سلام من دوازدهمی ام پس صفر نیستم هرچند که پایه خوب ندارم ولی یه دو سه روزیه شروع کردم به نظرتون توی این تایم یم تونم زیر پنج هزار تجربی منطقه سه بیارم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من دوازدهمی ام پس صفر نیستم هرچند که پایه خوب ندارم ولی یه دو سه روزیه شروع کردم به نظرتون توی این تایم یم تونم زیر پنج هزار تجربی منطقه سه بیارم ؟
نه نمیتونی
یک دقیقه سکوت ...
نه نمیشه
حاجی از مهر خوندیم . داریم هر سه روز ازمون میزنیم پایین 11 هزار نمیاد . 5 هزار ناموصا؟
اگه واقعا میخوای پیشرفت کنی هیچوقت از این دست سوالا نپرس ,دوست داری مردم بهت بخندن یا بگن آخی طفلک:yahoo (101): سرتو بنداز پایین بخون.
یکم واقع بین باش زیر 5هزار خیلیه خیلییییی
پس اونا که یه ساله دارن خر میزنن قاقن؟
گرفتی ناموصن؟
کم کم میان تاپیک میزنن تو ۱۵ ساعت مونده به کنکور بکوب بخونم پزشکی میارم؟
معلم زیستم میگفت شد آذر دورقمی رو تو خواب ببین رسید بهمن 3 رقمی تمومه ، این که میشه هم حرف مشاورای گل و ویژه هستش
https://uupload.ir/view/p1xk_audio_2..._00-42-23.ogg/
والا ما که از خرداد پارسال شروع کردیم الان به زور تو آزمونا 5000 میاریم شما رو نمیدونم
راستشو بخوای نمی شه ولی زیر ده هزار شاید شدنی باشه
عدد خاصی رو نمیدونم ولی از یه موضوع کاملا مطمئنم
بزار با عدد و رقم بگم که ملموس تر بشه برات
فرض کن تو الان در حد بیست هزاری ( اگه نمیدونی در چه حدی هستی آزمون جامع بزنی و مقایسه کنی یه معیاری دستت میاد ، اگرم آزمون موسسات میری که تقریبا میگن)
خب با فرض اینکه 20 هزاری اگه الان بخونی و خوب بخونی و وسطاش ول نکنی خیلی بهتر از این بیست هزار میشی شاید ده هزار شاید کمتر شاید بیشتر بستگی به عملکردت
ولی اگه ول کنی و نخونی و با حرف بچه های این تاپیک که گفتن نمیشخ دیگه بری تو فاز افسردگی و من نمیتونم بیست هزارت میشه سی چهل هزار
یه چیزی رو قطعی میگم هیچکدوم از بچه ها رتبتو نمیدونن چون از وضعیت علمیت از سرعت و کیفیت مطالعت از ساعت مطالعت از شرایطت از پیشینه علمیت و از اخخرین رتبت چیزی نگفتی ولی بنظرم این اصلو همه باهاش موافقن اگه بخونی خیلی بهتر از الانتی و اگه نخونی خیلی بدتر میشی
یه جمله از یه کتاب خوندم عالی بود میگفت همیشه دیره :)) بهترین وقت برای کاشت درخت 5 سال پیش بود بهترین وقت بعدی الانه الان میخوای چیکار کنی؟ میکاری یا ماتم میگیری دیر شده؟
زیر ۵ هزار نمیشه اما شاید ۳۰k بیاری
عمومی ها آسون بتونی تا ۵۰ برسونی هرکدوم اختصاصی ها ۲۰ میتونی سی هزار بشی
آره بابا چقد سقف انتظارت پایینه
زیر ۵۰ هم میشه
اگه دروغ میخوای آره اما اگه راستشو میخوای اصلا نمیشه اما میتونی جلوی یه فاجعه رو بگیری و حداقل با یه روحیه ی بهتری بمونی پشت
نمیدونم چرا براتون عجیب و مسخره میکنید صفر که نیست
بنظرم ۳۰ هزار منطقی و میشه اما ۵ هزار نه
تو دو هفته تنها کاری که میتونی کنی اینه که بشینی بزنی تو سر خودت ملت یکی دو سال هس دارن میخونن هنوز نتونستن زیر 5 هزار بشن اینایی هم که میگن میشه خودشون هیچی نشدن و فقط حرف مفت بلدن بزنن خلاصه همین فرمون بری جلو حداقل تا کنکور 1407 پشت کنکور میمونی
خدا رو شكررررر حداقل تو اين زمينه عاقل شديم به خدا قسم دو سال پيش همين تاپيكو ميزدي همه ميگفتن 5 هزار چيه بابا تو رتبه5 ميشي
ديدم كه ميگم
دوست عزیزم خیلی خیلی برات ناراحتم که میای و این جواب ها رو میخونی:( کاشکی اصلا نمیپرسیدی . میفهمم الان وضع روحیه ات چطوریه ولی بیا و این دو هفته بدون فکر کردن به هیچی بخون . اصلا مهم نباشه که میشه یا نمیشه مهم این باشه آخر این دو هفته از خودت راضی باشی . مشکل این سوال ها اینکه من هیچی از شرایط تو نمیدونم و خودم رو می ذارم تو شرایط تو و میگم که میشه یا نمیشه . ولی تو ناامید نشو اگر این دو هفته رو درس نخونی میخوای چی کار کنی ؟ بهترین خودت رو تو این دو هفته نشون بده . بعد از کنکور هم برای تخمین رتبه وقت هست هم برای خدایی نکرده حسرت خوردن و هم برای فکر کردن درباره ی آینده. موفق باشی عزیزم
واقیعت واقیعته ناراحتیم نداره 1سال فرصت داشتی این سوالو ازخودت بپرسی دنبال راهی براش باشی(تلاش)حالا دوهفته مونده یادش افتادی که کار از کار گذشته بنظرم این شکست خیلی عالیه چون باعث میشه از دنیای کودکانت بیای بیرون حتی برا خودم این شکست باعث میشه ادم بفمه که دیگه7سالش نیست اشتباه کنه بگه ببخشید بلکه یاد میگیره الا اگه اشتباه کنه باید هزینه بده گند میخوره تو روحیش تازه میفهمه اجتماع یعنی چی حالا دوهفته بیشتر مونده کسی که الا ولش کنه عمرا ی سال بتونه بخونه:yahoo (101):
ببینم واقعا سواله برام کی میخواین و میخوایم با واقعیت روبرو بشیم؟ تا کی احساساتتون باید لطمه نخوره؟
الکی تا کی شیره میمالین سر خودتون و کلتون رو میکنید تو برف؟ خب اقاجان نخوندی، نتونستی خودت کردی الانم عواقبش رو از زبون دیگران بشنو!
نمیدونم فاز اونایی که میگن کاش فلان نمیکردی که روحیت خراب نشه! پس کی میخواد این فرد بالغ بشه؟ بزنین پاره کنین پر غوی رویایی پرنسس بازی و شاهزاده بازی که پدر مادرتون براتون ساختن!
یه شب برین تنها بیرون، طرف تا بچش استفاده میکنه برا پول! یه بلیط مترو رو گم کنین پای مردم بیوفتین ببینید اصلن کمکتون میکنن یا نه؟ یعنی کسی که برا یه تاپیک و احساساتش جریحه دار میشه میتونه فردا سر بالا نگه داره؟
شل کنین و عینک مضخرف خود بزرگ پنداری و نیمه پر لیوان رو بکوبید پس کله فیلسوفش! تو زندگی بیرون خونه ننه بابا ها ، همون لیوان پر و نمیه پر رو برداشتی هیچ ، برنداشتی یکی دیگه میاد برمیداره یه لگد هم به تو که نشستی داری به لیوان نگاه میکنی و فلسفه احساسات میبافی میزنه و میره!
خودم احساسات انسانی دارم و خواهم داشت، اما نه تا این حد که ایوای بدی هام رو نگین کارای غلطم رو نگین که اووف میشم!
حرف شما درسته من اصلا خلاف این چیزی نمیگم فقط فکر میکنم الان موقع گفتن این حرف ها به ایشون نیست ( البته سوال این دوست عزیز هم اشتباهه) با گفتن این به قول شما واقعیات ایشون شاید حتی این دو هفته رو هم از دست بده . و من فکر میکنم از دست ندادن این دوهفته و پیشرفت هر چند خیلی کم میتونه باعث بشه اگر خواست سال دیگه پشت کنکور بمونه با یک رتبه ی بهتر و با یک روحیه ی بالاتری بمونه . و من میدونم موندن پشت کنکور با رتبه ی ۲۰ هزار خیلی بهتر از ۱۰۰ هزار هست . به نظر من دو هفته مونده به کنکور وقت خوبی برای بالغ شدن این خانم نیست . این بالغ شدن میتونه بعد از این کنکور باشه . سرزنش نخوندن درس هم بمونه برای بعد کنکور و روزی که نتیجه رو میبینه. من قاضی نیستم چون هزاران دلیل هست برای درس نخوندن و البته در جایگاهی هم نیستم که عواقب کم کاری دیگران رو در این مرحله ی حساس به روشون بیارم . همیشه معتقد بودم به این بیت :
به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل/ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
دلم نمیاد این فرصت دو هفته ای عالی رو ازش بگیرم و خودش هم باید به خودش ی رحمی کنه و این تایم رو دیگه از دست نده
خطاب به استارتر :رفیق من این فرصت باقی مونده رو از دست نده مهم نیست تهش چی میشه مهم اینکه تو قدر دو هفته از خودت راضی باشی .
بستگی داره صفر مطلق باشی یا اینکه قبلا خونده باشی...
البته منطقه هم مهمه...
راستش ببین زیر 5 هزار واقن غیر منطقیه تو تجربی
ولی حداقلش اینه تموم تلاشتو بکن
اینکه با 20 هزار پشت کنکور بمونی یا 50 هزار یا کلا مجاز نشی خیلی فرقشه !
بیشتر وقت بذار سر عمومیات ک سریعتر جمع میشن و زیست
دیگه حالا خیلی فکر نتیجه نباش در حد توانت بخون
نگاه کن
کلاً بستگی داره
شانس شما کنکور دوازدهمش ساده باشه و پایه سخت ،اونوقت با شاخا رقابت میکنی
یا مثلا مثل 98 باشه،قوی ها کلا ناک اوت میشن،میتونی بری بالا
یا مثل 99 اگه کل دوازدهم رو بتونی جواب بدی شاید بیاری زیر 5000
بستگی به روز کنکور داره
نه واقعا زیر 20 هزار ولی میشه چون عمومی 40 50 بزنی اختصاصی هم تقریبا 20 حله
خودت رو درگیر عدد و کمیت نکن، دنبال کیفیت باش، در ابتدا برای یه دانشگاه مطرح بجنگ و بعد به رشته فکر کن ...
اینو فک کنم چند بار تو انجمن گفتم کنکور ۹۷ همین موقعا شروع کردم به تحلیل دفترچه سوال کنکور چند سال قبل ، اون موقع فقط مباحثی که بلد بودم یا آسون بود رو خوندم تونستم تو منطقه ۳ رتبه ۱۱ هزار بیارم در حالی که تراز کانونم همیشه تو رنج ۴۰۰۰ بود و به زور خودمو به ۵۲۰۰ می رسوندم الان اعتراف میکنم که در طول سال بیشتر وقتا درس نمی خوندم و الکی ادای درس خوندن رو درمیوردم.....در مقابل من دانش آموزایی بودن که از خرداد سال قبل شروع کرده بودن ، ترازشون از من بهتر بود و چند برابر من درس میخوندن اما نتونستن در حد تلاشی که کردن رتبه بیارن حتی کسایی بودن که ۸۰ هزار آوردن یا کلا مجاز نشدن . خب چی باعث شد من بهتر از اونا از تلاشی که کردم نتیجه بگیرم ؟.....باور کنین موفقیت تو کنکور همیشه به این نیست که از تابستون شروع کنی یا فلان قدر تست بزنی و درس بخونی . یه چیزایی هست که بدون اونا نمیتونین از تلاشتون نتیجه بگیرین و باید بلد باشین مثلا بدونین تو این مدت باقیمونده باید سراغ چه مباحثی برین یا مدیریت آزمون رو بلد باشین . یه بخشی از کنکور هم دست ما نیست و به خوش شانسی ما بستگی داره مثلا مثلا روز کنکور و چند روز مونه بهش حالتون خوب باشه و سر جلسه سرحال باشین یا اتفاقی نیوفته که آرامشتون رو بهم بزنه
با اجازه استارتر نمی خواستم تاپیک جدید بزنم
بچه ها سلام یه سوال
من ادبیات املا و لغت خیلی بدم توش به نظرتون چیکار کنم تو این تایم مونده
این طوری که دوستان نظر میدن یعنی اینکه کسی اگه از حالا واسه ۱۴۰۱ روزی ۱۲ ساعت بخونه و با تعداد تست بالا بره جلو آخرش در بهترین حالت باید منتظر رتبه ۵۰۰۰ و رشته فیزیوتراپی پردیس خودگردان باشه!
تغییر رشته ای که نیست اولین بار درسا رو بخواد بخونه و هیچی ندونه حداقل یه بار مطالب کنکور رو تو این سه سال برا امتحان خونده من نمیدونم سطح ایشون چه جوریه فرض می کنم امتحانای کلاسی رو تو این سه سال خوب خوندن اما برا کنکور تست نزدن و مدتی فاصله گرفتن از درس تو این شرایط میتونن یه سری مبحث انتخاب کنن بخونن (قرار نیست رتبه دو یا سه رقمی بیاره تا مجبور باشه همه مطالب رو بخونه ) به نظرم درسایی مثل دینی رو میتونه با یه بار خوندن در حداقل ۴۰ ـ ۵۰ بزنه مسلما چیزایی که خیلی وقت پیش خوندن یادشون میاد و خیلی هم اوضاع بد نیست .
اما اگه کسی در طول سال اصلا نخونده امتحانا رو هم با نمره ۱۱ـ۱۲ به زور پاس کرده بعید میدونم بتونه کاری انجام بده نهایتا میتونه ۷۰ رو به ۳۰ هزار تبدیل کنه ( این هم در حد خودش خوبه )
پ.ن: چیزایی مثل قدرت یادگیری و حافظه و... هم مهم ان که فرض می کنیم مشکلی ندارن ایشون
هیچی بعید نیست چون غیر از ساعت مطالعه هزار تا عامل دیگه هم هس که تاثیر میذاره تو نتیجه کنکور
هیچ جا هم ننوشتن کسی وقتی یه سال به کوب با ساعت مطالعه بالا درس میخونه حتما باید رتبه دو ییا سه رقمی بیاره من سمپاد بودم هم کلاسیایی داشتم که از دوم دبیرستان با ساعت مطالعه بالا میخوندن اما نهایتا رفتن رشته هایی مثل پرستاری و مامایی خوندن یا پشت کنکور موندن . یکیش دوست خودم بود که همیشه ۷۰۰۰ میورد اما تربیت معلم قبول شد
با اکثر حرفات موافق هستم.
هوش توی کنکور تاثیر داره بخصوص سرجلسه خودشو نشون میده.درگیری های ذهنی به شدت تاثیر منفی داره.(لااقل واسه من که تاثیر منفی وحشتناکی داشت) اما اونی که ۷۰۰۰ بوده ترازش یا سرجلسه حالش بد شده یا کلید میزده .
والا مدرسه ما هم سمپاد بود ۲۰ نفر پزشکی قبول شدن ، شاگردای ضعیف تر رفتن پرستاری!
چرا همدیگرو می برین تو خیال ... اره شب کنکور بخونین رتبه ۱ می شین جمع کنین این مسخره بازیارو
با درس خوندن که خیر شاید با سحر و جادو و دعا بشهنقل قول:
تو دو هفته میشه زیر پنج هزار آورد ؟
توی تایم باقی مونده نمیشه نقاط ضعف رو درست کرد
کاری که باید بکنی مرور و افزایش تسلط روی مباحث دیگه ای هست که وضعت توشون بهتره
باید برای جلسه ی کنکورت نقشه چیده باشی..... مثلا اگه لغت و املا بدجوری ضعف داری و تایم زیادی ازت میگیره ، سرجلسه جواب دادن تستای لغت و املا رو بذار برای اولویت آخر
دیگه تایم یادگیری و پرکردن نقاظ ضعف تموم شده ، الان تایمه تثبیت داشته هاست نه اضافه کردنه نداشته ها ، هوش هیجانی و استراتژی آزمونت رو هم شدیدا باید روش کار بشه