معلومه که نشر الگو. اصن فایده نداره 1000 تا نکته پشت سر هم ردیف شن و آدم بخونه!! بعد هم مولف فاگوزیست 23 سالشه و دانشجوی پزشکیه و تجربه ی کافی واسه تالیف و تدریس نداره به نظر من.
fasl 3 safibandi.pdf~ صندوق بیان
فصل حواس سال سوم فاگوزیست
ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
اگه كلاس ميري خو ديگه چه كاريه فاگوزيستو هم بخوني هم وقتت تو كلاس بره هم توخونه سره خوندنه فاگوزيست چون حجمش بالاس
ولي اگه كلاس نري واقن خيلي بدردت ميخوره من كه سه فصل از فاگوزيستو خوندم راضيم يه چيزه خيلي خوب كه داره ( البته چيزايه خوب زياده داره ) اينه كه هي مطالبو تكرار كرده مثلن يه جا بحث افتاده رو بافت پيوندي اومدن تمامه مواردي كه تو كتابا بوده و بافته پيوندي داشتنو نوشتن اينطوري هي مطالب واس آدم تكرار ميشه
فاگوزيست كلن كتابو ريز به ريز گفته تقريبن چيزي نمونده كه نگه
می خواهــــــم شــــــادبـــــاشم
نه یک روز بلکــــه هــــــزاران سال
می خواهــــم آوازشــــادبودنــــم چنـــان در شهر بپیچد که روسیـــاه شوند
آنهـــــایی که سر غمگیــــن بودنـــــم شرط بستـــــه اند
...
می خواهــــــم شــــــادبـــــاشم
نه یک روز بلکــــه هــــــزاران سال
می خواهــــم آوازشــــادبودنــــم چنـــان در شهر بپیچد که روسیـــاه شوند
آنهـــــایی که سر غمگیــــن بودنـــــم شرط بستـــــه اند
...
ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
بینوایان-ویکتور هوگو
من هم فاگوسیت وهم جزوه دکترعمارلورودارم...فاگوسیت بااینکه به قول دوستان نوشته یه جون 23سالست ولی خ قویترازجزوه عمارلو ...ومقایسه بین فاگو والگو اصلا درست نیست هردو مکمل همن
دوستان میشه نشر الگو رو با فاگوزیست و زیست اقای امرایی مقایسه کنید؟
زیست پیش 1 نشر الگو تو سایتشون نیست.یعنی چاپ نشده؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)