خیلی ممنونم بابت راهنمایی که کردید
فکر کنم همون مهر و ماه بهتر باشه
متشکرم
نمایش نسخه قابل چاپ
mohammadmahdi82 @Akhansari@
بابت راهنمایی هاتون ازتون ممنونم،فقط یه سوال!پینوکیو برای کسی که داره تازه شروع میکنه،سنگین نیست؟مطالب ترکیبی زیاد نداره؟!
خواهش میکنم. وظیفست. آقای خانساری عزیز @Akhansari، اگه شد و تونستی و وقت داشتی شما هم لطف کن جواب بده که اگه نظر من اشتباه بود، شما تصحیح کنی.
خدمتتون عرض کنم که به نظر من، چرا. میتونه سنگین باشه. اگه تازه دارین شروع میکنین، همون چیزی که آقای خاکساری گفتن به نظرم خیلی خوب میشه که از کتابهای تکپایه خیلی سبز استفاده کنین فعلا. واقعا کتابهای خوبین تکپایهها برای فردی که تازه شروع میکنه. نظم خاصی دارن و خیلی کمکتون میکنن. البته به نظر من تو درس زیستشناسی، کتاب درسی خیلی خیلی خیلی مهمه. حتما به کتاب درسی هم به اندازه کافی توجه داشته باشین.
سلام
من دو تا کتاب برای زمین دارم . یکیش خیلی سبز یکی دیگه هم لقمه مهروماه
هر دوتاش عالی ان حقیقتا . خیلی سبز واقعا بی نظیره . درسنامه ش خیلی خوبه و دسته بندی خوبی داره . ویرایش جدیدش بهترم شده .
تستهاشم خوبن
مهروماه جامع رو ندیده ام از نزدیک و فقط پی دی افشو دیده ام ولی یکی از رتبه برتر ها که داروسازی تهران قبول شد و هر سه کتاب خیلی سبز و منتشران و مهروماه رو خونده بود میگفت که سطح تستی مهروماه بالاتر از همشونه و درسنامه شم خلاصه تره.
دوستان عزیز زیست کتاب درسی،iq برای متوسط به بالاها،کتاب درسی پینوکیو برا متوسط ،کتاب درسی تک پایه های خیلی سبز برای ضعیفا،دقت کنید تو زیست مشغول درسنامه نشید چون نکات زیست تمومی نداره،باید خودتون انقدر کتاب درسی بخونید و تست بزنید حرفه ای بشید،من نظرم در مورد زیست مبحثی خوندنه بعدم جامع زدن ،اصلا تو کنکور برای موفقیت تو درسها گفتار به گفتارخوندن خیلی الکیه،مثال بزنم: شما سه پایه خیلی سبزو دارید تاسال بعد خیلی بترکونید نصف تستهارو میزنید حالا بقیه کتابا بماند اما اگر ترکیبی بخونید بعد برید جامع بزنید بارها دوره میکنید وگرنه گفتار به گفتار ۶۰ سال طول میکشه تا به آزمون جامع برسید.به نظرم زیست مولکولی و ژنتیک،گیاهی،انسانی،جانوری روجدا بخون و جدا از ایکیو یا پینوکیو تست بزن،شیمی هم نظرم تقریبا همینه،
آقا عرض ادب البته من خودم جلو همه شما بزرگان درس پس میدم تجربه شخصی خودمو میگم من زمانیکه تقریبا همه تست های فصل ۲ و ۳ و ۴ خیلی سبز دهم رو زده بودم معلمم گفت باید پینوکیو بگیرید، وقتی وارد پینو کیو شدم مثلا برای فصل دو دهم شاید بالای ۶۰ تا ۷۰ درصد سوالارو یا غلط زدم یا نزده گذاشتم الان که یکسال گذشته نمیگم تعداد زیاد ولی باز یه وندتایی تست زدم و هفت هشت بار حداقل متن کتاب رو خوندم برام پینوکیو آسون تر شده طبیعتا اون چیزایی هم که بلد نیستم یاد میگیرم برای ایشون هم توصیم اینه خودشون کتاب درسی زیست نظام قدیم با جدید رو تطبیق بدن ببینند چقدر منطبق هست اگر مسلط هستید به همون مقداری که منطبق هست که هیچ یعنی شما دانش آموز خوبی هستید و قادرید اون چیزی که جدید هست رو سریع متوجه بشید اگر نه بنظرم با زیست تک پایه در درجه اول شروع کنین اگر یکم لولتون بالاتر هست میکرو جامع چون تعداد تستای کم تری داره به نسبت پینوکیو داره و نیت نوشتن کتاب هم بیشتر آموزش هست نه سنجش و خدایی من پاسخنامه اش رو بارها نگاه کردم حرف نداره عین آزمونای خود زیستاز کامل کامل و من خودم هم بعد کنکور دی برای تیر حتما میخونمش استفاده کنید فقط توصیه ای که میکنم برای خودم هم خیلی خوب جواب داد این هست یک فقط یکی از این دو کتاب رو بخرید نه هردو، اگه امکان خرید تبلت یا لپ تاپ دارید همین اول کار بخرید و کتاباتون رو از اپلیکیشن خیلی سبز یا فیدیبو تهیه کنین، سه همه تست هارو یه جا نزنید من یادمه پارسال تو اون بی وقتی یک ماه روی دو فصل زیست دهم بودم زیست وقتی جا میافته بنظر من که تو دفعات بالا تکرار بشه عین غذا که لقمه های کوچیک بهتر هضم میشه و چهارم بعد اینکه هرکدوم از اون سه کتاب رو خریدید دیگه ول کنید کلا بررسی هز کتابی رو نمیدونم این اعتیاد به بررسی منابع بنظرم از خیلی اعتیادا شدیدتره
دمت گرم آقا. نکات خوبی گفتی. خیلی ممنون. فقط با اجازه منم دو سه تا نکته رو اضافه کنم.
نکته اول اینکه من که کوچیک شما و بقیه هستم. این حرفا رو نداره اصلا. نکته دوم اینکه "به نظرم" حتی اگه تسلط خوبی هم روی کتاب نظام قدیم داشته باشن، بازم از همون کتب تکپایه خیلی سبز شروع کنن بهتره چون "طبق شنیدههایی که این مدت داشتم"، زیست نظام جدید علیرغم کمحجمتر شدن به گونهای شده که سوالات دقیق و ریزبینانهتری نسبت به نظام قدیم داره.(البته این به معنای این نیست که سختتر یا آسونتره.) درباره پاسخنامه کتاب میکرو جامع تالیف گروه زیستاز هم که کاملا درست میگی، پاسخنامه بسیار قویای داره ولی خب من پارسال گاها به ندرت یه سری اشتباهاتی توش میدیدم که البته چون سال اولش بود، تا حدود زیادی طبیعی بود. نمیدونم تو ویرایش جدید چطور عمل کردن. درباره عدم وسواس در بررسی کتب هم که کاملا درست میگی. من از این وسواس انتخاب منابع خیلی ضربه خوردم.
دمتم گرم باز. زحمت افتادی آقا. خیلی ممنون. لطف کردی.
ارادت مخلصیم برادر ممنون از راهنمایی تون و اینکه ممنون از لطفتون به من راهنمایی های شما هم به ایشون کمک میکنه هم به من و بقیه که میبینیم این صحبت هارو
من پارسال شانسی با گروه زیستاز آشنا شدم اونم از طریق اینستا دکتر عیسایی توی اینستا راحت جواب میده پارسال دیگه چون گفتن پینوکیو خریدم که کامل هم نزدمش امسالم با خودم عهد کردم تا یه کتابی رو تموم نکنم نخرم کتاب جدید ولی یکی دو ماه پیش قبل عهدم :yahoo (76):یه پیغام به خودش دادم پرسیدم فرقی داره چاپ جدید یا قدیم هنوز چاپ جدید نیومده بود خواستم بگیرم کتاب چاپ قدیمشو چون معمولا فقط چاپای جدید گرون تر میشن تغییری ندارند منم گفتم یه صرفه جویی کرده باشم خودش گفت دهم رو کلا دوباره تالیف کردیم، یازدهم دوازدهمو خلاصه تر کردیم پاسخنامه هاشونو حالا حقیقت نمیدونم غلطای کتاب توی دهم بوده یا دو سال دیگه ولی احتمال میدم دهمش ویرایش شده باشه غلطا حذف شده باشه ولی واقعا دقیق نمیدونم اما خب بنظر منم برای کسی که صفره همون تک پایه ها منطقی ترین انتخابه یادمه آخر هر فصل هم یه تعداد خوبی تست کنکوری و ترکیبی داشتند اونم خداییش خیلی کمکه
بله
انجمن کنکور :))
تاپیکهای کاربر @matrooke رو دنبال کنید.همچنین @Z3R0 و @Wicked sick و @Wonderland
سایت استاد علیرضا افشار رو هم میتونید دنبال کنید. https://alirezaafshar.org/
همچنین کانال همایش ها و پرسش و پاسخ ایشون رو که واقعا رایگان همه چی رو توضیح داده اند.
خیلی ممنون
راستش من سوالم اینه که برای بازه دی ماه که جمع بندی نیم سال اوله و بعد از عید برای فروردین و اردیبهشت که بودجه بندی آزمونا زیاده باید برنامه مون رو چطوری بچینیم ؟ چون اگه بخوام از اون همه فصل همه تستا رو بزنیم اصلا نمیشه
شما میدونید برنامه اون تایم رو چجوری باید چید و این که از چه منابعی باید استفاده کرد؟ بیشتر مشکلم از تعدا تست های بالاش هست برای اون همه فصل
نمیدونم کدوم تست ها رو باید بزنم ؟
میتونید از بچه های انجمن نظر بپرسید . کاربرانی هم که تگشون کردم میتونن راهنمایتون کنند.
ولی
ببینید به نظرم بچه های 402 آزمایشی هستند و هر مشاوری هر توصیه ای داشته باشه معلوم نیست چه خروجی داشته باشه . ولی اگر هدف شما کنکور تیر ماه هستش توصیه میکنم از برنامه پارسال قلمچی استفاده کنید که منطقی تر هستش . و تا تیر ماه هم کامل دروس رو جمع میکنید.
من بودم برنامه برنامه پارسالش رو استفاده میکردم و ازمونها پارسالش رو دو هفته یکبار دان میکردم و میزدم . منتها فقط قسمت تخصصی ش رو استفاده میکردم و برای عمومی از برنامه عمومی کانون امسال استفاده میکردم . چرا که عمومی حذف شده
اگر هدفتون کنکور دی ماه هستش . بنده چیزی نمیدونم و راهنمایی نمیتونم داشته باشم در این زمینه