنی، فوق، فیل، فیزیک، فیزیک پیش، فائق، فار، فارسی، قلم، قلمچی، قبول، لقمه، لازم، لطفا، لغت، من، منو، منابع، منابعی، منبع، مهندسی، مهر، مهر و ماه، موقع، موندم، مورد، موضوعی، می، میکنید، میکرو، میکروطبقه، میگم، میتونه، میخوام، میدم، میرم، میره، میشم، میشه، میشیم، ما، ماه، مباحث، مبتکران، مبحث، مبحثی، متن، محض، مدت، مرسی، مشاوران، مطالعه، مطالعاتی، معنایی، معجزه، معرفی، نفس، نمی، نمیتونم، نمیدونم، چند، چه، نهایی، چون، نوبت، نوشتن، چی، چیکار، نیاز، نیازی، چیزایی، نیست، نیستم، نکات، نگهداری، نام، ناامیدم، نباید، نخوندم، ندارم، نداری؟، نزدیک، نشر، نظر، نظرم، نظرتون، هم، همچنین، همه، همون، همیشه، همراه، هندسه، هیچی، هام، های، هایی، هر، هرکی، هزینه، هست، هستم، ولی، وی، واسه، یه، یکی، یعنی، کلا، کم، کمک، کمکم، کمکی، کنم، کنه، کنه؟، کنیم، کنین، کنید، کنکور، کنکور 93، کنکور 94، کنکورو، کنکوری، کنکوری 94، کنار، که، کافی، کامل، کامپیوتر، کانون، کار، کتاب، کتابها، کتابهای، کتابو، کتابی، کتابا، کتابای، کتابایی، کدوم، کدومش، کدام، کردم، کسی، گیج، گام، گاج، گزینه، گزینه 2، گسسته، پیام، پیدا، پیش، پایه، پاسخ، پرسیدم، پست، پشت، ؟؟، آموزش، آیا، آیات، آبی، آره، آرایه، آسان، الگو، الآن، الان، البته، العاده، امتحان، امتحان نهایی، امسال، انگلیسی، انتخاب، اندیشه، اهواز، اول، اولین، این، اینم، اینکه، اینا، اینجا، ایاد، اگه، اگر، احتمال، اختصاصی، ادبیات، ادغام، از، ازمایشی، است، استفاده، استاد، اصلا، اطلاعات، اعتماد، بنده، بندی، بنظرتون، به، بهم، بهمن، بهت، بهتره؟؟، بودم، بیاد، بیشتر، بکنم، بگم، بگیرم، بالا، بالای، باید، باد، بار، بازار، بازرگان، باشم، باشه، ببینم، بتونم، بخونم، بخاطر، بخرم، بدونم، بر، برم، برنامه، برنامه ریزی، بری، برگ، برای، بزنم، بزنی، بشم، بشه، بعد، بعدش، تمام، تنبل، تو، تک، تاپیک، تابستون، تابستان، تجربه، تحلیلی، تست، تستی، تشکر، ثبت، جلد، جلدی، جلسه، جمع، جمع بندی، جامع، جای، جبر، جبرواحتمال، حاوی، حجم، حساب، حسابان، خوندن، خواهشا، خواستم، خوب، خوبه، خوبه؟، خوبی، خودم، خودمون، خوشخوان، خیلی، خیلی سبز، خارجی، خب، خدا، خرید کتاب، خط، دولتی، دوم، دونم، دور، دوست، دی، دی وی دی، دیفرانسیل، دینی، دیگه، دانش، دانشگاه، داخل، دارم، داریم، داشتم، در، دروس، درک، درباره، درد، درس، دستم، رو، روی، روز، روش، روش مطالعه، ریاضی، ریاضیات، ریدینگ، ریزی، راهنمایی، رتبه، رشته، زندگی، زیاد، زیادی، زیر، زبان، زبان فارسی، زبان انگلیسی، سفید، سنجش، سوم، سوال، سال، سال سوم، سایت کنکور، ساده، سبز، سخت، سر، سراسری، سراغ، سردرگمی، شما، شهاب، شهر، شیمی، شاید، شدم، شده، شروع، صد، طوسی، علاقه، عنوان، عربی، عزیز

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن