اخرین خبر
http://uupload.ir/files/wtn_855858.png
نمایش نسخه قابل چاپ
اخرین خبر
http://uupload.ir/files/wtn_855858.png
دوست خوبم سنجش هنوز خودش هم اطلاع نداره ، میبینی که گفتن احتمالا
باید استفساریه در صحن علنی مجلس به رأی گذاشته بشه
اگر تازه رأی آورد میشه تاثیر مثبت در غیر اینصورت رأی دیوان عیناً اجرا میشه یعنی کنکور بدون تاثیر سوابق برگزار میشه
در هر صورت تاثیر سوابق دیگه به صورت قطعی نخواهد بود
اول اینکه خدایی گفته اگه طرح تو مجلس رای بیاره که شک نکنید میاره میشه همون روند قبل یعنی تاثیر قطعیمن واقعا برام جالبه چطوری این مدل برداشت رو میکنید شما که خدایی گفته اگه رای بیاره طرح میشه تاثیر مثبت اگه نیاره میشه کلا بدون تاثیر خخخخ
برو سایت دریافت یونس صادقی قشنگ میگه که با محاسبات تاثیر + یعنی بی تاثیر....من ب مسعودیم زنگ زدم گفت تاثیر + شد بدون زیر پوستی حذف شده...:yahoo (68):
بازتو اومدی ببین خیالت تخت تاثیر یا + یا حذف...من امروز به دیوان پیام دادم گفت ما فقط ابطال کردیم نه + ن قطعی...الانم رییس دیوان منتظره ببینه چی میشه....درضمن شورای تیتر تو. خبر نوشته احتمال حذف معدل اگه نامشخص بود مینوشت هنوز مشخص نیست پس لطفا سکوت کن
خخخخخخخخخ باتو نبودم داداش با اون پسره بودم که از البرزع
داداش گلم سازمان سنجش و آموزش و پرورش قانون رو بد اجرا کردن تکرار میکنم قانون مشکلی نداره روند اجرای قانون اشتباه بوده
هیچ طوری هم با استفساریه نمیشه این موضوع رو بپیچوننش ، حتی اگر رأی هم بیاره در بهترین حالت ممکن تاثیر مثبت میشه نه قطعی
حتی عضو کمیسیون آموزش مجلس هم گفت رأی دیوان عدالت لازم الاجراست ولی داریم تلاش میکنیم دیوان رو متقاعد کنیم از نظرش کوتاه بیاد ، این یعنی چی به نظرت؟! یعنی مجلس هم خودش میدونه چی به چیه و چه دست گلی به آب داده شده ، هر جور شده میخواد دیوان رو متقاعد کنه که کوتاه بیاد که دیوان هم کوتاه بیا نیست :))
جناب منتظری رئیس دیوان عدالت هم صراحتا داره میگه کنکور 95 باید بدون تاثیر معدل برگزار بشه چون خلاف قانون مصوب خود مجلسه
شما صبر کن ببین بعد از رأی مجلس اگر باز دیوان واکنش نشون نداد ...
این همینطوریه خوشال بود با معدل دکتر بشه اما غافل از اینکه خدا بالاسره....
بله داداش یا تاثیر حذف میشه یا مثبت میشه
جناب منتظری رئیس دیوان میگه کنکور 95 باید بدون تاثیر سوابق برگزار بشه ، مجلس هم میگه ما داریم تلاش میکنیم نظر دیوان رو جلب کنیم و متقاعدش کنیم بلکه کوتاه بیاد که نمیاد :)) ، در بدترین حالت تاثیر مثبت میشه داداش :)
به راستی که چنین است :)