مثل اینه که انگار قرار نیست یاد بگیریم شش هشتا میشه 48 تا ..... ! باید دید طراح امسال با چی حال میکنه ..... یه وقت شاید با 46 حال کنه یه وقت هم اصلن شاید عشقش کشید بگه میشه 50 ..... :|
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان عزاداریتون قبول درگاه حق انشالله. زاپاتای عزیز ممنون برای تگ. من کلا برای ادبیات موضوعی گاج گرفتم با اینکه 12 سال از دیپلمم میگذره.:yahoo (117): قصد دارم تستاش رو با هدف اموزشی بزنم.
سلام . فیلم های آقای داریوش راوش رو نگاه کن ( آلاء ) به نظرم که کامل هستن چه از نظر تکنیک چه از نظر نکته و آموزش #
درسته فارسي واسه بعضيا زبان دومه و واسه بعضيا زبان مادري
ولي دركل هركشور ك كتاب زبان خودشو داره؛ همه ازش مينالن
زبان فارسي و بايد زياد تست زد و مروركرد
من با كتاب ٥+١ مبحث زبان فارسي عبدالمحمدي راحتترم و ياد گرفتم
اابته فيلماي راوش تو الا هم خوبه
تست رو هم ك بايد با موضوعي زد
حذف نکن سمیه ... حذف نکن:((
ر.ا. : به نظرم کتاب هامون سبطی خوب گفته چون به شیوه پرسش و پاسخ تدریس میکنه مطلب رو قشنگ میتپونه:yahoo (50):
کتاب زبان فارسی آیه های تمدن کتاب خوبیه...
نمونه های خوبی تو کانالش نذاشته، یه بحثشو کامل ببینی متوجه می شی که عالیه
زبان فارسي لقمه مهرو ماه + تستاي موضوعي گاج
لقمه كامل و عالي گفته و موضوعي هم تستاش كافيه بنظرم
فیلمای راوش+ کتاب 5 بحث الگو معجزه میکنه
سیرتاپیاز گاج زبان فارسی سوم درسنامه خوبی داره اونم یه نگاه بنداز
والا راجع به ۱۰۰ اش که نمیدونم :yahoo (117):
اما چون لطف کردید بنده رو تگ کردید نظرمُ میگم :)
من زبان فارسی رو کنار گذاشته بودم اما یک ماه مونده به کنکور از سایت نشر الگو ۷-۸ قسمت کلاس آنلاین زبان فارسی استاد عبدالمحمدی دیدم منی که تو تست زبان فارسی صفر بودم اینقدر خوب بود که دو سه تا تستشُ زدم
واسه شمارش هم فرمول گفت منتها من حوصله نداشتم
البته واسه اون فرمولم بازم باید تا یه حدی بلد میبودی که مثلا واژه چیه واج چیه تکواژ چیه ؛ یعنی باید حداقل توانایی تشخیص این ۳ تا از هم رو میداشتی ( که من چون نداشتم کنار گذاشتم )
جزوَشم نوشتم :yahoo (117): اگر خواستین براتون میفرستم :yahoo (117):فکر کنم ۳ یا ۴ صفحه شد
دیگه کلاس آنلاینش که اینقدر خوب بود لابد دی وی دیاش عالیه :yahoo (117):
پ.ن : البته اون ۷-۸ قسمت کُلِّش زبان فارسی نبود
از هر مبحث ادبیات یکی دو قسمت بود
ولی اونی که برای زبان فارسی بود تمام مباحث زبان فارسی رو توضیح داده بود
زاپاتا جان فکر کنم خراسونی باشی از نوع رضویش ! تجربه ثابت کرده ما خراسونیا (از نوع رضویش:yahoo (76):) هر وقت درسی رو حذف کردیم تو کنکور تستای فوق گلابی ازش اومده :yahoo (20)::yahoo (20)::yahoo (20):
امسال میگن زبان فارسی ساده بوده ولی فکر میکنم تو کتاب گاج دیدم گفته بود تا جایی که میشه از تستای شمارش تکواژ و ویرایش دوری کنید خیلی ریسکش بالاست.
به نظر من اگه روی مباحث دیگه ادبیات خیلی خوب خوب مسلطی یکی دو مبحث زبان فارسی هم بخون و گر نه وقتت رو الکی هدر نده.همون 80 درصد رو بچسب.استرس سر جلسه کنکور به حدی هست که حتی اگه تستای زبان فارسی ساده هم باشند به خاطر ترسی که هممون ازش داریم برامون سخت باشه
ممنون میشم فاطمه خانوم اگه جزوات رو بزارید
بقیه لقمه های ادبیات هم خوبن به نظرت؟مثل همین زبان فارسیش کاملن؟
هفت خوان بخون ممن خونم نتیجه گرفتم
منم الگو برداشتم ولی همش میگم این شمارشی ها رو اشتباه نزنم ؟
الان لقمه یا هفت خوان رو دارین کدومش بهتره ؟
احوال حاجی پس بچه مشهد خودمایی.بارکلا!
مو برا ای درس پرس و جو زیاد کردم چکیده اش ای مره که بخوای تست هم برا زبان فارسی بزنی همو تستای هفت هشت سال اخیر خوبه ور دور تالیفی نری حاجی که انگیزه ات رو مپرونه!امسال سوالای ادبیاتش واقعا هولو تو گولو بود خدا کنه سال دگه هم همچو بشه!
فقط تو مطالعه ای درس یه چی یادت بشه که زود خسته نری و گر نه باختی.هزار تا تستم که غلط زدی خور نبازی مسلط برو جلو.تو بچه مشدی ها دست کم نگیری خودته حاجی:yahoo (76):
خیلی سبز هفت خان خوبه
ب عنوان کسی ک سبطی خونده گاج زده الگو زده ی بخشایی
میگم ک خیلی سبز بهتره الگو خوشم نیومد گاج هم در کنار لقمه میتونه خیلی عالی باشه
نچي مجي!ديگه نزنين خواستم يه چي گفته باشم!همين كه فوش نشد خودش كليِ!
من فعلن كاريش نميكنم:))
ولي از نظر من بجز تستاي شمارشي(حالا ميخواد شمارش واج باشه تكواژ باشه يا املا يا حتي معني ...)تستي بياد آسونه و ياد گرفتنش هم با كتاباي موجود(ترجيحا دريافت يا الگو) سخت نيست!
اون تستاي شمارشي حتي بلد هم باشي تسلط زيادي ميخواد و كلن ريسك پذيره چون1دونه كم و زياد يعني غلط زدن و نمره منفي!
اون موقع من با فیلمای آلا(نمیدونم هنوز هستن یا نه) و گاج کار میکردم...توی زمان کم تقریبا خوب شده بودم.... اون تکواژ مکواژ و موصوف و صفتا رو خوب میزدم:yahoo (22):
اون فیلمه خیلی کمک میکرد
سلام
اینو چن وقت پیش نوشته بودم.شاااید به دردتون بخوره هر چند کمی خلاصست
مقدمه_چند نکته _ادبیات.pdf - آپلود عکس و فایل رایگان