خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 41 از 42 نخستنخست ... 31404142 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 601 به 615 از 626
    1. Top | #601
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Prison Break نمایش پست ها
      چطور بود امتحان ریاضی بچه ها؟

از نظر من که نسبت به سال 90 و 91 و 92 سخت تر بود... نمی شد بگیم خیلی سخت بود ولی نسبتاً سخت بود و نسبت به سال های گذشته.
      من خوب نخونده بودم . به طور کلی حد وسط رو به سخت بود

هرگاه رد پای کسی که ارامشم را گرفته بود دنبال کردم به خودم رسیدم

2. Top | #602
      کاربر نیمه فعال

Geryeh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط atefe_os نمایش پست ها
      من خوب نخونده بودم . به طور کلی حد وسط رو به سخت بود
      عاطفه جان ایشون رشتشون تجربیه:yahoo (4): امتحان ریاضی داشتن:yahoo (4)::yahoo (4):
      سوالای ما هم بد نبود...نمیدونم سوال 8 یا 9 بود ننوشتمش... |||| صفحه دومش خوب بود ولیی
      :yahoo (4):

3. Top | #603
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shiva_76 نمایش پست ها
      عاطفه جان ایشون رشتشون تجربیه:yahoo (4): امتحان ریاضی داشتن:yahoo (4)::yahoo (4):
      سوالای ما هم بد نبود...نمیدونم سوال 8 یا 9 بود ننوشتمش... |||| صفحه دومش خوب بود ولیی
      :yahoo (4):
      بله اصلا حواسم نبود.
      اره صفحه دوم خیلی خوب بود اما صفحه ول برای من که خوب نخونده بودم مشکل بود:yahoo (4):

4. Top | #604
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      موقع امتحان زیست مراقب بغل دست من که مدرکشو از دانشگاه پاچال از توایع استان کهگیلویه و بویراحمد رشته جلبک شناسی شاخه آبیاری گیان دریایی گرفته بود هر 5دقیقه می گفت سوالات امسال بچه بازیه
      اگه تاثیر 25درصدی نبود کل اون پنج برگ سوالو میکرم تو حلقش.
      اصلاً تمرکز نداشتم...

A SONG OF ICE AND FIRE

5. Top | #605
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بچه ها این که میگن قراره 21 یا 22 خرداد دانش اموزان شهر های مختلف برن در اموزش و پرورش اعتراض کنن راسته؟ اگه کسی اطلاعات دقیق داره بگه تا اطلاع رسانی کنیم

ویرایش توسط atefe_os : 18 خرداد 1393 در ساعت 16:20

6. Top | #606
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      به جایی نمی رسه خودتونو خسته نکنید

7. Top | #607
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      خوب دوستان امتحانات نهایی سال 93 تموم شد و امیدوارم منبع خوبی بشه برای بقیه دوستان!
      موفق باشید
      دوستان صاحب نظر:

ثبت نام در آزمون آزمایشی در تابستان 93
      رویایی دارم بس بزرگ برایش همه تلاشمو میکنم و به حقیقت تبدیلش میکنم!

آسانترین کار
      درس خوندن است

من عاشقم عاشق درس خوندن و زندگیم و چیزای دیگه

8. Top | #608
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      سلام خدمت تمام سال سومی های عزیز
      من سال قبل سوم بودم این تاپیک رو زدم تا همه مشکلا و سوالاشونو مطرح کنن خودم به شخصه وقتی کتابو میخوندم میرفتم سراغ سوالات نهایی سال 92 که میشد سال قبل ما زیر نوزده هیجده نداشتم ولی وقتی سوالا میومد کمی عوض میشد...........
      خلاصه بگم از همین الان شروع کنین نه این که استرس بگیرین نه اصلا برخلاف ظاهرش هیچی نداره به منی ک پشت سر گذاشته گوش کن......مغرورم نشین که بدمیبینین..........تو عید درسایی که به اصطلاح خودمون لاشم باز نکردیم بخونین بقیرم ک کمی خوندین رو تو اردیبهشت راحت تموم کنید اینم نوشتم تا موضوع بیاد بالا و کم کم تاپیکو دوستان 94 شلوغ کنند

موفق باشید،خداحافظ

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

من سال قبل سوم بودم این تاپیک رو زدم تا همه مشکلا و سوالاشونو مطرح کنن خودم به شخصه وقتی کتابو میخوندم میرفتم سراغ سوالات نهایی سال 92 که میشد سال قبل ما زیر نوزده هیجده نداشتم ولی وقتی سوالا میومد کمی عوض میشد...........
      خلاصه بگم از همین الان شروع کنین نه این که استرس بگیرین نه اصلا برخلاف ظاهرش هیچی نداره به منی ک پشت سر گذاشته گوش کن......مغرورم نشین که بدمیبینین..........تو عید درسایی که به اصطلاح خودمون لاشم باز نکردیم بخونین بقیرم ک کمی خوندین رو تو اردیبهشت راحت تموم کنید اینم نوشتم تا موضوع بیاد بالا و کم کم تاپیکو دوستان 94 شلوغ کنند

موفق باشید،خداحافظ
      رویایی دارم بس بزرگ برایش همه تلاشمو میکنم و به حقیقت تبدیلش میکنم!

آسانترین کار
      درس خوندن است

من عاشقم عاشق درس خوندن و زندگیم و چیزای دیگه

9. Top | #609
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ALONE MAN نمایش پست ها

موفق باشید،خداحافظ

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

موفق باشید،خداحافظ
      در تائید دوست عزیزم لازمه بگم که پاراسل نسبت به امتحانات نهایی سال های قبلیش خیلی سخت تر بود . احتمالش زیاده که امسال سخت تر هم باشه شایدم طبق اون نظریه یه سال سخت یه سال آسون آسون باشه ولی احتمال مورد دوم کمتره پس خوب تلاش کنید.

10. Top | #610
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام
      عربی از نقش کلمات متن درس هم سوال میاد؟

تنکس

11. Top | #611
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      اگه میشه چندتا کتاب تمرین معرفی کنید برا کار در طول سال

برای هندسه 2 و عربی، خیلی سبز دارم، مناسبه، یا برم کتاب بگیرم؟؟؟

بقیه دروس رو لطف کنید، معرفی کنید

20% تخفیف انتشارات فار
      فعــلا هیــچ کــد تخفیفـی موجــود نیــست

12. Top | #612
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sleeplife نمایش پست ها
      اگه میشه چندتا کتاب تمرین معرفی کنید برا کار در طول سال

برای هندسه 2 و عربی، خیلی سبز دارم، مناسبه، یا برم کتاب بگیرم؟؟؟

بقیه دروس رو لطف کنید، معرفی کنید
      خیلی سبز آموزش+تست منظورمه، البته تمرین هم داره!
      کافیه؟
      برا فیزیک چیو پیشنهاد میکنید؟

20% تخفیف انتشارات فار
      فعــلا هیــچ کــد تخفیفـی موجــود نیــست

13. Top | #613
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      اوفففففففففففففففف
      2 هفته بیشتر نمونده تا امتحانا شروع بشه از خودم راضی نیستم به نظرم خوب درسا رو مسلط نیستم فیزیک رو که اصلااا

را ه حل بدید این دو هفته چکار کنم و وقتم رو چجوری تنظیم کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟/

فیزیک کتاب اموزش الگو دارم نظرتون چیه ؟؟؟؟؟؟؟برای نهایی خوبه

از عربی و زبان فارسی هم میترسم کتاب خوب معرفی کنید؟؟؟؟؟؟

عربی متن کتاب و کارگااه ترجمه هم باید بلد باشیم از فارسی به عربی برگردونیم ؟؟؟///

زمین ؟؟؟؟؟؟

سوالام زیاد شد فکر کنم ها
      کدامین پل؟
      در کجای دنیا ؟
      شکسته شده که هیچکس
      به خانه آرزوهایش نمیرسد؟

14. Top | #614
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط terme1 نمایش پست ها
      سلام
      اوفففففففففففففففف
      2 هفته بیشتر نمونده تا امتحانا شروع بشه از خودم راضی نیستم به نظرم خوب درسا رو مسلط نیستم فیزیک رو که اصلااا

را ه حل بدید این دو هفته چکار کنم و وقتم رو چجوری تنظیم کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟/

فیزیک کتاب اموزش الگو دارم نظرتون چیه ؟؟؟؟؟؟؟برای نهایی خوبه

از عربی و زبان فارسی هم میترسم کتاب خوب معرفی کنید؟؟؟؟؟؟

عربی متن کتاب و کارگااه ترجمه هم باید بلد باشیم از فارسی به عربی برگردونیم ؟؟؟///

زمین ؟؟؟؟؟؟

سوالام زیاد شد فکر کنم ها

1 . برنامـہ بچیـטּ هر روز ، تیڪـہ تیڪـہ ڪטּ درسارو ، بعدم بخوטּ و هر چند روز سوالاے نهایے رو حل ڪטּ .

( ترجیحا براے همیـטּ درساے مشڪل دارے ، براے بقیـہ درسا فڪر نڪنم برسے ! )

2. الگو رو نمیدونم ! ولے ڪتاب ڪمڪے نخوטּ ڪـہ ضرر میڪنے چوטּ 90 درصد اونایے نهایے دادטּ ، تاڪید میڪنـטּ ڪتاب درجـہ اول خوندہ بشـہ !

3. چقدر دنبال ڪتابے شما !!!
      عربے اگـہ مثلِ مـטּ پایـہ مشڪل دارید ، عربے 1 و 2 رو برنامـہ بریزید بخونید (با جزوہ معلم هم باشـہ ڪارتوטּ راـہ میوفتـہ )

براے زباטּ فارسے هم بخش هاے قواعدے ( حالا نمیدونم اسمش چے بود !!! ) رو بخونید ڪافیـہ ..!

+ بررسے سوالاے نهایے و حفظیجاتشم چیزہ خاصے ندارہ ولے اگـہ بازم فڪر میڪنید ضعیفید ، بهترہ بخونیدش ڪامل (با برنامـہ ) مثلا روزے نیم ساعت بخونید ،

دو هفتـہ بعد ڪـہ برسـہ شما در مجموع 7 ساعت زباטּ فارسے رو دور ڪردید و خوندید ، نیازہ فقط تو فُرجـہ شما حفظے جاتش رو بخونید و مرور داشتـہ باشید .
      (برای لغاتش هم هر شب بخونید دیگه )
      براے عربے

بلـہ !!

براے ترجمـہ هم بهترہ ، قواعد ترجمـہ رو یاد بگیرید ، آروم آروم دستتوטּ میاد جملـہ بـسازید ، (مثـہ زباטּ انگلیسے )

بهترہ همـہ ایـטּ ڪار هارو در یـہ تایم مناسب و (بنظرمـטּ ڪم) هر روز انجام بدید .

تنها چیزه آزاردهنده حفظِ شعر ادبیات هست که سوال نپرسیدید !!!

Dear GOD
      Thank you for
      Everything

15. Top | #615
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام دوستان.
      من دی ماه میخوام دیپلم مجدد ریاضی بگیرم.
      واسه دروس عمومی که مشکلی ندارم.
      شیمی و فیزیک هم مشکلی نیست چون ریاضی و تجربی یکسانه.
      میمونه حسابان ، هندسه 2 و جبرواحتمال.
      واسه 20 گرفتن حسابان و بالای 19 گرفتن هندسه 2 و جبرواحتمال بهترین کاری میتونم بکنم چیه ؟
      واسه این سه تا درس درحال حاضر هم گاج سبز دارم هم پرسمان گاج مشکی.
      لطفا دوستان رشته ریاضی که نمره عالی تو این 3 تا درس گرفتن مارو هم راهنمایی کنن.
      ممنون...

صفحه 41 از 42 نخستنخست ... 31404142 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)