از طریق این سایت :
شرکت تعاونی خدمات آموزشی کارکنان سازمان سنجش آموزش کشور
از طریق این سایت :
شرکت تعاونی خدمات آموزشی کارکنان سازمان سنجش آموزش کشور
تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..
M-aB
سلام بله دانشگاه بقیه الله ( عج ) و.... بله مصاحبه دارند ( جزِِو شته های نیمه متمرکز هستند. ) ( ر. ج کنید به دفترچه شماره ( 1 ) کنکور سراسری )
دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله دارای امکانات بسیار خوبی می باشد.
پذیرفته شدگان نهایی علوم پزشکی بقیه الله در بدو ورود به استخدام رسمی سپاه پاسداران در آمده و از حقوق، مزایا، بیمه، خدمات رفاهی و امكانات دانشجویان بورسیه بهره مند خواهند شد. البته منتخبین در بدو ورود می بایست دوره عمومی پاسداری را در یكی از مراكز آموزشی سپاه طی نمایند.
⬛⬛خداحــافظ بــرای همیــشه⬛⬛
13
در مورد ساعت مطالعه بنظرم 9 ساعت کافی باشه کاملا و بیش از اون علاوه بر اینکه شاید غیر مفید باشه واسه بدنم ضرر داره ( سردرد شدید )
شاید باشن کسایی که 12 ساعت بخونن ولی اینجوری دانش آموز بعد از یه هفته از پا میفته ، و هم اینکه ممکنه از درس خوندن زده بشه
چون درس خوندن یه فعالیت خیلی انرژی بری هست (بنظر خودم ) باید با برنامه انجام بشه تا بیشترین بازده رو داشته باشه
اگه همون 9 ساعت رو با برنامه و علاقه بخونیم بهترین نتیجه رو میگیریم .
تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..
M-aB

دوست عزیز ممنون از مطالب شما ؛ نکات خوبی رو مطرح کردید اما چون روی صحبت من شما نبودید نیازی به پاسخ دادن به حرفاتون نمیبینم!
آدم باید بتونه حرف منطقی رو بپذیره.نه با بالا بردن صدا و تند حرف زدن و تهدید!!!
باز خداروشکر شما اومدید و از ایشون دفاع کردید که نهایتا کار به حذف شدن تاپیک منجر نشه؛ وگرنه این بار هم ( مثل چندین تاپیک مشابه) ایشون از مدیر کل میخواستند که این تاپیک حذف بشه!!!!(اگر در جریان یه سری ازین حذفیات (!) نیستید از خود آقای سلیمانی بپرسید!!)
من الله التوفیق
باید انداختش دور...همین.
قلب آهنی
ویرایش توسط Amiir : 08 فروردین 1393 در ساعت 10:33
Love_Heart
سلام . دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله زیر نظر سپاه پاسداران هست . دانشگاه علوم پزشکی ارتش هم زیر نظر ارتش جمهوری اسلامی ایران میباشد.
دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله وابسته به سپاه پاسداران هست و توسط آقای محسن رضایی تاسیس شد.این دانشگاه در سال 71 مجوز پذیرش دانشجوی پزشکی را دریافت کرد.
در مورد ساعت مطالعه بحث های زیادی میشه و نمیشه با قاطعیت نظر داد واسه هر کسی فرق میکنه و یکی شاید بتونه 13 ساعت مطالعه مفید داشته باشه و یکی هم شاید روزی 5 ساعت واسه همینه که میگن بهترین مشاور خود داوطلبه .ولی برای اکثر داوطلبین همون 9 ساعت کافیه ولی تاکید میکنم که این 9 ساعت واسه همه مناسب نیست و هرکس باید با توجه به شرایط خودش ساعت مطالعش رو تعیین کنه
در مورد سنجش هم دیگه سنجش ازموناش جامع شده پس فرق چندانی از لحاظ برناه با کانون نداره وجامعه اماری هر دو هم بالاس البته سنجش بالاتره و لی بنظر من نیازی نیست که ازمون خودمون رو رها کنیم وبا یه هزینه اضافی کنیم و در سنجش شرکت کنیم .ولی همونطور که جناب سلیمانی هم فرمودن داشتن سوالات سنجش و دیدن اونا واقعن ضروریه چون معمولا سوالان سنجش هر سوال شباهت زیادی با کنکور اون سال داره و البته تستای جامع قلم چی هم جامعاش از مرحله ای هاش کلا خیلی بهتره و در مورد گزینه دو هم که تستاش کلا عالبن چه جامع و چه مرحل ای .شما میتونید در ازمون خودتون شرکت کنید و از سوالات سنجش رو هم تهیه کنید و اونا رو هم کار کنید
و مهم تر از همه هم اینکه یاد بگیریم به اعتقادات ونظرات همه احترام بزاریم من شنونده تمام نظرات رو میشنوم وخودمتصمیم گیری میکنم . و انجمن هم جای تیکه پرونی و بالا بردن صدا و پته ی همدیگه رو روی اب ریختن نیست (لطفا رعایت کنیم )
با تشکر
ویرایش توسط ali 221488 : 08 فروردین 1393 در ساعت 11:26
900 هزار تومن کتاب کنکور فقط سیصد تومن
http://forum.persiantools.com/thread...%D9%86.711604/
http://esam.ir/itemView.aspx?IDi=953...dItemStatus=ok
بچه ها چرا خودتونو الکی درگیر مسائل چرند میکنید برید دنبال کارتون با کل کل و این حرفا به هیچ جایی آدم نمیرسه
حرف حساب و منطقی رو باید قبول داشت تمون شد رفت
حالا یکی با 6 ساعت یکی با 9 ساعت یکی هم با 14 ،15 ساعت درس میخونه مسابقه فوتبال نیس اومیدید کگیر دادید به زمان مطالعه
مهم کیفیته البته الان یکم قضیه فرق میکنه الان ما نمیتونیم برای همه یه نسخه بپیچیم
چون شاید خیلیا الان بخوان شروع کنن اونا شاید 18 ساعتم کمشون باشه شاید اصلا بتونن تو همون 10 ساعت تموم کنن برنامشونو کلا ساعت مطالعه متغیره
در مورد آژمون هم خیلیا آزمونای سنجشو تعریفمیکنن میگن یکی اینکه استاندارده یکیم خود کظم قلمچی و خیلیایدیگه هم میگن
خانوم (برگ) ببخشید نمیدونم اسمتونو
الکی نه خودتونو اذیت کنید نه کسی دیگه رو ناراحت کنید فکر کنم بد جور جوش آوردید
در ضمن اومجوری که تو مشخصات امیر عزیز دیدم ایشون کارشناسی اقتصاد میخونن
بعد استاد سلیمانی هم متولد 70 هستن چطوزی امیر جای بچه آريالای سلیمانین البته شکی در با تجربه بودنه استاد نیستا!
بچه ها صلوات بفرستید بره اینقدم پ یشو نگیرید وگرنه این آتیشو فقط بن میتونه خاموش کنه:yahoo (21):
ولش کنید
⬛⬛خداحــافظ بــرای همیــشه⬛⬛
13

))))))
با ... با؟!
موفق و موید و سربلند و سربه راه باشید!!!!
بعدا نوشتم! : جا داره اول از همه از آقا محمد؛بعدش خودم و چندنفر دیگه و در نهایت از آرراز خان تشکر کنم!!!دلیل؟! اگه خواستن به خودشون میگم! دی:
خیالتون راحت...پستا حذف نمیشه...چون ما از جنس اون درخواست کنندگان حذف کردن نیستیم...اونایی که ادعا دارن اما وجود ؛ لا!
با اجازه....تاپیک بسته/.
باید انداختش دور...همین.
قلب آهنی
ویرایش توسط Amiir : 09 فروردین 1393 در ساعت 11:17 دلیل: افزودن تشکر! + بستن تاپیک! + حذف یه چیزی که انگار به گفته دوستان کار درستی نبوده!
کاربر عزیز تهمت نزن . ما به هیچ کس ، هیچ وقت هیچ توهینی نکردیم
- ما برای محصولاتمون و ازمونهایی که می ذاریم کلی خرج میکنیم و اونوقت که به قیمت هزار تومان واسه خرید بسیار اسان شما میذاریم ، بعضی از دوستانی که دم از خدمات رایگان میزنن هوس میکنن این آزمونها رو رایگان پخش کنند . اگر شما ها خیلی نگران بچه ها هستید ، آزمونها رو خودتون تهیه کنید و رایگان پخش کنید . نه اینکه زحمات دیگران رو رایگان پخش کنید
این تذکر اخر به شما بود . به حرفهایی که میزنید دقت کنید و بی احترامی نکنید
بی احترامی به تیم مدیریتی و معاونین و ناظمین و... برابر است با اخراج دائم - واسه من هم فرقی نمی کنه کدوم کاربر باشه
در حال حاضر 24 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 24 مهمان)