سر انجام که باید در خاک رفت / خوش آن کس که پاک آمد و پاک رفت
فصلی اضافه نشده فقط یک گروه عاملی اضافه شده به فصل 5 شما تو کتاب درسی چاپ 91 ببینی آخرای کتاب نوشته
بله درسته کتب پیش دانشگاهی گاج زیر چاپ نرفته چون تو شهریور کتابا میاد و اونا هم باید طبق اون کتاب رو تغییر بدن ولی شیمی 2 و شیمی 3 ویرایش جدیده
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
شما اینم بخون تغییرات رو میبینی
http://forum.konkur.in/thread12933.html
سر انجام که باید در خاک رفت / خوش آن کس که پاک آمد و پاک رفت
ببین گروه عاملی آمین که قبلا تو کتابا بوده و میدونی h2n این مثلا آمینه
آمید اینه
یک کربن با پیوند دو گانه به اکسیژن وصله و یک نیتروژن هم به کربن وصله مثله آلدهیده ولی به جای هیدروژن نیتروژن داره همین اون ریز تغییراتی که گذاشتم هم دانلود کن ببین زیاد چیزی اضافه نشده شیمی 3 هم کلا تغییراتش حذفی بوده فوقش تو کنکور شاید یک تست راجب تغییرات باشه تازه اونم شاید
سلام دوباره.من کتاب شیمی 2 گاج رو چند وقت پیش گرفتم اما الان متوجه شدم اینی که من دارم مطابق با کنکور 95 هستش!!!چون کتاب درسی شیمی 2 برای کنکور 95 نسبت به کنکور 94 بازم تغییرات داشته.کتابو من از سایت گاج خریدم 27 تومن چاپ 93-94 هستش حجمش هم 400 و خرده ای.تغییراتی که این کتاب با کتاب درسی منبع کنکور 94 داره یکی اینه که تو فصل 2 یعنی جدول تناوبی اشکالات و ابهامات مربوط به جدول جدید و متن کتابو نگفته چون برای کنکور 95 اینا تو کتاب درسی اصلاح شده اما برای کنکور 94 نه.یکی دیگه اینکه در مورد نامگذاری الکل ها توی درسنامه ی مربوطه تو فصل پنجم قبلش یه متنی آورده که کتاب درسی برای کنکور 95 گفته نامگذاری الکل ها لازم نیست ولی با این حال ما برای شما میگیم و آخرین تفاوت هم مربوط میشه به الکلی به اسم منتول(فصل پنجم تو درسنامه ای در مورد الکل ها ازش حرف زده) که تو کتاب درسی منبع کنکور 94 نیست.اینا تفاوتاییه که من دیدم.حالا سوال من از دوستان اینه اگه کسی کتاب گاج شیمی 2 داره که با توجه به موارد بالا مطابق با کنکور 94 هست نه 95یا93(با توجه به تغییرات زیاد شیمی 2 برای کنکور 94 نسبت به کنکور93)لطفا نوبت چاپ و سال چاپ و قیمت و حجم اون کتابو برای من بگه تا برم همونو تهیه کنم.با تشکر از همه
سلام به همه
من کتابای شیمی دو ،سوم و پیش گاج رو دارم که برای کنکور 93 هست
این تغییرات که ایجاد شده میشه من از این کتابا استفاده کنم؟تغییراتش حذفیات بوده یا اضافه هم شده؟
راستی فک کنم شیمی من از این گاج سفیدا بود نه طوسی از دور خارجه؟(چاپ جدید بود)
This time,this is my fight song
Take -backe -my life Song
Prove - I'm - alright Song
My power's turned on
Starting right now,i'll be strong
سلام شیمی دوم فعلا هیچ کتابی اعم از گاج و مبتکران و... اعمال کامل نداشته.ی نکته رو میگم برو کتابفروشی ها ببین.
توی آخرای فصل آخر شیمی دوم ساختار ایپوبروفن رو اضافه کردن کنار آسپیرین.ولی هیچ کتابی این ساختار رو توضیح نداده یا حتی ازش تست نداده.پس هروقت تغییرات رو واسه 94 اعمال کردن به منم خبر بدین تا منم بخرم.من هنوز واسه دوم هیچ کتابی تهیه نکردم
شیمی های مبتکران که ویرایش شدنو بگیر ... به غیر از سال سوم که به نظرم گاج از همشون بهتره
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
شیمی های مبتکران که ویرایش شدنو بگیر ... به غیر از سال سوم که به نظرم گاج از همشون بهتره
سلام دوستان
یه سوال مهم دارم تروخدا جوابمو بدید
شیمی سال دوم مبتکران(بهمن بازرگان)خوبه؟؟؟
میخوام تست هاش سخت و خوب و مفهومی باشن
یا کتاب بهتری سراغ دارید؟؟؟اگه دارید حتما بگید![]()
آینده ای خواهم ساخت
که گذشته ام در برابرش زانو بزند...
آینده ای خواهم ساخت
که گذشته ام در برابرش زانو بزند...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)