آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 6 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 83
    1. Top | #46
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      متری که گرفتید دستتون و دارید همه رتبه رو هارو باهاش اندازه میگیرید معیار درستی نیییییست. خداوکیلی باور نمیکنم بعد گذشت ایین همه سال و پیشرفت دنیا و افزایش اگاهی هنوزم دغدغه ما با دغدغه کنکوری های دهه هشتاد و حتی قبل تر هیچ فرقی نکرده زمان معیار درستی نیست. الانا دیگه مشاورا شروع میکنن بگن موفقیت در کنکور از دی و بهمن و اسفند هم شدنیه و کلی مثال هم میارن بعضی شون راست میگن بعضی شون اشتباه. خودتون رو محدود و مقایسه نکنید. من رتبه تک رقمی میشناسم ساعت خوابش از 3 صبح بود تا 11. درحالیکه خودم یه دورانی میگفتم من 9 پاشدم پس نمیتونم روز عالی داشته باشم! رتبه تک و دورقمی میشناسم که نه مدرسه رفتن و نه کلاس خصوصی و نه دی وی دی. و تنها یار و یاورشون کتاب تستها بود و بس. رتبه دورقمی میشناسم روزانه بالای دوسه ساعت از گوشیش استفاده میکرد. نمیگم اینا رفتارای درستی ان میگم اگه با این متری که شما برداشتین بسنجیم هیچکدوم اینا نباید رتبه میشدن چون رتبه ها همشون مثل همن: پایه ی بشدت قوی، تراز بالا، هوش زیاد، خواب منظم، ساعت مطالعه نجومی، دبیرستان های سمپاد و امثالهم، گوشی نداشتند یا محدود استفاده میکردن و... نمیخوادم باور کنید که اینا معیار نمیشن چون باید دلیلی داشته باشید که چرا شما رتبه نشدید دیگه. بگین خب من این معیارا رو نداشتم مگه میشه کسی که اینطوری نبوده رتبه شه؟؟ بعدم که میان یه نفر خلاف این معیارا رو نشونتون میدن میگین نه اینا استثنا ان. بابا ماشالا این همه استثنا؟ اون مترتون رو بزارین زمین اینو گوش کنین. خودکفایی و اعتماد به نفس، استراتژی هوشمندانه داشتن، نازک نارنجی نبودن و ننالیدن از شرایط و مهمتر از هممه، خالی نکردن میدون مبارزه با خود(ینی گاهی تو میتونی ده دقیقه بخونی عب نداره بخون. هیچ وقت ساعت مطالعت صففر نشه). اینا چیزایی بودن که مشترک همشون میگفتن. یکی از رتبه های انجمن همینجا کامنت گذاشته بودن میگفتن هوش ینی بدونی یه هفته قبل کنکور خوابتو تنظیم کنی، ینی بدونی چنتا سوال سخت دیدی نگرخی، ینی بتونی بعد چنتا ازمون زدن استراتژی مناسب خودتو پیدا کنی. نمیگم که با ساعت مطالعه کم میشه نتیجه گرفت ولی اصل قضیه رو بچسبید. از این مقایسه کردنا با اونا که ۲۰ ساعت!! میخونند چیزی جز کمال طلبی منفی و استرس نصیبتون نمیشه. پس هول نشین و انقدر ذهنتونو محدود به کلیشه های مضخرف نکنید.
      ویرایش توسط Hacker : 12 دی 1399 در ساعت 19:26

2. Top | #47
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من هم دو رقمی منطقه کنکور ۹۴ میشناسم با کرنومتر روزی ۲۰ ساعت میخوند
      همیشه و همیشه هم زیر چشماش گود بود
      از این توهم که کیفیت مهمه و به ساعت مطالعه ربطی نداره و هوش و .... بکشید بیرون
      من میگم کیفیت مهمه اره
      هوش هم قطعا تاثیر زیادی تو گرفتن مطلب داره
      ولی همه اینا وقتی بازدهی داره که یه ساعت مطالعه معقول داشته باشی که مناسب نتیجه گرفتن باشه
      با ۳-۴ ساعت خوندن تو ماراتون تجربی هیچی عاید آدم نمیشه
      چون با کسی که نخونده هیچ فرقی نمیکنه
      یا باید کلا نخونی و لذت زندگیتو ببری یا مث چیییی بخونی

بعدشم حرف رتبه برترا رو در ۹۹ درصد موارد باور نکنید
      من یه همسایه داشتم اینو گفت ....
      همکلاسیم اونجور....
      فامیلمون......
      دروغ مگه کنتور میندازه
      همینا اونایی آن که تو دانشگاه شبای امتحان شو اف تو گروها راه میندازن
      اخرین امتحانی که دادم یادم نمیره
      جنگگگگ بود سر اینکه کی بیشتر نخونده و گشاد کرده
      فرداشم سر نیم نمره فاصله با نمره ی کامل شدن کم مونده بود رگ بزنن
      عاقل باشید
      بالغ باشید
      با حرف هر کسی تحت تاثیر قرار نگیرید لطفا
      ​تو به هیچکس غیر از خودت نیاز نداری

3. Top | #48
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Arezou9520 نمایش پست ها
      من یبار تو فروم دیدم بچه ها تاکید داشتن که فقط باهوش ها میتونند تک وحتی 2 رقمی بشن....و اصلا با تلاش ممکن نیست هوش متوسط جبران کرد.
      البته از نظر من میشه فقط کافی هست اشتیاق ایجاد کنی....
      موفق بودن هم یعنی رسیدن به چیری که میخوای؟!!
      هوش چیز مبهمیه حتی تو تعریف روانشناسیش چه برسه این چیزی که عموم میگن.
      فکر کنم تو تاپیک "سوالات متداول"یه پستی دراین رابطه نوشتم.
      توی همین تاپیک هم گفتم که مهم ترین ویژگی استمرار مطالعه اس که کار هرکسی نیست.
      در رابطه با رسیدن به خواسته ها هم نظری ندارم ولی ۴سال(ازسال۹۶) توی پزشکی به جای خاصی نمیرسی که ببینی موفق شدی یا نه.
      موفق باشید
      سوالی داشتید یا منشن کنید یا خصوصی بفرستید
      وگرنه امکان دیدنش نیست دیگه

4. Top | #49
      کاربر فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mina_77 نمایش پست ها
      من هم دو رقمی منطقه کنکور ۹۴ میشناسم با کرنومتر روزی ۲۰ ساعت میخوند
      همیشه و همیشه هم زیر چشماش گود بود
      از این توهم که کیفیت مهمه و به ساعت مطالعه ربطی نداره و هوش و .... بکشید بیرون
      من میگم کیفیت مهمه اره
      هوش هم قطعا تاثیر زیادی تو گرفتن مطلب داره
      ولی همه اینا وقتی بازدهی داره که یه ساعت مطالعه معقول داشته باشی که مناسب نتیجه گرفتن باشه
      با ۳-۴ ساعت خوندن تو ماراتون تجربی هیچی عاید آدم نمیشه
      چون با کسی که نخونده هیچ فرقی نمیکنه
      یا باید کلا نخونی و لذت زندگیتو ببری یا مث چیییی بخونی

بعدشم حرف رتبه برترا رو در ۹۹ درصد موارد باور نکنید
      من یه همسایه داشتم اینو گفت ....
      همکلاسیم اونجور....
      فامیلمون......
      دروغ مگه کنتور میندازه
      همینا اونایی آن که تو دانشگاه شبای امتحان شو اف تو گروها راه میندازن
      اخرین امتحانی که دادم یادم نمیره
      جنگگگگ بود سر اینکه کی بیشتر نخونده و گشاد کرده
      فرداشم سر نیم نمره فاصله با نمره ی کامل شدن کم مونده بود رگ بزنن
      عاقل باشید
      بالغ باشید
      با حرف هر کسی تحت تاثیر قرار نگیرید لطفا

تروخدا چرت و پرت به هم نبافید !
      20 ساعت در روز دروغ و توهمه !
      نهایتا نهایتا در بهترین حالت 17 ساعت در روز میشه خوند . تازه مفید هم نه !

5. Top | #50
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hisen نمایش پست ها

تروخدا چرت و پرت به هم نبافید !
      20 ساعت در روز دروغ و توهمه !
      نهایتا نهایتا در بهترین حالت 17 ساعت در روز میشه خوند . تازه مفید هم نه !
      چه‌ ۲ ساعت میخوند
      چه ۲۰ ساعت
      به من ربطی نداره
      حرف تناقض حرف رتبه برترهای عزیز بود
      ​تو به هیچکس غیر از خودت نیاز نداری

6. Top | #51
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      ولش کنید
      شمانهایت توانتونوبذارید
      بیخیال بقیه
      وَلَا يَحْزُنْكَ قَوْلُهُمْ إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ﴿۶۵﴾

و گفتارشان تو را غمگین نکند
      زیرا همه عزت و توانمندی برای خداست
      او شنوا و داناست .

7. Top | #52
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

واقعا من به هوش اصلا اعتقادی ندارم!چون اولا پایه هوشی دست خودمون نیست!دوما هوش قابل ارتقا هست.
      خیلی ها هستن تو المپیاد مقام دوم کسب میکنه،بعضی هام مقام سوم رو...بعضی هام کلا گند میزند.
      ولی در کنکور میبینی کسی که گند زده الان رتبه بهتری آورده!!!!!در حال که المپیاد بیشتر از کنکور با هوش و خلاقیت در ارتباط هست!!!!!همه اینام همزمان با هم در المپیاد
      شرکت کردن و مطمئن باشید که اکثرا هم برا کنکور در حد توان تلاش کردن.....
      به نظر من هر کس باید درست و با حداکثر توان خودش تلاش کنه،شاید حداکثر توان یکی ۲۰ باشه،یکی ۱۰....
      مهم تلاش درست هست!در ثانی تمام رتبه برتر ها دارن میگن ما اونقدر تست زده بودیم که تست های کنکوربرامون آشنا بودن....ولی تست های نا آشنا رو گذاشتیم کنار....
      الان رتبه تک رقمی امسال چندتا ۱۰۰ دارن؟رتبه ۱ امسال چندتا ۱۰۰ در اختصاصی ها داشت؟ولی رتبه دوم فک کنم ۱۰۰ هم داشت.....هر سال سوال جدید هست که شاید
      به هوش و نبوغ خاصی نیاز داشته باشه....اونم در تمام درس ها حتی دین و زندگی
      طرف چندین هزار تست زده فقط برا ادبیات...اونم در طول ۳ سال نه ۱ سال....یعنی ۳ سال مرور کرده.
      درس ریاضی نفر دوم ۱۰۰ زده،خودش میگفت باید اونقدر تست بزنی که قبل کنکور همه تیپ سوال دیده باشی!
      در مورد شیمی ،طبق فرمایش دوستان من رفتم اون تاپیک هوش پیدا کردم.....یکی که به هوش اعتقاد زباد نداشته در کنکور فک کنم ۲۸ یا ۳۸ منطقه ۳ شده...اگر اشتباه
      نکنم همین فرد شیمی بالای ۹۰ زده بود:/
      خودش گفته بود سال سوم اولا شیمی تموم کرده بود!علاوه بر کتاب تست ها تمام آزمون آزمایشی ها رو هم کار کرده بود،چون ایده جدید دارن.....جالب رتبه ۲ امسال هم
      همین حرف رو گفت برا درس شیمی.....
      من تا الان رتبه تک رقمی ندیده ام سال ۴ شروع کرده باشه....واقعا ندیدمم،
      🌺یا رادَّ ما قَد فَات🌺

8. Top | #53
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      😐
      واقعا من به هوش اصلا اعتقادی ندارم!چون اولا پایه هوشی دست خودمون نیست!دوما هوش قابل ارتقا هست.
      خیلی ها هستن تو المپیاد مقام دوم کسب میکنه،بعضی هام مقام سوم رو...بعضی هام کلا گند میزند.
      ولی در کنکور میبینی کسی که گند زده الان رتبه بهتری آورده!!!!!در حال که المپیاد بیشتر از کنکور با هوش و خلاقیت در ارتباط هست!!!!!همه اینام همزمان با هم در المپیاد
      شرکت کردن و مطمئن باشید که اکثرا هم برا کنکور در حد توان تلاش کردن.....
      به نظر من هر کس باید درست و با حداکثر توان خودش تلاش کنه،شاید حداکثر توان یکی ۲۰ باشه،یکی ۱۰....
      مهم تلاش درست هست!در ثانی تمام رتبه برتر ها دارن میگن ما اونقدر تست زده بودیم که تست های کنکوربرامون آشنا بودن....ولی تست های نا آشنا رو گذاشتیم کنار....
      الان رتبه تک رقمی امسال چندتا ۱۰۰ دارن؟رتبه ۱ امسال چندتا ۱۰۰ در اختصاصی ها داشت؟ولی رتبه دوم فک کنم ۱۰۰ هم داشت.....هر سال سوال جدید هست که شاید
      به هوش و نبوغ خاصی نیاز داشته باشه....اونم در تمام درس ها حتی دین و زندگی
      طرف چندین هزار تست زده فقط برا ادبیات...اونم در طول ۳ سال نه ۱ سال....یعنی ۳ سال مرور کرده.
      درس ریاضی نفر دوم ۱۰۰ زده،خودش میگفت باید اونقدر تست بزنی که قبل کنکور همه تیپ سوال دیده باشی!
      در مورد شیمی ،طبق فرمایش دوستان من رفتم اون تاپیک هوش پیدا کردم.....یکی که به هوش اعتقاد زباد نداشته در کنکور فک کنم ۲۸ یا ۳۸ منطقه ۳ شده...اگر اشتباه
      نکنم همین فرد شیمی بالای ۹۰ زده بود:/
      خودش گفته بود سال سوم اولا شیمی تموم کرده بود!علاوه بر کتاب تست ها تمام آزمون آزمایشی ها رو هم کار کرده بود،چون ایده جدید دارن.....جالب رتبه ۲ امسال هم
      همین حرف رو گفت برا درس شیمی.....
      من تا الان رتبه تک رقمی ندیده ام سال ۴ شروع کرده باشه....واقعا ندیدمم،
      🌺یا رادَّ ما قَد فَات🌺

9. Top | #54
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کنکور طوری طراحی شده که همه میتونن تک رقمی بشن،چون در تمام درس ها سوالات نبوغی هست....
      مهم این هست شما خودت رو بشناسی،بدونی برا یک مبحث چقدر باید زمان صرف کنی و با توجه به توان (هوش ،شرایط خونه،پول،استعداد....)و هدفت برنامه ریزی کنید.

ا
      🌺یا رادَّ ما قَد فَات🌺

10. Top | #55
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط matrooke نمایش پست ها
      هوش چیز مبهمیه حتی تو تعریف روانشناسیش چه برسه این چیزی که عموم میگن.
      فکر کنم تو تاپیک "سوالات متداول"یه پستی دراین رابطه نوشتم.
      توی همین تاپیک هم گفتم که مهم ترین ویژگی استمرار مطالعه اس که کار هرکسی نیست.
      در رابطه با رسیدن به خواسته ها هم نظری ندارم ولی ۴سال(ازسال۹۶) توی پزشکی به جای خاصی نمیرسی که ببینی موفق شدی یا نه.
      موفق باشید
      من هم میدونم هوش مهم هست ولی واقعا کل کنکور سوال هوش نیست که....اگر سوالات هوشی رو کنار بذاریم با زهم میشه تک رقمی شد الیته فقط باید زمان بیشتری صرف کرد.مثلا از پایه

میدونم سال 4 پزشکی هنوز اول راه هست ولی با این حال علوم پایه ....هست از طرفی کار های تحقیقاتی که بیشتر برای مهاجرت...کاربرد داره.

شما هم موفق باشید.

11. Top | #56
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      رتبه ۱ کنکور ریاضی (ابوالفضل کاشی) امسال شیمی رو ۵۰ زده بود!!!!! البته تو همون تک رقمی ها درصد ۷۰ هم دیده میشد . اونی که ۷۰ زده واقعاً نابغه بوده که تونسته از پس سوالات بربیاد اما رتبه ۱ که ۵۰ زده بیشتر تلاش رو ملاک قرارداده و اول شده(آدم باهوشی بوده اما نه در حد اونی که ۷۰ زده!). به این مصاحبه ها هم توجه نکنید شاید ایزدمهر احمدی نژاد بین اینا راستگو تر بوده! میگفت روزای تعطیل (به نظرم همه روزاش تعطیل بوده چون مدرسه شو عوض کرد دوازدهم رفت غیرانتفاعی که تعطیل باشه کامل!!) ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب درس میخوندم بینش یکی دوساعت استراحت و غذا و..... یعنی ۱۴ ، ۱۵ ساعت درس خونده . امسال تو انجمن این بحث خطرناک هوش خیلی داره پیش میاد . به نظر من به جای اینکه مشکل رو از هوشمون بدونیم بهتره کلا مشکل رو رفع کنیم اگه فلان رتبه برتر نابغه بوده شده رتبه ۵ اگه نابغه نبود و متوسط بود با اون پشتکار و تلاشی که داشته قطعاً ۵۰۰ رو میشده . به قول افشار اون که رتبه ۳۰ شده تا رتبه ۳۰۰ رو خودش اومده و هوش باعث شده از ۳۰۰ برسه به ۳۰ . البته فقط پشتکار و تلاش مهم نیست یه وقت آدم ۱۴ ساعت میخونه و ۶۰ تا تست میزنه!!! اگه اینجوری هستید حتماً یه کلاس کنکوری آنلاین با آقاجانی ، عظیمی ، فلاح یا زنیعلی ثبت نام کنید این کلاس ها اینجوری هستن که ۱۰ درصد شمارو قطعاً به ۵۰ میرسونه بعد از ۵۰ درصد هم میتونید با تست زنی به ۷۰ هم برسید. اما کسی که الان داره ۵۰ درصد میزنه کلاس به هیچ عنوان ثبت نام نکنه به نظرم !

12. Top | #57
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      مشکل این هست شما دارین هوش رو بد تعریف میکنین.
      Intelligence has been defined in many ways: the capacity for logic, understanding, self-awareness, learning, emotional knowledge, reasoning, planning, creativity, critical thinking, and problem-solving.

حالا شما میاین تمام این مسائلو کنار میگذارین و می گین هوش تاثیری نداره و فقط پشتکار مهمه.
      اگه فقط پشتکار تاثیر داشته باشه و هوش اهمیتی نداشته باشه هر کسی که 4 سال داره میخونه باید جزء نفرات برتر باشه و هر کسی 2 سال میخونه اصلا نباید پزشکی قبول بشه. چون یکسری هستن که 4 سال دارن میخونن.
      افراد برتر هم علاوه بر پشتکار یکسری از این فاکتورها درشون بارز تر هست.
      پس صفرو یک به قضیه نگاه نکنین. فاکتورهای هوش در تمام زندگی از اهمیت بالایی برخوردار هستن چون روش زندگی یک فرد یر اساس این فاکتورها شکل میگیره ولی چیزی که از تعریف هوش در ذهن اکثریت هست اشتباه هست.
      استفاده از هوش + پشتکار = موفقیت
      خشم بیش از حد گرفتن وحشت آرد و لطف بی وقت هیبت ببرد.
      نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند.

درشتی و نرمی به هم در به است .......چو فاصد که جراح و مرهم نه است

درشتی نگیرد خردمند پیش ..............نه سستی که ناقص کند قدر خویش

نه مر خویشتن را فزونی نهد ..............نه یکباره تن در مذلت دهد

شبانی با پدر گفت: ای خردمند ...........مرا تعلیم ده پیرانه یک پند

بگفتا: نیکمردی کن نه چندان..............که گردد خیره گرگ تیز دندان

13. Top | #58
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sina_u نمایش پست ها
      intelligence has been defined in many ways: The capacity for logic, understanding, self-awareness, learning, emotional knowledge, reasoning, planning, creativity, critical thinking, and problem-solving.

حالا شما میاین تمام این مسائلو کنار میگذارین و می گین هوش تاثیری نداره و فقط پشتکار مهمه.
      اگه فقط پشتکار تاثیر داشته باشه و هوش اهمیتی نداشته باشه هر کسی که 4 سال داره میخونه باید جزء نفرات برتر باشه و هر کسی 2 سال میخونه اصلا نباید پزشکی قبول بشه. چون یکسری هستن که 4 سال دارن میخونن.
      پس صفرو یک به قضیه نگاه نکنین. فاکتورهای هوش در تمام زندگی از اهمیت بالایی برخوردار هستن چون روش زندگی یک فرد یر اساس این فاکتورها شکل میگیره ولی چیزی که از تعریف هوش در ذهن اکثریت هست اشتباه هست.
      ای بابا ، هیچکس اینجا نمیگه هوش بی تاثیره ، تو اون تعریفی که شما از هوش نوشتی هم eq رو شامل میشه هم iq . مثلا برنامه ریزی میشه eq و یادگیری و درک منطق میشه iq . خب iq خودمون رو که هیچ غلطی نمیتونیم بکنیم زیاد بشه اگه ۹۵ هم باشه خودمون رو بکشیم هم ۹۶ نمیشه . اما eq که هوش هیجانی هست به صورت گسترده ای قابل تغییره اما تاثیر eq تو موفقیت بدون شک از iq کمتره . اما اگه من آی کیوم به فرض ۹۵ باشه باید بگم بیخیال دیگه برم به همه دوستان و خانواده بگم من تست آی کیو دادم دیگه نمیخوام درس بخونم!! آیا این کار ، کار درستیه؟؟ بعدشم امکان نداره آدم ۴ سال درست و حسابی و مردونه درس بخونه نتیجه نگیره . بحث راجع به آی کیویی که غیرقابل تغییره به هیچ دردی نمیخوره و بهتره روی چیزای قابل تغییر بحث کنیم.

14. Top | #59
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sina_u نمایش پست ها
      Intelligence has been defined in many ways: the capacity for logic, understanding, self-awareness, learning, emotional knowledge, reasoning, planning, creativity, critical thinking, and problem-solving.

مطمئن باش اگه سیدشنوا به جای آیکیو ۱۴۰ ، آیکیوش ۱۰۰ بود با اون پشتکار و روشی که داشت رتبش بازم زیر ۵۰۰ میشد.

15. Top | #60
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      هیچکس خنگ نیست!
      هیچکس باهوش نیست!

بچها من نظراتو خوندم ولی بازم نمیشه نظر قطعی داد همه چی برمیگرده به توانایی ها و خواست اون فرد!
      من میشناسم یکیو(همسایمونه)از عید شروع کرد روزی سه ساعت میخوابید،تو رشته انسانی شد ۱۰۰۰ و خورده ای!
      میشناسم یکیو که سه سال زحمت کشید شد ۶۰ و خورده ای تو تجربی(تو همین شهر خودمون)
      من خودم که کمتر از نه ساعت بخوابم از درس هیچی نمیفهمم،

پس،
      نتیجه میگیریم همه چی به توانایی ادما که خدا درشون قرار داده بستگی داره.

پس بیاید به کاره کسی کاری نداشته باشیم و بریم درسمونو بخونیم.

صفحه 4 از 6 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن