سلام دوستان یه سوال
من متولد 76 ام و سال 94 کنکور دادم
الان میخوام واسه 95 هم کنکور بدم و خوب واسه مشکل سربازی یکی از درس های پیش رو گذاشتم
سوال من اینه که آیا باید خرداد حتما اون یک درس رو پاس کنم یا شهریور هم وقت دارم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان یه سوال
من متولد 76 ام و سال 94 کنکور دادم
الان میخوام واسه 95 هم کنکور بدم و خوب واسه مشکل سربازی یکی از درس های پیش رو گذاشتم
سوال من اینه که آیا باید خرداد حتما اون یک درس رو پاس کنم یا شهریور هم وقت دارم؟
چ ربطی داره یه درسو نگه داریم ن متولد 11 مهر 75 هستم امسال پشت کنکور موندم دوین کنکورمو بدم پارسال دادم و دیپلمو خرداد گرفتم هم نظام وظیفه رفتم هم پلیس +10 با کارت ملی گفت تا اخر شهریور 95 معافیت تحصیل درای بدون دقدقه کنکور دوم میتونی بدی ربطی نداره یه درس نگه داری این حرفا چیه الکی بقیه رو منحرف نکن
عزیزم منظورم کنکور سوم بود درواقع 94 کنکور اولم بود 95 دومه 96 سومه...شما یکم دقت کنی متوجه میشی دوستان دیگه هم کار منو تایید کردن..بله واسه دوبار کنکور دادن هرکس ازاده..اا مثلا کسی که متولد 75 بوده 94 اولین کنکورش بوده 95 اخرین کنکورشه ودیگه فرصت فراغت نداره...بد نیس یکم سوادتو ببری بالا تا الکی ایراد نگیری ..باشه؟
شما برو مدرسه شبانه ثبت نام کن بعد برو برگه معافیت بگیر حتی کنکور 96 هم مجازی...اما باید درسی که نگه داشتی رو شهریور پاس کنی اما خرداد باید اون واحد رو برداری و اما پاسش نکنی در این صورت تا 96 معافی ..متن معافیت منو بخون...متولد چه ماهی
درضمن مدت فراغت یکسال بعد از فارغ تحصیلی میباشد...برو بپرس از بزرگترت
شبانه واحد بردار اما شهریور پاس کن..بل تعطیلی سال برو
معرض ادب..داداشم من 94 کنکور ندادم اصن اینجا نبودم که کنکور بد....جمله من این بود نگفتم 95 کنکور اولمه.....خب خوبه خودت گفتی جملمو بخونم...
من قصد جسارت نداشتم به هیچ کس طی مدتی که عضو بودم ولی جنابالی قشنگ توهین کردی بهم
=====
مثل اینکه قصد شماها از الان واسه کنکور 96 هس اگه اینطوره درست هبله . ولی چرا 95 رو نمیچسبین ؟
آخرین خبر تاثیر معدل چی شد دوستان؟ http://forum.konkur.in/images/smilie...hoo%20(35).gif
مجلس تو این هفته درباره این موضوع کی تشکیل جلسه میده و این موضوع رو بررسی میکنه؟ http://forum.konkur.in/images/smilie...hoo%20(35).gif
داداش شرمنده این دوستم جوابتو داد بخدا خودم نبودم...96 چون سواد پزشکی تهران تو 95 ندارم...البته شایدم شدم...ادم باید با خودش رو راست باشه
اخرش چی شد؟