خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 25
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

تو زمان باقی مونده چی بخونم ؟

سلام
      تصمیم داشتم واسه 94 بخونم ولی نمیخوام 93 رو از دست بدم. از قدیم گفتن سنگ مفته گنجیشک هم مفت.
      تا الان تقریبا هیچی نخوندم ! البته یه چیزایی خوندم ولی استفاده کردن از واژه نخوندن برام بهتره.
      راستش میترسم تا 94 هزار و یک اتفاق بیفته و مجبور باشم همین امسال برم دانشگاه.
      توقع بالا از خودم ندارم چون میدونم تو فرصت باقی مونده نمیشه !
      تو این یک ماهه دنبال یه رتبه ای بین 10 هزار تا 15 هزار منطقه دو هستم.
      چیا باید بخونم بنظرتون ؟
      بیشتر رو اختصاصیا مانور بدین که چی بخونم
      منبع هم بهم معرفی کنین
      کتاب متاب جمع بندی هم اطرافم زیاده ولی گفتم یه تاپیک بزنم تا با شماها هم مشورت کنم
      مرسی

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      من هم سوالم این بود
      آپ...

"حسِ بوسیدنت تو عاشورا !"

"میشه از پیله سَر در آوردُ با تو عشق بازی کرد تو هیجدهِ تیر !"

"امشب به تو رو کردم ای یار صدا مُرده!!"

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      ریاضی:
      حد+دنباله+تابع+log+احتمال+مات ریس+آمار+مباحث دیگه ای که خوندی

فیزیک:نورهندسی+گرما وقانون گازها+مغناطیس+القا+بردار واندازه گیری+فیزیک هسته ای(2فصل آخرپیش)+الکترومغناطیس+چیزا ی که خودت خوندی

شیمی:3فصل اول دوم+حفظیات استوکیومتری+ترمودینامیک+مح لول ها(فقط حفظیجاتش)+سینتیک+تعادل(مسای ل ثابت تعادل رو بیخیال)+اسید وباز(هرجا واست آسون تره)+الکترشیمی(فقط روی سوالات جدول E وقت بزار)+چیزایی که خودت خوندی.

زیست:راستش همه فصل ها در زیست وقتگیر هستن ومسلط شدن روشون فقط به همتت بستگی داره واینکه چقدر تا الان کار کردی.

اینایی که گفتم رو هرکردوم خواستی انتخاب کن وتست های سراسری 85 به بعد رو بررسی کن به اون آمادگی که میخوای میرسی+آزمون جامع یادت نره حتی اگه فقط به 2-3 تا سوال از میخوای ج بدی برو سرجلسه بشین

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام !

من زبانم خوب نیست خیلی، در حد 20-30 درصدم !چیکار کنم تو وقت کم باقی مونده تا 16 خرداد ، برسم تا 50-60 ؟لطفا راهنماییم کنید !

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      هر چی گیرت میاد بخون

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza.12 نمایش پست ها
      سلام !

من زبانم خوب نیست خیلی، در حد 20-30 درصدم !چیکار کنم تو وقت کم باقی مونده تا 16 خرداد ، برسم تا 50-60 ؟لطفا راهنماییم کنید !
      لغت حفظ كن !

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      سلام بر شما.
      شما میتوانید تا 23 خرداد ماه بر روی مباحث مروری کلی داشته باشید . در دروسی که ضعیف هستید میتوانید مباحثی از آنها را حذف و یا از روی کتب خلاصه نویسی شده مطالعه نمایید.
      بعد از 23 خرداد ماه تستهای کنکور های سال 80 تا 92 اعم از کلیه رشته ( البته در عمومی و دروس مشترک )
      را حل و نکات مهم آنها را یاداشت برداری و مرور نمایید.
      بارها گفته ام و بار دگر میگوییم که :
      اگر تستهای 10 سال اخیر راحل و تمرین نمایید یعنی به 70 درصد کنکور مسلط خواهید شد.70 درصد کنکور یعنی رتبه زیر 1000.
      پس هنوز هم فرصت باقیست ......

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      به نظرم من 50 درصد موفقیت تو کنترل کردن خودته...50 درصد دیگه خوندن درسا هستش..خودتو کنترل کن

برای رتبه 10 هزار تا 15 هزار..منظورم استرس نداشته باشه...خیلی عادی رفتار کن..کمتر بیا فضای مجازی..من بهت قول میدم اگه نت نیایی از هیچی عقب نمیمونی..توی این یک ماه زندگی تو تک بعدی درس کن...دیگه خوددانی..اگه نخونی خودت ضرر میکنی ن من ضرر میکنم نه کسه دیگه ای از ما گفتن بود...امیدوارم نکات زیر کمکت کنه...این نکات رو دادم تا یک کم موضوع دستت بیاد..

ادبیات 30 درصد-- واسه ادبیات همینارو بخون ( تارخ ادبیات 8 درصد+آرایه 8 درصد هم واژگان فقد لغات پشت کتاب+16 درصد دیگه هم از قرابت بگیر چون قرابت 36 درصده دیگه نامردی 16 درصدشو نگیری) خودم اعتقاد دارم ادبیات باید درک+اطلاعات عمومی=اوکی بودن ادبیات
      .................................................. ..................

عربی 30 درصد...این عربی 30 درصدش بچه دوم ابتدایی هم میتونه بزنه(اغراق) 7 تا الی 8 تا فعل یاد بگیر با معرفه نکه برو تستای ترجمه رو بزن .اونم ازسال 85 تا 92 اعم از خارج اعم از داخل...
      .................................................. ............................
      دینی رو 40 درصد بزن...فک کنم بیشتر بچه ها دینی رو الان شروع کردن... شبی 45 دقیق دینی بزار تراکتوری بخون تا 20 خرداد تموم میکنی ( نه همه دینی رو)
      .................................................. .
      زبان هم 20 درصذ از همین موقعی که داری کامنت منو میخونی شبی 30 دقه قبل از خواب فقد لغت بخون...هرشب هم مرور کن..توی هفته دوم سوم خرداد هم شروع به گرامر خوندن کن راحت 20 درصد زبان رو میزنی
      ..................................................
      اخیش هنوز مونده که......

بیایم سراغ ریاضی..ریاضی 20 درصد بزن ( امار6/6 درصد+ مثلثات 6/6+ log و ماتریس3/3 درصد+تصاعد و دنباله 3/3) تازه از 20 درصد هم بیشتر شد..کلا 5 مبحثه هر 4 روز روی یک مبحث وقت بذار تا 20 خرداد تمومش میکنی..بعذ برو با تست های کنکور کشتی بگیر ببین میتونی زخمی شون کنی.
      .................................................. .................................................. ...............................
      زیست شناسی... اگه به حرفام اعتماد داری همینارو بخون مطمعن باش ضرر نمیکنی..

زیست پیش 2 (6+7+8+9+10+11) زیست سوم (به جز 8) و سه فصل اول دوم اینا تقریبا 60 درصد کنکور که تو میتونی 35 درصد الی 40 درصدشو جواب بدی
      .................................................. .............

فیزیک هم 20 درصد کافیه( نور هندسی9/9 درصد+الکتریسته ساکن و خازن ...خازن تنها نه با مدار الکتریکی 3/3+فصل 6 +7 +8 پیش 2--13/2 درصد) اینم از فیزیک...
      ........................................
      شیمی هم 30 درصد بزن کافیه شیمی 2 باورکن هیچی نداره + ترمو میشه 13 تا سوال میشه 36/4 درصد...
      .................................................. ...............................................
      احالا خودت طبق شرایط خودت اینارو توی هفته پخش کن...
      با این درصدا رتبت میشه 12000الی 15000.....

امیدوارم تونسته باشم کمکت کرده باشم

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط علی سلیمانی نمایش پست ها
      سلام بر شما.
      شما میتوانید تا 23 خرداد ماه بر روی مباحث مروری کلی داشته باشید . در دروسی که ضعیف هستید میتوانید مباحثی از آنها را حذف و یا از روی کتب خلاصه نویسی شده مطالعه نمایید.
      بعد از 23 خرداد ماه تستهای کنکور های سال 80 تا 92 اعم از کلیه رشته ( البته در عمومی و دروس مشترک )
      اگر تستهای 10 سال اخیر راحل و تمرین نمایید یعنی به 70 درصد کنکور مسلط خواهید شد.70 درصد کنکور یعنی رتبه زیر 1000.
      سلام استاد یه سوال ما میتونیم فقط توی دو هفته بیشتر از 12 تا دفترچه کنکور بزنیم اگه هر روز یدونه دفترچه کار کنیم خودش میشه 14 تا چه برسه برای بقیه رشته هارو هم بخوایم بزنیم؟
      من میخواستم این هفته رو به دوره درسا اختصاص بدم و سه هفته آزمون های سراسری رو کار کنم و در بین این آزمون ها به دوره و جمع بندی دروسی مثل زیست و دینی و... بپردازم و هفته ی آخر رو کلا فقط کتاب ها رو بخونم به نظرتون کار اشتباهی رو انجام میدم ؟؟؟

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aminreza_star نمایش پست ها
      سلام
      تصمیم داشتم واسه 94 بخونم ولی نمیخوام 93 رو از دست بدم. از قدیم گفتن سنگ مفته گنجیشک هم مفت.
      تا الان تقریبا هیچی نخوندم ! البته یه چیزایی خوندم ولی استفاده کردن از واژه نخوندن برام بهتره.
      راستش میترسم تا 94 هزار و یک اتفاق بیفته و مجبور باشم همین امسال برم دانشگاه.
      توقع بالا از خودم ندارم چون میدونم تو فرصت باقی مونده نمیشه !
      تو این یک ماهه دنبال یه رتبه ای بین 10 هزار تا 15 هزار منطقه دو هستم.
      چیا باید بخونم بنظرتون ؟
      بیشتر رو اختصاصیا مانور بدین که چی بخونم
      منبع هم بهم معرفی کنین
      کتاب متاب جمع بندی هم اطرافم زیاده ولی گفتم یه تاپیک بزنم تا با شماها هم مشورت کنم
      مرسی
      ببین اگه نمیخوای هزینه کنی میتونی از هر منبعی که داری بخونی!هرچی گیرت اومد!
      اما برای جمع بندی در 1ماه خرداد و رسیدن به رتبه زیر 2000:

1-کم بخوابید! ساعت 12 شب تا 6 صبح (از 7 درسیدن رو آغاز کنید) یک ساعت قبل رو در حیاط یا پشت بوم قدم بزنید!هم مفیده برای متابولیسم انرزی برای بدنتون و خوابتون میپره!صبحونه هم بخورید حتما!
      2-سعی کنید روزانه یک قاشق عسل + کنجد یا خرما+کنجد بخورید.
      3-سختی بکشید!!!!یک ماه سختی بکشید یک عمر ماحصلشو حاصل کنید!
      4-هی برنامه به برنامه نکنید!به یک چیز اعتماد کنید و پیش برید!
      5-دلتون به خدا گرم باشه!
      6-خدا سال 94 رو هم ازتون نگرفته!

برنامه:
      ادبیات------------------------------------فقط خوندن لغات + تاریخ ادبیات از هر منبعی------------------------ما فقط میخواییم تست های تاریخ ادبیاتو معنی لغات و قرابت های آسان رو بزنیم
      عربی------------------------------------یاد گرفتن تکنیک ترجمه از هر منبعی---------------------------------ما فقط میخواییم تست های ترجمه و متن عربی رو بزنیم
      دینی------------------------------------هرچی بیشتر خوندیم بهتر اما با این اولویت: پیش بعدش دوم بعدش سوم از تنها یک منبع: خط ویژه گاج(منابع دیگه یا زیادن یا خلاصه زیاد!)
      زبان-------------------------------------لغت بخونید! اگه حالشو داشتین همایش شهاب اناری رو شرکت کنید بسیار مفید میتونه باشه!
      زمین------------------------------------هرروز سه برگ از هفت چیز خیلی سبز یا خود کتاب درسی فقط پیش دانشگاهی رو بخونید و مرور کنید!
      ریاضی----------------------------------فقط این مباحثو بخونید:1- حد مشتق کاربرد مشتق 2-احتمال و آنالیز 3-اگه وقت کردین هرجا غیر اینها 4-شرکت در همایش آرین حیدری
      زیست----------------------------------پیش 2رو بجویید به جوون هر کی میخوایین قسم اگه این قسمت رو بخونید و مرور کنید تستاشو میزنید!بعدهم برید توی سایت کانون تمام خلاصه نویسی هایی رو که علی کرامت سال قبل گذاشته بصورتخلاصه درسهای سال دوم بصورت یک صفحه است بخونید و هر روز مرورش کنید
      فیزیک----------------------------------پیش 2 رو بخونید+سال سوم شامل فصل ساکن و مغناطیس + فشار و گازها---------------------هفت چیز خیلی سبز خوبه-چکیده تخته سیاه که مث همون هفت چیز هستش هم خوبه-مهروماه کتاب زرد خوبه-معجزه کنکور مهروماه هم خوبه

و من الله توفیق

نقل قول نوشته اصلی توسط The Godfather نمایش پست ها
      من هم سوالم این بود
      آپ...
      بالا رو بخون :yahoo (4):

نقل قول نوشته اصلی توسط reza.12 نمایش پست ها
      سلام !

اگه مشکلاتت روی گرامر و متن هستش---------------همایش آقای شهاب اناری.اگه واسه پسرا نداشت.دی وی دی شو بخر که هم قیمت همایششه و مث همون همایشش میگه
      اگه مشکلاتت روی لغاته---------------------------------لغت بخون فقط خب!
      اگه مشکلت درهمی از این دو هستش-----------------جفت کار بالا رو بکن

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط سانیار نمایش پست ها
      سلام استاد یه سوال ما میتونیم فقط توی دو هفته بیشتر از 12 تا دفترچه کنکور بزنیم اگه هر روز یدونه دفترچه کار کنیم خودش میشه 14 تا چه برسه برای بقیه رشته هارو هم بخوایم بزنیم؟
      من میخواستم این هفته رو به دوره درسا اختصاص بدم و سه هفته آزمون های سراسری رو کار کنم و در بین این آزمون ها به دوره و جمع بندی دروسی مثل زیست و دینی و... بپردازم و هفته ی آخر رو کلا فقط کتاب ها رو بخونم به نظرتون کار اشتباهی رو انجام میدم ؟؟؟
      سلام . شما میتونی هنگام تست زدن هم مرور رو داشته باشی. به این ترتیب که اگر سوالی رو بلد نبودی سراغ کتاب رفته و دروسی که اون تست ازش طراحی شده رو مطالعه و یا مرور کنی .

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط علی سلیمانی نمایش پست ها
      سلام بر شما.
      ممنون
      بهتر نیست از سال 87 تا 92 رو بدم ولی خارج هاشونم بدم ؟ آخه شنیدم کنکورای خارج هم خیلی مفید و عالین

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      یه سوال دیگه دوستان
      من دینیم از تمام درسام بهتره
      نخونده هم برم سر جلسه راحت 30 به بالا میزنم
      بنظرتون از روی همون خیلی سبز خودم روزی دو درس بخونم خوبه ؟ آخه نمیخوام به منابع خیلی خلاصه تکیه کنم

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دینی 3 رو چرا آخر بخونیم؟
      کلن این دینی من رو پکر کرده با
      دا بالا بالا اوتوزورام

15. Top | #15
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aminreza_star نمایش پست ها
      ممنون
      بهتر نیست از سال 87 تا 92 رو بدم ولی خارج هاشونم بدم ؟ آخه شنیدم کنکورای خارج هم خیلی مفید و عالین
      سلام . حتما اینکار رو انجام بده در دروس مشترک هم اینکار رو انجام بده . مثلا درس شیمی هم تجربی و هم ریاضی رو حل کن

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن