البته 1000 رشته انسانی مثل 10 هزار رشته تجربی میمونه!
من هم تو پست قبلی گفتم بحث راجع به چیزی که نمیشه تغییرش داد احمقانه ترین کاره ، آی کیو تقریباً غیرقابل تغییره بهتره روی چیزایی که میشه تغییرشون داد کار کنیم.
نمایش نسخه قابل چاپ
تست iq متداول فقط قسمتی از اونچه در تعریف هوش هستو میسنجه.
علاوه بر اون قسمتی از هوش ارثی هست و قسمت دیگه با آموزش درست قابل تقویت شدن هست.
منظورمو بد فهمیدی.
صحبت من این نبود یکسری باهوش هستن یکسری خنگ. صحبتم اینه هوش یک فاکتور مثلا صرفا حل مسئله نیست و از جنبه های مختلف میشه بهش نگاه کرد و ازش برای رسیدن به موفقیت استفاده کرد
درباره نفرات تک رقمی خیلی وارد بحث نمیشم چون باید زندگیشونو از چندین سال قبل تر بررسی کرد. اکثرا صرف خوندن یک مصاحبه نتیجه میگیرن اینا 2 سال خوندن یا ... در صورتی که اگه بررسی کنی میبینی اینا از بچگی کلاس میرفتن و برای زندگیشون برنامه ریزی مستمر صورت گرفته
نظر خودم این هست در اوایل زندگی یک فرد خانواده نقش بسیار اساسی رو بازی میکنن .
برنامه ریزی برای آینده بچه و در راه درست قرار دادنش و همینطور جو آروم و مثبت در زندگی برای موفقیت(حتی اگه شرایط مالی خوبی هم نداشتن)
اکثر افرادی که من دیدم رتبه عالی آوردن در این شرایط بزرگ شدن.
یعنی علاوه بر استمرار، در مسیر درستی هم قرارد داده شدن و از فاکتورهای هوششون هم در مسیر درست استفاده شده و تقویت شده.
البته نمیشه منکر شد بعضی افراد هم در شرایط نامساعد به نتایج خوبی رسیدن وبه یکجور بلوغ فکری زود رس رسیدن.
کلا مقایسه کردن کسی که میخواد مثلا یکسال برای کنکور بخونه و نتیجه بگیره با این افراد کار درستی نیست. بهترین کار اینه مسیر و روشهای درستیو از طریق روشهای هوشمندانه در نظر بگیره و با پشتکار ادامه بده.
برای همین هست که نباید زیاد تو این انجمن وارد بحث شد چون یکسری مثل جنابعالی هر چرت و پرتیو به زبون میارین بدون اینکه بفهمین طرف چی گفته.
احمق کسی هست که جایی که داره محترمانه بحث میشه بجای ابراز نظر خودش بطور محترمانه به بقیه توهین میکنه.
این پستتو ندیده بودم وگرنه اصلا به پست قبلیت جواب نمی دادم.
هر کسی نقطه نظر خودشو میده چه نیازی به توهین هست.
حالا ممکنه نظر اون شخص درست باشه یا اشتباه.
ممکن اون فرد تجربه خودشو داره بیان میکنه که ممکنه از نظر یکی دیگه نادرست باشه.
متاسفانه این فرهنگ بحث و تبادل نظر تو ایران جا نیفتاده و اگه کسی نظر مخالف نظر ما داره بر علیهش جبهه میگیریم.
بگذارین هر کسی نظر خودشو راحت بده و خود خواننده با تفکر خودش بسنجه و تصمیم بگیره از چه نظری استفاده کنه و چه نظری رر نادیده بگیره.
من در مورد زمان و ساعت مطالعه قبلا نظر دادم و اضافه گویی نمیکنم
ولی در مورد هوش و اعدادی که دوستان اشاره کردن یه چیز رو میدونم
اونم اینه که افراد باهوش هیچوقت دنبال این اعداد و معادلات و اینکه باهوش چیه و چه کسیه نمیرن و در موردش حرف نمیزنن و اتفاقا خودشون رو باهوش نمیدوننن چرا؟؟؟ چون خودشون میدونن چه زحمتهایی کشیدن که جایگاه رو داشته باشن و مزد تلاششون رو میخورن نه هوش
دیروز یه حرف خوبی از علیرضا افشار شنیدم که میگفت هوش و زمان و پول و شرایط و منابع و مدرسه و ....... همه اینا در فرمول موفقیت ثابت هستند یعنی چی؟؟؟؟ یعنی مثلا شما فکر کن که در فرمول محیط دایره عدد پی ثابت هستش و همیشه 3.14
ولی شعاع متغیره و محیط دایره رو که چقدر بزرگ و کوچیک باشه شعاع تعیین میکنه نه عدد پی
در فرمول موفقیت هم همین صادقه تنها متغیر فرمول موفقیت خود خود تو هستی و تصمیم با توست
و در اخر این متن زیبا رو بخونید که در پست زیر عکسش رو قرار میدم
فایل پیوست 95850
بخوانید
خب گیریم که هوش مااپایین ترازاوناست اصلا صفره
چه کنیم دست روی هم بذاریم؟
روزی میرسه که همه میفهمیم توانایی هامون ازاون چیزی که فکرشومی کردیم خیلی بیشتربوده اونوقت افسوس سنگینی خواهیم خورد.
با نظر ایشون موافق نیستم. چون قبل تر گفتم هوش فاکتورهای مختلفی داره.
یک مثال میزنم اگه شما به یک شخص پولی قرض بدین و اون پولتون بگیره و پس نده.
دفعه دوم اگر کس دیگه ای از شما پول قرض خواست شما تجربه قبلیتونو در نظر میگیرین و باهوش تر عمل میکنین.
فاکتورهای هوش قابل تقویت هستن.
ما به صورت ناخودآگاه فاکتورهای هوشمون تقویت میشه وبه صورت خودآگاه خودمون هم میتونیم باعث رشد و تقویتش بشیم.
ولی تقویت نکردن و آشنا نشدن با روشهای تقویتش به صرف اینکه هوش ما ثابت هست به نظرم کار بسیار اشتباهی هست.
نمیدونم چرا همه فکر میکنن انسانی راحت تر از ریاضی و تجربیه!اتفاقا سخت تر هم هست،
دروسش زیاد ترن ، فنونش رو که هیچی نگو! حالا فرض کن تجربیا این همه وقت میذارن که حل بکنن(درحالی که فقط ی فرمول حفظن)انسانیا باید دوبرابر اون وقت بذارن و حفظ کنن هر کتاب رو که اکثر حجمشون هم زیاده!
ببینید من گفتم رتبه 1000 انسانی مثل 10 هزار تجربی میمونه و حتی از 10 هزار تجربی هم راحت تر میشه کسبش کرد.
اقتصاد و جغرافیا و روانشناسی و تاریخ سخت تر هستن یا شیمی و فیزیک و ریاضی تجربی و زیست شناسی؟؟؟؟؟؟؟؟
این دوتا تصویر پایین رو ببینید تا دقیقا متوجه بشید من چی میگم
فایل پیوست 96059
فایل پیوست 96060