از پنج تاسه تا
نمایش نسخه قابل چاپ
همه میگن تکواژ و واژه سخته ولی تو کنکور 2 سال پشت سر هم( 95 و 96 البته تجربی) سوالات تکواژ و واژه خیلی آسون بودن اگه کسی یه ذره خونده بود می زد
شما تکواژ و واژه رو بخونین سخت بود نزنین که فکر نکنم 97 هم سخت باشه
درس نامه نشر الگو هم عالیه در ضمن زبان فارسی تست زیاد می خواد
با تخته سیاه شاهین زاد یه تست ساختمان واژگان
را مال خود کنید در 10دقیقه
:)):)) :))
نظر کلی من اینه از مباحث دروس برا خودمون غول نسازیم ....خیلی عادی کارتون رو بکنید و برید جلو ...گارد نگیرین بهتر نتیجه میگیرین ...
البته من هنوز چیزی براش نخوندم اما کتاب زبان فارسی دریافت رو گرفتم ،که بخونم بهتر میتونم نظرمو بگم ،اصلا از همین الان میرم سراغش....
موفق باشیم ....
من کلا ادبیات نخوندم از لغت گرفته تا ارایه و زبان فارسی و...:yahoo (50): البته تو کنکور 96 همینجوری با اطلاعات عمومی فک کنم دو سه تاشو زدم:| بنظرم بجز همین واژه و تکواژ بقیش چیزی نیست تنها تستای سختش همینه ک تصمیم دارم کلا نخونم این بخشو:|
من که کتابای آقای هامون سبطی رو خیلی دوس دارم، از درس خوندن خسته نمیشی وقتی کتاباشو میخونی خیلی قلمش تمیزه، واسه زبان فارسی هم همونو میخونم، البته تستاش میگن خوب نیس که از روی آبی کانون هم ی دور میزنم که دیگه چاله چوله ای نمونه
چرا اینقدر از سبطی تعریف میکنن
من فکر نمیکنم ادبیات زیاد دبیر تاثیر داشته باشه
مثلا شما چطور میخوای 9تست قرابت معنایی رو از تدریسش کمک بگیری
لغت و املا و تاریخ ادبیاتم که باز خودت باید بخونی
میمونه یه زبان فارسی و یه ارایه
میبینیم که 20 30 درصد ادبیات نیاز به تدریس داره
چه نیازی به این همه کتابه پرحجمه؟
خب من استارت زبان فارسی رو زدم با واج از کتاب دکتر سبطی ،چیزی که متوجه شدم دقیقا همونی هست که گفتم تو پست قبلیم ...
برای من که حدود 12 ساله از ادبیات و زبان فارسی کنکور دور بودم ،مثل دوچرخه ای بود که نیاز به روغن کاری داره ولی بدون اون هم راه میره ....روغن کاریش چی میشه ؟ همین گارد نگرفتن و حریص بودن به یادگرفتن مطلب ....
و تشکر از استارتر بابت این تاپیک که منو به خوندن این درس غول نما!!!! ترغیب کرد ....
مرسی واسه تگ^_^
کلا ادبیات رو با موضوعی گاج بستم + لقمه های مهروماه
به ویژه تستهای گاج واسه زبان فارسی
تو کنکور بیخیال زبان فارسی شدم و تایمشو به آرایه و قرابت دادم که نقطه قوتم بود و خداروشکر نتیجه ی مثبتی هم داشت:yahoo (8):
سلام
فارسی یکی از اون دروسیه که دارم روش حساب صد در صد باز میکنم :yahoo (83):