X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 5 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 71
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Prison Break نمایش پست ها
      قلم چی مدرسه ما سال بعد داره 600 تومان با کتاب و مشاوره و این چرندیات که مفت نمی ارزه
      من میرم گزینه 2
      وقتی مدرستون انقد به فکرتونه چرا خودت میخوای لگد بزنی به بخت خویش؟
      هماهنگ بودن معلمای مدرسه خیلی تاثیر گذاره
      قلم چی که جای خود دارد از نظر من
      ولی حتی اگر مدرستون همه رو علوی هم ثبت نام کنه به نظر من همونو برید چون برنامه شخصی،آزمون و مدرسه خیلی خوب هماهنگ میشه و کمتر سردرگم میشی
      پ ن:علوی منظورم چیز خاصی نیست فقط خواستم1جای غیر استاندارد رو گفته باشم
      که البته علوی اونقدر غیر استانداردهم نیست پس این علوی رو معادل "موسسه ی غیر استاندارد" بدونید
      خو یکی نیست به من بگه چه کاریه این همه وراجی همون اول مینوشتی1موسسه ی غیر استاندارد

2. Top | #32
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      معلمامون که خودشون واسه تست جزوه میدن و با قلم چی کاری ندارن...
      هماهنگ با قلم چی هم کار نمی کنن و درس خودشونو میدن ممکنه جلوتر بی افتن ممکنه عقب تر دقیقا مثل امسال که ما زیست همیشه یک تا دو فصل عقب بودیم ولی مثلا دینی و ادبیات همیشه جلو بودیم
      ضمن اینکه کلی پول کتاب میگیرن که کتاب های مزخرف قلم چی رو میدن که هیچکدوم کارایی نداره و اگرم داشته باشه من کتاب های سال بعد اکثرشو گرفتم
      پول مشاوره میگیره ولی اصلا مشاوره ای نداره و 4 تا چرند میگه
      سوالاتشم همش از کتاب های خودشون میدن

امسال هر کی رفت پشیمون شد... من از گزینه2 راضیم به جز یه سری قسمت هاش مثلاً ترجمه عربی که جمله عین کتاب میده. باقی چیزاش همه مثل کنکور و خوبه.

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 4GB نمایش پست ها
      سلام . شنییدم از مهر میخواد 800 بگیره چه خبره ? مگه سر گردنه هست ? اگه میگن کاغذ گرونه چرا هر ازمون هزاران برگ a5 به عنوان نظر سنجی.که بیشتر بچه ها پر نمیکنن میدن بچه ها ? به جای بورسیه بیان هزینه رو بیارن پایین همونایی هم ندارن بتونن ثبت نام کنن !!!! سیسات جدیدشون هم اینه که از هر کتاب 2 تا تست میارن تا کتاباشونو بخررید تازه به اجبار بیاد بخرید !!!! تا کی باید ظلم رو.بپذیریم ? اونوقت اشکان توی فرصت برابر میگه قلمچی دلسوزانه به سوالات شما پاسخ میده !!! دلسوز چیه ? اصن جز پدر مادر کسی دلسوز هست ? به قول یکی از دوستام اینجا کسی سرش واسه کسی درد نمیگیره !!!! به جای این همه تجهیز کتابخونه و ساخت مدرسه و اینکه همه جا داد بزنید ما 30 هزار نفر رو.بورسیه کرید هزینه رو پایین بیارید . اعصاب واسمون نمونده . لطفا اگر من اشتباه میکنم کسی با دلیل بگه من اشتباه میکنم و تاپیک رودپاک کنیم که خدایی نکرده تهمت نشه . کسی لطفا بدون دلیل منطقی تهمت نزنه اگر دلیلی واقعی دارید حرف بزنید وگرنه سکوت کنید سنگین تره !!!!
      والا من رفتم گفتن اگه از تابستون بخاین بیان فقط ازمونارو میشه 700ت تا اخر خرداد94
      اگه از مهر بیان میشه 500 ت
      پاسخ به سوالات سربازی

4. Top | #34
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      معلمامون که خودشون واسه تست جزوه میدن و با قلم چی کاری ندارن...
      هماهنگ با قلم چی هم کار نمی کنن و درس خودشونو میدن ممکنه جلوتر بی افتن ممکنه عقب تر دقیقا مثل امسال که ما زیست همیشه یک تا دو فصل عقب بودیم ولی مثلا دینی و ادبیات همیشه جلو بودیم
      ضمن اینکه کلی پول کتاب میگیرن که کتاب های مزخرف قلم چی رو میدن که هیچکدوم کارایی نداره و اگرم داشته باشه من کتاب های سال بعد اکثرشو گرفتم
      پول مشاوره میگیره ولی اصلا مشاوره ای نداره و 4 تا چرند میگه
      سوالاتشم همش از کتاب های خودشون میدن

امسال هر کی رفت پشیمون شد... من از گزینه2 راضیم به جز یه سری قسمت هاش مثلاً ترجمه عربی که جمله عین کتاب میده. باقی چیزاش همه مثل کنکور و خوبه.
      من که دو ساله میرم پشیمون نشدم پیشرفت هم دارم میکنم و راضیم
      کتابا اجباری نیست اما چون نمایندگی ها خودشون کتابارو میارن میخوان واسه سوده خودشون بفروشن که میتونید با صحبت کردن این مشکل رو حل کنید، در مورد دی وی دی هم همینجوره تقریبن
      اما اینکه گفته میشه سوالات از تو کتاباشون میارم حرفیه که خیلیا میزنن در واقع کسایی میگن که اطلاعاتشون در حده صفره! درسته سوال میارن اما سوالات کنکور، سوالاتی که تو همه ی کتابا هست حتی تو این سایت برادانلود هم هست!!
      دوستان خواهشن بیشتر تحقیق کنید مخصوصن از کسایی بپرسین که موفق شدن!
      اونایی که رفتن قلمچی و موفق شدن واقعن میدونن که چقدر کمکشون کرده و مطمئنم همشون میگن اگه نرفته بودیم وضعمون بدتر بود!!!

5. Top | #35
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      این حرف مال خیلی هاست... مگه ما بریم گزینه 2 پیشرفت نمی کنیم؟

بارها گفتم بازم میگم این آزمون ها همش به خود فرد بستگی داره چه بسا یه نفر بره هر آزمونی شرکت کنه نتیجه نگیره... در درجه اول و دوم و سوم خود آدم باید تلاش کنه و کار کنه و این آزمونا یه مکمل.

ممکنه از 1000 نفر برتر 400 نفر قلم چی رفته باشن... 300 نفر گزینه 2 ... 200 نفر سنجش... 100 نفر گاج
      ولی همشون هم موفق شدند.

پس این بحث قلم چی و گاج و گزینه 2 یه بحث بی فایده ای... چون هرکسی به نظر خودش یه چیز خوبه. همش هم یه چیزه تقریباً حالا دو سه تا تفاوت باهم دارن...

ولی من به شخصه با تحقیقات و چیزهایی که دیدم گزینه 2 رو با توجه به قیمت کیفیت سوالات شباهت به کنکور بیشتر ترجیح میدم...

6. Top | #36
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bahat-ghahram
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط xX_Xx نمایش پست ها
      سلام . من دو سال گزینه 2 بودم . امسال رفتم قلمچی و واقعا پشیمونم . واسه تابستون صد در صد میرم گام اول گزینه 2 . من نمیدونم این قلمچی چی داره که بعضیا اینقدر سنگشو به **** میزنند . فقط گزیــــــــــــــــــــــ ــــنه 2 و دیگر هیـــــــــــــــــــــــ ـــچ
      شما یه تجدیدنظری روی گام اول بکنین من نمیگم بده نه...ولی من دوستام رفتن همشون پشیمونن چون خیلی فشرده است.....جزوه هاش که توی سایت ها هست میمونه ازموناش فقط....من بازم میگم برنامش فشرده است تجدید نظر کن....این دوست من که رفت گفت میرم سال دیگه تو اموزشگاه میشینم هر کی گفت گام اول میخام پشیمونش میکنم....
      دیگه خود دانید
      موفق باشید

7. Top | #37
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اتفاقا من واسه همین فشرده بودن که میگید میرم گزینه دو !! میخوام هر طور که شده تابستون پایه رو تموم کنم . خیلی هم رو گزینه 2 مصمم !! هیچ کسی هم نمیتونه جلومو بگیره

8. Top | #38
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط xX_Xx نمایش پست ها
      اتفاقا من واسه همین فشرده بودن که میگید میرم گزینه دو !! میخوام هر طور که شده تابستون پایه رو تموم کنم . خیلی هم رو گزینه 2 مصمم !! هیچ کسی هم نمیتونه جلومو بگیره
      امیدوارم هنوز برنامشو ندیده باشی.
      واسه تموم کردن خیلی متعادل تر از برنامه گزینه 2 میشه خوند.
      بهت حتما پیشنهاد میکنم بیشتر تحقیق کنی. منم اول حرفم همین بود ولی خوب که تحقیق کردم (حدود دو هفته اول امتحانا کارم فقط همین بود) فهمیدم که گام اول خیلی مناسب نیست چون خیلی خیلی فشرده هست و به قول یکی از دوستان برنامش رو واسه بچه های دکتری نوشتن

9. Top | #39
      همکار سابق انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من سال 89 با گزینه 2 اومدم جلو (گام اول، آزمون ها، مرور آخر)، بعد از 4 سال که مجددا خواستم کنکور بدم چون برنامه قلمچی برام مناسب تر بود رفتم کانون، الان هم آزمون های جامع گزینه 2 رو ثبت نام کردم. کلا استانداردتره....قلمچی جز برنامه هیچ نکته مثبتی نداره.

در نهایت به نظر من جفتشون خوبن و بستگی به شرایط و وضعیت و برنامه داوطلب داره.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
      Math & Physics are fun

10. Top | #40
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      قلمچي مفت نميارزه. حتي اگه كل مدرستون بورسيه شده باشين بازم برين سنجش يا گزينه دو.

11. Top | #41
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط T@H@76 نمایش پست ها
      امیدوارم هنوز برنامشو ندیده باشی.
      واسه تموم کردن خیلی متعادل تر از برنامه گزینه 2 میشه خوند.
      بهت حتما پیشنهاد میکنم بیشتر تحقیق کنی. منم اول حرفم همین بود ولی خوب که تحقیق کردم (حدود دو هفته اول امتحانا کارم فقط همین بود) فهمیدم که گام اول خیلی مناسب نیست چون خیلی خیلی فشرده هست و به قول یکی از دوستان برنامش رو واسه بچه های دکتری نوشتن
      کاملا موافقم.
      گزینه2 فرصت یادگیری به بچه ها نمیده وفقط فرصت مرور میده که این در نهایت به ضرر خودشون تموم میشه.
      راستش من که خسته شدم از بس با اینایی که از قلم چی بد میگن کلنجار رفتم!!!!
      نمیگم قلمچی بی عیبو نقصه ولی درحال حاضر از تمام موسسات قوی تره.
      دلیلش هم کاملا مشخصه.زمانی که آقای قلم چی این موسسه رو تاسیس کرد تمام سیاست های این موسسه بر مبنای کار گروهی تنظیم شده بود ودر واقع توی تمام کار ها به جای یه نفر, یه گروه نظر میدادن و این کار حسنی که داره اینه که مرتب ایرادات کار اصلاح میشه و درواقع از زمان تاسیس قلم چی به معنای واقعی شاهد تغییر بودیم توش.

مثال میزنم تا سال های گذشته قلم چی موضوعات یکسان که در فصل های متفاوت مطرح شده بودن رو جدا امتحان میگرفت.(مثل حرکت شناسی دوم وپیش که این 2تا رو جدا امتحان میگرفت واز امسال اومد تمام مباحث مرتبط رو یکجا امتحان گرفت کاری که هنوز هیچ موسسه ای انجام نداده.)
      مثلا توی زیست اومد گیاهی هارو کلا یه جا گرفت وتوی ریاضی تابع و احتمال و مثلثات رو جدا امتحان گرفت(یعنی دوم سوم وپیش باهم گرفت که بتونیم ارتباط برقرار کنیم بین مطالب)

خب اینکارا همش نشونه ی تغییره واینکه این موسسه همواره در حال اصلاح خودشه ولی گزینه 2 چی؟؟؟
      الان چندین ساله 60% کنکور که دروس پایه هستن رو داره توی 3تا آزمون جمع میکنه.
      اگه کسی بتونه 60% کنکور رو در 3تاازمون تابستان(همون گام اول خودمون)مسلط بشه پس حتما برای اون 40% باقیمانده هم به 2تا آزمون بیشتر نیاز نداره وبا 5تا آزمون کلا پرورنده کنکورش بسته میشه!!!!!!!!
      انقدر احساساتی عمل نکنین وبا آیندتون بازی نکنین.
      کسایی هستن انگار که با قلم چی پدر کشتگی دارن. میگن من سرم بره قلم چی نمیرم واینا دارن پول مارو بالا میکشنو از این حرفا.هیچ کس به فکر خودش وبرنامه ریزی واسه آینده خودش نیست. همش فکر حاشیه اند.
      دوستان از این لج ولجبازی ها و ایرادگرفتن های بی ربط به هیچ جایی نمیرسید وفقط تنها کاری که میکنید اینه که آینده خودتونو با درنظر نگرفتن همه جوانب کار در معرض خطر قرار میدید.

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

این حرف مال خیلی هاست... مگه ما بریم گزینه 2 پیشرفت نمی کنیم؟

بارها گفتم بازم میگم این آزمون ها همش به خود فرد بستگی داره چه بسا یه نفر بره هر آزمونی شرکت کنه نتیجه نگیره... در درجه اول و دوم و سوم خود آدم باید تلاش کنه و کار کنه و این آزمونا یه مکمل.

ممکنه از 1000 نفر برتر 400 نفر قلم چی رفته باشن... 300 نفر گزینه 2 ... 200 نفر سنجش... 100 نفر گاج
      ولی همشون هم موفق شدند.

پس این بحث قلم چی و گاج و گزینه 2 یه بحث بی فایده ای... چون هرکسی به نظر خودش یه چیز خوبه. همش هم یه چیزه تقریباً حالا دو سه تا تفاوت باهم دارن...

ولی من به شخصه با تحقیقات و چیزهایی که دیدم گزینه 2 رو با توجه به قیمت کیفیت سوالات شباهت به کنکور بیشتر ترجیح میدم...

مشکل دقیقا همینه دیگه
      از 1000 نفر حدود 600 نفرشون میرن قلمچی!!!
      یه تعداد زیادی از مدارس قوی چه در تهران وچه در شهرهای بزرگ هیچ آزمونی نمیدن ومدرسه خودش ازشون آزمون میگیره که اوناهم باز رتبه های برترشون میرن کنار!!!
      میمونه حدود 200-300 نفر که بین موسسات مختلف پخش میشن!!!!

واینکه حداقل اگه گزینه2 میخواین برین از عید برین که توی تابستون هیچی از درسا نمیفهمین حیف که وقت ندارم وگرنه کامل قضیه رو واستون باز میکردم که متوجه اشتباهتون بشید

12. Top | #42
      همکار سابق انجمن
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام واسه اینکه یه مشت .... هستند من باهاشون رابطه داشتم یعنی یه ادم های...هستند که نگید اصلا پول ندید بهشون پولتون رو بریزید تو جوب یا برید سنجش و گزینه 2
      اما کانون نه

13. Top | #43
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bahman نمایش پست ها
      سلام واسه اینکه یه مشت .... هستند من باهاشون رابطه داشتم یعنی یه ادم های...هستند که نگید اصلا پول ندید بهشون پولتون رو بریزید تو جوب یا برید سنجش و گزینه 2
      اما کانون نه
      میشه لطفا دلیلتون رو هم بگین تا ما هم متوجه بشیم؟

14. Top | #44
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اما کانون نه
      دوست عزیز اونایی که شما میگید توی کل ایران که نیستن!!!
      بله افراد سودجو توی کانون کم نیستند.
      ولی مشاورهای خوب و دلسوز هم تک وتوک پیدا میشن و واسه من که پشتیبانم حرف نداشته وهمه جوره هوامو داشته پس خواهشا جمع نبندید و روی تصمیم گیری بچه ها واسه آیندشون تاثیر منفی نزارید

15. Top | #45
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اما کانون نه
      كاملا تاييد ميشه قلمچي چيزي جز پول دور ريختن نيست.
      پشتيبان اجباري 100 هزار تومن ! ( كه وظيفش فقط اطلاع دادن روز و ساعت آزمون و تبليغات محصولات كانون هست ) و جله آزمون اجباري براي هر آزمون دونه اي 800 تومن كه تننها چيزي كه توش هست مصاحبه و تبليغات كتاب ها و محصولات قلمچيه ) و همچنين كتابهاي زرد و دفتر برنامه ريزي و ... همش اجباري !

موقع ثبت نام هم يه فرم بهت ميدن كه نخونده امضاش ميكني و توش تعهد ميدي كه موسسه هرمحصولي رو اجباري گفت بايد تهيه كني وگرنه حذفت ميكنن حق هم نداري پولت رو پس بگيري !

صفحه 3 از 5 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن