شما هر 5 تست زبان فارسی رو زدی ؟!؟:yahoo (117):
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی واسه اعتمادبه نفسی که به بنده دادین : )
برخلاف فاطمه جان seven@ :yahoo (8):
که تستای زبان فارسی رو پاسخ دادن و درصدفوق العاده ای دارن
من اصلا پاسخ ندادم! :))
اولین بار که ادبیات رو زدم تصمیم گرفتم زبان فارسی رو فعلا بیخیال شم!
تایم مرور وسوسه شدم اصلا نزنم و تایمشو واسه تستهای شک دار بذارم.
اینکه عنوان کردم نتیجه ی مثبتی داشت خداروشکر هرسوالی که پاسخ دادم صحیح بود ^_^
شاید اگه زبان فارسی رو پاسخ میدام درصدم کمترمیشد! ^_-
+ تستهای زبان فارسی موضوعی گاج رو خیلی دوس دارم.
ان شاالله 100 بزنین :yahoo (83):
زبان فارسیه دریافت هم بدک نیس فقط زیاده ولی خیلی روونه
والله من وقتم کم بود (تقریبا دو ماه ) ولی تونستم از 5 تا تست زبان فارسی 3 تا رو بزنم که درست هم بود . سعی کنید هیچی رو از همین اول حذف نکنید . بزارید به اردیبهشت رسیدین میفهمین چی رو حذف کنید . زبان فارسی هم هیچ چیز خاصی نداره . یه درسه مثل بقیه . روزی 20 تا تست بزنید از هر مبحث مبحث رو که یاد گرفتید و مسلط شدین برین مبحث بعدی . تموم که کردین مثلا بکنید 30 تست در روز ولی بین درس ها یا مباحث بشکونید که هر فصل رو دوباره میشه دوره کرد .
با تمرین و تکرار خیلی راحت میشه این درس رو ترکوند تو کنکور:yahoo (79):
زبان فارسی تخته سیاه (شاهین زاد) هم خوبه اگه سی دی افباش رو داشته باشین
فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk
دوستان هلپ می پلیز
من زبان فارسی گاجو هیچی از پاسخش نفهمیدم پارسالم اصلا نخوندمش فردا میخوام بگیرم کتاب خوب با اموزش کامل و روان(جوری باشه قشنگ توضیح داده باشه)چی هست؟مبحثی الگو خوبه یا بهترشم هست؟ممنون
پ.ن:همین درباره قرابتم صدق میکنه کل تستای قرابت گاج و خیلی سبز زدم یه منبع بهتر از اونا سخت و کلا همه چی تموم تو کنکورم قرابت جز یکی همه رو زدم نمیخوام افت کنه
تجربه خودمو میگم شاید به کارت بیاد ::
...............................................
++ هم شبیه همینه که شما گفتی ... منم اوایل زیاد از پاسخای موضوعی گاج (هم دقیقن همین زبان فارسیش!) زیاد حالیم نمیشد .... یه مدت بی خی شدم:|
++ یه مدت زبان فارسی دریافت رو خوندم ..... دیدم خیلی داره کش میده ... حوصلم سر رفت .... بی خی شدم:|
++ یه مدت هم درسنامه زبان فارسی ادبیات جامع خیلی سبز! رو خوندم ... خوشم اومد ولی تستاشو نشد بزنم ..... یا همچنان واسم مبهم بود یا پاسخش راضیم نمیکرد ..... بی خی شدم:|
++ تا جایی شد که با کمی فکر و بررسی و کمک دوستان ...... دیدم ایراد اولم همینه که به زبان فارسی در حد خودش توجه نداشتم .... یا شل شلکی بوده ..... :: جدی تر که شدم واسش ... دیدم نیاز خاصی به درسنامه ندارم ... هم بیشتر میخاد تست بزنم .... و بین خیلی سبز و گاج، دیدم همون گاج بهتره و فعلن هم دارم از همین تست میزنم :yahoo (106): :: جنبه آموزشی خوبی همین گاج داره، بیش تر هم فکر نکنم نیاز باشه :::
قرابت هم در همین حد خیلی خوب و کافیه :: دیگه اگه میخای تو رده فوق سنگین کار کنی ..... به سخنرانی های دکتر الهی قمشه ای گوش بده ::: به خصوص بین حرفاش دقت کن .... بیت هایی که معنا و مفهومشو میگه دقت کن .... ببین تا به حال از دید دکتر به این نگاه و شناخت از مفهوم بیت رسیدی یا نه ! :::: :yahoo (106):
خب ببین ...... تو زبان فارسی منم اوایل به آموزش زیاد فکر میکردم .... ولی بعد دیدم همین فکر دکتر امیر نجات شجاعی و مهدی نظری ...... فکر خیلی خوب و حساب شده است ...... :: یعنی اونا هم به همین درسنامه زبان فارسی حتمن فکر کردن .... و فکر میکنم متوجه شدن که زبان فارسی درسنامه خاص نمیخاد با تست بهتر میشه نتیجه گرفت ::::
............
اون چیدمان تستای گاج روند آموزشی خوبی رو پیش میره ::: یه نکته هم خوبه بدونی ... ... یه کلیت اصلی مباحث زبان فارسی داره ... که شامل همون بحث واج تکواژ واژه گروه اسمی گروه فعلی و جمله است (بقیش زیاد مثل اینا مهم نیست!) :::: از هر تستش یه نکته یاد بگیری کم کم بری جلو دستت میاد چه کار کنی .. ! ::: حال یه جاشم نفهمیدی علامت بزن برو تست بعدی ... ! بعدن رو اون تست دوباره کار کن ::
درسی که واسه شما سخته واسه همه سخته ! زیاد سخت نگیرین :) 5 بحث اصلی زبان فارسی مثل جدول ضربه باید هرروز کار بشه
پیشنهادم کلا اینه برین برنامه پاییزه علیرضا عبدالمحمدی رو کار کنین