ج1- شیعه نهج البلاغه رو 100 درصد قبول داره
ج2ـ خیلی جالبه داداشی ، همه علمای اهل سنت میگن صحاح سته ( صحیح بخاری ـ صحیح مسلم ـ سنن ابوداود ،
سنن ترمذی ، سنن نسائی ، سنن ابن ماجه ) و همچنین مسند احمد بن حنبل و موطأ مالک جزء صحیح ترین کتب ما هستش حتی تا حدی که میگن صحیح بخاری و صحیح مسلم أصح الکتاب بعد القرآن هستش ، بعد شما میگی 99 درصدش تحریف شده! عجب! ، حالا به احتمال 1- درصد! اگر هم تحریف شده پس چرا مولوی ها ختم بخاری میگیرن و همین کتب در حوزه های علمیه اهل سنت تدریس میشه؟!!
ج3ـ داداش گلم شما یک شبهه ای مطرح کردی منم از منابع صحیح برادران اهل سنت شبهه شما رو رَد کردم و به شما خلاف اون شبهه رو اثبات کردم با اسکن عکس کتاب که دیگه هیچ شکی درش نباشه ...
ج4ـ باشه عزیز دلم :yahoo (45)::) ، حضرت امام عمر بن خطّاب رضی الله عنه ، البته ما قبول نداریم فقط بخاطر رعایت احترام و ادب :yahoo (45):
( البته ما ادعای پاکی نداریم! گفتم ادب علوی ما اجازه نمیده که توهین کنیم:))
ج5ـ داداش گلم من خودمم اینقدر احمق نیستم که حرفی رو بزنم که خلافش ثابت بشه :)
این مطالب و احادیثی که در پاسخ شبهات شما میدم از نظر سند حدیث و رجال حدیث کاملاً مورد بررسی قرار گرفته و صحیح بودنش ثابت شده و از طرفی ولله اینا از مفسران بزرگ اهل سنت هستند چطور حرفشون رو قبول نداری دیگه الله اعلم!
ج6ـ بابا ولل این کتب صحیحه ، میگیری چی میگم :) ، شما پاشو برو پیش یک مولوی بگو چقدر صحاح سته رو قبول
دارین جناب مولوی؟ ببین چی بهت جواب میده ...
میتونم ازت سوال کنم آیا ؟ :)