X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 6 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 90

موضوع: کنکوریهای 94

1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

کنکوریهای 94

با سلام به همه دوستان عزیز کنکوری.
      من بعد از چند سالی دور بودن از کنکور تصمیم گرفتم که برای سال 94 در کنکور تجربی شرکت کنم. مسلماً مثل خیلی از افراد دیگه ای که بعد از چند سال میخوان کنکور بدن، من هم هدفم رشته های پزشکی و به شکل خاص دندانپزشکی هست.
      از اونجایی که رسیدن به رشته های تاپ در دانشگاه های مطرح نیاز به مطالعه و فهم عمیق مطالب داره، تصمیم گرفتم که از الان مطالعه برای کنکور 94 رو شروع کنم.
      خودم فکر کردم تا آخر تابستون دروس پایه رو ببندم و از اون به بعد با برنامه کانون پیش و پایه رو جلو ببرم.
      این تاپیک رو راه اندازی کردم تا همه کنکوری های 94 که از الان عزمشون رو جزم کردن، بیان و دور هم بتونیم اوقات خوبی داشته باشیم و به هم کمک کنیم.
      سال نو همه شما مبارک باشه.

2. Top | #2
      کاربر انجمن

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      باشه من میخوام بخونم ولی تازه گیا زیاد نمی خونم 1 ماه پیش شاید 5...6 ساعت میخوندم ولی حالا 1ساعت به زور به منم امید بدید تا بخونم :d

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط G3N3R4L نمایش پست ها
      باشه من میخوام بخونم ولی تازه گیا زیاد نمی خونم 1 ماه پیش شاید 5...6 ساعت میخوندم ولی حالا 1ساعت به زور به منم امید بدید تا بخونم :d
      من خودم می خوام با 3 ساعت در روز شروع کنم. کم کم ساعت مطالعه رو می برم بالا. باید همه سعیمون این باشه که بتونیم تا تابستون خودمون رو به ساعت مطالعه خوبی برسونیم. اگر هر روز فقط 10 دقیقه اضافه کنیم، هر هفته 1 ساعت به ساعت روزانمون اضافه میشه. فقط باید اراده کنیم و با استراتژی و برنامه پیش بریم.

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      منم مثه شما قصد دارم کنکور 94 شرکت کنم قبل از عید تا بهمن روزی 6 7 ساعت میخوندم ولی از اسفند تا آخر فروردین بخاطر دوران آموزشی خدمتم نمیتونم بخونم از اون موقع به بعد سربازیمو به صورت امریه میگذرونم و تقریبا وقت خوبی دارم واسه خوندن، پس منم از اردیبهشت به بعد پایتونم واسه کنکور 94

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ****** نمایش پست ها
      سلام دوستان
      منم مثه شما قصد دارم کنکور 94 شرکت کنم قبل از عید تا بهمن روزی 6 7 ساعت میخوندم ولی از اسفند تا آخر فروردین بخاطر دوران آموزشی خدمتم نمیتونم بخونم از اون موقع به بعد سربازیمو به صورت امریه میگذرونم و تقریبا وقت خوبی دارم واسه خوندن، پس منم از اردیبهشت به بعد پایتونم واسه کنکور 94
      خوش اومدی داداش. به امید خدا با هم می ترکونیم.

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      منم اگه خدا بخواد 94کنکور دارم...
      کنکور 94کیک و ساندیس نمیدن چون ماه رمضونه ،حیف شد...
      الآن که فقط تمرکزم روی امتحان نهاییه ولی تابستون گام اول گزینه دو شرکت میکنم هرکی نظر بهتری داره بگه...

A SONG OF ICE AND FIRE

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط آقای الف نمایش پست ها
      منم اگه خدا بخواد 94کنکور دارم...
      کنکور 94کیک و ساندیس نمیدن چون ماه رمضونه ،حیف شد...
      الآن که فقط تمرکزم روی امتحان نهاییه ولی تابستون گام اول گزینه دو شرکت میکنم هرکی نظر بهتری داره بگه...
      کیک و ساندیس رو دقت نکرده بودم!!!! حیف شد واقعاً. کل کنکور یه طرف، اون یه طرف.
      اتفاقاً منم با تابستون گزینه دو موافقم. چون کل پایه رو می بنده. بعدشم از مهر تا کنکور به نظرم قلم چی خوبه.
      واسه امتحان نهاییا باید خیلی وقت بذاری داداش. چون ممکنه سال دیگه تاثیر معدل بیشتر هم بشه و این می تونه یک امتیاز خوب باشه، اگر نمره های بالایی بگیری.

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به نظرتون تو پیش وقت میشه سومو جمع کرد ؟من پورسیدم میگن باید تو خود سوم جمعش کنی؟

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezaes248 نمایش پست ها
      به نظرتون تو پیش وقت میشه سومو جمع کرد ؟من پورسیدم میگن باید تو خود سوم جمعش کنی؟
      به نظرم شدنش که میشه. اما اگر بتونی پایه رو تا اخر تابستون جمع بکنی خیلی به نفعنه و از مهر میتونی در کنار مرور مداوم پایه ها پیش رو هم ببری جلو.

10. Top | #10
      کاربر انجمن

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      فقط دو نفر رشته ریاضی؟؟؟؟ آقا از این دیویدی های کنکوری خریدین؟ کدومش بهتره؟اصلا بخرم؟ الان تا پایان عید 10 روز مونده میشه از سوم درسی رو بست؟کدوم درس بهتره که ببندم؟الان شما تو عید چن ساعت درس میخونید ؟ ..... بقیش بمونه واسه بعد
      ویرایش توسط G3N3R4L : 06 فروردین 1393 در ساعت 11:45

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام منم هستم
      بعد امتحانات نهایی مزاحم میشیم
      موفق باشید

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Geryeh
      نمایش مشخصات
      تا فعلا که امتحان نهایی ها انقد فشردس که از الان باید بشینیم بخونیم واسه اونا..که از اونور وقت کم نیاد
      واسه حسابان دو روز و نصفی وقت داریم...فک کنم باید همش در حاله خوندن باشیم...بعد امتحانا میریم سراغ کنکور

13. Top | #13
      کاربر انجمن

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      بچه ها واسه نهایی حسابان کجا هارو میخونین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      پس فعلاً تابستون گام اول گزینه دو برای جمع بندی درس های پایه.
      کسی نظر بهتری نداره؟

A SONG OF ICE AND FIRE

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      با عرض سلام و ادب و احترام سال نو همگی مبارک
      منم چند سالی از درس دور بودم
      الان میخوام بخونم برای کنکور البته مشکلات زیادی دارم خیلی مشکلات اما باید بخونم حالا نمیدونم برای 94 بخونم یا 93 چون نامزدم فرموده اند باید امسال قبول شی وگرنه همه چیز نمومه اخه تو کمتر از سه ماه منی که شاید حدود 5 سال از درس دور بودم ممکنه
      حالا به نظرتون چیکار کنم؟
      البته بگم از پاییز گفته که باید امسال قبول شی منم خیلی به خاطرش تلاش کردم اما از درس تو مغزم نمیره نمیدونم دلیلش چیه ولی بازم به خاطرش خودمو عادت دادم از 4 صبح بیدار شم بخونم ولی بازم یه روز میخونم چند روز نه انگار با درس مشکل دارم یا راهشو بلد نیستم اما بگم دوست دارم کارم رو از درس خوندن انتخاب کنم اما راهشو انگار بلد نیستم
      البته نامزد رسمی نیستیم خونواده هامیدونین و عمومی نیست.خیلیم برام عزیزه و دوسش دارم از طرفیم درس خوندن برای سختر از مرگه نمیدونم علتش چیه
      چیکار کنم حالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      کمک کنین لطفا
      ویرایش توسط شایان (احساس) : 09 فروردین 1393 در ساعت 09:33

صفحه 1 از 6 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن