سلام بچه ها
یه سوال داشتم لطفا دوستانی که در امر خطیر کتابهای کمک آموزشی ید طولایی دارن جواب بدن.
برای زیست سال سوم به نظرتون نشر الگو مناسبتره یا فاگوزیست آقای جوادی؟
این رو هم بگم که مشکل تست ندارم چون واسه تست جامع گاج رو خریدم.
پساپیش ممنونم
سلام بچه ها
یه سوال داشتم لطفا دوستانی که در امر خطیر کتابهای کمک آموزشی ید طولایی دارن جواب بدن.
برای زیست سال سوم به نظرتون نشر الگو مناسبتره یا فاگوزیست آقای جوادی؟
این رو هم بگم که مشکل تست ندارم چون واسه تست جامع گاج رو خریدم.
پساپیش ممنونم
اگه دنبال نکات ترکیبی هستی ....بنظر من همایش نشر دریافت عمارلو +جمع بندی مهرو ماه همون کتابای سیب خوبه زیادم به حرف بقیه توجه نکن میگن اینا فقط برای جمع بندیه و طی سال نمیشه خوندش.............جمع بندی مهرو ماه چند فصل اخرشو عالی کار کرده چون همه قیدا و نکات ترکیبی رو نوشته .........فاگوزیستو ندیدم اما کتابای زیست نشر الگو خیلی قوی هستن حداقل از 8000گاج و خیلی سبز و امثال اینا بهترن دیگه خیلی سبز جوابگوی کنکور نیست ولی خوندنش برای یه تازه کار خالی از لطف نیست چون ماهی بهت نمیده ماهی گیری رو تقریبا یادت میده اما از نظر تست زیر خط فقره:yahoo (4):
خدایا کمکمون کن
فاگوزیست پر از نکته هست.
اگه فک میکنی که نمیتونی خودت نکات رو در بیاری میتونی از فاگوزیست استفاده کنی.
الگو هم کلا یک سطح از همون گاجی که داری بالاتره و سوالای خیلی ریز ودقیقی طرح کرده.
به هرحال اگه دیدی نیاز به تست زیاد داری الگو واگه میبینی درس رو خوب نمیفهمی ودبیر خوبی ندارین فاگوزیست خیلی میتونه کمک کنه ولی فاگوزیست اصلا تست نداره.
دوست عزیز به پاسخ تشریحی الگو نگاه کنید پاسخ تشریحیش جوری نیست که حتما اول تست رو بخونی ببینی چیه بعدش جواب رو بخونی تا بفهمی !!!
بلکه خودش1درسنامه هست
1کم کتاب رو خودتون بررسی کنید نه اینکه صرفا معرفی دیگران رو گوش بدید
همینطور اگه کتاب رو دیده باشی لابلای تستا هم کلی نکته گفته بجز درسنامه ی خلاصه ای که داره
این کتاب هم از نظر آموزش هم تست کافیه به نظر من
درمورد فاگوزیست هم چون کامل ساختار جدیدش رو ندیدم نمیگم کدومش بهتره ولی اگر فرق زیادی با جزوه ها نداشت میگم که الگو بهتره!!!!
بچه ها انقدر درگیر این صحبت ها که تضمین میدن ومیگن شما 100% به موفقیت میرسید نشین چیزی که مهمه تلاش شماست وتمام نکاتی که این کتاب ها وجزوه ها میگن در کتاب درسی هست.کتاب درسی منبع همه این نکاته!!!!اگه کسی رو کتاب مسلط باشه و یه مقدار تست استاندارد کارکنه قطعا به همه تست ها میتونه جواب بده به شرطی که با کتاب درسی دوست باشه.
هیچ جزوه و کتاب خارق العاده ای نیاز نیست وهیچ جزوه ای هم معجزه نمیکنه. اونی که معجزه میکنه خود شما هستید.
این حرفا درسته کاملا ولی یه جورایی بیشتر شعاره.
-------------------------------------------------------------------
من چند تا از جزوه های آقای جوادی رو دیدم، نکات خیلی خوبی گفته بود. متاسفانه به کتاب نشر الگو دسترسی ندارم تا بررسیش کنم ببینم چجوریه. فقط یه نگاه سطحی انداختمش.
بخاطر همین بین این دو شک دارم.
این طور که معلومه الگو بهتر بنظر میرسه.
اگه سوم هستي نشر الگو و اگه كنكوري هستي زيست جامع گاج بهتره.
به جز اين دوتا كتاب هيچ كتاب ديگه اي متناسب با سبك جديد تست هاي كنكور نيست.
چيزهاي متفرقه و الكي هم همشون كپي از روي همين كتابا هستن و معمولا كار سودجويان هستن بهتره وقت و تمركز و انرژي و پولت رو صرف متفرقه ها نكني ( سه دانگه و شش دانگه و ... فقط پول و وقتت رو هدر ميدن )
با سلام خدمت شما دانش آموزان ....
در مورد تفاوت کتاب فاگوزیست و سایر کتابها توضیحاتی رو لازم می دونم بدم :
کتاب های زیست شناسی اخیرا به دو گروه کتاب های تست محور و کتابهای جزوه محور (درسنامه محور) تقسیم می شن . کتاب جزوه محور مثل کتاب خودم و کتابهای تست محور مثل کتاب کتابهای الگو و گاج ، همگامان و ... هستش . ببنید دوستان اینکه یک کتاب درسنامه محور رو با یک کتاب تست محور مقایسه کنیم کار اشتباهی هستش و اصلا قابل قیاس نیستن چون سبک و متد کار در این دو تیپ کتاب با هم دیگه فرق داره . اینکه کتاب بنده در چه حدی هستش و اینکه به سبک کنکور کار شده یا نه ، خود شمای دانش آموز باید قضاوت کنید چون همه ی افراد کار خودشون رو قبول دارن و اگه قبول نداشتن هیچ وقت دست به انجام چنین کاری نمی زدن و این در ذات همه مون هست پس من هم کار خودم رو یک کار قوی می دونم . اما برای اینکه شما به این سوال خودتون پاسخ بدید خیلی راحت می تونید یک فصل از جزوات رو که در سایت خودم هست دانلود کنید و بعد از اینکه مطلب رو خوندید به سراغ تست های این کتابها (الگو ، خیلی سبز ، گاج ، همگامان ، قلم چی و ..) برید و تست هاشون رو بزنید . می بینید که خیلی راحت می تونید این تست ها جواب بدید . زمانی که کتاب گاج وارد بازار شد و اولین کتابی بود که به سبک کنکور تست هاش رو طرح کرده بود ، اون افرادی که جزوه های بنده رو مطالعه می کردن خیلی راحت بدون پاسخ نامه قادر بودن که گزینه ها رو تحلیل کنن !! و این قدرت کار رو نشون میده و اینکه به سبک کنکور خیلی نزدیک هستش .
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
در مورد اینکه درسنامه ی کتاب الگو ، خیلی سبز یا هر کتاب دیگه ای که توی بازار هستش و به عبارتی تست به همراه درسنامه داره یه سری توضیحات رو می دم :
نشر الگو : ببنید دوستان اول اینکه این کتاب کتاب بسیار خوبی هستش و به نظر من کمی از گاج قوی تره . البته نه خیلی زیاد . تفاوتشون در حد تست های شمارشی و با گزینه های طولانی هستش وگرنه نکته هایی که داخل تست ها بکار برده شده تقریبا یکیه . این کتاب یکسری درسنامه ی بسیار خلاصه داره که در کادرهایی مطالب درسی رو آورده . یکسری نکات رو هم بهشون اضافه کرده . اینکه درسنامه ی این کتاب رو با درسنامه ی یک کتاب صرفا آموزشی (حالا می خواد فاگوزیست باشه یا کتابهای دیگه ی موجود در بازار مثلا کتاب آقای محبی) مقایسه کنیم اصلا کار درستی نیست چون که شک نکنید یک کتاب صرفا آموزشی و درسنامه ، خیلی کاملتر از درسنامه ی این کتاب خواهد بود .
جدا از این موضوعات ، اگر دقت داشته باشید کتابها بیشتر به سمت درسنامه دار شدن و حتی به صورت صرفا آموزشی می رن . این نشون می ده که اهمیت درسنامه در زیست شناسی بالاست . برای مثال خیلی از دبیران مثل آقای کرامت کتابهای صرفا آموزشی رو تالیف می کنن . کتاب خیلی سبز چرا تا این حد معرف شد ؟ به خاطر درسنامه ای که داشت معروف شد هر چند در بحث درسنامه وب کار کرده اما جای بسیار زیادی داره تا تکمیل تر بشه .
شک نکنید اگر هر کتابی رو که داشته باشید ، چه نشر الگو ، چه گاج ، چه قلمچی و چه خیلی سبز که درسنامه داره ، باید کنار اینها یک منبع کمک آموزشی قوی داشته باشید که صرفا آموزشی و فقط درسنامه باشه حالا می خواد این منبع جزوه ی دبیر باشه یا می خواد یک کتاب باشه .
در مورد کتاب فاگوزیست هم تا شنبه یا یک شنبه قطعا نمونه کار گذاشته می شه و می تونید این فصل رو به صورت کامل بررسی کنید تا با سبک کار آشنا بشید . در مورد ویژگی های منحصر به فرد کتاب فاگوزیست هم می توید به این آدرس که در زیر هست برید و مطالعه کنید :
نکته ی پایانی در مورد کتاب فاگوزیست اینه که :
در این کتاب مطالب بسیار ساده و به بیان شیوا توضیح داده شده . زمانی که این کتاب قبلا به صورت جزوه تهیه می شد چیزی حدود 250 معلم و استاد اون رو تهیه کردن حتی اساتیدی که در این سایت ها فعالیت می کنن !! از نقاط مختلف کشور دبیران تماس می گرفتن و از این که یک متد جدید از آموزش زیست شناسی رو ارائه دادیم تشکر می کردن ، انتقاداتشون و همچنین پیشنهاداتشون رو می گفتن و ما هم خیلی استقبال کردیم . ما سعی کردیم در این کتاب به گونه ای آموزش بدیم که اگر زمانی در سر جلسه ی کنکور فرمت سوالات تغییر کرد و تیپ شان با سالهای قبل کاملا متفاوت بود ، دانش آموز این توانایی را داشته باشد که با تحلیل خود به جواب برسد و این یعنی خودکفایی دانش آموز !! مخلص کلام این که در این کتاب ما ماهی گیری رو به دانش آموز یاد می دیم و نه اینکه ماهی رو بدیم بهشون . در ضمن یک ماهیگر حرفه ای و نه آماتور !!!!
دوستان بازم تاکید می کنم که :
کتاب فاگوزیست = جزوات فردین جوادی (همراه با یکسری تغییرات جزئی در نگارش مطالب مثل توجه ویژه به جملات و کلمات کلیدی کتاب درسی و بولد کردن کلمات کلیدی و قیدها) + 30% نکته ی بیشتر در بیشتر فصل ها (در یکسری از فصل ها در حدود 10 ال 150 درصد نکته اضافه شده است زیرا این فصول به اندازه ی کافی نکات رو داشتن)
مجموعه کتابهای فاگوزیست(زیست خوار) یکی از قوی ترین کتاب های آموزش زیست شناسی در کشور می باشد که تا به امروز استقبال بی نظیری از آن شده است.
جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به تارنمای اینترنتی www.zist110.ir مراجعه کنید.
چون شما درسنامه ميفروشين يعني كتابها دارن به سمت پدرسنامه پيش ميرن ؟جدا از این موضوعات ، اگر دقت داشته باشید کتابها بیشتر به سمت درسنامه دار شدن و حتی به صورت صرفا آموزشی می رن . این نشون می ده که اهمیت درسنامه در زیست شناسی بالاست . برای مثال خیلی از دبیران مثل آقای کرامت کتابهای صرفا آموزشی رو تالیف می کنن . کتاب خیلی سبز چرا تا این حد معرف شد ؟ به خاطر درسنامه ای که داشت معروف شد هر چند در بحث درسنامه وب کار کرده اما جای بسیار زیادی داره تا تکمیل تر بشه .
همه انتشارات ها دارن كتاب تست منتشر ميكنن و كسي روز درسنامه زيست كار نميكنه چون درسنامه زيست يعني متن كتاب درسي. فيزيك نيست كه درسنامه نياز داشته باشه. زيست فقط در مورد بعضي فرآيندها و مراحل ( مثل پروتئين سازي و ترشح مواد و ... ) نياز به آموزش داره كه اون هم همه كتابهاي تست دارنش من نيازي نميبينم آدم پولش رو با درسنامه ها و جزوه هاي متفرقه هدر كنه.
اصلا اينطور نيست درسنامه ها مخصوصا براي كسايي كه زيستشون خيلي قوي نيست باعث سردرگمي ميشن و دانش آموز فكر ميكنه كه بين متن درسنامه و متن كتاب درسي تضاد وجود داره.شک نکنید اگر هر کتابی رو که داشته باشید ، چه نشر الگو ، چه گاج ، چه قلمچی و چه خیلی سبز که درسنامه داره ، باید کنار اینها یک منبع کمک آموزشی قوی داشته باشید که صرفا آموزشی و فقط درسنامه باشه حالا می خواد این منبع جزوه ی دبیر باشه یا می خواد یک کتاب باشه .
كتابهاي تست خودشون در پاسخ تست هاشون به حد كافي توضيح نوشتن.
اگر كسي نياز به معلم داشته باشه ( اونم از روي وسواس ) من توصيه ميكنم dvd هاي كانون فرهنگي آموزش (كه البته من محصولات كانون رو تاييد نميكنم ) رو تهيه كنن چون لوح آزمون ها داراي تدريس زيست شناسي آقاي استاد كرامت هستن كه طراح كانون و يكي از بهترين هاي زيست ايران هست و زيست شناسي رو عالي تدريس كرده. دبير زيست خودمون كه قبلا طراح سنجش بوده ميگفت اگه توي پايه مشكل دارين و نياز به تدريس احساس ميكنين برين لوح ازمون هاي كانون رو تماشا كنين.
تازه ارزون هم هستند و شامل كلي درس هاي ديگه هم ميشن.
لازم هم نيست حتما بخرينشون از دوستانتون هركدوم كه ميره كانون ميتونين ازش امانت بگيرين و بريزين رو هاردتون
اصلا اينطور نيست درسنامه ها مخصوصا براي كسايي كه زيستشون خيلي قوي نيست باعث سردرگمي ميشن و دانش آموز فكر ميكنه كه بين متن درسنامه و متن كتاب درسي تضاد وجود داره.شک نکنید اگر هر کتابی رو که داشته باشید ، چه نشر الگو ، چه گاج ، چه قلمچی و چه خیلی سبز که درسنامه داره ، باید کنار اینها یک منبع کمک آموزشی قوی داشته باشید که صرفا آموزشی و فقط درسنامه باشه حالا می خواد این منبع جزوه ی دبیر باشه یا می خواد یک کتاب باشه .
كتابهاي تست خودشون در پاسخ تست هاشون به حد كافي توضيح نوشتن.
اگر كسي نياز به معلم داشته باشه ( اونم از روي وسواس ) من توصيه ميكنم DVD هاي كانون فرهنگي آموزش (كه البته من محصولات كانون رو تاييد نميكنم ) رو تهيه كنن چون لوح آزمون ها داراي تدريس زيست شناسي آقاي استاد كرامت هستن كه طراح كانون و يكي از بهترين هاي زيست ايران هست و زيست شناسي رو عالي تدريس كرده. دبير زيست خودمون كه قبلا طراح سنجش بوده ميگفت اگه توي پايه مشكل دارين و نياز به تدريس احساس ميكنين برين لوح ازمون هاي كانون رو تماشا كنين.
تازه ارزون هم هستند و شامل كلي درس هاي ديگه هم ميشن.
لازم هم نيست حتما بخرينشون از دوستانتون هركدوم كه ميره كانون ميتونين ازش امانت بگيرين و بريزين رو هاردتون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)