X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 28 از 28
    1. Top | #16
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط javad.sh نمایش پست ها
      آزموناشو چطور باید ثبت نام بکنم ؟
      از طریق این سایت :

شرکت تعاونی خدمات آموزشی کارکنان سازمان سنجش آموزش کشور
      تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..

M-aB

2. Top | #17
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      سلام بله دانشگاه بقیه الله ( عج ) و.... بله مصاحبه دارند ( جزِِو شته های نیمه متمرکز هستند. ) ( ر. ج کنید به دفترچه شماره ( 1 ) کنکور سراسری )
      دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله دارای امکانات بسیار خوبی می باشد.
      پذیرفته شدگان نهایی علوم پزشکی بقیه الله در بدو ورود به استخدام رسمی سپاه پاسداران در آمده و از حقوق، مزایا، بیمه، خدمات رفاهی و امكانات دانشجویان بورسیه بهره مند خواهند شد. البته منتخبین در بدو ورود می بایست دوره عمومی پاسداری را در یكی از مراكز آموزشی سپاه طی نمایند.

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط soleimany70 نمایش پست ها
      سلام بله دانشگاه بقیه الله ( عج ) و.... بله مصاحبه دارند ( جزِِو شته های نیمه متمرکز هستند. ) ( ر. ج کنید به دفترچه شماره ( 1 ) کنکور سراسری )
      دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله دارای امکانات بسیار خوبی می باشد.
      پذیرفته شدگان نهایی علوم پزشکی بقیه الله در بدو ورود به استخدام رسمی سپاه پاسداران در آمده و از حقوق، مزایا، بیمه، خدمات رفاهی و امكانات دانشجویان بورسیه بهره مند خواهند شد. البته منتخبین در بدو ورود می بایست دوره عمومی پاسداری را در یكی از مراكز آموزشی سپاه طی نمایند.

خیلی ممنون فقط بقیته الاه مگه برای ارتشه یا سپاه؟

ولی خودمونیما شما خیلی پر انرژی هستید و هیچ وقت نامید نمیشید

با اینکه 2 ماه مونده تا کنکور بازم بچه هارو نامید نمیکنید آفرین بر شما باد

⬛⬛خداحــافظ بــرای همیــشه⬛⬛
      13

4. Top | #19
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      در مورد ساعت مطالعه بنظرم 9 ساعت کافی باشه کاملا و بیش از اون علاوه بر اینکه شاید غیر مفید باشه واسه بدنم ضرر داره ( سردرد شدید )

شاید باشن کسایی که 12 ساعت بخونن ولی اینجوری دانش آموز بعد از یه هفته از پا میفته ، و هم اینکه ممکنه از درس خوندن زده بشه

چون درس خوندن یه فعالیت خیلی انرژی بری هست (بنظر خودم ) باید با برنامه انجام بشه تا بیشترین بازده رو داشته باشه

اگه همون 9 ساعت رو با برنامه و علاقه بخونیم بهترین نتیجه رو میگیریم .

تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..

M-aB

5. Top | #20
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mariz
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط javadfathi نمایش پست ها
      اقای عزیز... بزار منم چنتا چیز بهت بگم
      شما 10 ساعت برو پیاده روی

و الکی همینطوری راه برو...بشین..خودتو همینجوری تکون بده
      یا نیم ساعت به صورت منظم ورزش کن..ورزشی که طبق برنامه و علمی باشه

مطمئن باش اون نیم ساعت خیلی خیلی خیلی خیلی بهتر جواب میده

...

اقای سلیمانی گفتن 9 ساعت هم خوبه اگر خیلی خوب بخواند...اگر زیاد بخواند احتمال اینکه از درس بدش بیاید و... زیاد است

البته این را برای کسانی که میگویم که درست متوجه میشوند (( نه کسانی که اصلا متوجه نمیشوند))

دوم : هر مشاوری یک نظر دارد و اقای سلیمانی هم بارها این را گفتند

سوم : ازمون سنجش منظورش جامعش بود که شما ببینی حتی ببینی توی کتاب های تست مهروماه و ... میزند که مثلا تست سنجش فلان ماه(چون به کنکور خیلی نزدیک است)

چهارم: بهتر است ادب را کمی رعایت کرد و بدون انداختن تیکه استفاده کرد وگرنه هرکسی میتواند تیکه بیندازد که در سخنان بعدی نشان میدهم

پنجم: مهرداد جان هر مشاوری یک نظر خاص خود را دارد...به شما نگفتند یا از مشاوره ی اقای سلیمانی استفاده میکنید یا تمام..دیگر هیچ
      اختیاری است و کسی نسخه کلی نپیچید مثل بعضی ها....

ششم:اقای معاون عزیز...فکر کنم بحثی که شما میگید خیلی چرت و پرت است...چون الان دیگر وقت گرفتن ازمون های جامع میباشد و فرقی نمیکند که کجا امتحان بدهی..( زمان امتحان را نگاه کنید...ماه دیگر است)

هفتم:جناب معاون عزیز
      لطفا.....لطفا....لطفا حرفایی که میزنید اصولی باشه؛تعداد زیادی از بچه ها با استنداد به همین مطالب انجمن درس میخونن.

هشتم : هرکسی صاحب نظر نیست و نمیتواند هرچیزی را تحلیل کند... و چون کسی صرفا معاون است منظور این نیست که بتواند اینکار را انجام دهد

نهم:سال نو مبارک به شما

دهم: با تشکر
      دوست عزیز ممنون از مطالب شما ؛ نکات خوبی رو مطرح کردید اما چون روی صحبت من شما نبودید نیازی به پاسخ دادن به حرفاتون نمیبینم!

آدم باید بتونه حرف منطقی رو بپذیره.نه با بالا بردن صدا و تند حرف زدن و تهدید!!!

باز خداروشکر شما اومدید و از ایشون دفاع کردید که نهایتا کار به حذف شدن تاپیک منجر نشه؛ وگرنه این بار هم ( مثل چندین تاپیک مشابه) ایشون از مدیر کل میخواستند که این تاپیک حذف بشه!!!!(اگر در جریان یه سری ازین حذفیات (!) نیستید از خود آقای سلیمانی بپرسید!!)

من الله التوفیق
      باید انداختش دور...همین.

قلب آهنی
      ویرایش توسط Amiir : 08 فروردین 1393 در ساعت 10:33

6. Top | #21
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      Love_Heart
      سلام . دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله زیر نظر سپاه پاسداران هست . دانشگاه علوم پزشکی ارتش هم زیر نظر ارتش جمهوری اسلامی ایران میباشد.
      دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله وابسته به سپاه پاسداران هست و توسط آقای محسن رضایی تاسیس شد.این دانشگاه در سال 71 مجوز پذیرش دانشجوی پزشکی را دریافت کرد.

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      در مورد ساعت مطالعه بحث های زیادی میشه و نمیشه با قاطعیت نظر داد واسه هر کسی فرق میکنه و یکی شاید بتونه 13 ساعت مطالعه مفید داشته باشه و یکی هم شاید روزی 5 ساعت واسه همینه که میگن بهترین مشاور خود داوطلبه .ولی برای اکثر داوطلبین همون 9 ساعت کافیه ولی تاکید میکنم که این 9 ساعت واسه همه مناسب نیست و هرکس باید با توجه به شرایط خودش ساعت مطالعش رو تعیین کنه

در مورد سنجش هم دیگه سنجش ازموناش جامع شده پس فرق چندانی از لحاظ برناه با کانون نداره وجامعه اماری هر دو هم بالاس البته سنجش بالاتره و لی بنظر من نیازی نیست که ازمون خودمون رو رها کنیم وبا یه هزینه اضافی کنیم و در سنجش شرکت کنیم .ولی همونطور که جناب سلیمانی هم فرمودن داشتن سوالات سنجش و دیدن اونا واقعن ضروریه چون معمولا سوالان سنجش هر سوال شباهت زیادی با کنکور اون سال داره و البته تستای جامع قلم چی هم جامعاش از مرحله ای هاش کلا خیلی بهتره و در مورد گزینه دو هم که تستاش کلا عالبن چه جامع و چه مرحل ای .شما میتونید در ازمون خودتون شرکت کنید و از سوالات سنجش رو هم تهیه کنید و اونا رو هم کار کنید

و مهم تر از همه هم اینکه یاد بگیریم به اعتقادات ونظرات همه احترام بزاریم من شنونده تمام نظرات رو میشنوم وخودمتصمیم گیری میکنم . و انجمن هم جای تیکه پرونی و بالا بردن صدا و پته ی همدیگه رو روی اب ریختن نیست (لطفا رعایت کنیم )
      با تشکر
      ویرایش توسط ali 221488 : 08 فروردین 1393 در ساعت 11:26

8. Top | #23
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ^ AMIR.N ^ نمایش پست ها
      دوست عزیز ممنون از مطالب شما ؛ نکات خوبی رو مطرح کردید اما چون روی صحبت من شما نبودید نیازی به پاسخ دادن به حرفاتون نمیبینم!

آدم باید بتونه حرف منطقی رو بپذیره.نه با بالا بردن صدا و تند حرف زدن و تهدید!!!

باز خداروشکر شما اومدید و از ایشون دفاع کردید که نهایتا کار به حذف شدن تاپیک منجر نشه؛ وگرنه این بار هم ( مثل چندین تاپیک مشابه) ایشون از مدیر کل میخواستند که این تاپیک حذف بشه!!!!(اگر در جریان یه سری ازین حذفیات (!) نیستید از خود آقای سلیمانی بپرسید!!)

من الله التوفیق
      شما از اونطرف ایران ..چرا فکر میکنید من صدام رو بردم بالا؟؟؟تازه اونموقع شب که من جوابتون رو دادم

بنده چیزی درمورد حذفیات نمیدانم و اگر شما دلتان میخواهد بگویید

درضمن...بنده با اینکه میدانستم روی سخنم با شماست...اما انتظار جوابی را هم نداشتم

سال نو خوبی داشته باشید

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بچه ها چرا خودتونو الکی درگیر مسائل چرند میکنید برید دنبال کارتون با کل کل و این حرفا به هیچ جایی آدم نمیرسه

حرف حساب و منطقی رو باید قبول داشت تمون شد رفت

حالا یکی با 6 ساعت یکی با 9 ساعت یکی هم با 14 ،15 ساعت درس میخونه مسابقه فوتبال نیس اومیدید کگیر دادید به زمان مطالعه

مهم کیفیته البته الان یکم قضیه فرق میکنه الان ما نمیتونیم برای همه یه نسخه بپیچیم

چون شاید خیلیا الان بخوان شروع کنن اونا شاید 18 ساعتم کمشون باشه شاید اصلا بتونن تو همون 10 ساعت تموم کنن برنامشونو کلا ساعت مطالعه متغیره

در مورد آژمون هم خیلیا آزمونای سنجشو تعریفمیکنن میگن یکی اینکه استاندارده یکیم خود کظم قلمچی و خیلیایدیگه هم میگن

خانوم (برگ) ببخشید نمیدونم اسمتونو

الکی نه خودتونو اذیت کنید نه کسی دیگه رو ناراحت کنید فکر کنم بد جور جوش آوردید

در ضمن اومجوری که تو مشخصات امیر عزیز دیدم ایشون کارشناسی اقتصاد میخونن

بعد استاد سلیمانی هم متولد 70 هستن چطوزی امیر جای بچه آريالای سلیمانین البته شکی در با تجربه بودنه استاد نیستا!

بچه ها صلوات بفرستید بره اینقدم پ یشو نگیرید وگرنه این آتیشو فقط بن میتونه خاموش کنه:yahoo (21):

ولش کنید

13

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      یه صلوات بفرستید همدیگرو ببوسید و دیگه دعوا نکنید من ناراحت میشمااااااااااااااااا.

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط برگ نمایش پست ها

آخه مشکل سر همین جاس که خودشونو دارن به جای کارشناسی نمیدونم وووووووووووووو غیره جا میزنن. با کدوم مدرک ها..
      من به این مدیرای سایت هم شک دارم که دارن مکانیک میخونن ... آخه تا 5 ماه دیگه اطلاعات این سایت فاش میشه به امید خدا..
      تا اونجایی که من فهمیدم فک کنم دختر باشی..
      به این خاطر میگم چون گفتی امیر عزیز..
      نیگاه سبزه امسال رو به نیت امیر عزیزت گره بزن تا شاید اومد خواستگاری ..
      شخیت دختر بودنشو چقدر له کرد متاسفم..
      در ضمن من پسرم . ن خانوم برگ..
      اون که دیدی زدم دختر قضیه داره..
      چون بچه ای نمیفهمی..
      من جوش نیاوردم در ضمن خیلی هم ریلکس هستم... من حقیقت روم گفتم خواه میخواد شیرین باشه خواه میخواد تلخ//.. اوکی یا هنوزم موضوع رو برات بندازم.. به قول حشمت خودمون افتاد
      ببخشید شما متولد چه ماهی هستید؟

13

12. Top | #27
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mariz
      نمایش مشخصات
      ))))))

با ... با؟!

موفق و موید و سربلند و سربه راه باشید!!!!

بعدا نوشتم! : جا داره اول از همه از آقا محمد؛بعدش خودم و چندنفر دیگه و در نهایت از آرراز خان تشکر کنم!!!دلیل؟! اگه خواستن به خودشون میگم! دی:

خیالتون راحت...پستا حذف نمیشه...چون ما از جنس اون درخواست کنندگان حذف کردن نیستیم...اونایی که ادعا دارن اما وجود ؛ لا!

با اجازه....تاپیک بسته/.
      باید انداختش دور...همین.

قلب آهنی
      ویرایش توسط Amiir : 09 فروردین 1393 در ساعت 11:17 دلیل: افزودن تشکر! + بستن تاپیک! + حذف یه چیزی که انگار به گفته دوستان کار درستی نبوده!

13. Top | #28
      مدیر کل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط برگ نمایش پست ها
      آخه کدوم استنداد ها کدوم؟
      استندادی که این انجمن شده ی چت روم 44 هزار نفری..
      کدوم استناد استندادی که جیب بچه ها خالی بشه..
      کدوم استنداد ها...
      من خودم شخصا رفتم از همین سایت آزمونای سنجش رو خریدم بعد اومدم رایگان واسه بچه ها گذاشتم آقای رهبر اومده اولا منو فوش میده دوما نمیذاره آزمونارو رایگان بذارم..
      نیگاه کن ادعای ایناییکه دارن واسه بچه ها کمک میکنن رو خواهشا در نیاری..
      آخه اون طفلکایی که با استنداد این سایت دارن درس میخونن خیلی ضرر میکنن(البته به گفته خودت) پس خواهشا ادعای کسایی که کمک میکنن رو در نیار..
      شما خیلی نامردین..
      هی امیر آقا این راه هایی که تو الان داری میری من اینارو همشو آسفالتکردم میفهمی آسفالت
      کاربر عزیز تهمت نزن . ما به هیچ کس ، هیچ وقت هیچ توهینی نکردیم

- ما برای محصولاتمون و ازمونهایی که می ذاریم کلی خرج میکنیم و اونوقت که به قیمت هزار تومان واسه خرید بسیار اسان شما میذاریم ، بعضی از دوستانی که دم از خدمات رایگان میزنن هوس میکنن این آزمونها رو رایگان پخش کنند . اگر شما ها خیلی نگران بچه ها هستید ، آزمونها رو خودتون تهیه کنید و رایگان پخش کنید . نه اینکه زحمات دیگران رو رایگان پخش کنید

این تذکر اخر به شما بود . به حرفهایی که میزنید دقت کنید و بی احترامی نکنید

بی احترامی به تیم مدیریتی و معاونین و ناظمین و... برابر است با اخراج دائم - واسه من هم فرقی نمی کنه کدوم کاربر باشه

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 24 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 24 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن