سلام
به شدت برای دروس عمومی وقت کم میارم
به طوری که از اول سال تا حالا اصلا تایم جواب دادن به درک مطلب عربی و زبان رو ندارم
هدفگذاری هم دارم، سوالایی که بلد نیستم خیلی روشون زوم نمیشم ولی هر دفعه وقت کم میارم
سلام
به شدت برای دروس عمومی وقت کم میارم
به طوری که از اول سال تا حالا اصلا تایم جواب دادن به درک مطلب عربی و زبان رو ندارم
هدفگذاری هم دارم، سوالایی که بلد نیستم خیلی روشون زوم نمیشم ولی هر دفعه وقت کم میارم
من چند تا توصيه مي كنم : 1- براي اين كه در دروس عمومي وقت كم نيارين بايد توجه كنيد شما براي هر درسي چقدر وقت و چن عدد تست گذاشتين . آيا به تعداد كافي تست زدين آيا تسلط كافي دارين ؟ 2-وقتي مي بيني سوالات وقت گير رو كنار مي زني ولي وقت كم مياري به عقيده هم تسلط كافي نداري و هم مديريت زمان كه مي توني سر جلسه از كرنومتر استفاده كني . من فكر مي كنم شما به دليل عدم تسلط كافي روي سوالات شك زياد مي كني و همين امر موجب اتلاف وقت ميشه . موفق باشي .
هدف گزاری چند از 10 تا هم میتونه مفید باشه.اینجوری از سوالات شک دار هم میگذری.ولی کلا توی دروس عمومی اگه دینی رو خوب بخونی و مسلط بشی میتونی 5 تا 7 دقیقه از تایم دینی رو ذخیره کنی و حداقل تو این 5 دقیقه درک مطلب عربی رو تا حدودی جواب بدی و کمی خیالت راحت شه.توی خونه هم آزمون عمومی زیاد بگیر از خودت.آزمون های موسسات مختلف مثل گاج و گزینه 2 سوالات عمومی خوبی دارن.یه ویژگی خوبی داره که تعداد سوالات عمومی گاج و گزینه 2 دقیقا مثه کنکوره 100تا سوال.توی این دو تا آزمون میتونی از یه روش خوبی برای مدیریت زمان استفاده کنی.کلا 1 ساعت و ربع وقت داری.میتونی برای هر درس یک ربع وقت بذاری سوالاتی که بلدی رو بزنی تکنیک ضربدر و منها رو هم باید به کار ببری.و در آخر 15 دقیقه تایم اضافه داری که میتونی برگردی سوالاتی که نزدی رو جواب بدی
و تو آهسته آهسته بلند میشوی
و راه می افتی و می روی
و در این راه رفتن دست و بالت بارها زخمی می شود
اما آبدیده می شوی
و می آموزی که از جاده های ناشناس نهراسی
از مقصد بی انتها...از نرسیدن نهراسی
و تنها بروی و بروی و بروی...
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
سلام
برای هر درس تایم خودش رو روش بزارین. روی اون مطالبی که تسلط ندارین اصلا حتی سوالش رو نخونین و روش خط بکشین.وقتی دیدین یکی از سوالات حجمش زیاده بذارین برای اخر جواب بدین.اول برین سر درسی که تسلط کافی دارین روش.برای زبان هم بین دوتا ریدینگ متن اول رو اگر دو خطش رو خوندین و مفهومش رو متوجه شدین که تا پایان بخونین وگرنه سریع برین سر ریدینگ بعدی.درضمن برای درک مطلب عربی و ریدینگ اول از سوالات شروع کنین چون هم موقع خوندن مطلب میدونین باید روی چه مطالبی زوم کنین وهم اینکه بعضی سوالاتشون رو با اطلاعات عمومی هم میشه جواب داد.تست تایمدار توی خونه زیاد بزنین.
کارشناسی فیزیوتراپی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد ورودی 88
دانشجوی دندان پزشکی علوم پزشکی اصفهان ورودی 95
موفقیت اتفاقی نیست
مرسی از همه دوستان من ادبیات معمولا فقط قرابت ها رو میزنم و اگه تا یخ ادبیاتم خونده باشم اونم میزنم دینی رو با اینکه معمولا بالای 80_90 میزنم ولی بازم زودتر از تایم خودش تموم نمیشه بیشترین وقت رو ازم عربی میگیره، هم ترجمه و هم قواعدش زیانم معمولا بیشتر جمله هارو دو بار میخونم تا جواب بدم
خلاف قوانین.
ویرایش توسط Ali.N : 26 دی 1394 در ساعت 18:22
سلام دوست عزیز___ ببین چون زمان بندیت موقع دادن ازمون اشتباهه ____ شما باید در موقع ازمون دادن زمانتون رو مدیریت کنید و برای هر درسی یه زمان مخصوص بذارید تا اینجوری به همه دروس بتونید جواب بدید___ بیشتر بچه ها همین مشکل رو دارن____ بیشتر بچه ها میان کل وقت برای دروس عمومیارو مختص میدن به دروس قبل از زبان و چون زبان اخرین درس در ازمون های ازمایشی هستش به خطر همین وقت زیادی برای جواب دادن به تست های زبان انگلیسی رو ندارید--موفق باشید
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)