خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 25 از 25
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط علی سلیمانی نمایش پست ها
      سلام . حتما اینکار رو انجام بده در دروس مشترک هم اینکار رو انجام بده . مثلا درس شیمی هم تجربی و هم ریاضی رو حل کن
      من یه چیزو نفهمیدم
      از 24 خرداد روزی 1 کنکور بدم با همون شرایط کنکور ؟ (‌یعنی ساعت مشخص و صندلی و ... )
      یا اینکه درس به درس واسه خودم کنکور بدم ؟
      مورد اول بهتر نیست ؟

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      و همچنین این منابعی که میخوام بخونم خوبن ؟

ادبیات :‌ 2 جلد همایش نشردریافت + املا و لغت هامون صبطی
      دینی :‌ خط ویژه گاج
      زبان :‌ کتاب جمع بندی مهروماه
      عربی :‌ همایش نشر دریافت +‌ کتاب لقمه مهروماه
      زیست :‌ همایش عمارلو
      فیزیک :‌ جمع بندی زرد مهروماه
      ریاضی : همایش نشردریافت
      شیمی :‌ فیل 2 و 3 و 4 مبتکران
      زمین هم بنظرتون چی بخونم که درحد 20 درصد بزنم ؟

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط علی سلیمانی نمایش پست ها
      سلام . حتما اینکار رو انجام بده در دروس مشترک هم اینکار رو انجام بده . مثلا درس شیمی هم تجربی و هم ریاضی رو حل کن
      اقاي سليماني يه سوال داشتم وقتي تا ٢٤خرداد درسها تموم شد چند وقت يبار ازمون بگيريم از خودمون؟
      هر روز؟ سه روز يبار؟ اگه ميشه بيشتر توضيح بديد

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

4. Top | #19
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      سلام . عزیزان من شما میتونید تا 23 ( قبل از آزمون آخر سنجش ) دروس را با یک برنامه ریزی مطالعاتی مناسب مرور کنید . این مرور شامل دو بخش الف ) مرور -تستی ( یعنی مباحثی را که تسلط دارید فقط تستهایش را بزنید ) ب ) مرور - مطالعاتی ( مباحثی که نخوانده اید یا فراموش شده اند و یا تسلط کافی را ندارید مطالعه کنید . ) است .
      در مرحله مرور مطالعاتی شما میتوانید از کتب خلاصه هم استفاده کنید.
      در دروسی که احساس ضعف دارید فقط مباحث مهم - آسان ( برای خود داوطلب ) و پر سوال را انتخاب و مطالعه کنید.
      بعد از 23 خرداد ماه شما میتوانید روزانه چند دفترچه ( 1 تا 3 سال ) متوالی را حل و رفع اشکال کنید.
      تستهایی که مهم هستند را مشخص و نکات آنها را یاداشت کنید .
      تعداد تست هم بستگی به شخص داوطلب دارد .
      شخصی شاید تستهای کنکور را تا به حال حل نکرده و بیشتر تستهای تالیفی و سنحش را تمرین کرده است پس این شخص مسلما وقت بیشتری باید برای تستهای کنکور سراسری بگذارد.
      البته شما میتوانید تستهای کنکور را هم درس به درس بزنید .
      مثلا هر 3 روز یکبار شما یک درس عمومی و یک درس اختصاصی را انتخاب و کلیه تستهای سراسری آن را حل کنید . این ها همه بستگی به شخص داوطلب دارد.شما از برنامه ریزی رایگان 22 روزه بنده هم میتوانید استفاده نمایید که رایگان هم هست و در طی زمان باقی مانده درسها را مرور و یا مطالعه میکنید . ( تبلیغ نیست)

5. Top | #20
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aminreza_star نمایش پست ها
      و همچنین این منابعی که میخوام بخونم خوبن ؟

ادبیات :‌ 2 جلد همایش نشردریافت + املا و لغت هامون صبطی
      دینی :‌ خط ویژه گاج
      زبان :‌ کتاب جمع بندی مهروماه
      عربی :‌ همایش نشر دریافت +‌ کتاب لقمه مهروماه
      زیست :‌ همایش عمارلو
      فیزیک :‌ جمع بندی زرد مهروماه
      ریاضی : همایش نشردریافت
      شیمی :‌ فیل 2 و 3 و 4 مبتکران
      زمین هم بنظرتون چی بخونم که درحد 20 درصد بزنم ؟
      واسه مدت باقی مونده خوبه تقریبا/ ولی یه کم تجدید نظر کن

ادبیات:املا و لغت رو نخر واسه الان کار آمد نیست لغتای اخر کتاب ادبیات رو+لیست لغات ادبیات موضوعی رو گیر بیار همونا رو بخون املا هم سعی کن روی کلمات زبان فارسی+متن تستای اخیر مسلط بشی
      زبان:زرد مهروماه کتاب خوبیه ولی من به شما یا چکیده ی زبان تخته سیاه رو پیشنهاد میکنم یا همایش دریافت

عربی:مهروماه کافیه

فیزیک:ببین زرد مهروماه آموزشش خوبه ولی از نظر تستی همایش فیزیک دریافت بیشتر به دردت میخوره قابل ذکره که آموزشی که همایش داره به درد کسی که تا حالا اصلا نخونده نمیخوره+معجزه ی فیزیک مهروماه هم داشته باش و چندتا تکنیکشو یاد بگیر
      فرومول سازیاشو زیاد جدی نگیر ولی تکنیکهاش خوبه

ریاضی:همایش از نظر آموزشی هیچ کمکی بهت نمیکنه اگر مشکل آموزشی داری از مبتکران جمع بندی استفاده کن+اینکه همه مباحث رو نخون اولویت بندی کن(خیلی خوب میشه اگر تستای همایش هم برسی کار کنی)

شیمی:خوبه منبعت ولی فک نمیکنی نمیرسی همه رو بخونی؟بهتر نیست زرد مهروماه رو بخونی؟
      یا اینکه همون فیل رو بخون ولی برو سراغ یکی از پایه ها آخه همه رو نمیرسی مثلا فقط دوم رو بخون از نظر بودجه بندی هم دوم و سوم و پیش تقریبا یکسانند
      _____
      زمین:فصل1تا4سوم+6و7پیش

6. Top | #21
      کاربر انجمن

bazande
      نمایش مشخصات
      سلام
      قبل هرچی بایدبگم من سال 86 کنکوری بودم و می دونم کنکور خیلی تغییر کرده ولی خوب برا کنکور خودم یه سری تجربیات داشتم گفتم شاید به درد شما و دوستان بخوره

نه کلاس معجزه میکنه نه کتاب کمک درسی نه هیچی،زیاد خوندنم زیاد مهم نیست درست خوندن مهمه ،اون چیزی ک میتونه بهتون کمک کنه اول نحوه خوندنه دوم نداشتن استرس
      من یادمه ماه آخر میگفتم به درک قبول نشم من که سربازی ندارم
      منم بعد امتحانای ترم دوم پیش شروع کردم درسو تا قبلشم یه جورایی چیزی نخونده بودم کلاسیم نرفته بودم
      روشی ک من رفتم این بود دفترچه چن سالو برداشتم نگاه انداختم مباحث پایه ثابتو کشیدم بیرون که روشون مانور بدم
      برا ادبیات و زبان فارسی سوالای وقت گیرو حذفیدم مثلا تعداد واج و واژه ک ممکنه غلط بزنی یا تعداد غلطای جمله و این چیزایی ک ریسکش بالاستو زمان بر و وقتو گذاشتم رو آرایه ادبی و معنی لغاتو این چیزا من نصف کتاب زبان فارسی رو نخونده گذاشتم برا زبان فارسی یه کتاب سبز گاج خریدم از روش خوندم تا بفهمم حرف حساب کتاب چیه:yahoo (4):

برا عربی من قواعدو خیلی کلنجار نرفتم چسبیدم به سوالای ساده مث معنی جمله و اینا تو سوالا بگردی دستت میاد فرمت کلی سوالا رو و اینکه کدوما رو میشه با یه ماه خوندن جواب داد

دین و زندگی فقط خوندن زیاد میخاد نه کمک آموزشی نه هیچی باید بخوری کتابو

زبان من فقط لغت خوندم لغتای کتابو

ریاضی چون کمک آموزشی و تست نداشتم نشستم همه ریاضیارو متن کتاب درسی رو خوندمو جزوه های کلاسیمو ک معلما گفته بودن و تمرینای کتاب مثالاشو دوباره برا خودم حل کردم
      فیزیک هم همینطور ناگفته نماند من تو فیزیک ضعیف بودم برا همین بعضی مباحثو حذف کردم چون نمی فهمیدم:yahoo (4):
      ولی تو دوتا درس سعی کردم مباحثی ک هرسال میادو آسووووونن رو یاد بگیرم تا بتونم با زدن اونا درصد قابل قبولی کسب کنم و با این کارم تونستم فیزیکو 50 بزنم و ریاضی رو 45 :yahoo (4): برا یه ماه خوندن خودش کلی هنر بود:yahoo (3):
      اما شیمی من همه سوالای فرموله ک حساب کتاب داشتو حذفیدم سر جلسه و فقط حفظیا رو زدم

و به شدت بهتون توصیه میکنم تو کنکور حریص نباشین و زیاد کلنجار نرین با سوالای گیر دار مث من از اول شرو کنین آسونا رو بزنین اونایی رو هم ک فک میکنین بشه با وقت گذاشتن زد تیک بزنین

7. Top | #22
      کاربر انجمن

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      سلام...
      من یه سوال دارم!
      من شرایطم تو همه ی درس متوسط رو به بالاست اما یه مشکل اساسی دارم، تا حالا اصلا عربی نخوندم...
      چی کار باید کنم؟؟؟؟؟

8. Top | #23
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nazaniin نمایش پست ها
      سلام...
      من یه سوال دارم!
      من شرایطم تو همه ی درس متوسط رو به بالاست اما یه مشکل اساسی دارم، تا حالا اصلا عربی نخوندم...
      چی کار باید کنم؟؟؟؟؟
      یه کتاب جمع وجور و کم حجم خوبی بگیر
      تو این فرصتی که مونده سعی کن بیشتر ترجمه و قواعد ساده ای مث منصوبات رو بخونی که خودش روهم 50 درصدی میشه

9. Top | #24
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      سلام بر شما .
      داوطلب گرامی شما میتوانید مبحث ترجمه را بهمراه منصوبات مطالعه نمایید.
      کتاب انتشارات کالج - آزاد راه گاج ( در صورت موجود بودن ) - ایاد فیلی ( فقط مباحث گفته شده مطالعه گردد )-
      نگرش روز - مهر و ماه مناسب میباشد

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      منیم همین مشکل رو دارم
      میشه برای ریاضی و فیزیک و شیمی بگید کدوم مطالب رو بخونم؟اگه بگید از امشب شروع میکنم
      دا بالا بالا اوتوزورام

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن