سلام من دوازدهمی ام پس صفر نیستم هرچند که پایه خوب ندارم ولی یه دو سه روزیه شروع کردم به نظرتون توی این تایم یم تونم زیر پنج هزار تجربی منطقه سه بیارم ؟
سلام من دوازدهمی ام پس صفر نیستم هرچند که پایه خوب ندارم ولی یه دو سه روزیه شروع کردم به نظرتون توی این تایم یم تونم زیر پنج هزار تجربی منطقه سه بیارم ؟
حاجی از مهر خوندیم . داریم هر سه روز ازمون میزنیم پایین 11 هزار نمیاد . 5 هزار ناموصا؟
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
اگه واقعا میخوای پیشرفت کنی هیچوقت از این دست سوالا نپرس ,دوست داری مردم بهت بخندن یا بگن آخی طفلک سرتو بنداز پایین بخون.
معلم زیستم میگفت شد آذر دورقمی رو تو خواب ببین رسید بهمن 3 رقمی تمومه ، این که میشه هم حرف مشاورای گل و ویژه هستش
https://uupload.ir/view/p1xk_audio_2..._00-42-23.ogg/
راستشو بخوای نمی شه ولی زیر ده هزار شاید شدنی باشه
پس انسانیت چی می شود؟
گر از این درد جان سپارم رواست...
عدد خاصی رو نمیدونم ولی از یه موضوع کاملا مطمئنم
بزار با عدد و رقم بگم که ملموس تر بشه برات
فرض کن تو الان در حد بیست هزاری ( اگه نمیدونی در چه حدی هستی آزمون جامع بزنی و مقایسه کنی یه معیاری دستت میاد ، اگرم آزمون موسسات میری که تقریبا میگن)
خب با فرض اینکه 20 هزاری اگه الان بخونی و خوب بخونی و وسطاش ول نکنی خیلی بهتر از این بیست هزار میشی شاید ده هزار شاید کمتر شاید بیشتر بستگی به عملکردت
ولی اگه ول کنی و نخونی و با حرف بچه های این تاپیک که گفتن نمیشخ دیگه بری تو فاز افسردگی و من نمیتونم بیست هزارت میشه سی چهل هزار
یه چیزی رو قطعی میگم هیچکدوم از بچه ها رتبتو نمیدونن چون از وضعیت علمیت از سرعت و کیفیت مطالعت از ساعت مطالعت از شرایطت از پیشینه علمیت و از اخخرین رتبت چیزی نگفتی ولی بنظرم این اصلو همه باهاش موافقن اگه بخونی خیلی بهتر از الانتی و اگه نخونی خیلی بدتر میشی
یه جمله از یه کتاب خوندم عالی بود میگفت همیشه دیره بهترین وقت برای کاشت درخت 5 سال پیش بود بهترین وقت بعدی الانه الان میخوای چیکار کنی؟ میکاری یا ماتم میگیری دیر شده؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)