از دوستان دعوت میکنم تو این تاپیک شرکت داشته باشن هم اینکه استفاده کنن هم اینکه کتابایی که خوندن و خیلی باش حال کردن به بقیه معرفی کنن ...
نمایش نسخه قابل چاپ
از دوستان دعوت میکنم تو این تاپیک شرکت داشته باشن هم اینکه استفاده کنن هم اینکه کتابایی که خوندن و خیلی باش حال کردن به بقیه معرفی کنن ...
رمان بابا لنگ دراز خیلی قشنگه
نام کتاب: دیوانه وار
نام نویسنده : کریستین بوبن
بخشی از کتاب:
در این زندگی ازهمه چیز می توان چشم پوشید. چشم پوشیدن، فریبنده ترین طریق از دست دادن است، همه چیزمگر یک چیز.آنچه می خواهم به شما بگویم، گفته ی مادربزرگم است..
زنی بود روستایی، تنها زن باسواد دهکده اش. درتمام عمر بدبختی به سرش باریده بود. یک روز ازاو پرسیدم مامان بزرگ چه چیزی در زندگی از همه مهم تر است؟ جوابش را فراموش نکرده ام؛ فقط یک چیز در زندگی به حساب می آید آن نشاط است. هیچ وقت اجازه نده کسی آن را از تو بگیرد.
نام کتاب:دزیره
نویسنده:آن ماری سلینکو
مترجم:سید مهدی علوی
توضیحات:خودم تازه کتابو شروع کردم به خوندن نمیتونم نظر قطعی بدم ولی متن گیرایی داره+حتمن حتمن با مرورگر بازش کنین ریدر صفحه سفید نشون میده:)
تقدیم به: @laleh74
دانلود رمان دزیره
نام کتاب: روی ماه خدا را ببوس
نویسنده : مصطفی مستور
یه رمان فلسفی/ اجتماعیه درباره فردی که دنبال درک حقیقت هستی و وجود خداست
نام کتاب:سهم من
نویسنده:پرینوش صنیعی
قصه دختری که شیفته داروخانه چی محل شان است اما به دخالت خانواده اش مجبور به ازدواج با یک پسر سیاسی میشود:yahoo (117):
نام کتاب:بابا لنگ دراز
نویسنه:جین وبستر
توضیحات:تقریبن همه ما کارتون بابالنگ دراز که از این کتاب اقتباس شده رو دیدیم ولی مثل همیشه کارهای اقتباسی به هیچ وجه نمیتونن اسالت و احساسی که در یک کتاب وجود داره رو بیان کنن-این کتاب شاهکاره
http://www.irebooks.com/romance-eboo...%A7%D8%B2.html
تقدیم به: @مسیح که زحمت زیادی برای این تاپیک کشیدن:)
رمان کیمیاگر اثر پاِئولو کوئیلو..یه رمان عجیب.که وقتی گرفتمش توی همون دو صفحه اول میخکوب شدم. تا اخرش خوندم..خیلی عجیبه و لذت بخش..موقع خوندنش حس قشنگی بهتون دست میده از دستش ندید
و همچنین رمان نیکلاس نیکلبی چارلز دیکنز...وقتی میخوندمش به اخرین صفحاتش ک رسیدم گریه کردم:) عاااالی..اینو هم از دست ندید..کلی کتاب برای معرفی دارم..یه رمان باز اساسی ام البته از نوع کلاسیک نه عشقی:))
از هری پاتر که بگذریم
رمان های جان کریستوفر رو دوست دارم
سه گانه هاشو
رمان عاشقانه هم ک کلا بیخیال
اثر مرکب
دارن هاردی
نام کتاب:من او را دوست داشتم
نویسنده:آنا گاوالدا
توضیحات:کتابیه که با یک سری پیچیدگی ها شروع میشه و طی داستان از این پیچیدگی ها و اسرار پرده بر میداره و کلن خوندش دوساعت بیشتر وقت نمیگیره،از اون دسته کتابهای عاشقانه ایه که عاشقانه نیست!
تقدیم به: @Aries فکر کنم به احتمال۹۰درصد اهل کتاب خوندن نیستین به احتمال۹۹درصد این کتابو نمی خونین و به احتمال۹۹.۹درصد اگه بخونینش خوشتون نیاد!!!!!ولی کتاب خوبیه و ارزش خوندن داره.....
http://http://www.tooptarinha.com/bo...t-dashtam.html
اسم کتاب: ماندن در وضعیت آخر
معرفی کتاب ماندن در وضعیت آخر :
از مقدمه می خوانیم : کتاب ماندن در وضعیت آخر یا « من خوب هستم – شما خوب هستید؟ » ، شامل پژوهشها و جستجوهای سی سالۀ طبابت بعنوان یک روانپزشک و همچنین دربرگیرندۀ همۀ مشاهدات و تحقیقات و همچنین مهارت نویسندگی همسرم «امی» بود که قریب به سی سال شریک زندگی و همکار من بوده است. شور و هیجان ناشی از انتشار کتاب، حاکی از این واقعیت بود که عقاید ابراز دیگران نه تنها برانگیزاننده ، بلکه موثر نیز بوده است. تا کنون بیش از پانزده میلیون نسخه از کتاب به فروش رفته است و به بیش از 20 زبان دنیا ترجمه شده است.
فهرست کتاب ماندن در وضعیت آخر :
- چرا احساس «خوب» نمی کنم ؟
- می توانی «خوب» باشی اگر …
- گفتگوی درونی
- کنترل احساسها از راه «ردیابی»
- به سردرگمی خود خاتمه دهید
- حمایت «بالغ» در مقابل «والد»
- مسدود کننده های «والد»
- نوازش
- برای تغییر کردن، چه چیزهایی لازم است؟
- نگاه داشتن مردم
- «پس راندن والد»
- اختیاردار وقت خود باشید
- ساختن بچه ها
- دانستن و جرأت کردن
دوستان در آخر بگم که متن کتاب یه مقدار سنگین هست و مثل کتابای رمان نیست که بشه تعداد صفحه ی زیاد خوند واسه همین باید با سرعت پایین بخونین تا متنش رو متوجه بشید ...
قسمتی از متن:
برخی فکر میکنند برای رهایی از عصبانیت باید حرف خود را رک و بی پرده بزنند غافل از اینکه با عصبانی و کفری کردن مردم نمی توان از شر عصبانیت خلاص شد ...