آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 177 از 227 نخستنخست ... 77167176177178187 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 2,641 به 2,655 از 3400
    1. Top | #2641
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط stephanie نمایش پست ها
      فقط حواست باشه که اگه کارشناسی روزانه خوندی باید ترمی 6 میلیون شهریه بدی ، اینو در نظر داشته باش
      کاردانی و کارشناسی رو توی غیر انتفاعی خوندم و شهریه پرداخت میکردم.

2. Top | #2642

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      توجه توجه
      http://forum.konkur.in/thread30717.html#post584233

... خدا شکرت بابت معجزه ی زندگیم ...

3. Top | #2643
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام . دوستان لیسانس و فوق که کنکور دادن. نتیجه ها اومد. میشه بگین کجا قبول شدین و با چه رتبه ای؟

4. Top | #2644
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir_ali نمایش پست ها
      سلام . دوستان لیسانس و فوق که کنکور دادن. نتیجه ها اومد. میشه بگین کجا قبول شدین و با چه رتبه ای؟
      همه رفتن تاپیک بالا که اقا سجاد لینکشو گذاشتن

5. Top | #2645
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط raheleh نمایش پست ها
      همه رفتن تاپیک بالا که اقا سجاد لینکشو گذاشتن
      راحله خانم در مورد پزشکی آزاد چه اطلاعاتی دارین ؟ رتبه بندیش نسبت به سراسریا واماش و اینکه آیا 2 سال طرحو دارن یا نه

6. Top | #2646
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      جواب کنکور ارشد اومده و قبول شدم. به نظرتون میتونم هم ارشد بخونم و هم به درسای کنکور ۹۵ برسم؟

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk

7. Top | #2647
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط siavash123 نمایش پست ها
      راحله خانم در مورد پزشکی آزاد چه اطلاعاتی دارین ؟ رتبه بندیش نسبت به سراسریا واماش و اینکه آیا 2 سال طرحو دارن یا نه
      اقا سیاوش رتبه بندیها رو نمیدونم چطوره اما سطح علمی دانشگاه ازاد دست کمی از دانشگاههای دولتی نداره .وام هم که تا اونجا که من میدونم بجز ترم اول هر ترم وام میدن که بازپرداختش از بعد از فارغ التحصیلی شروع میشه.طرح هم دارند .یکی از دوستانم تازگیا فارغ التحصیل شده از ازاد تهران و الان داره طرح میگذرونه

8. Top | #2648
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط raheleh نمایش پست ها
      اقا سیاوش رتبه بندیها رو نمیدونم چطوره اما سطح علمی دانشگاه ازاد دست کمی از دانشگاههای دولتی نداره .وام هم که تا اونجا که من میدونم بجز ترم اول هر ترم وام میدن که بازپرداختش از بعد از فارغ التحصیلی شروع میشه.طرح هم دارند .یکی از دوستانم تازگیا فارغ التحصیل شده از ازاد تهران و الان داره طرح میگذرونه
      پس تا طرحت تموم نشه نمیتونی آزمون دستیاری بدی ؟

9. Top | #2649
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نه اگه قبل طرح دستیاری قبول شدی میری اگه نه میتونی بری طرح اگه قبول شدیم ک بابد طرح تخصص و عمومی با هم بری ولی اکثرا طرح میدن بعد تخصص ک ی چیزی یاد بگیرن تو طرح

10. Top | #2650
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      موندم وقتی پول میدی چرا باید طرحت اجباری باشه !!!!

11. Top | #2651
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

قظار لیسانسای عشق پزشکی 95 راه افتاد!!

سلام دوستان لیسانسه و بالاتر!
      یادمه پارسال همین طور موقع ها یه همچین تاپیکی زدم استقبال خوبی شد و بچه ها خوب همو راهنمایی میکردن و انگیزه میدادن،خودم یکی که خوب داشتم پیش میرفتم متاسفانه وسط راه یه مشکل وحشتناک واسم پیش آوردن! مسئولین...
      اشکال نداره حرکت رو به جلومونو ادامه میدیم تا به هدف برسیم...در ضمن سر و گوش سازمان سنجش هم داره واسه کارشناسیا میجنبه بهتره که یه تاپیک داشته باشیم که اگه امسال خواستن بهمون کمین جدید بزنن با یه ضد کمین حالشونو جا بیاریم!!هرچند که زور اونا میچربه
      بچه های پارسال و امسالیا یه آمار جدید بدین و پیش به سوی ی ی عشقمون.........
      خودم---> متولد 68 / صنایع غذایی آزاد/ معدل 16/82 هدفمم اینه دیپ مجدد بگیرم / آزمونای آزمایشی سنجش/ دندون دارو پزشکی
      یا علی مدد

12. Top | #2652
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط DR Matrix نمایش پست ها
      سلام دوستان لیسانسه و بالاتر!
      یادمه پارسال همین طور موقع ها یه همچین تاپیکی زدم استقبال خوبی شد و بچه ها خوب همو راهنمایی میکردن و انگیزه میدادن،خودم یکی که خوب داشتم پیش میرفتم متاسفانه وسط راه یه مشکل وحشتناک واسم پیش آوردن! مسئولین...
      اشکال نداره حرکت رو به جلومونو ادامه میدیم تا به هدف برسیم...در ضمن سر و گوش سازمان سنجش هم داره واسه کارشناسیا میجنبه بهتره که یه تاپیک داشته باشیم که اگه امسال خواستن بهمون کمین جدید بزنن با یه ضد کمین حالشونو جا بیاریم!!هرچند که زور اونا میچربه
      بچه های پارسال و امسالیا یه آمار جدید بدین و پیش به سوی ی ی عشقمون.........
      خودم---> متولد 68 / صنایع غذایی آزاد/ معدل 16/82 هدفمم اینه دیپ مجدد بگیرم / آزمونای آزمایشی سنجش/ دندون دارو پزشکی
      یا علی مدد
      یه توصیه دوستانه
      عشق اسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها
      من پیشنهاد میکنم بهت ارشد بگیری و رشته خودت بری
      چون اوضاع امسال سخت بود و سخت ترم میشه راحت بگم واسه اینکه خاطر جمع بشی و اما اگر نیفتی باید 1000 و زیرش رو بیاری که واقعا سخته واقعا
      معدلتم که متوسطه کمی اگه افزایش بدنش بیشتر بضررت میشه
      مشاور

13. Top | #2653
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      خدا کمکتون کنه...اما عنوان تاپیک ویرایش شه بهتره...از الآن شوع کنید تا ادبیات رو 100% بزنید (غلط املایی رو میگم)
      دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..

14. Top | #2654
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      منم مثل شما امسال که خیلی خیلی بد بود موندم برای سال بعد رشته خودمو ادامه بدم یا بازم یه سال بشینم اخرش.......
      این تاپیک رو هم ببینید
      http://forum.konkur.in/thread31138.html

15. Top | #2655
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      یه توصیه دوستانه
      عشق اسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها
      من پیشنهاد میکنم بهت ارشد بگیری و رشته خودت بری
      چون اوضاع امسال سخت بود و سخت ترم میشه راحت بگم واسه اینکه خاطر جمع بشی و اما اگر نیفتی باید 1000 و زیرش رو بیاری که واقعا سخته واقعا
      معدلتم که متوسطه کمی اگه افزایش بدنش بیشتر بضررت میشه
      نه داداشم من تصمیمم رو گرفتم و به توانایی های خودم ایماااااااان دارم، واسه معدلم دیپ انسانی میگیرم..

صفحه 177 از 227 نخستنخست ... 77167176177178187 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فیزیک، فارغ، قبلی، لیسانس، لیسانسه، مهسا، موقع، مورد، میخوام، میخواستم، میشم، متولد، متاسفانه، مجدد، مخصوص، مسئولین، مشکل، مشتاق، مطالعه، معدل، چند، چی، نیست، نداره، نسبت، چشم، چطور، نظام، نظام وظیفه، همچین، همین، هوش، ها، های، هایی، هدف، هست، ولی، واسم، واسه، وحشتناک، وسط، وظیفه، یه، یاد، کمین، کنین، کنید، کنکور، کنکور 94، کنکور 95، کنار، که، کاری، کتاب، گل، گوش، پیش، پارسال، پزشکی، پست، پشت کنکوری، آقا، آمار، آوردن، آزمونای، آزمایشی، آزاد، افتاد، الان، التحصیلان، امسال، انگیزه، اول، این، اینه، اینکه، اگه، ادامه، ادغام، استقبال، اصلا، بچه، به، بهمون، بهتره، بودم، بیاریم، بگیرم، بالا، بالاتر، باهم، باشه، باشیم، ببینیم، بدم، بدو، بدین، بدید، برای، برسیم، بزنن، بزنیم، بزنین، بشم، تموم، تا، تایپیک، تاپیک، تاپیکی، جلو، جوری، جا، جدید، حالا، حرکت، خواستن، خوبه، خوبی، خوش، خب، دندون، دوم، دوره، دوستان، دینی، دیپ، دانشگاه، داوطلب، دارم، دارو، داریم، داشتم، داشته، در، درس، دستتون، رو، روز، راه، راهنمایی، رایگان، رشته، زور، زیاد، زبان، زدم، سنجش، سوی، سوال، سال، سازمان، سازمان سنجش، سر، شیمی، شد، شده، صنایع، صورت، ضمن، ضد، طور، علی، علاقتون، عربی، عشق، غذایی

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن