احترام عشق و علاقه به رشته ی داروسازی موج میزنه تو این تاپیک....
اسم تاپیک هست کسایی که علاقه مندن بیان تو.....
ولی برعکس کسایی که بدشون میاد میان....
@par.rah

سلام.
والا من حرفامو زدم. کسی که در مقام مقایسه بقال رو با مسئول فنی داروخونه یکسان میدونه، ارزش استدلال آوردن نداره
داروساز پزشکیه که کار اقتصادی هم بلده. ما به همون اندازه بچه های پزشکی انگل شناسی میکروب شناسی فیزیولوژی بافت شناسی و آناتومی میخونیم. قطعا پزشک تشخیص بیماری رو میده و دارو هم مینویسه و داروساز باید صحت نسخه پزشک رو تایید کنه و بخاطر همینه که پول مسئول فنی میگیره.
خدمت دوستان غیر مطلع پرادعا هم عرض کنم که در خارج از ایران پزشک فقط تشخیص میده و دازوساز باید دارو تجویز کنه.
باز اگه سوال خاصی مدنظرتونه بپرسید پاسخ میدم.

میدونید،داروسازی
ساینسه اما پزشکی و دندون بالینیه.
ما خیلی از داروهایی که واس عوارض مغزی میخوریم رو اثرش رو اصلا نمیدونیم، فقط چون دیدیدم که کسی که بیماری x رو داشته خورده و خوب شده داریم تجویز میکنیم.
این مکانیسم هایی که دارو تو بدن عمل میکنه (عملا فارماکوکینیتیک) رو داروسازا بررسی میکنن. این یه مثال ساده از ساینس بودن دارو بود.
قطعا پیشرفت نمیکنه علم پزشکی اگه داروساز نباشه و
خب اینم اضافه کنم که دانشکده داروی تهران الان بالاترین رنک علمی رو تو علوم پزشکی کشور داره. این دلیلی بر گستردگیِ علمِ داروسازیه نه بیخود بودن.
اگه معیارمون پول باشه در سلامت، خیلی ادمای پوچی هستیم

حدا کثر ۲۴۰۰ اگه بره تو یک داروخانه کار کنه که معمولا انقدر و بهش نمیدن به دلیلی سود جویی خودشون و بیشتر از یک نسخه پیچ استفاده به کنند تا یک دکتر داروساز.
اگه داروخان بزنه درامدش بستگی به فروشی که داره تو شمال از هر نسخه دارو دوهزار تومن مال داروخونست
بقیه دارو ها و لوازمی ک توی داروخونست طبق بازار معمولی قانونن بیست درصدش مال داروخونه است
درامد یک داروخانه بیشتر به بازار عرضه و تقاضا بستگی داره
📖
ویرایش توسط Dr.Morteza_Ma : 19 دی 1395 در ساعت 02:18
بخوای بری: به معدل سال سوم و پیش
مدرک زبان
معدل لیسانس یا دکترا(اخرین مقطع تحصیلی تو دانشگاه )
مقالات و اینجور چیزا
و دانشگاه تحصیلی
اینا رو فکر کنم میخوان هرچی این امتیازا بالا تر باشه شانس بورسیه شدنت بیشتره
پزشکی تو خارج کشور درامدش خیلی کمتر از ایرانه درباره اینم تحقیق کنی خوبه
📖

در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 12 مهمان)