خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 16
    1. Top | #1
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

وقت کم اوردن در دروس عمومی

سلام

به شدت برای دروس عمومی وقت کم میارم

به طوری که از اول سال تا حالا اصلا تایم جواب دادن به درک مطلب عربی و زبان رو ندارم

هدفگذاری هم دارم، سوالایی که بلد نیستم خیلی روشون زوم نمیشم ولی هر دفعه وقت کم میارم

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      تو خونه تست تایم دار بزن
      سر جلسه هم تایم بگیر
      وقت هر درس ه تموم شد رهاش کن برو سراغ درس بعدی

3. Top | #3
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تست تست تست

4. Top | #4
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      من چند تا توصيه مي كنم : 1- براي اين كه در دروس عمومي وقت كم نيارين بايد توجه كنيد شما براي هر درسي چقدر وقت و چن عدد تست گذاشتين . آيا به تعداد كافي تست زدين آيا تسلط كافي دارين ؟ 2-وقتي مي بيني سوالات وقت گير رو كنار مي زني ولي وقت كم مياري به عقيده هم تسلط كافي نداري و هم مديريت زمان كه مي توني سر جلسه از كرنومتر استفاده كني . من فكر مي كنم شما به دليل عدم تسلط كافي روي سوالات شك زياد مي كني و همين امر موجب اتلاف وقت ميشه . موفق باشي .

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      منم امروز وقت کم اوردم عمومی رو زبان خارجم موند
      کممممممممممک
      خلاف قوانین.

6. Top | #6
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      هدف گزاری چند از 10 تا هم میتونه مفید باشه.اینجوری از سوالات شک دار هم میگذری.ولی کلا توی دروس عمومی اگه دینی رو خوب بخونی و مسلط بشی میتونی 5 تا 7 دقیقه از تایم دینی رو ذخیره کنی و حداقل تو این 5 دقیقه درک مطلب عربی رو تا حدودی جواب بدی و کمی خیالت راحت شه.توی خونه هم آزمون عمومی زیاد بگیر از خودت.آزمون های موسسات مختلف مثل گاج و گزینه 2 سوالات عمومی خوبی دارن.یه ویژگی خوبی داره که تعداد سوالات عمومی گاج و گزینه 2 دقیقا مثه کنکوره 100تا سوال.توی این دو تا آزمون میتونی از یه روش خوبی برای مدیریت زمان استفاده کنی.کلا 1 ساعت و ربع وقت داری.میتونی برای هر درس یک ربع وقت بذاری سوالاتی که بلدی رو بزنی تکنیک ضربدر و منها رو هم باید به کار ببری.و در آخر 15 دقیقه تایم اضافه داری که میتونی برگردی سوالاتی که نزدی رو جواب بدی
      و تو آهسته آهسته بلند میشوی
      و راه می افتی و می روی
      و در این راه رفتن دست و بالت بارها زخمی می شود
      اما آبدیده می شوی
      و می آموزی که از جاده های ناشناس نهراسی
      از مقصد بی انتها...از نرسیدن نهراسی
      و تنها بروی و بروی و بروی...

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط naseri نمایش پست ها
      منم امروز وقت کم اوردم عمومی رو زبان خارجم موند
      کممممممممممک
      سلام دوست عزیز
      سر ازمون ازمایشی دادن وقت کم میارید یا خوندن دروس عمومی مثه زبان ؟؟؟؟
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      خب یعنی به اون تسلط کافی نرسیدی هنوز

سعی تا میتونی تست کار کن

9. Top | #9
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fantom نمایش پست ها
      سلام

به طوری که از اول سال تا حالا اصلا تایم جواب دادن به درک مطلب عربی و زبان رو ندارم

هدفگذاری هم دارم، سوالایی که بلد نیستم خیلی روشون زوم نمیشم ولی هر دفعه وقت کم میارم

سلام
      برای هر درس تایم خودش رو روش بزارین. روی اون مطالبی که تسلط ندارین اصلا حتی سوالش رو نخونین و روش خط بکشین.وقتی دیدین یکی از سوالات حجمش زیاده بذارین برای اخر جواب بدین.اول برین سر درسی که تسلط کافی دارین روش.برای زبان هم بین دوتا ریدینگ متن اول رو اگر دو خطش رو خوندین و مفهومش رو متوجه شدین که تا پایان بخونین وگرنه سریع برین سر ریدینگ بعدی.درضمن برای درک مطلب عربی و ریدینگ اول از سوالات شروع کنین چون هم موقع خوندن مطلب میدونین باید روی چه مطالبی زوم کنین وهم اینکه بعضی سوالاتشون رو با اطلاعات عمومی هم میشه جواب داد.تست تایمدار توی خونه زیاد بزنین.

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fantom نمایش پست ها
      سلام

ادبیات از قرابت معنایی شروع کن... عربی رو از قواعد ... بلافاصله تست های دینی رو بزن برو سراغ گرامر و واژگان زبان....برگرد ترجمه عربی رو بزن و ترکیب و تشکیل اگه وقت بود برو ریدینگ و کلوز زبان رو بزن برنامه خودم رو گفتم یکی دو دقیقه زودتر تموم میشه حدود 6600 6700 میشه عمومی هام
      کارشناسی فیزیوتراپی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد ورودی 88

دانشجوی دندان پزشکی علوم پزشکی اصفهان ورودی 95

موفقیت اتفاقی نیست

11. Top | #11
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مرسی از همه دوستان من ادبیات معمولا فقط قرابت ها رو میزنم و اگه تا یخ ادبیاتم خونده باشم اونم میزنم دینی رو با اینکه معمولا بالای 80_90 میزنم ولی بازم زودتر از تایم خودش تموم نمیشه بیشترین وقت رو ازم عربی میگیره، هم ترجمه و هم قواعدش زیانم معمولا بیشتر جمله هارو دو بار میخونم تا جواب بدم

12. Top | #12
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط T!G3R نمایش پست ها

سلام دوست عزیز
      سر ازمون ازمایشی دادن وقت کم میارید یا خوندن دروس عمومی مثه زبان ؟؟؟؟
      ازمون فقط دروس عمومی این اخرا به ریدین زبان نمیرسم!!!
      خلاف قوانین.
      ویرایش توسط Ali.N : 26 دی 1394 در ساعت 18:22

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کسی ازمون گزینه2 پیش تجربی شرکت میکنه؟0

فرستاده شده از SM-P601ِ من با Tapatalk

14. Top | #14
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      عجب
      نگران نباش
      یه چیز عادی است

15. Top | #15
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

Thumbs up !!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط naseri نمایش پست ها
      ازمون فقط دروس عمومی این اخرا به ریدین زبان نمیرسم!!!
      سلام دوست عزیز___ ببین چون زمان بندیت موقع دادن ازمون اشتباهه ____ شما باید در موقع ازمون دادن زمانتون رو مدیریت کنید و برای هر درسی یه زمان مخصوص بذارید تا اینجوری به همه دروس بتونید جواب بدید___ بیشتر بچه ها همین مشکل رو دارن____ بیشتر بچه ها میان کل وقت برای دروس عمومیارو مختص میدن به دروس قبل از زبان و چون زبان اخرین درس در ازمون های ازمایشی هستش به خطر همین وقت زیادی برای جواب دادن به تست های زبان انگلیسی رو ندارید--موفق باشید
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن