-
تاثیر معدل در کنکور : سازمان سنجش + دیوان عدالت + نمایندگان مجلس
-
-
باید این همهرو بخونیم؟؟؟
خلاصه بگین لطفا
-
یعنی تاثیر معدل پریید:yahoo (13)::yahoo (13)::yahoo (13)::yahoo (13)::yahoo (13)::yahoo (13)::yahoo (13)::yahoo (13)::yahoo (13)::yahoo (13)::yahoo (13)::yahoo (13)::yahoo (13):
-
خب ازاین به بعد باید شاهد تایپیکایی باشیم که فک میکردم معدل تاثیر داره تا الان نخوندم.تا دیروز داشت نمی خوندن وحالا.....:))حیف اون شب نخوابیایی که واسه اون نهایی کشیدم دیوونه ان اینا
-
یعنی چی؟
حتی یک درصوم تاثیر نخواهد داشت؟
خدایی فازشون چیه؟ الان خوشحال باشیم؟ واسه همه رشته ها اینجوریه؟
-
قصیه چیه؟
گریه کنیم یا بخندیم؟
-
من که95ندیدم یعنی نخوندم ولی95ندیدم ای کاش راست نباشه
-
:( حیف شد... معدلم خیلی خوب بود
-
بشینید درستون رو بخونید اگه میخواید موفق بشید و کاری با اخبار نداشته باشید
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
من که هنگم الان :yahoo (77)::yahoo (77)::yahoo (77):
-
همچنین از امروز به مدت سه روز در انجمن کنکور عزای عمومی اعلام شده و ضمنا مراسم سینه زنی
امشب راس ساعت هشت با مداحی مداح اهل بیت حجت الاسلام و المسلمین @kahkoo برگزار می گردد
حضور شما مرهمی ست بر دل داغ دیده ی @lili96666 و سایر دوستان
رفع: فردا تکذیب میشه دل خوش نکنین
درس بخونین بدون ترس
-
سلام
دوستان عزیز این شکایت توسط خانمی که به نام ف.ک به دیوان عدالت اداری مطرح شده
و این تاثیر سوابق که معترض بودن بر میگرده به کنکور 93 و 94
و همون مصوبه 25 درصد مستقیم در 95 تاثیر خواهد داشت ...
دل خودتون رو خوش نکنید مطمئنا سازمان سنجش و آموزش پرورشی که چندین سال هستش مصوبه و شرایط این کار رو فراهم کرده هیچوقت تاثیر معدل رو بر نمیداره
موفق باشید
:)
-
تا خود سازمان سنجش چیزیو اعلام نکرده نباید باور کنیم به نظرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_asadi
سلام
دوستان عزیز این شکایت توسط خانمی که به نام ف.ک به دیوان عدالت اداری مطرح شده
و این تاثیر سوابق که معترض بودن بر میگرده به کنکور 93 و 94
و همون مصوبه 25 درصد مستقیم در 95 تاثیر خواهد داشت ...
دل خودتون رو خوش نکنید مطمئنا سازمان سنجش و آموزش پرورشی که چندین سال هستش مصوبه و شرایط این کار رو فراهم کرده هیچوقت تاثیر معدل رو بر نمیداره
موفق باشید
:)
بردار منم همینو فک میکنم ولی خبر رو امروز ثبت کردن
-
وقتی باور میکنم که سازمان سنجش قبولش کنه ! از این جور اخبارا تو کشور ما زیاده! تصمیم نهایی رو سنجش میگیره و سازمانی که ما باید بهش رجوع کنیم سنجشه نه دیوان عدالت اداری کشور !!!
-
"ﻣﻄﺎﺑﻖ ﻣﻮﺍﺩ ١ ﻭ 10 ﻭ ﺗﺒﺼﺮﻩﻫﺎی ﺫﯾﻞ ﻣﺎﺩﻩ 5 ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺳﻨﺠﺶ ﻭ ﭘﺬﯾﺮﺵ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮ ﺩﺭ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻫﻬﺎ ﻭ ﻣﺮﺍﮐﺰ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﻋﺎﻟﯽ ﮐﺸﻮﺭ ﻣﺼﻮﺏ 10 شهریور 1392، ﻧﺘﻴﺠﻪ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﺳﻪ ﺳﺎﻝ ﺁﺧﺮ ﺩﻭﺭﻩ ﻣﺘﻮﺳﻄﻪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺳﺮﺍﺳﺮی ﻭ ﻧﻬﺎﯾﯽ ﺑﺮﮔﺰﺍﺭ ﺷﺪﻩ ﺑﺎﺷﺪ ﺩﺭ ﺁﺯﻣﻮﻥ ﺳﺮﺍﺳﺮی ﻭﺭﻭﺩ ﺑﻪ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻫﻬﺎ ﻭ ﻣﺮﺍﮐﺰ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﻋﺎﻟﯽ ﻗﺎﺑﻞ ﺗﺄﺛﻴﺮ ﻣﯽﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﺤﻘﻖ ﺷﺮﻁ ﻣﺼﺮﺡ ﺩﺭ ﺗﺒﺼﺮﻩ 5 ﻣﺎﺩﻩ 5 ﻗﺎﻧﻮﻥ، ﺍﻣﮑﺎﻥ ﺍﺟﺮﺍی ﻗﺎﻧﻮﻥ ﻓﺮﺍﻫﻢ ﺍﺳﺖ. ﻧﻈﺮ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺑﻨﺪ ٢ ﻣﺼﻮﺑﻪ ﻣﻮﺭﺥ 6 آذر 1392 ﺷﻮﺭﺍی ﺳﻨﺠﺶ ﻭ ﭘﺬﯾﺮﺵ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮ، ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺗﺤﻘﻖ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ ﺍﺯ ﺣﻴﺚ ﺑﺮﮔﺰﺍﺭی ﺁﺯﻣﻮﻥ ﻧﻬﺎﯾﯽ ﺑﺮﺍی ٣ ﺳﺎﻝ ﺁﺧﺮ ﺩﻭﺭﻩ ﻣﺘﻮﺳﻄﻪ، ﺻﺮﻓﺎً ﺩﺭ ﺧﺼﻮﺹ ﺗﺄﺛﻴﺮ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﻧﻬﺎﯾﯽ ﺳﺎﻝ ﺁﺧﺮ ﺩﺭ ﺁﺯﻣﻮﻥ ﺳﺮﺍﺳﺮی ﺍﺗﺨﺎﺫ ﺗﺼﻤﻴﻢ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ، ﺍﯾﻦ ﺑﻨﺪ ﺍﺯ ﻣﺼﻮﺑﻪ،ﻣﻐﺎﯾﺮ ﺍﺣﮑﺎﻡ ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ ﻓﻮﻕﺍﻟﺬﮐﺮ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﻪ ﺍﺳﺘﻨﺎﺩ ﺑﻨﺪ ١ ﻣﺎﺩﻩ 12 ﻭ ﻣﺎﺩﻩ ٨٨ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺗﺸﮑﻴﻼﺕ ﻭ ﺁﯾﻴﻦ ﺩﺍﺩﺭﺳﯽ ﺩﯾﻮﺍﻥ ﻋﺪﺍﻟﺖ ﺍﺩﺍﺭی ﻣﺼﻮﺏ ﺳﺎﻝ 1392 ﺍﺑﻄﺎﻝ ﻣﯽﺷﻮﺩ. "
یکی این رو معنی کنه دقیق کل ماجرا همین یه بنده .
درضمن خبر مال امروزه و اگه دیوان عدالت اداری مصوبه رو باطل کرده باشه برای سال های آینده هم باید باطل بشه دیگه :|
-
عاقا یعنی چی شورشو دراوردن به ما که رسید معدل پر:((:((
-
-
له دوستان پر شد معدل ...رفتم رتبه یک بشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
علی پاتر
ﺭﺃی ﻫﻴﺄﺕ ﻋﻤﻮﻣﯽ: ﻧﻈﺮ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺑﻨﺪ ٢ ﻣﺼﻮﺑﻪ ﻣﻮﺭﺥ 6 آذر 1392 ﺷﻮﺭﺍی ﺳﻨﺠﺶ ﻭ ﭘﺬﯾﺮﺵ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮ، ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺗﺤﻘﻖ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ ﺍﺯ ﺣﻴﺚ ﺑﺮﮔﺰﺍﺭی ﺁﺯﻣﻮﻥ ﻧﻬﺎﯾﯽ ﺑﺮﺍی ٣ ﺳﺎﻝ ﺁﺧﺮ ﺩﻭﺭﻩ ﻣﺘﻮﺳﻄﻪ، ﺻﺮﻓﺎً ﺩﺭ ﺧﺼﻮﺹ ﺗﺄﺛﻴﺮ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﻧﻬﺎﯾﯽ ﺳﺎﻝ ﺁﺧﺮ ﺩﺭ ﺁﺯﻣﻮﻥ ﺳﺮﺍﺳﺮی ﺍﺗﺨﺎﺫ ﺗﺼﻤﻴﻢ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ، ﺍﯾﻦ ﺑﻨﺪ ﺍﺯ ﻣﺼﻮﺑﻪ،ﻣﻐﺎﯾﺮ ﺍﺣﮑﺎﻡ ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ ﻓﻮﻕﺍﻟﺬﮐﺮ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﻪ ﺍﺳﺘﻨﺎﺩ ﺑﻨﺪ ١ ﻣﺎﺩﻩ 12 ﻭ ﻣﺎﺩﻩ ٨٨ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺗﺸﮑﻴﻼﺕ ﻭ ﺁﯾﻴﻦ ﺩﺍﺩﺭﺳﯽ ﺩﯾﻮﺍﻥ ﻋﺪﺍﻟﺖ ﺍﺩﺍﺭی ﻣﺼﻮﺏ ﺳﺎﻝ 1392 ﺍﺑﻄﺎﻝ ﻣﯽﺷﻮﺩ.
ﺭﺋﻴﺲ ﻫﻴﺄﺕ ﻋﻤﻮﻣﯽ ﺩﯾﻮﺍﻥ ﻋﺪﺍﻟﺖ ﺍﺩﺍﺭی ـ ﻣﺤﻤﺪﺟﻌﻔﺮ ﻣﻨﺘﻈﺮی
دوستان اگر این حکم رو رییس دیوان عدالت داده باشن سازمان سنجش موظفه که تاثیر قطعی معدل رو برداره و تاثیر مثبت اعمال کنه!!!امیدوارم که کلا تاثیر معدل رو بردارن بلکه عدالت اموزشی بیشتر بشه!
-
-
تو yjc هم گذاشتن این خبرو
کاشکی درست باشه ما یه امیدی بگیریم
-
تو yjc هم گذاشتن این خبرو
کاشکی درست باشه ما یه امیدی بگیریم
-
همش نوشته بود 92 93 . واسه امسال چی؟؟؟
پ ن: برداشتن تاثیر معدل عاقلانه به نظر نمیرسه. اگه تاثیر معدل برداشته شه کنکورو باید خیلی سختش کنن. بدبخت میشیم:(
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dj.ALI
دوستان اگر این حکم رو رییس دیوان عدالت داده باشن سازمان سنجش موظفه که تاثیر قطعی معدل رو برداره و تاثیر مثبت اعمال کنه!!!امیدوارم که کلا تاثیر معدل رو بردارن بلکه عدالت اموزشی بیشتر بشه!
اون دو تا مصوبه رو کامل بذاره یکی معلوم شه چی ابطال شده آخه :|
شاید کلا تاثیر معدل ابطال شده دیگه
-
خدايي از عدالت باشه بايد حذف شه، يني چي يارو بچه تهرانه بهترين معلمو داره ولي بيچاره بچه منطقه سه تو يه شهر ضعيف يه سوال بهشون ميدن و يه طور تاثيرش بدن؟؟؟!!! اگه هم ميخوان تاثيرش بدن بايد مثل كنكور منطقه منطقه بشه گر چه تقلب هم زياده كلي توشدمشون گرم ،فيزيكو داغون داده بودم :)
-
تا دیروز همه مگفتن تاثیر معدلو بردارن حالا همه اومدن میگن نهه ما معدلمون خوب بود:|
ولی من هرچی خوندم نفهمیدم چی بود
وکیلی چیزی نیس بخونه به ماهم بگگه؟:))
همش ماده و مصوبه بود:))
-
بله تازه سنجش باید پاسخگو داوطلبانی باشه که این قانون نا حق اجرا شد براشون...همین اوجاقلو میتونست با اون درصدا یک بشه والا
-
کانون تازه داشت ازمونای شبیه ساز نهایی رو راه اندازی میکرد:yahoo (23):
-
باتاثیر منفیش موافق نیستم .ولآقل باید یه فرقی بین اونی که نخونده خونده باشه با نه؟؟؟بی خیال فعلا که اینده ما افتاره دست یه مشت........ اخراج میشم:))
-
تو ایران هیچی معلوم نیست
شب میخوابن صبح قانون رو عوض میکنن
از من میشنوین بشینین درستون رو بخونید
چه اونایی که مثل خودم سال سومی هستن
و چه اونایی که کنکوری اند ...
دنبال اخبار هم نباشید که روزی یه چیزی میگن
موفق باشین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Dr
تو ایران هیچی معلوم نیست
شب میخوابن صبح قانون رو عوض میکنن
از من میشنوین بشینین درستون رو بخونید
چه اونایی که مثل خودم سال سومی هستن
و چه اونایی که کنکوری اند ...
دنبال اخبار هم نباشید که روزی یه چیزی میگن
موفق باشین
این دیوان عدالت اداری اگه مصوب کنه کلا میتونه تاثیر معدل رو ورداره .
امید هستا.
-
متاسفانه ما در مملکتی زندگی میکنیم که قانوناشو با مداد مینویسن
یه روز این حرفو میزنن ، روز بعد اون حرفو میزنن
اخرشم خدا میدونه که چی بشه !!!!!!:yahoo (110):
-
آقا من نمیفهمم باطل شدنش توی سالهای قبل الان چه فایده ای داره وقتی بچه ها رفتن دانشگاه یا موندن پشت کنکور؟
-
قانونش اونو موقع تصویب شده واسه سال های بعد غیر قابل اجراس..یعنی تاثیر پرید
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majeed
خخخخخ
ناراحت نباشین!! برای کارهای دولتی و استخدامی معدل دیپلم ملاکه البته اگر مدرکتون همون دیپلم باشه
یه حرفی زدیا !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Itak
آقا من نمیفهمم باطل شدنش توی سالهای قبل الان چه فایده ای داره وقتی بچه ها رفتن دانشگاه یا موندن پشت کنکور؟
فک کنم منظورشون اینه ک اون قانونی که اون موقع اجرا شده درست نبوده و الان نباید اجرا شه:|
-
دوستان نسیم آنلاین اینطور تیتر زده و احتمال زیاد تیتر درسته دیگه
اعمال معدل کلا پرید انگار (قطعی یا مثبت کلا)
بیارم ناپلئونی ر؟