هر چیزی در مورد رشته داروسازی میدونید بنویسید و سوالاتتون رو بپرسید
هر چیزی در مورد رشته داروسازی میدونید بنویسید و سوالاتتون رو بپرسید
ویرایش توسط Shayan.m : 13 تیر 1396 در ساعت 01:12
مشاور
الان دیگه داروسازی هم یه پول درست و حسابی میخواد.
دخترعموی خودم سال 92 فارغ التحصیل شد تازه جز برترین های دانشکده داروسازی بود اما الان بعنوان مسئول فنی تو یه داروخونه شاغله و و ماهی حدود 1500 حقوقش میدن ( شایدم کمتر )
یا باید 3-4 میلیارد داشته باشین که امتیاز داروخونه بخرین ( که تازه داروخونه ای که درست و حسابی باشه هیچوقت نمیاد امتیازشو بفروشه )
یا اینکه تو یه کوره داهاتی مجوز احداث داروخونه بگیرین که اونم بدرد نمیخوره.
خداوکیلی داروخونه هم کم کم داره مثه سوپری میشه دیگه. تو هر خیابونی 2-3 تا داروخونه هس.
پ.ن : قصد توهین به دانشجویان و دانش اموختگان محترم این رشته ندارم :yahoo (1):
مشاور
چرا چیزیرو که اطلاع ندارید همینطوری دربارش حرف میزنید آخه من به شخصه با ۱۰ تا دارو ساز حرفیدم اگه برن تو یه دارو خونه مشغول شن ماهی ۵ تومن کم کم میگیرن اگه تو یه شرکت دارو سازی کار کنن تا ۶ تومن هم میرسه تازه بحث دارو خونه هم من با یه دکتر حرف زدم گفت شما باید یه چند سالی کار کنی بعد پول دستت اومد خود دانشگاهی که بودی بر حسب توانایی بهت مجوز میده بعد میری یه جا اجاره میکنی دارو میریزی توش که یه سرمایه میخواد نه اینکه ۲ میلیارد جنگه مگه
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
نقد منتخب من درباره ی کتاب زیست نشر الگو در سایتشون:
http://www.olgoopub.ir/sn/books/pt/full/id/177
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
بزرگ اونیه که سرش گندس نه هیکلش رو الاکلنگم بالاتره ....
لطفا اطلاعات نادرست ندین
کدوم داروخونه میاد به مسول فنیش که عموما یه دکتریه که هنوز مهر فارغ التحصیلیش هم خشک نشده 5 میلیون بده ؟!![]()
مگر اینکه اون داروخونه تو بالاشهره طهرون باشه و این 5 تومن سود نیم ساعت فروشش باشه چون یه داروخونه بیشتر از یه مسول فنی داره و براش صرف نداره بخواد به هرکدومی 5 تومن ! بده
داداش گلم الان اصن مجوز احداث داروخونه نمیدن
دلیلشم واضحه
داروخونه تو شهر زیاد شده
شما تو هر خیابون اصلی یا فرعی رو نگا کنی کمه کم 2 تا داروخونه میبینی
بهرحال بین میوه فروشی و داروخونه باید یه تفاوتی باشه دیگه
اون 2 میلیارد هم که تازه عددی نیست
یکی که داروخونه درست و حسابی داشته باشه ممکنه حتی با 3-4 میلیارد هم حاضر نشه امتیاز داروخونه رو واگذار کنه
داداش من الکی حرف نمیزنم الان خود رفیق من دارو سازه تو شهرمون که کلان شهر هم نیس ۵ تومن داره میگیره شرکت هم کارت درست باشه ورت میدارن مجوز هم دوست عزیز درسته داروخونه زیاد شده آیا این دلیل میشه ندن اینطوری باشه ما کلی پزشک داریم همشونم مجوز دارن پس باید بگیم چون تو شهر پزشک زیاده شما بشین خونه بگیر بخواب مجوز هم کشک نیست که بگن فلانی بفرما شما تو هر کاری خبره باشی کارت جوره به شخصه من خودم داروسازیو دوس دارو پزشکی نیارم میرم دارو سازی درآمدشم عالیه وقتی با چشم میبینم داروسازارو چه کیفی میکنن چرا نرم تازه دارو خونه هم بعد چند سال اجاره میکنی عشق و حال همین رفیقم تو کرج دارو خونه داره رفیقش حالا منطقه زیاد توپی هم نیس بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ تومن درآمدشه حالا حساب بکنید تو یه کلان شهر داروخونه بزنید'
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
زندگی زیباست
زیبابینان زیبایی بینند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)