خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 44
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

درخواست همفکری

سلام دوستان
      به همفکریتون نیاز دارم.
      من سنم 27 سال هست
      یکبار در رشته مهندسی تحصیل کردم اما چون علاقه ای نداشتم انصراف دادمو.خلاصه تا الان یک سری مسایل در روند بود و الخ
      اما الان میخوام امسال کنکور ریاضی بدم و در رشته مهندسی مورد علاقم . قبلا پزشکی هم میخواستم ولی واقعا روندش الان دیگه خیلی وقت گیر هست مخصاصا برای هدف من که تحصیل در دانشگاهی خوب در سطج جهانی هست . امریکا منظورمه. و پزشکی تقریبا حبست میکنه توی ایران. چون روندش خیلی زمان برو پیچیدست و با ریسک بسیار بالا.
      حالا اولا میخواستم نظر بدین بدونم اولا آیا این مورد من منظورم سن من هست خیلی عجیبه برای شروع مهندسی؟ یعنی تو کلاسا بچه هایی که دانشجو هستن یا میشناسن یا هر چیز دیگه ای این مورد خیلی عجیب و غیر معمول هست؟
      و سوال دوم اینکه الانبا شدت بخونم میتونم رشت هایی مثل متالورژی یا مهندسی شیمی رو توی دانشگاههای زیر قبول بشم البته با در نظر گرفتن توان بسیار بالا در دروس عمومی و پیش زمینه قوی در درس شیمی.
      شریف.تهران.خواجه.امیرکبیر.ع لم و صنعت. بهشتی. شاهد.
      اگر نظرتون رو اینا منفی هست به نظرتون سبد دوم اونتخابیم برای کجاها شانس بیشتری میتونه داشته باشه. اما تاکیدم رو همینا هست. مهندسی شیمی اولویت داره.چون توی ارشد و دترا به همون علاقه اصلیم یعنی کارای آزمایشگاهی هست میتونم گرایشهایی مثل بیتکنولوژی یا مهندسی داروسازی رو انتخاب کنم. شاید بگین داروسازی رو چرا از اول نمیخونی. خب به دو دلیل اول اینکه با سه ماه خیلی رویاییه رشته ای قبول شد که ظرفیتش حدودا 650 نفره و دوم اینکه رشته پر ریسکیه خیلی ها رو دیدم قوی تر از خودم بعد از 2-3 سال هم قبول نشدن و میخوام به امید خدا روند تحصیلیم از مهر ماه شروع بشه.
      از همه دوستان عزیزی که وقت میگذارن و راهنمایی میکنن کمال سپاسگذاری رو دارم.

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز شما قبل از اینکه انتخاب رشته کنی با یکی از این وکیل هایی که کارای مهاجرت رو انجام میدن مشورت کن مطمئن شو چه رشته هایی مورد نیاز هس تو آمریکا. مثلا تا جایی که میدونم شیمی و فیزیک و بیوشیمی و احتمالا همون مهندسی شیمی احتمالش خیلی کمه بتونی بری آمریکا(به خاطر همون مسائل در جریان که با جامعه جهانی داریم).
      اگر لیسانس دارید رشته های شناور رو هم مد نظر بگیرید. مثلا مهندسی پلیمرم خوبه.
      راجع به سنتونم که اگه واقع بین باشیم خوب سنتون بالاس. باید حوصله کنین برای درس خوندن.
      این سایت هم میتونه کمکتون کنه:
      ApplyAbroad Forum

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      گرایشی که من میخوام مشکلی نداره. حالا اون مسئله در درجات بعدی هست.
      اون سایتم عضو هستم و خیلی سایت خوبیه. اما یه خورده بعضی جاها اطلاعاتش غلطه که ناشی از محیط عمومیش هست.
      حوصله من مشکلی ندارم . استاد داریم تو دانشگاهمون 4-5 تا مهندسی داره.کلا با درس خوندن هیچ گونه مشکلی نداشته و ندارم.
      منظورم از این بود خیلی تابلو و توی ذوق نباشیم تو دانشگاه. چون این کار یعنی در این سن تغییر رشته دادن برای پزشکی و اسنانی خیلی معموله پزشکی به خاطر بحث درامدیش و ... و انسانی هم بحث علاقش. ولی توی مهندسی میخوام بدونم نظر دوستان چیه؟
      بیشتر مسئله و سوالات اصلی من یکی مسئله سن هست که توضیح دادم و یکی هم زمان برای رسیدن به دانشگاههایی که گفتم.

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نه بابا با بقیه چیکار داری؟زندگی خودتو بکن 

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یعنی مورد مثل من رو کسی سراغ نداره؟
      یعنی همه همون 19-20 سالگی هستن و تو این سن نباید رفت سراغ مهندسی؟ و عجیبه؟

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      برای چیزی که دوست داری با تمام توانت فقط تلاش کن.سن و این حرفا هم مهم نیست. مهم احساس رضایت خود ادمه و اهدافی که برای خودش داره.. دانشگاه هایی که گفتی حرف ندارن....مهندسی شیمی هم می تونی بیاری.برات ارزوی موفقیت می کنم. فقط برو دنبال علاقه ات.....سن و این حرفا اصلا مطرح نیس.

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      منظورم اینه که اینجو موردی اطرافتون یا بقیه بچه ها اطرافشون دیدند؟
      همونطور که عرض کردم این مسئله یعنی در هر سنی سمت پزشکی و انسانی رفتن اگر دقت کرده باشین خیلی رواج داره. یعنی با یک نگاه به اطرافتون میتونید نمونه هاش رو به وفور ببینید.
      اما برای مهندسی؟؟؟نمیدونم خیلی ضایع نباشه یه دفعه؟

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ضایع نیست. بله من می شناسم. شما خودت فکر کن مدت تحصیل پزشکی که بیشتر میرن سمتش اون وقت مهندسی که کوتاهتره نمیرن.... میشه اخه.... بعدش هم این قدر به فکر نظر مردم نباش. فکر دل خودت باش. اول و علاقه ات... برو به امید خدا.... نترس...اقای مهندس.

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اگه بمونی و نری دنبال هدفت ضایع هست . حرفی می زنیاااااااااااااااااا. از تو بعیده مهندس

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ببین حرفتو قبول دارم چون واقعا توی این رشته که لیسانس گرفتم نه اینکه علاقه نداشته باشم دارم اما چون رشته بیخود و بی کاربردی هست و اتفاقا توی همون یکی از بهترین دانشگاههای کشور هم خوندمش همه استادامون هم نفرات برتر و رتبه های 1 و تک رقمی بودن توی رشته خودشون اما واقعا با حفظ احترام همشون یک عده آدم بی مصرف بودن در سنین 40-50 سالگی. هی هر روز سر کلاس یه مشت مطلب تکراری و تئوری بعدم خونه!. من شاگرد اول دانشگاهمون هم شدم. و عضو هیئت علمی شدن هم میتونم بعد از دکترا بشم اما واقعا توی این رشته همون هیئت علمی شدنش هم بی مصرفه. همش تئوری بی کاربرد.
      اما خب بالاخره یه دفعه دیدی تهران نشد و باید جمع کنم برم شهر دیگه از این نظر که ادم کسی هم سن و سال خودش نباشه یا..... یک مقدار سخت میشه مخصوصا با این تفاوت سنی 6-7 سال. وگرنه از نظر علاقه و .... کامل علاقه دارم و البته هدف.

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sorosh نمایش پست ها
      یعنی مورد مثل من رو کسی سراغ نداره؟
      یعنی همه همون 19-20 سالگی هستن و تو این سن نباید رفت سراغ مهندسی؟ و عجیبه؟
      دادا فامیل من در سن 35 سالگیش از مهندسی برق تغییر داد و پزشکی خوند الان هم که 56 سالشه تخصصش رو گرفته
      واسه شروع دوباره سن مطرح نیست
      یا علی

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط BehzaD.M.N نمایش پست ها
      دادا فامیل من در سن 35 سالگیش از مهندسی برق تغییر داد و پزشکی خوند الان هم که 56 سالشه تخصصش رو گرفته
      واسه شروع دوباره سن مطرح نیست
      یا علی
      این که شد مثال نقض!
      خب این توی پزشکی و انسانی نوشتم که اصلا اپیدمیه ولی اینکه از چیزی تغییر بدن بیان مهندسی منظورم بود.
      پزشکی علاقه دارم و امکانشم دارم اما مسئله اینه که با هدفم نمیخونه و به همش میزنه. چون تا دلت بخواد از این مورد پزشکی دیدم از مرحله اپلای سرافکنده اومدن بیرون بعد از صرف کلی وقت وو هزینه. بعد توی این 7-8 سال فقط عمومی برا پزشکی که بعدش تقریبا هنوز هیچ هست آدموو باید تخصص و ... رو بگذرونه مهندس من میتونم با تطبیق عمومی ها و تابستونی گرفتن 4-5 ترمه تموم کنم لیسانسش رو.

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sorosh نمایش پست ها
      این که شد مثال نقض!
      خب این توی پزشکی و انسانی نوشتم که اصلا اپیدمیه ولی اینکه از چیزی تغییر بدن بیان مهندسی منظورم بود.
      پزشکی علاقه دارم و امکانشم دارم اما مسئله اینه که با هدفم نمیخونه و به همش میزنه. چون تا دلت بخواد از این مورد پزشکی دیدم از مرحله اپلای سرافکنده اومدن بیرون بعد از صرف کلی وقت وو هزینه. بعد توی این 7-8 سال فقط عمومی برا پزشکی که بعدش تقریبا هنوز هیچ هست آدموو باید تخصص و ... رو بگذرونه مهندس من میتونم با تطبیق عمومی ها و تابستونی گرفتن 4-5 ترمه تموم کنم لیسانسش رو.
      من نگفتم که برو پزشکی بخون
      شما گفتی 27 سال برای خوندن دیره ؟
      من هم مثال زدم گفتم واسه شروع هیچ وقت دیر نیست
      آرزوی موفقیت

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط BehzaD.M.N نمایش پست ها
      من نگفتم که برو پزشکی بخون
      شما گفتی 27 سال برای خوندن دیره ؟
      من هم مثال زدم گفتم واسه شروع هیچ وقت دیر نیست
      آرزوی موفقیت
      نه میدونم مثال زدم و مقایسه خودمو گفتم
      ممنون .
      منظورم عجیب نبودن شروع مهندسی در این سن هست.

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      شما که محیط دانشگاهو تجربه کردی باید به این نتیجه رسیده باشی که سن اصلا اهمیت نداره
      شما 50 -60 سال روبروته، نمی ارزه با چند ماه تلاش آیندتو درست هدایت کنی و به کل ، مسیر زندگیتو تغییر بدی ؟ پس شروعی دوباره اصلا عجیب نیست.
      من اصلا این حرفو قبول ندارم که آدم سنش میره بالا حوصلشو یادگیریش کم میشه.این همه لیسانس و فوق لیسانس و دکترا تو همه رنج سنی هست اینا یادگیریو حوصلشون کم شده ؟ اصلا !
      موفق باشی

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن