X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

درخواست مشاوره از دوستان .... و چند سوال ....

سلام دوستان < من دوم ریاضی هستم ،سال بعد میرم سوم ریاضی >
      من قصد دارم توی تابستون حسابان و جبر رو تموم کنم < در سطح عالی >
      از شما میخوام بگید که چه موسسه ای برم؟؟ که هم آموزش بده و بعدش تست بگیره < آموزشش هم خوب باشه>
      کتاب برا این دو چی بگیرم ؟
      .................................................. .................................
      سوال . 1. کنکور از چه سالی شروع شد ؟؟ و از چه سالی رو بگیرم که بدردم بخوره < منظورم اینه که مثلا فرض رو بر این میگیریم که کنکور از 80 شروع شده ، منتها سوال های سال 80تا 85 بدرد نمیخوره و بعدش خوبه >
      2. کتابی میخواستم که در باره ی دانشمندان معروف و نامی باشند < ایرانی و خارجی> که در باره ی زندگی نامه و کار هایی که کردند بود .
      پیشاپیش ممنون
      ویرایش توسط tahha : 07 خرداد 1393 در ساعت 21:39

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عجب سوالای سختی
      ۱.کنکور از قبل انقلاب بوده تا حالا...ببین من دقیق نفهمیدم چی گفتی...اگه منظورت اینه که تستای کنکور تا کدوم سال ارزش دارن:کنکورای ۱۰ سال قبل خیلی عالین حتما کارکن ضرر نمیکنی(۸۰ به بعد)
      ۲.اطلاعی ندارم...پوزش!
      کتابم خواستی بگیری گاج:برا عمومیا+فیزیک مبتکران:شیمی دروس ریاضی هم نمیدونم رشتم ریاضی نیس.موفق باشی.

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amin2000 نمایش پست ها
      از شما میخوام بگید که چه موسسه ای برم؟؟ که هم آموزش بده و بعدش تست بگیره < آموزشش هم خوب باشه>
      .................................................. .................................
      سوال . 1. کنکور از چه سالی شروع شد ؟؟ و از چه سالی رو بگیرم که بدردم بخوره < منظورم اینه که مثلا فرض رو بر این میگیریم که کنکور از 80 شروع شده ، منتها سوال های سال 80تا 85 بدرد نمیخوره و بعدش خوبه >
      2. کتابی میخواستم که در باره ی دانشمندان معروف و نامی باشند < ایرانی و خارجی> که در باره ی زندگی نامه و کار هایی که کردند بود .
      پیشاپیش ممنون
      دوست عزیز شما خودتون توی یکی از نظراتتون اینجوری گفتین: آخه کنکور چی باشه که ، اتفاق ویران کنندشچی باشه ؟؟؟؟
      بعد حالا میخوای از سال دوم دبیرستان واسه کنکور بخونی؟
      جالبه

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط matchlesssi نمایش پست ها
      دوست عزیز شما خودتون توی یکی از نظراتتون اینجوری گفتین: آخه کنکور چی باشه که ، اتفاق ویران کنندشچی باشه ؟؟؟؟
      بعد حالا میخوای از سال دوم دبیرستان واسه کنکور بخونی؟
      جالبه
      آدم ریز بینی هستی ....
      خوب شما تو اون تایپک دیگه زیاد گندش کرده بودین ،یه کاری کرده بودین طرف مسلح بره سر کنکور .......

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amin2000 نمایش پست ها

پیشاپیش ممنون

قسمت اول پستت رو تو این تاپیک میتونستی بپرسی http://forum.konkur.in/thread4550-2.html

قسمت دوم سوالای 85 به بعد رو اکثرا دیدم دوستان پیشنهاد دادن ! تو تاپیک ها

به بحث کنکوری ک ربطی نداره کاربر گرامی
      یا گپ خونه میپرسیدی یا باید نت سرچ کنی

+موفق باشی!

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن