سلام دوستان
به همفکریتون نیاز دارم.
من سنم 27 سال هست
یکبار در رشته مهندسی تحصیل کردم اما چون علاقه ای نداشتم انصراف دادمو.خلاصه تا الان یک سری مسایل در روند بود و الخ
اما الان میخوام امسال کنکور ریاضی بدم و در رشته مهندسی مورد علاقم . قبلا پزشکی هم میخواستم ولی واقعا روندش الان دیگه خیلی وقت گیر هست مخصاصا برای هدف من که تحصیل در دانشگاهی خوب در سطج جهانی هست . امریکا منظورمه. و پزشکی تقریبا حبست میکنه توی ایران. چون روندش خیلی زمان برو پیچیدست و با ریسک بسیار بالا.
حالا اولا میخواستم نظر بدین بدونم اولا آیا این مورد من منظورم سن من هست خیلی عجیبه برای شروع مهندسی؟ یعنی تو کلاسا بچه هایی که دانشجو هستن یا میشناسن یا هر چیز دیگه ای این مورد خیلی عجیب و غیر معمول هست؟
و سوال دوم اینکه الانبا شدت بخونم میتونم رشت هایی مثل متالورژی یا مهندسی شیمی رو توی دانشگاههای زیر قبول بشم البته با در نظر گرفتن توان بسیار بالا در دروس عمومی و پیش زمینه قوی در درس شیمی.
شریف.تهران.خواجه.امیرکبیر.ع لم و صنعت. بهشتی. شاهد.
اگر نظرتون رو اینا منفی هست به نظرتون سبد دوم اونتخابیم برای کجاها شانس بیشتری میتونه داشته باشه. اما تاکیدم رو همینا هست. مهندسی شیمی اولویت داره.چون توی ارشد و دترا به همون علاقه اصلیم یعنی کارای آزمایشگاهی هست میتونم گرایشهایی مثل بیتکنولوژی یا مهندسی داروسازی رو انتخاب کنم. شاید بگین داروسازی رو چرا از اول نمیخونی. خب به دو دلیل اول اینکه با سه ماه خیلی رویاییه رشته ای قبول شد که ظرفیتش حدودا 650 نفره و دوم اینکه رشته پر ریسکیه خیلی ها رو دیدم قوی تر از خودم بعد از 2-3 سال هم قبول نشدن و میخوام به امید خدا روند تحصیلیم از مهر ماه شروع بشه.
از همه دوستان عزیزی که وقت میگذارن و راهنمایی میکنن کمال سپاسگذاری رو دارم.