خیلی ممنون دوست عزیز از ابراز لطفتون.
حقیقتش من در مورد رشته برق چیز زیادی نمیدونم. فقط اینو میدونم که یه چیزیه تو مایه های کشاورزی و از نظر من کلا دانشجوهای رشته های فنی و مهندسی حیفه عمر خودشونو برای کار دولتی هدر بدن.
من چندتا پیشنهاد ارائه میدم خدمتتون هرکدوم رو که دوست داشتید دنبال کنید و اگر هم پیشنهاداتم نامربوط بود در مرحله اول به بزرگی خودتون ببخشید و توی مرحله دوم فکر کنید تو همین مایه ها خودتون یه چیزی رو ابداع کنید (بچه های فنی مهندسی باید وقتی به بن بست خوردن بتونن سد رو وردارن و مسیر جدیدی بسازن)
پیشنهاد اولم اینه که یه شرکت ثبت کنید و برای باغات کشاورزی یا حتی منازل پنل های خورشیدی کار بزارید. الان تو حوضه کشاورزی به این دانش به شدت احساس نیاز میشه چون اکثر باغات و زمینای ایران برق ندارن و تمامی کارای حال حاضر با برق انجام میشه.
پیشنهاد دومم اینه (البته قبلش بگم من نمیدونم رشته شما آزمون نظام مهندسی داره یا نه) ولی اگه داره اون آزمون رو شرکت کنید. اینجوری کلی راه جدید جلو روتون باز میشه.
پیشنهاد سومم هم اینه که بزنید تو کار دوربین های مداربسته. ماشالا الانم که خیلی بهش نیازه
.gif)
.gif)
اگر اینا به دردتون خورد که خیلی خوشحالم تونستم کمکی بکنم، اگرم نه بشینید خودتون اینجوری ایده بریزید فنی مهندسیا کم نمیارن
.gif)
.gif)