سلام در این تاپیک سوالات عربی تون رو بپرسید.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام در این تاپیک سوالات عربی تون رو بپرسید.
سلام.درس عربی به نظرمن که فارغ التحصیل تجربی هستم خیلی سخته!لطفامراراهنمایی کنیددرهفته چندساعت باید بخونم؟ازکجاشروکنم؟ترجمه چی بخونم؟باتوجه به اینکه من فارغ التحصیلم آیاکتاب کنکور92باکتاب کنکور91یکسان است یافرق کرده ؟ممنون
سلام
توصیه من به شما این است که در تابستان فقط روی ترجمه کارکنید
اگر شما تا آخر تابستان ترجمه رو خوب کار کنید درصد شما نردیک به 50 میرسه!
واقعاً شدنیه کار سختی نیست.
برای آشنایی و مطالعه قواعد ترجمه میتونید بخشی از جزوه بنده رو از سایت دانلود کنید.
سلام.آیاکتاب های عربی برای کنکور92نسبت به کنکور91تغییرکرده یانه ؟
نخیر تغییر نداشته دوست عزیز.
حواستون باشه روی کتاب درسی وقت نزارید.
سلام.من تازه عضو شدم و یه سوالی داشتم
توی تست های عربی دیده بودم نوشته بود:عین مالیس فیه افعال معتله من نوع واحد
منظور از نوع واحد چیست؟
با تشکر
سلام. سلوالی داشتم در مورد چند تا سوال اول کنکور تو عربی.چجوری سرعت عملم رو تو این سوال ها افزایش بدم؟خیلی وقتمو میگیره!
سپاس
سلام
واسه سرعت عمل در ترجمه اول تسلط بر زمانهای افعال....ضمایر...جمع....مفرد...چ ون اکثر سوالای ترجمه تکیه بر این نکات داره....
وقتی از نظر یادگیری این مفاهیم دیگه مشکلی نداشتیتمرین و تمرین بسیار میتونه سرعت عمل شما رو زیاد کنه...مطمئن باشید هر شب کافیه 15 الی 30دقیقه فقط بگذارید بعد 2ماه نتیجشو خودتون میبینید به شرطی که واقعا هرروز کارکنید
موفق باشیـــــــــــد (دکتر)
1.عین الصحیح للترجمهک«رسائل الطالبات المفیده ترشدنا الی سبیل التعلم»
1.رساله های مفید دانشجویان مارا به راه آموختن هدایت میکند
2.کتاب سودمند دانش آموزان راه آموزش را برای ما هموار میکند
3.رساله های دانش آموزان مفید وما رادر راه یادگیری ارشاد می نماید
4.نامه ی شاگردان پر فایده و ما رابه طریق آموختن راهنمایی میکند
2.«یحب علینا نطهر قلوبنا من التشاوم حتی نری جمال الحقیقه!»
1.برماست پاکیزه کردن قلبها از بدی تا زیبایی حق را نظاره کنیم!
2.ماباید دل هایمان رااز بدبینی پاک کنیم تا زیبایی حقیقت راببینیم!
3.برماست تا دلهایمان را از بدبینی پاک شود تا جمال حقیقی را مشاهده کنیم!
4.پاکیزگی قلوب از امور شوم برما واجب کرده اند تا شاید زیبایی حقیقت را بنگریم!
3.عین الجمله الوصفیه:
1.تکلمت مع اخی الاکبر حول مشاکلی المالیه
2.اشترک التلامیذ فی جلسه فیها الباء والامهات
3.کتابک صدیق مخلص وهو یبعدک عن الضلاله
4.اجتهد معلمو مدارسنا فی تعلیم الطلاب بطرقه نافعه لهم
4.قدالزم الاسلام المسلمین دائما بالتفکر والتعلم فی جمیع المجالات العلمیه والفکریه.
1.اسلام همواره مسلمانان رابه تفکر وتعلم در تمام زمینه های علمی و فکری ملزم نموده است
2.مسلمانان دائما توسط اسلام به تفکر وآموزش درکلیه مجال های دانش وفکر ملزم شده اند
3.همواره اسلام مسلمانان را بر حرکت به سوی اندیشه وعلم در جمیع زمینه های اندیشه و علم ملزم کرده است
چراکسی جواب نمیده؟؟؟
زیزی کلا تو تکلیفاتو میدی ما حل کنیم گویا گلم؟
3
2
3
1
فک کنم البته!
سوال 1 گزینه 3 او "و" وسط جمله اضافه نیست!
سوال اول گزینه ی 1 میشه در عربی مضاف الیه همواره مقدم بر صفت می آید پس ترجمه ی درست رساله های مفید دانشجویان است نه رسایل دانشجویان مفید. این ایراد گزینه های 3و4 هست که البته یه مشکل دیگه هم دارند که دوستان گفتند(همون واو) تو گزینه ی 2 هم که کتاب مفرد اومده.
سوال دوم گزینه ی 2 میشه اولا که فعل نطهر باید معنی شود پس 1و4 تا اینجا رد میشن درضمن ((* پاک کنیم))* معنی میده نه (( پاک شود))
سوال سوم گزینه ی 2 میشه چون ((فیها الباء* و...)) جمله ی وصفیه برای ((جلسه)) هست. گزینه ی 1 که تابلو هست نداره. تو گزینه ی 3 (( صدیق)) خبر و ((مخلص)) صفت مفرد آن است همچنین ((وهو یبعدک...)) حال جمله ی اسمیه هست. گزینه ی 4 هم که ضایع هست.
سوال چهارمم که دیگه خیلی تابلوس که 1 میشه.
ای ول به خودم! یعنی همه رو غلط گفتم!؟:25:
خخخخخخ:33:
سلام دوستان توی یکی از گزینه های سنجش سال 89 که گفته بود جمله ای را مشخص کنید که مفعول به ندارد حالا این جمله : تعجب احد التلامیذ من موضوع الدرس و سأل المعلم عنه
سوالم اینه که توی فعل سأل چرا المعلم باید مفول به باشه؟ مگه المعلم با سأل مطابقت نکرده؟ پس باید فاعل اسم ظاهر باشه ولی تو پاسخ نامه المعلم را مفعول به در نظر گرفته . (در ضمن توی صورت سوال اعراب المعلم مشخص نشده ) آیا اشتباه نیست سوال؟
یه سوال ساده ازتون میپرسم خودتون متوجه میشین
جمله ( کتب درس ) رو در نظر بگیرین ...... آیا اینجا ( درس ) فاعله ؟؟؟ ..... مسلما نه ........ اینو بدونین فعل های متعدی حتما باید مفعول داشته باشن ولی ممکنه فاعلشونو نتونیم ببینیم.....
چرا؟ ....... چون که فاعل میتونه به صورت ضمیر مستتر بیاد ......... پس نکته ای که گفته میشه اینه که اگه شما یک فعل متعدیه معلوم دیدین اول براش دنبال مفعول بگردین و بعد اگه چیزی
تو جمله باقی موند میشه اونو به عنوان فاعل در نظر گرفت ..... تکرار میکنم مفعول نمیتونه به صورت مستتر بیاد ولی فاعل میتونه
بازم سوالی داشتین در خدمتتون هستم
مبحث پیدا کردن مفعول تو کتاب تخته سیاه رو هم حتما بخون... به کارت میاد....
ببخشید هی مزاحمتون میشم ولی این مثالی که زدین در مورد یه چیز غیر زنده بود که کاملا مشخص مفعول چون فاعل کننده کاره ولی تو مثال من میشه گفت معلم از از او پرسید و اینکه المعلم زنده است و اینجا به نظر من میتونه نقش فاعل بگیره و سوال آخر اینکه این عنه مگر ترجمه از او نمیده خوب پس معلم از او پرسید میشه ترجمش دیگه :(:yahoo (101):
سلام دوستان
من تازه واردم :yahoo (83):
با اجازه بزرگترا میخوام اشکال و سؤالاتی که واسه عزیزان تو درس عربی پیش میاد رو جواب بدم:yahoo (100):
یه سوال:
به نظر شما سخت ترین، سنگین ترین و یا مهم ترین مبحث عربی در هرسال چیه؟
درک مطلب
سلام
ببخشید که دیر جواب میدم، این روزا سرم شلوغه
ازتون متشکرم بابت نظر دادنتون
مواردی که مطرح شد بیشتر جنبه کنکوری دارن و این یعنی جمع چند مبحث
درک مطلب- عین الخطأ(ترجمه)- قرابت معنایی
اگه دقت کنیم متوجه میشیم که بیشتر حول معنی مشکل داریم تا قواعد
شاید برخلاف اون چیزیه که بیشتر تصور میکنیم قواعد سخت تره
میدونیم که معمولا 8سوال اول کنکور عربی مربوط به ترجمه(عربی به فارسی و فارسی به عربی) هستن
همچنین 4سوال درک مطلب هم باز مربوط به معنیه
یعنی جمعا 12 سوال و 48درصد
با علم به اینکه در سوالات مربوط به قواعد هم ما خیلی وقتا به ناچار به معنی نیاز داریم
این یعنی درواقع چیزی بیش از 50درصد
حالا با توجه به مطلب بالا، یه سری نکات کلی برای تقویت در زمینه مباحث مطرح شده ذکر میکنم:
1. بصورت ویژه روی معنی و ترجمه کار کنین
2. درک مطلب یعنی پی بردن به مفهوم اصلی و درست یک نوشته
پس علاوه بر معنی کلمات، بصورت مستمر مثلا هفته ای حداقل دوتا متن مناسب درک مطلب بخونین تا به فن ترجمه و درک درست مفهوم جمله و مطلب، مسلط بشین
3. توجه داشته باشید که مفهوم مورد سوال، ممکنه از چند جمله و یا حتی کل اون مطلب برداشت بشه، نه یک جمله
پس سعی کنین با طمأنینه و تمرکز، متن رو خونده و پیام نهایی مطلب رو بگیرین، وگرنه دچار تشویش و استرس میشین
4. بصورت کلی پیشنهاد میکنم در ترجمه، قبل از خوندن گزینه های پاسخ، تو ذهن خودتون یه معنی مختصر و اولیه از جمله خونده شده ایجاد کنین
اینجوری درواقع یه تمرکز و محوریت نسبی برای ترجمه ایحاد کردین
(توجه داشته باشین که هیچوقت قبل از چک کردن گزینه ها، این معنی اولیه رو حتمی و صحیح قلمداد نکنین)
این کار میتونه به رد گزینه کمک کنه
5. توجه داشته باشین که جمله ذاتا ماهیت ترکیبی داره
این یعنی اینکه بطور مشخص هم باید روی معنی تک تک کلمات بصورت جداگانه و هم ترکیب کلمات تشکیل دهنده جمله و جزییات اون تمرکز و فکر کنین
براین اساس:
6. توجه به زمان فعل ها(ماضی، مضارع، امر)
7. توجه به ((ساده، استمراری، بعید)) بودن زمان
8. توجه به ابواب افعال(مثلا «نصر» یعنی کمک کرد، ولی «استنصر» یعنی درخواست کمک کرد. یا «قتل» یعنی کشت، درحالیکه «قاتل(فعل)» یعنی جنگید
9. توجه به صیغه افعال(مفرد، مثنی، جمع) و جنسیت آنها(مذکر یا مؤنث)
10. توجه به اسمیه و یا فعلیه بودن جمله(معمولا معنی جملات اسمیه با «است» و مشتقاتش تموم میشه)
11. توجه به معنی دقیق افعال معتل
12. توجه به مذکر و مؤنث بودن اسم ها( مؤنث مجازی گمراه کننده س)
13. توجه به صیغه اسم ها(مفرد، مثنی، جمع)
14. جمع و ترکیب تمامی موارد بالا و نهایتا انتخاب صحیح
و البته همه اینا مشروط به تسلط بر فن ترجمه و گستردگی دامنه لغات شماس. پس تسلط بر فن ترجمه و حتی معنی کلمات، نقش حیاتی داره
اگه جواب سوالتون رو ندادم حمل بر بی توجهی یا بی ادبی نکنینhttp://forum.konkur.in/images/smilie...0%28105%29.gif
ولی خب اگه میخواستم مدرکم رو بگم، تو مشخصاتم مینوشتم http://forum.konkur.in/images/smilie...20%2876%29.gifhttp://forum.konkur.in/images/smilie...%20%281%29.gifhttp://forum.konkur.in/images/smilie...0%28105%29.gif
دوستان
ممکنه بعضیاتون با دیدن نکات بالا نگران بشین و بگین درنظر داشتن و رعایت و عمل به این همه نکته، خیلی سخت و یا حتی نشدنیه. یا حداقل زمان خیلی زیادی میبره
اما باید بدونین همه نکاتی که گفته شد، مهارتای ذهنی هستن و مهارتای ذهنی زمان بر نیستن
فقط کافیه که از قبل روشون اونقدر کار کنین که کاملا بهش مسلط شین
بعداز تسلط کامل، اکثر این نکات در کسری از ثانیه با یه نگاه انداختن دقیق، اجرا میشن
پس کافیه که از قبل، روی این مهارتا تسلط کافی رو کسب کنین و بخوبی هم تمرین کنین
موقع آزمون بسادگی اجرا میشن
سلام و درود بر شما ،
یکی از دوستان عاقل و بالغ و زمان شناس و عالم به قواعد عربی بفرماید که تو این جمله عربی نقش "الامین" پس از حرف " الا " چیه ؟
فایل پیوست 25356
اساتید وارد این تاپیک بشین جوابی ارسال کنید برای شادی ارواح نزدیکانتان
تایپی بنویس بفهمیم
سلام دوستان عزیز
ببخشید که این مدت نبودم
گرفتاریه دیگه
و اما جواب علی آقا
اولا که هرچی سعی کردم نتونستم کلمه بین «أن» و «لأسراری» رو درست بخونم و تشخیص بدم
ولی به هرحال تغییری در وضعیت ایجاد نمیکنه چون میدونیم که فعله و منصوب هست بخاطر «أن» ماقبلش
مهم نیست
«الأمین» توی این جمله، «مستثنی مفرغ» هستش
میدونیم که مستثنی مفرغ نوعی از استثناس که در اون «مستثنی منه» ذکر نمیشه و محذوفه
البته لازمه درمورد محل و نقش مستثنی منه محذوف در این جمله توضیح بدم:
اگر مستثنی منه محذوف رو برای مثال کلمه «أحد»(یا «شخص») به معنای «کسی» بگیریم، میتونیم این کلمه رو در دو جا قرار بدیم:
1. ما سمحت لأحدٍِ أن ... لأسراری إلا الأمین
2. ما سمحت أن ... أحدٌ لأسراری إلا الأمین («أحدٌ» در اینجا میتونه از «لأسراری» هم مؤخر بیاد: ما سمحت أن ... لأسراری أحدٌ إلا الأمین. ابن دو حالت تفاوتی ندارن)
اما درهردو حالت بالا، «الأمین» همون مستثنی مفرغ باقی میمونه
از اینجا به بعد رو که فک کنم میتونین خودتون اعراب کنین