کی شطرنجش خیلی خوبه لطفا ی پیغام بده کارش دارم
نمایش نسخه قابل چاپ
کی شطرنجش خیلی خوبه لطفا ی پیغام بده کارش دارم
بگین دلتون تنگه واسم^^
برا شمام این روزا خیلی زود میگذره؟
من بارها دیدم اونی که برای تو درده، جای دیگهای، برای کس دیگهای تسکینه. آدما مطلق بد یا خوب نیستن. ادما سیاه سفید نیستن. ادما خاکستری هستن. مجموع خوبی و بدی ها:)
هیچوقت اجازه ندین که چیزی یا کسی بهتون این حسو بده که خنگین برای اون کار یا شخص مناسب نیستین لیاقتشو ندارین توی این دور و زمونه نالیدن و بی حرکت بودن معمولیه شما معمولی نباشین براش تلاش کنین حالا هرچقدر که درتوانتونه اونقدری تلاش کنین که اگه نشد هم بدون هیچ ناراحتی بتونین ازش دل بکنین برای چیزی که میخواین ریسک کنین
ارزش خودتونو بدونین خودتونو کوچیک نکنین برای موندن کسی شاید حس کنین اگه بزاری که برن و نباشن میمیری ولی موقعی که این ادما رو کنار گذاشتی یه مدت بهت سخت میگذره ولی بعدش دیگه راحت میشی و رها
و مهمتر از همه امید داشته باشین حتی اگه حرفاتون اینو نمیگن حتی اگه شواهد عینی برخلافشه توی ذهنتون ته تهش یه روزنه کوچولو هم حتی باشه امید داشته باشین...
چه بگویم که ناگفته ام شنیدنی است /:
بخوان ای بلبل شوریده عید عاشقان آمد
سکوت باغ را بشکن بهاری جاودان آمد
چمن با شبنم گلها لطیف و دلگشا گردید
هزاران مژده شور آفرین در بوستان آمد
عید غدیر خم مبارک باد
معمولا داستان ها و ماجراها برای هرکنکوری یا اواسط سال داغ میشد یا اواخر سال...
این بار اما از همون ابتدای سال ... خدا عاقبت را بخیر کند !
مِن بعد شاهد خواهید بود که داخل این انجمن حجم اسید و سم فوران خواهد کرد
ده ها تاپیک داستان ساز قراره همیشه آپ بمونن و داخلش پر از کاربر فعال و مهمان
و تاپیک های بسیاری هم زده بشن که به این ماجراها بیش از بیش دامن بزنن
طبق معمول هم هرکسی منطق های خودش رو میچینه ، تزهایی که داده میشه ، و دفاعیه ها و گاه درگیری ها و دعواها و جروبحث...
این دوره ها رو طی این سال ها بودن داخل انجمن زیاد شاهدش بودم
و بخاطر همین میدونم فعالیت کردن داخل انجمن در این زمان ها بی فایده ترین کار ممکنه ... چون بهایی به فعالیت های امثال ما داده نمیشه و این فضا فقط از جنبه های دیگه ای جذاب و داغ خواهد شد
پس دیگه فعالیت کردن بی معناست... حداقل تجربه که این چنین ثابت کرده...
ولی برای کنکوری جماعت
اگه بخوام چیزی بگم بهشون
اینکه به هیچ وجه ذهن تون رو از صبح تا شب با اسید و سم تزها و منطق های من دراوردی اشخاص مختلف نکنید
بحث های پوچ رو دنبال نکنید
چه بکنید ؟ شما هر اتفاقی که افتاده رو ، چه خوب چه بد ، بشناس و آگاه شو نسبت به شرایط ، سعی کن تا جای ممکن خودت رو نسبت به شرایط تطبیق بدی
و فقط سرت رو بنداز پایین و مشغول درس خوندنت شو
همین وبس
دیگه لازم نیست از صبح تا شب ذهنت رو با تزها و منطق هایی که هرلحظه توسط کلی آدم ساخته میشه پر کنی
لازم نیست بشینی کاسه چه کنم چه کنم دستت بگیری و پای بحث های بن بست بشینی ، پای صحبت و درگیری هایی که دنبال شورتر کردن و دامن زدن به شرایط هستن
از ما گفتن بود
امید به اینکه چنین پست هایی سال دیگه تکرار نشه : http://forum.konkur.in/thread73240-510.html#post1652728
خودتون رو حسابی آماده کنید که دو سه هفته دیگه میخوام کلی پست های این شکلی توی انجمن پر کنم:yahoo (76): =
http://forum.konkur.in/thread66489-10.html#post1756496
http://forum.konkur.in/thread74152-52.html#post1766886
اگه منظورت منم :
احتمالا منظورت بخاطر فعالیتم تو تاپیک اونور بوده باشه! علتش اینه که چن نفر میس اینفورمیشن دادن بهشون تذکر دادم!همین
پ.ن: با این آماتوریسم حل معما؟!نه نه مرسی ... اه :yahoo (112):
بنام خدا هستم
میخواهم به چندنفر فوش بدم
نفس عمیق کشیده و شروع میکند...
@Negin_M27
@Mirrorball
شما بیشورااااااا چرا رفتید توی سایه و سکوت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :( :( :( :( :( :(
نمیگید ما دلمون تنگ میشه دلمون شور میوفته خدایی نکرده چیزی شده ناراحتی پیش اومده ؟ :32:
خوبه الان ببندمتون به فوش ؟
همش گفتم شاید دلشون نمیخواد فعلا کسی سراغی ازشون بگیره.... ولی دیگه صبرم سر اومد :(
چطورید ؟
حال احوال ؟
زدید تو خط تفریح و عشق و حال ؟ :yahoo (100):
خلاصه یه خبری بدید انقده توی سایه نباشید دلمون میگیره و تنگ میشه :32: