نوشته اصلی توسط
:کمدین:
میخوام از اون دوستانی که میگن درآمد فقط تو پزشکیه بپرسم هیچ میدونید همین الانش هم چند نفر پزشک بیکار داریم؟؟؟هیچ میدونید الان چند هزار نفر دانشجوی پزشکی داریم؟؟؟
هیچ میدونید همین امسال چند نفر پزشکی فقط تو دانشگاه آزاد پذیرش شدن؟؟؟دیگه بماند پرستاری و از این حرفا...
توکشاورزی نون نیست؟؟؟پس چجوریه امسال عمویه من روکاشت توتفرنگی تو یه هکتار زمین 48 ملیون درآمد خالص داشته؟؟؟
میدونید آخر عاقبت این طرز فکر به کجا ختم میشه؟؟؟
من میگم:
کشور ایران در سال 2002 دویست هزار تن برداشت پسته داشته در حالی که در سال 2012 فقط 183 هزار تن برداشت کرده.
در سال 2002 صدوپنجاه هزار تن صادرات داشتیم که در سال 2012 فقط 140 هزار تن تونستیم صادر کنیم.
هنر کردیم و درسال 2013 به همون نقطه سال 2002 رسیدیم.
ولی همه اینا در حالیه که کشور آمریکا در سال 2002 فقط 40 هزار تن برداشت داشته که 30 هزار تن صادر میکرده.
اما درسال 2012 به برداشت 220 هزار تن رسیده و در سال 2013 تا مرز 250 هزار تن برداشت رفته.
اونا اینجوری پیشرفت کردن چون به کارشون ایمان دارن چون میدونن با محدودیت های آبی در آینده تنها راه نجات از مصرف کننده بودن فقط تولید بیشتر در سطح ثابته.
ولی ماچی؟؟؟کورکورانه فقط و فقط میگیم پزشکی و برامون هم (خودم و آقا دانیال) مهم نیست اگه سه سال از عمرمون رو پای کنکور هدر بدیم.
یه نگاه به آمارهای سازمان غذایی جهان بندازید ببینید تو 10 سال گذشته کشاورزیه ایران چقد پس رفت داشته.
آخه آدمی که رشته کشاورزی میخونه زشت نیست که منتظر کار دولتی باشه؟؟؟
صنایع غذایی بده؟؟؟تو برو درسشو بخون در آینده بیا پسته های کشورت رو فقط بسته بندی کن که لازم نباشه پسته خودمون رو با بسته بندی چینی 10 برابر قیمت دوباره وارد کنیم. خرما رو بسته بندی کن تا لازم نباشه از کشورهای عرب خرمای خودمون رو وارد کنیم.گندم اصلاح شده رو کشت کن که لازم نباشه از کشورهای دیگه گندم وارد کنیم.چندتا کار پژوهشی رو زعفران انجام بده که جایگاه اولمون رو مثل خرما و پسته از دست ندیم. چندتا مقاله درست و حسابی بنویس بورس دانشگاه های اوروپایی رو بگیر.
یا نه بشین سه سال از عمرت رو پای کنکور هدر بده که شاید پزشکی قبول شدی.