مستر زیرو :)) سلوووووووووووم
چطور مطوری ؟
دلت برا همه تنگ شده ها :))
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی راست میگفت؛
رفتنای واقعی خداحافظی ندارن((:
ینی اصن.. دمت گرم البته اولا که یادمان افتادی
دوما اصن فضای انجمن شوت شده:yahoo (13): پارسال تاپیک شمارش معکوس اینا پر میشد همه رت و پرت میگفتن
تابستون منم در تهی ترین حالت ممکنه
مگر حالا ماتحت مبارک ر تنگ کنم یه باشگاه برم گواهینامه ثبت نام کنم
کل روزم فقط رو تخت تو توییترم:yahoo (23): یعنی قشنگ نمیدونم چرا با اینکه پشت کنکوری بودم فکر میکردم تابستون امسال رو مثل پارسال نمیکنم خوش میگرونم..
از پارسال هم بدتره وضع!
تو چطوری دکتر!
میگذره ...خوب یا بد میگذره
باو من میخواستم زودتر از اینا بیام سراغتون گوشتون رو بپیچونم :))))))))))
گفتم شاید فعلا دوست داشته باشید تنها باشید کسی کاری باهاتون نداشته باشه :yahoo (110):
تاپیک شمارش معکوس تقریبا هرسال همین شکلیه... تا وقتی دو سه تا کاربر پایه پیدا نشن اوج نمیگیره
مثلا تاپیک شمارش معکوس 99 رو خودم جرقه اش رو راه انداختم اوج گرفت با دو سه تا از بچه های پایه ی دیگه وگرنه همون سی چهل صفحه هم بزور جلو میرفت:yahoo (15):
عااااا
میدونم چی میگی
آدم کلا توی یه حالت برزخ قرار میگیره تا اعلام نتایج
دست و دلش هم به هیچی نمیره فقط میخواد یجوری بگذره این برزخ تموم شه
زیاد به خودت سخت نگیر ، یهو سرت رو شلوغ نکن ، اگه هم میخوای کاری یا کلاسی ثبت نام کنی کم کم به نوبت اقدام کن ، یهو همه چی رو بریزی سر خودت شاید ناجور بشه...
منم وضعم به روایت تصویر فعلا این شکلی میباشد = http://forum.konkur.in/thread3482-3313.html#post1788795
:troll (6)::troll (18)::troll (9):
مشغول درس برای آزمون و یخورده خرده کارای دیگه و مطالعه آزاد و کنارش هم که باشگاه و ادامه داستان...
ب حرف های دیگران ب اندازه الکترونی اهمیت ندید
بچه ها چجوری به کامنت یه نفر امتیاز بدیم با یه نقل قول کنارش؟
برای امتیاز دادن که اگه گوشه ی پست هارو نگاه کنی
یه تابلوی خطره یه ستاره
رو اون ستاره باید بزنی و بعدش تو اون کادرش تایپ کنی و بفرستی بره امتیاز رو
برا نقل قول هم گوشه ی سمت چپ پستا ( نزدیک بلوار نرسیده به نبش) نوشته پاسخ با نقل قول.
بزن رو اون بعدش حرفای طرف میاد تو همون کادری که تایپ میکنی. از آخرین جمله ش تو کادر تایپ کردن بیا یکم پایین تر که قاطی نشه حرفات با حرفای اون. بعدش بنویس. بعدشم ارسال. امیدوارم فمیده باشی تلاشمو کردم.
بالای این پیام تیم امدادگر انجمن رو مشاهده میکنید
برادرا ، خواهرا خداقوت
خیلی ممنونم بچه ها:y (389):
امروز داشتم با یه دوستی در مورد فرگشت بحث میکردم بعد از یک ساعت اثبات از من و انکار از ایشون ازش خواستم رفرنسشو بهم بگه(کاشکی از همون اول ازش میخواستم) اسم یه کتابیو گفت منم طبق معمول رفتم نویسنده شو چک بکنم دیدم نوشته فتحالله گولن راستش پشمام ریخت بعد گفتم میدونی این ادم الان کجاست گفت اره ترکیه زندگی میکنه اینبار چون پشمی نمونده بود ناچارا خودم ریختم
خلاصه خواستم بگم قبل خوندن یک کتاب حتما نویسندشو چک بکنید تا دوباره انقد تایپ نکنم واسه هیچی:yahoo (110):