چقدر دوست داشتنی هستند...
آدم هایی که شبیه حرف هایشان هستند...
سلام
تاپیک مشابه
راهنمایی برای پیش خوانی بعضی از دروس سوم ریاضی در تابستان
سرچ میکردید
سوالتون رو میپرسیدید
+ادغام میشن
تو تابستون کل درس های دوم ور کانون امتحان میگیره غیر از دین و زندگی!! که به نظر من اون رو بخونید .
من به شما و تمام کسانی که تابستون میخوان کانون ثبت نام کنند و سال دوم هستند و میخوان برن سوم پیشنهاد میدم که حتما 2 تا از دروس سال بعد شون رو پیش خونی کنن.
در ضمن باید روی دروس سال دوم به طور کامل کامل مسلط بشید چون پایه سوم هستن .
از دروس سوم هم به نظر من حداقل حسابان رو کلاس برید یا خودتون بخونید چون واقعا امسال بچه های مدرسمون رو میدیدم که چقدر از حسابان می نالیدند!! یک درس دیگه رو هم میتونید فیزیک یا شیمی انتخاب کنید که بستگی به خودتون داره.
قدر تابستونتون رو بدونید و جدی اش بگیرید!
موفق باشید...
ღبه علاوه خدا بودن یعنی منهای تمام مشکلات بودنღ
خدایا بگیر هر آنچه تو را از من میگیرد...
با سلام.به نظرم سوالم نیازی به تاپیک جدید نداشت برای همین اینجا مینویسم:زیست سومو تو تابستون چجوری بخونم؟من از عید شروع کردم و حدود 4 بار کتاب درسی رو به طور بسیار عمیق نکته ای با خلاصه نویسی کوچیکی خونده ام ولی هربار که دوباره کتاب رو میخونیم میبینم خیلی چیزا یادم رفته و حتی اصلا بلد نیستم.تمام شرایط خوب برای مطالعه رو هم ایجاد میکنم ولی موفق نمیشم.لطفا بگین چه کار کنم.![]()
یه سوالی داشتم.این که شما میگین دینی و تاریخ ادبیات از الان یکم واسه کنکور زود نیست؟یعنی این دوتا رو باید زود زود مرور کرد و زود فراموش میشن.
اینکه مرور مطالب واقعا خسته کننده است موافقم.چون خودمم این طوریم.دوس دارم زود یه کتاب رو تموم کنم.البته میدونم مرور نقشی بیشتر از بار اول خوندن داره .راه حلی واسه این مشکل وجود نداره؟
قرابت هم من یه چند تا نمونه از کتاباش رو از اینترنت دیدم.تو بعضیا یه بیت رو نوشته و گفته این بیت با این بیت ها تناسب معنایی داره.واقعا باید حفظ کرد یا قرابت یه تکنیکه؟
شیمی موازنه و واکنش ها هیچی نداره.کار دو سه روزه.مخصوصا اگه از مبتکران بخونی.ولی اگه فصل 4 و5دوم و مخصوصا فصل 5رو کامل یاد نگیری کارت ساخته است.چون تو سوم شیمی آلی پراکنده نوشته شده.
گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه
به نظر من دلیلی نداره که تاریخ ادبیات و دینی و ... رو صرفا سه ماه آخر مونده به کنکور بخونیم ! وقتی که استرس ناشی از کنکور و زیادی کار هم کارایی حافظه رو پایین میاره و هم اینکه حتی اگه کامل بخونید همواره این نگرانی رو دارید که چیزی ازشون جامونده باشه و تو کنکور جواب ندین اون سوالو ! من خودم سال دوم که تموم شد تمام تاریخ ادبیات دوم رو حفظ بودم و الانم مشکلی در این مورد ندارم و وقتم رو روی مطالب دیگه متمرکز میکنم ! در ضمن حافظه ی انسان اینقدر الکی نیست که شما که الان بخونید بعد به کل یادتون بره !
مرور خیلی هم خسته کننده نیست...دلیل اینکه مرور رو خیلی سخت می بینیم اینه که بعد از تموم شدن کتاب ها و مطالعه ی مطالبشون و همچنین گذراندن امتحانات پایان سال اونم با احتمالا یه نمره ی خوب فک میکنیم که دیگه تو اون کتاب فول شدیم و الان دیگه هر چی بگن بلدیم در حالی که این طور نیست و حتی اگه این طور باشه کم کم تسلط کم میشه ! راهش برنامه ریزی دقیقه اونم با یه کار پرحجم ! تستای سطح بالا و مطالعه ی دقیق کتابا !
قرابت مسلما یه تکنیک و درک ادبیه ! باید کم کم بالا بره ! اما چطوریش رو شاید بقیه بهتر بدونن! من خودم هنوز تو قرابت گاها مشکل دارم !
زبان رو که ولش کن وقت داری
جبر هم میتونی از اموزش نشر استفاده کنی + خود کتاب
حسابان هم خیلی راحته ولی از رو کتاب درسی نخونی بهتره.اینو برو کلاس.....
فیزیک کلاس نمیخواد..کتاب + مبتکران
راستی ریاضی ای که ضششما میگی امسال به دو کتاب جبر و حسابان تفکیک میشه و دیگه ریاضی ندارین......
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)