همه ی 4 دسته ی ضمایر مبنی محسوب میشن
اسم ظاهر و مستتر جزو ضمایر نیستن
چراضمیر بارز هم جزو مبنی ها حساب میشه ذهبا دو مبنی محسوب میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.
توی عبارت زیر اون کلمه ای که دورش خط کشیده ام نقش اش چی هست ؟ ایا باید جدا بشه به (کن) و (نا) بعد بگیم نقش (کن) از افعال ناقصه و (نا) هم اسم (کن) هست ؟ اگه اینجوریه (کن) جزء کدوم از افعال ناقصه هست اخه تا حالا ندیدم جایی .:yahoo (117):
فایل پیوست 67041
[quote=e.m10;1073943]منظورم اینه که ال چون حرف هست مبنی باید محسوب شه ولی در تست ها دیدم که الله رو مبنی ای براش در نظر نمیگیرن (انگار که ال نداره)[/quote
دوست عزیز اگه گفتن عین حروف مبنی باید ال رو حساب کنی ولی اگه گفتن عین اسم مبنی ال حساب نیست. و در کل در واژه الله چون معرفه به علم هستش ال رو حساب نمی کنند
[quote=e.m10;1074160]ظاهرا مولف گاج هم همین نظرو داشته
بله درسته منم در پست های قبلیم گفتم که الله رو یک اسم حساب میکنند . اینجا براتون کپی و پیست می کنم
دوست عزیز اگه گفتن عین حروف مبنی باید ال رو حساب کنی ولی اگه گفتن عین اسم مبنی ال حساب نیست. و در کل در واژه الله چون معرفه به علم هستش ال رو حساب نمی کنند
سلام دوستان . میشه برام عبارت زیر رو نقش هر کدوم از کلماتش ( اعراب ) رو بگید. ممنون .
فایل پیوست 67381
سلام. لطفا نقش کلماتی که دورش خط کشیدم رو بگید . ممنون . :y (518):
فایل پیوست 67642
تحت اعراب محلی دارد؟
منم همین طور.ولی تو این سوال کانون فهمیدم در اینجا تحت مفعول فیه و منصوب به فتحه هست:yahoo (110):فایل پیوست 68077
سلام دوستان
سوال آخر زبان 94 که درباره مناداست چرا الطالبات منادا شد؟مگه منادا میتونه ال بگیره؟
این جمله مستثنی منه داره؟
هل یدافع عن العدالة الا من یعرف قیمتها
اره درسته نداره
ولی مگه جمله قبل الا مثبت نیس
پس باید مستثنی داشته باشه که
سلام این جمله رو چطوری معنی میکنید
احمد أنشد قصیدة حول فضیلة الام
انشد مگه به معنی سرود نیس پس احمد منادا نمیشه !!!
اخه جواب یه تست بود که فعل رو بسرای معنی کرده بود !!
ای احمد...بسرای !!
خوب درسته دیگه حتما تو اون گزینه ها اَنشِد هستش و فعل امره. ممکنه منادي بدون حرف ندا بيايد («يا» حذف شه) در اين صورت «منادي» ابتداي جمله ميآيد و بعدش فعل امر (يا نهي) و يا ضمير مخاطب میاد که از طريق اونا ميفهميم اسلوب جمله، ندا هست. همیشه که نباید ماضی باشه انشد همیشه تو جمله باید نیگا کرد.
اخه علامتشو که نمیزاره
تشخیصش سخته که بفهمم ماضیه یا امر
یه سوال دیگه این جمله مگ مثبت نیس پس مستثنی منه حتمن باید داشته باشه دیگ ولی نداره !!
یه جای دیگه ام پرسیده بودم یادم رفت ببینم تاپیکشو گم کردم :))
هل یدافع عن العدالة الا من یعرف قیمتها ( رو ی یدافع ضمه هس)
سلام میشه این سوال ترجمه رو کامل توضیح بدین ینی هر چی غلط داره بگین
فایل پیوست 68521
سلام شاید سوالم آسون باشه ولی تو این جمله اخر صفته یا مصاف
نظر عالم الفلک فی السما الی کوکب اخر فتعجب کثیرا !!