راه نداره باس از یه درس خوشت بیاد بتونی خوب بفهمی حالا که دوس نداری باس بخونی![]()
سلام بچه ها عید همتون مبارک
من خنگ 18 روز تعطیل از دست دادم کلی هم ب معلمام قول تموم کردن داده بودم الان خیلی ناراحتم
میدونم مشکل تنبلی خودم ولی اخه خیلییی حیف من هوش و حافظه ی خوبی دارم ت رو خدا دعا کنید ب فناش ندم![]()
بچه ها همگی خوش اومدید.
خوشحالم که داره تعدادمون زیادتر میشه.
منم چند روزی نبودم. از الان تا اواسط اردیبهشت هم درگیر یک سری کارای شخصی هستم که البته مطالعه می کنم اما کم.
بچه هایی که الان سوم هستید خواهشاً امتحانای نهایی رو خیلی جدی بگیرید. مثل خود کنکور بهش نگاه کنید. ممکنه سال دیگه تاثیر معدل رو بازم زیاد کنن!! البته چیزی اعلام نشده اما واقعاً قابل پیش بینی نیست که چه اتفاقی میفته. پس برای هدفتون از الان تلاش کنید که ایشالا استارت خیلی خوبی رو زده باشین.
من خودم اینطوری برنامه ریزی کردم :
از فردا تا آخر خرداد پایه، سال دوم رو می بندم.
از اول تیر تا 15 شهریور هم پایه، سال سوم رو می بندم.
آخر شهریور حدود 10 روز استراحت می کنم و به امید خدا قصد سفر دارم.
بعد از برگشت تو کانون ثبت نام می کنم و از آزمون تعیین سطح که پایه رو آزمون می گیره شروع می کنم.
بعدش هم طبق برنامه آزمون ها پیش رو می خونم و پایه ها رو دوره دوباره می کنم.
منابعی که برای پایه تا آخر تابستون انتخاب کردم اینها هستن.
ادبیات : محوری گاج ، قرابت دریافت، لغات سطر به سطر گاج، موضوعی گاج.
عربی : عربی کامل گاج
دین و زندگی : خیلی سبز
زبان : طوسی گاج
ریاضی : دو جلد جامع مبتکران ( آقای بیاتی )
زیست : همایش دریافت + تست الگو
فیزیک : طوسی گاج
شیمی : دوم فار، سوم بین خیلی سبز و مبتکران و فار موندم!!!
اگر نظر و یا پیشنهادی در مورد منابع، برنامه و ... دارید، خیلی خوشحال میشم که بدونم.![]()
10 روز استراحت؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!نمیخوام تو کارتون دخالت کنم ولی 10 روز ی سد بزرگ میسازه و دباره مانع مطالعتون میشه همونجور ک اگه 10 روز هر روزش 12 ساعت بخون تا اخر همین طور پیش میرید اگه 10 روز هچی نخونید بازی باختید!!!!!!!:yahoo (2): (من قصد جسارت نداشتم)
سلام به کنکوریهای 94
ما که سومیم ایشالا باید گام اول محکم برداریم یعنی امتحان نهایی با معدل بیست رد کنیم بعدشم خدا بزرگه
پس برنامه اینجوری میشه:
از فردا تا 22خرداد فقط نهایی==============گاج سیاه ،دوسالانه،کتاب درسی و نمونه سوال
از 22 تا تا اخر خرداد مسافرت مشهد با دوستان ایشالا...............
از اول تیر هم روزی 6ساعت تست ..کنارشم که میریم آزمون های عمو کاظم!!!!!!!!!!!!!!!(قلم چی)
طبق برنامه آزمون ها سوم رو می خونم و تابستون رو به یه میانگین تراز بالای 7000 تموم میکنم
منابع رو فعلا اینا
ادبیات : محوری گاج ،
عربی : جزوم کافی کافیه...عربیم قویه
دین و زندگی : کتاب و لقمه .....تست هم آبی کانون و گاج
زبان : جامع کنکور شهاب اناری و از متن نترسیم شبقره
حسابان : باید تحقیق بشه......
جبر:باید تحقیق کنم بیشتر
هندسه : تست الگو بی نظیره
فیزیک : ابی کانون و الگو
شیمی : مبتکران، سوم یا خیلی سبز یا مبتکران
به امید رتبه دو رقمی منطقه 2
با ارزوی موفقیت برا همه چه 93 ها و چه 94 ریا
ببخشید دیر شد
پوریا واسه ی بعضی از درسا مثل زبان منابع تستی قوی تری پیشنهاد کرده (تو پارت منابع کنکور) یادم تا 5 ماه پیش ک تهران بودم معلمای پیشمون همینایی ک پوریا گفته رو پیشنهاد کرده بودن(خیالتون راحت مرد بودن!!!) حتی بعثت و علوی هم نظرشون با پاپا خان(!!) یکی بود
اقای king... میشه لطف کنید هر وقت دباره اومدی تو تاپیک جوابمو حتما بدی؟؟؟؟؟ یعنی ممنون میشم اگه بگید
اگه میخوای بگی اول میشینم پشت میز بعد با نام و یاد خدا کتابم باز میکنم با احتیاط خودکارم بر میدارم و ...
نگو![]()
آقا من هرکاری می کنم بیشتر از 4 ساعت نمی تونم بیشتر بخونم
کشش دارم ولی می گم از فردا...تست زدنم خوبه ها ولی نمیشینم پای درس یه بار بخونم بعد تست بزنم...مامانم هم هی این پسر دوستش رو مثل چماق میزنه تو سرما...آخه ایشون نزدیک 9 ساعت درس می خونن
به خاطره بی خوابی مریض شده بود...وای دارم دغ(یا دق) می کنم به خدا...بچه تنبلم نیستما...
هلیا ی عزیزم 4 ساعت ک عالیه
مگه شما اراده نداری؟؟؟ چرا ب این فکر نمیکنی ک اگه رتبت عالی بشه دیگه نیاز نیست چماق دیگران تحمل کنی ولی اگه شکست بخوری... بیا بهش فکر نکنیم
وا؟؟؟ اون خودش لوس کرده مگه ادم از زیاد درس خوندن مریض میشه!!!!!!!!!!!!!!!
تازه بهتر اینطوری کافی بجای 4 ساعت 5 ساعت بخونی ک ت بشی چماق!!!!!
اگه ی بار ب تنبلیت قلبه کنی الماسشم بیفته پیشت بر نمیگرده برش داره![]()
ویرایش توسط طراوت : 15 فروردین 1393 در ساعت 19:37
اگه بخوام راستشو بگم من قبلا تمرکزم خوب نبود اما الان وقتی میشینم پای درس تمام حواسم به درسه چون 1.گوشی سایلنت و یه گوشه تابعد از درس2.فضا تقریبا سکوت کامله و خودم هم سعی میکنم افکارمو کنترل کنم که اینور اون ور نره ..... فکر نکنم کاره سختی باشه شما هم میتونی......
البته بزرگترین ضعفم اینه که بیشتر از 45 دقیقه مداوم نمیتونم درس بخون بی حوصله میشم . ..اگه کسی راه حلی داره بگه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)