کاردانی و کارشناسی رو توی غیر انتفاعی خوندم و شهریه پرداخت میکردم.
نمایش نسخه قابل چاپ
توجه توجه
http://forum.konkur.in/thread30717.html#post584233
سلام . دوستان لیسانس و فوق که کنکور دادن. نتیجه ها اومد. میشه بگین کجا قبول شدین و با چه رتبه ای؟
سلام دوستان
جواب کنکور ارشد اومده و قبول شدم. به نظرتون میتونم هم ارشد بخونم و هم به درسای کنکور ۹۵ برسم؟
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
اقا سیاوش رتبه بندیها رو نمیدونم چطوره اما سطح علمی دانشگاه ازاد دست کمی از دانشگاههای دولتی نداره .وام هم که تا اونجا که من میدونم بجز ترم اول هر ترم وام میدن که بازپرداختش از بعد از فارغ التحصیلی شروع میشه.طرح هم دارند .یکی از دوستانم تازگیا فارغ التحصیل شده از ازاد تهران و الان داره طرح میگذرونه
نه اگه قبل طرح دستیاری قبول شدی میری اگه نه میتونی بری طرح اگه قبول شدیم ک بابد طرح تخصص و عمومی با هم بری ولی اکثرا طرح میدن بعد تخصص ک ی چیزی یاد بگیرن تو طرح
موندم وقتی پول میدی چرا باید طرحت اجباری باشه !!!!
سلام دوستان لیسانسه و بالاتر!
یادمه پارسال همین طور موقع ها یه همچین تاپیکی زدم استقبال خوبی شد و بچه ها خوب همو راهنمایی میکردن و انگیزه میدادن،خودم یکی که خوب داشتم پیش میرفتم متاسفانه وسط راه یه مشکل وحشتناک واسم پیش آوردن! مسئولین...
اشکال نداره حرکت رو به جلومونو ادامه میدیم تا به هدف برسیم...در ضمن سر و گوش سازمان سنجش هم داره واسه کارشناسیا میجنبه بهتره که یه تاپیک داشته باشیم که اگه امسال خواستن بهمون کمین جدید بزنن با یه ضد کمین حالشونو جا بیاریم!!هرچند که زور اونا میچربه:|
بچه های پارسال و امسالیا یه آمار جدید بدین و پیش به سوی ی ی عشقمون.........
خودم---> متولد 68 / صنایع غذایی آزاد/ معدل 16/82 هدفمم اینه دیپ مجدد بگیرم / آزمونای آزمایشی سنجش/ دندون دارو پزشکی
یا علی مدد
یه توصیه دوستانه
عشق اسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها
من پیشنهاد میکنم بهت ارشد بگیری و رشته خودت بری
چون اوضاع امسال سخت بود و سخت ترم میشه راحت بگم واسه اینکه خاطر جمع بشی و اما اگر نیفتی باید 1000 و زیرش رو بیاری که واقعا سخته واقعا
معدلتم که متوسطه کمی اگه افزایش بدنش بیشتر بضررت میشه
خدا کمکتون کنه...اما عنوان تاپیک ویرایش شه بهتره...از الآن شوع کنید تا ادبیات رو 100% بزنید:)) (غلط املایی رو میگم:)))
منم مثل شما امسال که خیلی خیلی بد بود موندم برای سال بعد رشته خودمو ادامه بدم یا بازم یه سال بشینم اخرش.......
این تاپیک رو هم ببینید
http://forum.konkur.in/thread31138.html