آخه احساس میکنم برای شیمی یه منبع جمع بندی چیزی لازمه برای مرورها،به نظر شما برای مرور هر بخش یه همچین چیزی نیاز نیست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
برای حفظیات و مفاهیم، کتاب ژرمانیوم الگو رو چک کنید.
خود من برای مرور از خود کتاب درسی استفاده میکردم. حفظیاتش رو هایلات کرده بودم. مفاهیم رو هم حاشیه نویسی کرده بودم. کتابم منبع اصلیم بود.
نمونه:
فایل پیوست 110858
فایل پیوست 110859
..
به نظر شما یک دانش آموز سطح پایین زیست داره و باید وقت زیادی روی یادگیری صرف کنه یه منبع تک پایه با جامع کار کنه مثلا غنی شده دهم+غنی شده یازدهم+خیای سبز دوازدهم با آی کیو جامع به عنوان منبع دوم میرسه کار کنه در طول سال؟یا اینکه دو تا منبع جامع به عنوان مثال مهروماه جامع با آی کیو کار کنه کافی هست؟چون اگه تک پایه کار بشه بعدش حتما باید یه کتاب جامع هم کار بشه مثل آی کیو یا پینوکیو.و خب همونطور که میدونید کتاب تک پایه هم حجمش بالاست.حالا به نظرتون کدوم کار بهتره ؟دقت کنید که دانش آموز پایین هست که قبلا تست زیست نزده و نمرات هایی پایین داره و جزئیات و شکل هارو و کلا مسلط نیست.حالا فکر میکنید صلاح هست که کار رو با تک پایه شروع کرد یا خیر. @Mazaheri
UP
برای کسی که ریاضی رو در حدکتاب درسی مسلطه و میخواد که با تست زدن تسلطش بیشتر بشه چه کتاب ریاضی دهم رو پیشنهاد میدید؟
ریاضی دهم خیلی سبز - ریاضی دهم میکرو گاج - ریاضی دهم الگو
خودتون نمونه اینها رو چک کنید چون سلیقه مهمه.
برای «ریاضی دهم» اگر درسنامه طولانی دیگه نیاز ندارید، برای سطح ساده و متوسط و تا کمی سخت، اینها خوبن:
آبی قلمچی (پیشنهاد من اینه)
خیلی سبز (این هم خوبه اگر قلمچی دوست ندارید، درسنامه طولانی)
میگرو گاج
برای تست سخت اینها خوبه:
خوشخوان (پیشنهاد من اینه. تکرنگ و بیریخت ولی ارزون. تستهای خیلی خوبی داره. ایدهدار)
الگو تست جلد آبی( پیشنهاد دوم اگر خوشخوان دوست ندارید)
آیکیو
سوالات چرت و خوب مخلوط هم:
نردبام (پیشنهاد نمیکنم)
سلام
یه سوال داشتم؛
من از اول سال برای شیمی از کتاب خیلی سبز استفاده میکردم به پیشنهاد معلمم، اما امروز از یکی شنیدم که خیلی سبز منبع بهدرد بخوری نیست
واسه همین خیلی نگران شدم که ایا واقعا خیلی سبز برای شیمی خوب نیست؟
ممنون میشم اگر کسی نظری داره بگه