و انسانی ها :yahoo (100)::yahoo (110): و هنر
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان میتونیم دلخوش باشیم که معدل رو برمیدارن ؟؟؟؟؟
دوستان من دانشجوی پیام نورم سال سومه که میخام کنکور بدم حالا اون بخش تعیین کردن وضعیت تحصیلی رو چی بزنم؟؟:yahoo (101):خب اخه من سال دیگه اگه قبول شدم باید انصراف بدم الان بزنم دانشجوی انصرافی یا دانشجوی دوره غیر روازنه:(
دوستاي عزيز تو خيلي صفحه قبل! گفتم به جاي پست زدن به اينجا به كجاها ميل بديم و زنگ بزنيم
هزار صفحه هم بره اينجا هيچچچ فايده اي نداره اما اونجا حداقل صدامون شنيده ميشه
وقتي كه اينجا همه ي عزيزان نگران ميزاريد براي اون كارها گذاشته بوديد اميدمون بيشتر بود
نگيد فايده نداره حداقل از اينجا كامنت گذاشتن مفيد تره
آقایون داداشام...به نظرم همین جا فاتحه ای برای تاثیر معدل ختم کنیم....روحش شاد.....معضلی بود واسه خودش....خدا لعنتش کنه....فاتحه:))
ممنونم:yahoo (5)::yahoo (8):اون کد نظام وظیفه رو شما اطلاعی نداری؟؟
این روزها بحث تأثیر معدل نهایی و لغو قانون تأثیر مستقیم، نقل مجالس کنکوری است و هرجا که میروی در این مورد از ما سؤال می شود. انصافاً سایت و اینستاگرام نشر دریافت با دقّت و جدّیت این موضوع را دنبال و گزارش های بسیار خوبی را در این مورد تهیّه و منتشر کرده است؛ امّا باز هم سؤال هایی به ویژه در رابطه با تأثیر مستقیم یا مثبت مطرح می شود که نشان می دهد این موضوع، ذهن شما را به شدّت به خودش مشغول کرده است. من در این نوشته میخواهم تجربهی بسیار مهمّی را در همین مورد با شما در میان بگذارم.
در سالهای گذشته نیز در کنکور همیشه تأثیر مثبت معدل اجرا میشد. بهاینصورت که رتبهی داوطلب را یکبار با تأثیر معدل و یکبار هم بدون آن محاسبه میکردند و هرکدام بهتر بود را معیار رتبه قرار میدادند. در آن سالها وقتی کارنامههای کنکور صادر میشد، هرگاه دانشآموزی از تأثیر معدل استفاده کرده بود، یعنی در واقع معدل او تأثیر مثبت داشت، در کارنامهاش یک ستاره درج میشد به نشانهی اینکه در رتبهی او معدّل تأثیر مثبت داشته است. من خاطرم هست که در آن زمان همیشه از کارنامهی دانشآموزان، آرشیوی تهیّه میکردم تا از اطّلاعات آماری آن استفاده کنم و یکی از آن اطّلاعات آماری هم همین تأثیر معدل بود؛ یعنی چند نفر در کارنامهی خود ستاره دارند. این آرشیو در بسیاری از دبیرستانهای مهم و بزرگ مثل دانش، سوده، بصیرت، کوثر، کوثران، فرهیختگان و … در زمانی حدود ۱۰ سال تهیه میشد و کارنامهی حدود ۵۰۰۰ دانش آموز در آن جمعآوری شده بود. نکتهی جالبی که در آن سالها همیشه به بچهها میگفتم این بود که تعداد کارنامههای ستارهدار کمتر از ۲ درصد کل کارنامهها بود. توجّه کنید که این عدد یک عدد دقیق و محاسبهشده است و نهتنها حدس و احساس من. جالبتر آنکه در اکثر این مدارس معدل دیپلم دانشآموزان از سطح بالایی (بالاتر از ۱۸) برخوردار بوده است. پس میبینید که همانطور که در این روزها در سایت و اینستاگرام نشر دریافت هم نوشته شده، تأثیر مثبت معدل در واقع بیتأثیر بودن آن است و این با محاسبه نیز قابل اثبات است، چرا که با توجه به تعداد بسیار بالای معدل ۲۰ دیپلم، واضح است که حتّی معدل ۱۹ هم تأثیر مثبت خود را در رتبههای بالا از دست خواهد داد و در رتبههای میانی هم تأثیر عملاً رتبه را به اندازهی قابلتوجّهی جابهجا نخواهد کرد. امیدوارم این تجربه و توضیح خلاصه شما را با اصل موضوع آشنا نماید و نگرانیهایتان را رفع کند.
یعنی اگه + بشه انگار حذف شده...دوستان بخدا همه جا میگن + شده شمایید که نگرانید...
عاغا چی شده؟من تازه اومدم....قانون سال 86 چی بوده؟
خبر های جدید چی هست...اینا خیلی زیاده بخوام همشو بخونم:yahoo (110):میشه یکی لطف کنه خلاصه بگه؟
بله داداش همه جا میگن تاثیر مثبت شده ولی دیوان عدالت اداری میگه سازمان سنجش غلط کرده اصلاً همون تاثیر مثبت معدل رو اعمال کنه :)) ، معدلی بی معدل :))
بالاخره رأی و حکم دیوان عدالت اداری کل کشور در روزنامه های رسمی کشور چاپ شد و برای سازمان سنجش آموزش کشور لازم الاجرا است
http://s7.picofile.com/file/8237837534/1th.png
http://s7.picofile.com/file/8237837676/2th.png
آقا یه سوال...الان رای دیوان بصورت رسمی تو روزنامه ها چاپ شده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی بگه این یعنی چی؟94 کنکور دادم 95 هم میدم...یعنی میتونم طبق این 96 هم بدم؟؟؟؟فایل پیوست 49947
چی شد ؟
برداشته میشه ؟ :yahoo (35)::)):yahoo (13)::yahoo (65):
فدات
فایل پیوست 49948
خب پس همونطور که گفتم فاتحه تاثیر معدلو بخونید
چرا؟یک درس نگه داشتم...مدیر مدرسه گفت اگه شهریور پاس کنی میتونی...
ناظر بخش جواب من چی شد؟
با احترام به تمامی کسایی که پست گذاشتن....
خدایی این همه بحث کردین در این مورد چیزی هم تغییر کرد؟
تاپیک داره 400 صفحه میشه:yahoo (77):