ماهی رو هر وقت از آب بگیری .... آره :-)
در ضمن شما هدفتُ برای حرفِ دیگران زیرِ پا میزاری ؟![]()
نه من بیشتر منظورم بیشتر مثالهایی بود که دوستان اطرافشون توی این زمینه دیدند(البته غیز از پزشکی)
و اینکه تو این سه ماه میشه به اون دانشگاهها برسم یا نه؟
اول برو مشخص کن. هدفت چیه.. رفتن از ایران. رشته مورد علاقه ات.. حرف مردم ....
27 سال اصلا سنی نیست. که نگرانت کنه... مردم چی کار به تو دارن...
رشته مورد علاقه و البته بعدش تحصیل در دانشگاه خوب در سطح بالا . توی ایرانم نه هر دانشگاهی فقط دانشگاههای خوب. همون بار قبلم دانشگاههای الکی رو میتونستم همون رشته رو برم. اما دانشگاه واسم خیلی مهمه.خیلی از دولتی های شهرستان رو نمیرم آزاد هم حتی تهران اصلا و ابدا. البته شهرستانا هم بعضا دانشگاههای خوبی هستند منظورم کلی نبود.
من مثال هم دیدم. تحصیل به سن ربطی نداره....چرا خود ما ادم ها نمی خواهیم مثالی برای دیگران بشیم. یک ذره به سرگذشت دانشمندان فکر کنید. طرف 20 سال کتابش چاپ نمیشد ولی بازم نا امید نشد و بهترین کتاب شد و جایزه گرفت... هر انسانی وجودش منحصر به فرده و اهدافی داره.... فقط به خودت ایمان داشته باش.
می فهمم چی میگی. چون منم دقیقا دنبال همون دانشگاه ها هستم و بعد رفتن... افرین. پس تا دیر نشده شروع کن.
من دید خوبی به اون رشته ای که خوندم ندارم ممکنه به دوستانی که رشتشون هست بر بخوره. یه دفعه یه چیزی بگم.
مباحث پرتکرار رو انتخاب کن و بخونشون اگه وقت اضاف اوردی بشین مابقی مباحث بخون عمومیا رو هم که میتونی بودی چون اکثرا از عید شروع میکنن به خوب خوندن عمومیا
ی سر بزن سایت کانون کارنامه های قبولی های سالهای اخیر رو ببین متوجه میشی که چه درصدایی واسه دروس و دانشگاه مدنظرت نیازه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)