هرگاه رد پای کسی که ارامشم را گرفته بود دنبال کردم به خودم رسیدم
موقع امتحان زیست مراقب بغل دست من که مدرکشو از دانشگاه پاچال از توایع استان کهگیلویه و بویراحمد رشته جلبک شناسی شاخه آبیاری گیان دریایی گرفته بود هر 5دقیقه می گفت سوالات امسال بچه بازیه
اگه تاثیر 25درصدی نبود کل اون پنج برگ سوالو میکرم تو حلقش.
اصلاً تمرکز نداشتم...
A SONG OF ICE AND FIRE
بچه ها این که میگن قراره 21 یا 22 خرداد دانش اموزان شهر های مختلف برن در اموزش و پرورش اعتراض کنن راسته؟ اگه کسی اطلاعات دقیق داره بگه تا اطلاع رسانی کنیم
ویرایش توسط atefe_os : 18 خرداد 1393 در ساعت 16:20
خوب دوستان امتحانات نهایی سال 93 تموم شد و امیدوارم منبع خوبی بشه برای بقیه دوستان!
موفق باشید
دوستان صاحب نظر:
ثبت نام در آزمون آزمایشی در تابستان 93
رویایی دارم بس بزرگ برایش همه تلاشمو میکنم و به حقیقت تبدیلش میکنم!
آسانترین کار درس خوندن است
من عاشقم عاشق درس خوندن و زندگیم و چیزای دیگه![]()
![]()
سلام خدمت تمام سال سومی های عزیز
من سال قبل سوم بودم این تاپیک رو زدم تا همه مشکلا و سوالاشونو مطرح کنن خودم به شخصه وقتی کتابو میخوندم میرفتم سراغ سوالات نهایی سال 92 که میشد سال قبل ما زیر نوزده هیجده نداشتم ولی وقتی سوالا میومد کمی عوض میشد...........
خلاصه بگم از همین الان شروع کنین نه این که استرس بگیرین نه اصلا برخلاف ظاهرش هیچی نداره به منی ک پشت سر گذاشته گوش کن......مغرورم نشین که بدمیبینین..........تو عید درسایی که به اصطلاح خودمون لاشم باز نکردیم بخونین بقیرم ک کمی خوندین رو تو اردیبهشت راحت تموم کنید اینم نوشتم تا موضوع بیاد بالا و کم کم تاپیکو دوستان 94 شلوغ کنند
موفق باشید،خداحافظ
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
سلام خدمت تمام سال سومی های عزیز
من سال قبل سوم بودم این تاپیک رو زدم تا همه مشکلا و سوالاشونو مطرح کنن خودم به شخصه وقتی کتابو میخوندم میرفتم سراغ سوالات نهایی سال 92 که میشد سال قبل ما زیر نوزده هیجده نداشتم ولی وقتی سوالا میومد کمی عوض میشد...........
خلاصه بگم از همین الان شروع کنین نه این که استرس بگیرین نه اصلا برخلاف ظاهرش هیچی نداره به منی ک پشت سر گذاشته گوش کن......مغرورم نشین که بدمیبینین..........تو عید درسایی که به اصطلاح خودمون لاشم باز نکردیم بخونین بقیرم ک کمی خوندین رو تو اردیبهشت راحت تموم کنید اینم نوشتم تا موضوع بیاد بالا و کم کم تاپیکو دوستان 94 شلوغ کنند
موفق باشید،خداحافظ
رویایی دارم بس بزرگ برایش همه تلاشمو میکنم و به حقیقت تبدیلش میکنم!
آسانترین کار درس خوندن است
من عاشقم عاشق درس خوندن و زندگیم و چیزای دیگه![]()
![]()
اگه میشه چندتا کتاب تمرین معرفی کنید برا کار در طول سال
برای هندسه 2 و عربی، خیلی سبز دارم، مناسبه، یا برم کتاب بگیرم؟؟؟
بقیه دروس رو لطف کنید، معرفی کنید
20% تخفیف انتشارات فار
فعــلا هیــچ کــد تخفیفـی موجــود نیــست
20% تخفیف انتشارات فار
فعــلا هیــچ کــد تخفیفـی موجــود نیــست
سلام
اوفففففففففففففففف
2 هفته بیشتر نمونده تا امتحانا شروع بشه از خودم راضی نیستم به نظرم خوب درسا رو مسلط نیستم فیزیک رو که اصلااا
را ه حل بدید این دو هفته چکار کنم و وقتم رو چجوری تنظیم کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟/
فیزیک کتاب اموزش الگو دارم نظرتون چیه ؟؟؟؟؟؟؟برای نهایی خوبه
از عربی و زبان فارسی هم میترسم کتاب خوب معرفی کنید؟؟؟؟؟؟
عربی متن کتاب و کارگااه ترجمه هم باید بلد باشیم از فارسی به عربی برگردونیم ؟؟؟///
زمین ؟؟؟؟؟؟
سوالام زیاد شد فکر کنم ها![]()
کدامین پل؟
در کجای دنیا ؟
شکسته شده که هیچکس
به خانه آرزوهایش نمیرسد؟
1 . برنامـہ بچیـטּ هر روز ، تیڪـہ تیڪـہ ڪטּ درسارو ، بعدم بخوטּ و هر چند روز سوالاے نهایے رو حل ڪטּ .
( ترجیحا براے همیـטּ درساے مشڪل دارے ، براے بقیـہ درسا فڪر نڪنم برسے ! )
2. الگو رو نمیدونم ! ولے ڪتاب ڪمڪے نخوטּ ڪـہ ضرر میڪنے چوטּ 90 درصد اونایے نهایے دادטּ ، تاڪید میڪنـטּ ڪتاب درجـہ اول خوندہ بشـہ !
3. چقدر دنبال ڪتابے شما !!!
عربے اگـہ مثلِ مـטּ پایـہ مشڪل دارید ، عربے 1 و 2 رو برنامـہ بریزید بخونید (با جزوہ معلم هم باشـہ ڪارتوטּ راـہ میوفتـہ )
براے زباטּ فارسے هم بخش هاے قواعدے ( حالا نمیدونم اسمش چے بود !!! ) رو بخونید ڪافیـہ ..!
+ بررسے سوالاے نهایے و حفظیجاتشم چیزہ خاصے ندارہ ولے اگـہ بازم فڪر میڪنید ضعیفید ، بهترہ بخونیدش ڪامل (با برنامـہ ) مثلا روزے نیم ساعت بخونید ،
دو هفتـہ بعد ڪـہ برسـہ شما در مجموع 7 ساعت زباטּ فارسے رو دور ڪردید و خوندید ، نیازہ فقط تو فُرجـہ شما حفظے جاتش رو بخونید و مرور داشتـہ باشید .
(برای لغاتش هم هر شب بخونید دیگه)
براے عربے
بلـہ !!
براے ترجمـہ هم بهترہ ، قواعد ترجمـہ رو یاد بگیرید ، آروم آروم دستتوטּ میاد جملـہ بـسازید ، (مثـہ زباטּ انگلیسے )
بهترہ همـہ ایـטּ ڪار هارو در یـہ تایم مناسب و (بنظرمـטּ ڪم) هر روز انجام بدید .
تنها چیزه آزاردهنده حفظِ شعر ادبیات هست که سوال نپرسیدید !!!
Dear GOD
Thank you for
Everything
سلام دوستان.
من دی ماه میخوام دیپلم مجدد ریاضی بگیرم.
واسه دروس عمومی که مشکلی ندارم.
شیمی و فیزیک هم مشکلی نیست چون ریاضی و تجربی یکسانه.
میمونه حسابان ، هندسه 2 و جبرواحتمال.
واسه 20 گرفتن حسابان و بالای 19 گرفتن هندسه 2 و جبرواحتمال بهترین کاری میتونم بکنم چیه ؟
واسه این سه تا درس درحال حاضر هم گاج سبز دارم هم پرسمان گاج مشکی.
لطفا دوستان رشته ریاضی که نمره عالی تو این 3 تا درس گرفتن مارو هم راهنمایی کنن.
ممنون...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)