این نکویی از این راه داره پول در میاره از راه تاثیر معدل و خیلی به ضررش هست که تاثیر مثبت شه
خواهشا فشار بیارین تا حرفمون به گوش مجلس برسه هیچ کس هیچ کاری نمیکنه و فقط حرف میزنن
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستای خوبم...الان داشتم به سایر مصوبات دیوان نگاه میکردم دیدم که تو این کشور هر وقت قانونی وضع بشه که بعدا بفهمن مورد داشته دیوان میندازن جلو بعد بین مجلس سازمانای مختلف رفع میکنن و.ابطال میکنن...منظورم اینه شاید همین رای دیوانم ساختگی بوده چون دنبال راهی بودن تاگندی که زدن رو جبران کنن...خب خود مجلس که نمیتونه قانون خودشو ابطال کنه پس باید دیوان بیاد جلو ابطال کنه وبهانه بشه وبعدا بگن باید به رای دیوان احترام گذاشت...دوستان نزدیک 3 سال از اون جلسه سنجش که تاثیر قطعی تصویب شد میگذره یعنی بخش اموزش دیوان تاحالا یکبارم این قانون رو مطالعه نکرده بوده؟مگه کارش نظالرت به اجرای این چیزا نیس پس باید قانون شورای سنجش رو از بر باشن وموشکافانه بررسی کنن..هرسال موقع انتخابات ریاست جمهوریم همینه یه سری میان نقش بازی میکنن که تنور داغ شه...ماجرای ابطالم همینه..جالبه دیوان 15دی این رای رو داده 16 بمهن منتشر شده...بخدا یه برنامه ایی هس..دوستان شک نکید دیگه خبری از تاثیرحدااقل مستقیم نیست..اگه واقعا دیوان رو حرفش باشه باید مثبت بشه اگه حرفای من درست باشه بازم باید + شه ...چون الاغ که نیستن الکی ابطال کنن بعد لغو کنن..؟حرفامو قبول دارید؟از طرفی خدایی گفت 700 کامنت مردم رو خوندم که خیلی نگران بودن...این حرفا یعنی منم دوسدارم + شه؟یعنی ابلاغ خدایی به شورای سنجش هم همین بوده که تاثیر قطعی بره کنار...
واقعا همینه...چون اگه یه سره رای دیوان اجرا میشد تابلو میشد
در اون که سیاست و سیاست بازی گریبانگیر مای داوطلب کنکورم بوده و هست و خواهد بود که شکی نیست...درست میگی شما..سنجش از قبل یادمه قبل این ماجراها چن جا یادمه غیر علنی گفتن مخالف تاثیر معدل بودن...نمیدونم چرا مواضعش برگشت...حیف اون پولایی ک میره تو جیب مشاور و مشاور جماعت...داوطلبی که اینقدر توانایی داره زیست رو با این حجم سنگین مطلب و ریزه کاری بخوره.... واقعا بی نیاز هر نوع مشاور خوبو بده...چن تا مطلب از سایتای علمی و تغذیه ای و مشاوره ای ایرانی و خارجی حفظ میکنن برای حلال کردن حق مشاوره...نمیدونم شاید هم اشتباه میکنم ولی خداوکیلی کسی که رتبه ۲ هزار کشوری میاره نیازی به مشاوره گرفتن داره؟؟؟!! ملت دارن داد میزنن تاثیر مثبت برداشته شه شاه بخشیده مشاور فلان برنامه کارنامه صفر نبخشیده ...
دوستان تابعدعیدمشخص نمیشه چون اولیت مجلس باتصویب بودجه95
کنکور دو طرفه هست یه طرف معدل کما یکی زیادا اگه کاملا تاثیر حذف بشه معدل زیادا شاکی میشن اگه حذف نشه معدل کما شاکی میشن,در کل اگه یکم "تفکر و تعقل :))" کنیم میتونیم بفهمیم که 100 % فقط تاثیر مثبت میشه
حرفت درسته اما دوست من تو تو مخیلت میگنجید یه روزی دیوان بیاد ابطال کنه؟نه پس هرچیزی ممکنه
تو صحن علنی بررسی نمیشه که رییس کمسیون اموزش جلسه با اعضا میذاره...
خب دیگه کلی معدل بالا هست ودرنتیجه معدل + تو رتبه اصن تاثیر نداره اینو سایت دریافت هم گفته...
حامد
بهمن ۲۷, ۱۳۹۴ در ۱۱:۵۷ ب.ظ
عرض ادب احترام…چرا بنظرشما تاثیر+ میشه؟خیلی محکم گفتید..البته همه میگن اما من دلیلشو نفهمیدم….من سایت دیوان پیام گذاشتم وگفتن باید کاملا ابطال بشه واینکه اگرم بقول اقای خدایی قرار باشه + بشه باید برن به قانون سال۸۶ که تایر۱۵ درصد بود…
پاسخ دادن
- روابط عمومی آکادمی
بهمن ۲۸, ۱۳۹۴ در ۲:۳۶ ب.ظ
چون به قانون قبلی یعنی قانون سال ۹۲ برمیگرده
پاسخ دادن
- حامد
بهمن ۲۸, ۱۳۹۴ در ۴:۲۵ ب.ظ
اگه مجلس تفسیر دیگه ایی بده؟
پاسخ دادن
- روابط عمومی آکادمی
بهمن ۲۸, ۱۳۹۴ در ۴:۵۴ ب.ظ
احتمالش خیلی کمه
خیالم راحت شد خب...نشر دریافت اکادمی وهمه جا گفتن داداش + ...انقد پیام نده...خخخخ:))
دوستان راستی یه سوال :
اگه تاثیر مثبت باقی موند ، همون 25 درصده یا بر میگرده به سال 86 یعنی 15 درصد ؟؟؟؟؟
هر چند واسه من فرقی نداره ولی میخوام بدونم ...
دقت كردين چقدر ديوان عدالت جديدا فعال شده تا قبل از اين خبرى ازش نبود حالا هر روز تو اخباره!!
خدایاتاثیرمعدل مثبت شودتابنده نروم پیش دانشگاهی مجددتجربی بگیرم:y (686):
فایل پیوست 50325پاسخ سجاد حجازی وکیل ناشران اموزشی...
تاثیر مثبت یعنی کنکورت 100درصد حساب میشه..اما اگه معدلت خوب باه دخالت میدن..
فایل پیوست 50326پاسخ سازمان سنجش...بخدا تاثیر+++++++.....
ببین داداش رستگار رحمانی باتاثیر معدل + 20 درصد بامعدل 13 رتبه یک شد...دیگه بفهم منظورم چی بود...
رتبهی ۱ تجربی سال ۸۸ درصورت تأثیر قطعی معدل در آن سال به رتبهی ۵۰۰ کنکور نزول میکرد!
برو این آدرس :
ماجراي قانون ابطال تأثیر معدل در کنکور، شما و صاحبنظران نشر دریافت : نشر دریافت
سلام دوستان
دوستان چه خبر؟؟؟
تا حالا خبری نشده؟؟؟
راستی
دوستان همین سایت تلگرام داره و میگن جدیدترین اخبار میاد اونجا
کسی اگه تلگرام داره بیاد اخبارشو بذاره اینجا
با تشکر
سلام از لحاظ قانونی مجلس راهی برای دور زدن دیوان داره؟چند درصد ممکنه دیوان تفسیر مجلسو قبول کنه؟ اصلا میتونه تفسیر قابل قبولی بده؟
ما همه حامی دیوان عدالت هستیم و رایشان.کسی نمی تونه جلوی این همه دانش آموز و خانواده مقاومت کنه.پیریوزی با ماست ان شاالله
کسی وکیل آشنا نداره در مورد استفسار و اعتراض و ... از وکیل بپرسه؟
بچه ها نترسید...اقای سبطی با مجلسیا جلسه داره..اعتراضاتم زیاد شده...سوابق + تاثیر داره فعلا...وخواهد داشت...به جا این کارا برید سایت سنجش عضو شید اعتراض کنید....ز طریق این لینکسیستم ارسال درخواست
صدرصد...
دوستان تند تند به سایت دیوان پیام بدین برید سایت سنجش...تلاش کنید واسه ابطال...توکل بخدا ریشه کن بشه...
هممونو گذاشتن سرِ کار !
چقدر احساسِ موش آزمایشگاهی بودن میکنم !