-
1 فایل پیوست
زبان فارسی 100 ....... !؟! 😥😔😥😔
عزاداری هاتون مورد قبول حق ..... !
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
KhanOom Doctor
زبان فارسی حذف:|
درد همینه ..... خیلی رو مخه این درس ..... ! ::: :yahoo (114): ::: نمیخام به این شولی از تستاش بگذرم .... احتمالن دوستانی هستن که تونستن با این درس کنار بیان .... !
-
من از روی سیر تا پیاز گاج یاد میگیرم خوب توضیح داده...
البته کتابای دیگه هم دارم که نمیتونم باهاشون ارتباط برقرار کنم.
ولی تو تست زدن کند هستم یعنی سرعت تست زدنم کمه...
یکی از دوستام هامون سبطی داره که راضی هست ومیگه خیلی خوب یاد گرفته ولی اونم خیلی کند تست میزنه...
کلا باید وقت زیاد گذاشت برای قوی شدن تو تست...
-
خداییش ادبیات صد زدن خیلییی سخته :|
زبان فارسی خودش یه پروژس
-
چون گذاشتن شكلك تو عنوان با خصوصيات اخلاقي زاپاتا در تضاد بود:yahoo (50): با خودم گفتم اينو احتمالا يكي ديگه زده، بيام بگم انتظار داشتم زاپاتا اين تايپيك رو بزنه كه ديدم كور خوندم!خودشه:|
:yahoo (76):
-
من دانش آموز کنکوری نیستم ولی به نظرم از همه بهتر عبدالمحمدیه ، من از کتاب هایی که نوشته راضی بودم البته خیلی سبز هم خوبه.
-
عاقا من زبان فارسی سبطی رو پارسال کامل خوندم
و به این نتیجه رسیدم که دکتر سبطی ادم بسیار درست کاریه و کامل همه چیو توضیح داده از پایه
ولی این کتاب بدرد کنکور نمیخوره چون رویکرد تستی نداره
حداقل من که نزدیک 50 ساعت واسه این کتاب صرف کردم که خوندمش و نتیجه ای نگرفتم
امسال از لقمه برای اموزش استفاده میکنم
و کنارش هم تست کنکور میزنم
لقمه زبان فارسی عالیه و کاملا مفید ومختصر وتستی همه چیو گفته(واقعا خودم دلم برای نویسندش میسوزه که کتاب به این با ارزشی داره 8500 میفروشه)
البته به نظرم اگه کسی ادبیاتشو حداقل به 50 نرسونده نباید بره سراغ زبان فارسی
-
زبان فارسی صد خوب تهش پنج سواله سخت ترین مبحثش همون تک واژ شماری هس دو تا کتاب خوب هس برا زبان فارسی یکی موج ازمون ادبیات الگو دیگری زبان فارسی تخته سیاه که بنظرم موج بهتره استاد محمدی یه سری قلق کنارش گفته زبان فارسی فقط وقت میخواد و تمرین زیاد که هیچکدوم ما حوصله شو نداریم
-
زبان فارسی تستای خیلی خوبی داره.تستایی که درصد گرفتن ازشون راحته من خودم اول جزوه دبیر رو می خونم و زبان فارسی مهران شرفی تخته سیاه و بعد تیتای سراسری و ینجش و قلم چی ۵ مبحث الگو رو میزنم
-
متاسفانه جزئیاتش زیاده و اذیت میکنه و طراح خیلی راحت میتونه بپیچونه و نظرات متفاوتی در کل در مورد یه سوالش میشه داد ولی جوری نیست که نشه جواب داد.
واسه آموزش که گاج سبز کفایت میکنه واسه تست هم کتاب الگو خوبه. البته زیاد فرقی نمیکنه از چی تست زده بشه مهم اینه که تست بزنین.
زبان فارسی به طور مستمر باید تست زده بشه نباید وسطا ول کنین وگرنه نصف کاراتون به باد میره ( برحسب تجربه )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mahdi.A
من دانش آموز کنکوری نیستم ولی به نظرم از همه بهتر عبدالمحمدیه ، من از کتاب هایی که نوشته راضی بودم البته خیلی سبز هم خوبه.
ببخشید منظورتون زبان فارسی نشر الگو هست؟؟؟
-
حرف اخر ببینید عالیه.....من 7ساعت لغتشو دیدم 3تاشم زدم ارایه رو هم عید دیدم 3تاشم زدم.....قرابتم ک دی وی دی نمیخواد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حامدیگانه
حرف اخر ببینید عالیه.....من 7ساعت لغتشو دیدم 3تاشم زدم ارایه رو هم عید دیدم 3تاشم زدم.....قرابتم ک دی وی دی نمیخواد
اینایی که گفتین الان ربطی به زبان فارسی داشت؟!!
-
مستر گفتم دیگه زبان :yahoo (76)::yahoo (76):فارسی حرف اخر ببینید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hyun jung
اینایی که گفتین الان ربطی به زبان فارسی داشت؟!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مرجان70
ببخشید منظورتون زبان فارسی نشر الگو هست؟؟؟
بله منظورم نشر الگو هست
-
5تا تست زبان فارسیه دوستان یعنی همش سخته؟خب نه حداقل دوتاشو میشه زد...البته من تاحالا نخوندم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حامدیگانه
مستر گفتم دیگه زبان :yahoo (76)::yahoo (76):فارسی حرف اخر ببینید
استارتر در مورد خود زبان فارسی پرسیده نه ادبیات!!
اگه اشتباه متوجه شدم بگید که اصلاح کنم.
-
زبان فارسی فقط واژ و تکواژ حذف بقیه که راحت زده میشه خیلی راحت
-
الان میخوای بیام ی فصل منوبزنی ؟خب زبان فارسی چیه جز شیمی توشهر شما؟منو تگ کردن منم گفتم فلان چیز خوبه:|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hyun jung
-
بله بله دقیقا منم میخواستمم اینو بگم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahra
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حامدیگانه
الان میخوای بیام ی فصل منوبزنی ؟خب زبان فارسی چیه جز شیمی توشهر شما؟منو تگ کردن منم گفتم فلان چیز خوبه:|
آخه پیشنهادی میدید که خودتون انجام ندادید.
خودتون میگید تا حالا نخوندید از طرف دیگه هم درمورد آرایه و لغت صحبت میکنید.
تکواژ رو هم میشه جواب داد هرچند یکم ریسکه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حامدیگانه
بله بله دقیقا منم میخواستمم اینو بگم...
قابل شما رو نداشت حامد جان:yahoo (8):
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hyun jung
اره میدونم استارتر با شما هماهنگ کردن که هرکی میخواد حرف بزنه اول باید از شما اجازه بگیره:|...برو درستو بخون این کارا زشته که بیای بگی حرف شما به تایپیک ربطی نداشت...مثلا که چی؟؟ببین کار ملت به کجا رسیده
ر.ا=زبان فارسی رو حذف کنید...میدونی چرا؟؟چون ریسکیه,اینو ده روز آخر کنکور متوجه میشی که باید بعضی مباحثو نمیخوندی...مثلا من یه امر وقتمو صرف نظریه اعداد کردم و بیلیون ها بار خوندمش ولی باز از پسش بر نیومدم...زبان فارسی رو بنداز دور وقتتو بزار رو درسای دیگه(الان بعضی از دوستان ممکنه بگن چون شما نتونستی قرار نیست بقیه هم نتونن,خیلی ها تونستن پس ما هم میتونیم...در جواب این دسته از دوستان باید عرض کنم که تو مو میبینی و ما پیچش مو...ولی باز خود دانی)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahra
واژه و تکواژ سخته اما میشه زد به شرطی که طراحش تکواژ یا واژه اشتباه نده...یه سال میبینی یه کلمه دوتا تکواژه یه سال دیگه همون کلمه ۳ تا تکواژ...بدیش همینه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heengameeh
واژه و تکواژ سخته اما میشه زد به شرطی که طراحش تکواژ یا واژه اشتباه نده...یه سال میبینی یه کلمه دوتا تکواژه یه سال دیگه همون کلمه ۳ تا تکواژ...بدیش همینه
همه ی تست های کنکور رو میشه زد . همه
ولی باید بررسی کنی ببینی آیا وقتی که میزاری می خونی و تست می زنی و نوع سوال که احتمال پاسخگویی بهش بدی در کل ارزش داره برای کنکور باشه؟
-
میگم میخوای بیام بزنی؟راهم دوره فقط :yahoo (76):
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hyun jung
آخه پیشنهادی میدید که خودتون انجام ندادید.
خودتون میگید تا حالا نخوندید از طرف دیگه هم درمورد آرایه و لغت صحبت میکنید.
تکواژ رو هم میشه جواب داد هرچند یکم ریسکه
-
فکرشو بکنین اگه یه خارجی این تاپیکو ببینه چی فکر میکنه؟؟؟
عربی و انگلیسی برا ۱۰۰ میخونیم ب زبان فارسی ک زبان مادریمونه میرسیم ی ضربدر میزنیم روش حــــــــــذف:yahoo (20)::yahoo (20):
بنظرمن هیچکدوم از مبحثای زبان فارسی سخت نیس ولی باوجود افتادن تو دام حاشیه ها و اختلاف نظرها و موارد استثنایی رفتن به سمتش عاقلانه نیست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad79
فکرشو بکنین اگه یه خارجی این تاپیکو ببینه چی فکر میکنه؟؟؟
عربی و انگلیسی برا ۱۰۰ میخونیم ب زبان فارسی ک زبان مادریمونه میرسیم ی ضربدر میزنیم روش حــــــــــذف:yahoo (20)::yahoo (20):
بنظرمن هیچکدوم از مبحثای زبان فارسی سخت نیس ولی باوجود افتادن تو دام حاشیه ها و اختلاف نظرها و موارد استثنایی رفتن به سمتش عاقلانه نیست.
زدی تو خال...دقیقا همینه
-
منابعی که نیاز داری:
1- 8 حلقه دی وی دی زبان فارسی استاد علی رضا عبدالمحمدی
2- کتاب زبان فارسی دریافت
اینارو کامل کار کنی استاد زبان فارسی می شی :)
-
باهات موافقم
من خودم زبان فارسی رو یه مقداری از خیلی سبز خوندم و تست هاش رو دیدم
به این نتیجه رسیدم که دست طراح بسیار بازه برا طرح سوالای سخت و نکته دار.
ترجیح میدم رو بقیه مباحث ادبیات کارکنم.
-
داداش گلمممممممممممممممممممم....د ریافتم میخونی؟میگم وقتی دی وی دی داری ی کتاب کم حجم تر بخونا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
It is POSSIBLE
منابعی که نیاز داری:
1- 8 حلقه دی وی دی زبان فارسی استاد علی رضا عبدالمحمدی
2- کتاب زبان فارسی دریافت
اینارو کامل کار کنی استاد زبان فارسی می شی :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahra
همه ی تست های کنکور رو میشه زد . همه
ولی باید بررسی کنی ببینی آیا وقتی که میزاری می خونی و تست می زنی و نوع سوال که احتمال پاسخگویی بهش بدی در کل ارزش داره برای کنکور باشه؟
درسته حق با شماست.برنده فردیه که بیشترین تست درست رو تو کمترین زمان بزنه...تستایی که خطر ریسکش کمتر باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حامدیگانه
میگم میخوای بیام بزنی؟راهم دوره فقط :yahoo (76):
من لحن تندی نداشتم، قصد بدی هم نداشتم، نمیدونم چرا بد برداشت شد.
اگه بی ادبی شد عذرخواهی میکنم.
-
نشر الگو رو دوبار بزنید:|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heengameeh
شما میشه یه مثال برای این موضوع بیاری؟ تنها در صورتی این اتفاق افتاده که تو سال های قبل، اشتباه طراح خیلی فاحش بوده و اومده درستش کنه ولی گزینه ها رو طوری دیده که بتونی بزنی، اگه تستا رو بررسی کنی متوجه موضوع می شی که در هر صورت بهترین منبعش تست های کنکوره
-
درود
هفت خوان خیلی سبز+دی وی دی شاهین زاد یا عبدالمحمدی هرکدوم خوشت اومد+تستاس۱۰سال اخیر=۱۰۰ در زبان فارسی
روزی۳۰مین وخت بزار و کاری ب برنامه ازمون نداشته باش
تا عید بت قول میدم هیچ سوالی نباشه که نتونی جواب بدی
-
خب منه بیچاره اومدم کل تجربم رو گفتم عزیزم حالا قاطی زبان فارسی برای ارایه قرابتم یه چی بگیم دنیا ب اخر نمیرسه که خب بعدشم اغلب کسیایی ک میان اینجا نظر میدن دارن یک راهیو میرن مثلا یکی میگه دریافت بخر خودشم داره میخونه میگه راه خوبیه یا میخواد بخونه ...منم براساس حرفای بقیه گفتم دیگه....یعنی همه افراد اینجا زبان فارسی صد زدن ؟ :yahoo (76)::(
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hyun jung
من لحن تندی نداشتم، قصد بدی هم نداشتم، نمیدونم چرا بد برداشت شد.
-
زبان فارسی وقت زیادی میخاد اگه میخای هر پنج تستشو تو کنکور بزنی طبق کانون پیش برو واسه ترم اول از هامون سبطی و موضوعی گاج بخون و ترم دوم موضوعی رو ی بار دیگه بزن و زبان فارسی الگو هم تستاشو بزن درسته زیاده ولی زبان فارسی درسیه ک زمان و تست زیاد میخاد
-
ایشون رتبه برتر هستن حرف ایشون رو گوش بدید استارتر عالی گفتن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aryaei
درود
هفت خوان خیلی سبز+دی وی دی شاهین زاد یا عبدالمحمدی هرکدوم خوشت اومد+تستاس۱۰سال اخیر=۱۰۰ در زبان فارسی
روزی۳۰مین وخت بزار و کاری ب برنامه ازمون نداشته باش
تا عید بت قول میدم هیچ سوالی نباشه که نتونی جواب بدی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajad564
اره میدونم استارتر با شما هماهنگ کردن که هرکی میخواد حرف بزنه اول باید از شما اجازه بگیره:|...برو درستو بخون این کارا زشته که بیای بگی حرف شما به تایپیک ربطی نداشت...مثلا که چی؟؟ببین کار ملت به کجا رسیده
ر.ا=زبان فارسی رو حذف کنید...میدونی چرا؟؟چون ریسکیه,اینو ده روز آخر کنکور متوجه میشی که باید بعضی مباحثو نمیخوندی...مثلا من یه امر وقتمو صرف نظریه اعداد کردم و بیلیون ها بار خوندمش ولی باز از پسش بر نیومدم...زبان فارسی رو بنداز دور وقتتو بزار رو درسای دیگه(الان بعضی از دوستان ممکنه بگن چون شما نتونستی قرار نیست بقیه هم نتونن,خیلی ها تونستن پس ما هم میتونیم...در جواب این دسته از دوستان باید عرض کنم که تو مو میبینی و ما پیچش مو...ولی باز خود دانی)
ها ماشالا دادا .... منم چون به این مو و پیچش رسیدم:y (661): دیگه نمیخام قید زبان فارسی رو بزنم .... میگم حال که فرصت هست یه راه حل اساسی و مطمئن واسه بایکوت زبان فارسی میشه یافت ..... ! :|